Επισκέπτης
Είναι εργάτρια η Μάντελαϊν. Καλό κορίτσι.
αφου ειναι σιλικονη ρε φιλε,τι θα ειναι?Καλη ειναι μωρε αν της φερθεις λιγο προστυχα φερετε και αυτη αναλογα...αλλα το βυζι της αν και σιλικονη ειναι πολυ τουμπανο και σφιχτο σαν να χουφτωνεις πλαστικη κουκλα απο αυτες που βαζουν στις βιτρινες...
αφου ειναι σιλικονη ρε φιλε,τι θα ειναι?
Πάντως η Κάρμεν είναι για πολύ rock καταστάσεις.Προμηθέως 25: Κάρμεν σε διευκρίνηση για το αν κάνει ισπανικό με προφυλακτικό η χωρίς, απάντησε με προφυλακτικό
Σε σχεση με αλλα ρε'συ...πχ της Μαντυς ειναι μαλακο και κανει και ραγαδες στις ακρες οπως και μερικα ειναι ποιο μαλακα πχ της αγαπημενης σου Χριστινας που ηταν ποιο πολυ στο φυσικο, ...αλλα της Μαντελαιν δεν κανει κιχ.! Αν βαλει καρυδια αναμεσα και τα κλεισει που δεν νωμιζω να κλεινουν τα σπαει...χαλαρα.!!!
ρε τι απεγινε η βερο
ποια ειναι αυτη ρε παλαβε?ρε τι απεγινε η βερο
μας γαμησεςποια ειναι αυτη ρε παλαβε?
εκτος αν εννοεις την αγαπη σου την βερονικα η οποια δεν εχω ιδεα που ειναι
συγνωμη κιολας ε?μας γαμησες
και ηλπιζα οτι θα ξερες
πες μου οτι παρεξηγηθηκες; :- :- :- :-συγνωμη κιολας ε?
οχι ρεπες μου οτι παρεξηγηθηκες; :- :- :- :-
;)οχι ρε
χαζος εισαι?
αλλοι παρεξηγουνται με τον χουλιαμα
το ειπα κοροιδευτικα προς το ατομο μου γιατι ειπες οτι σε γαμησα ;)
αυτο τι ειναι?[flash=200,200]" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="300" height="200" name="countdown" align="middle" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="]
Πάντως η Κάρμεν είναι για πολύ rock καταστάσεις.
Ακολουθεί κριτική
;)Η Ηρα μου ειπε οτι ειναι κολητες και οτι οταν ερχοταν η Ηρα Ελλαδα ηταν να ερθουν μαζι ειχε κοψει και εισητηριο, αλλα για καποιο λογο η Βερονικα εκατσε στην πατριδα της, η Ηρα ειπε οτι θα ερθει αλλα δεν ξερει ποτε.! Μας το φυλαει εκπληξη μαλον η Βερονικα η μολις της τελειωσουν τα γκαφρα θα σκασει μυτη!