Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
την καλημερα μου στους πατριωτες.κανανα μιλφ ορεξατο η καμια βυζαρου πρωινες ωρες παιζει μπαλα.ευχαριστω προκαταβολικα!↲
μια σημειωση.στην αθηνα στο μεταξι εβρισκες κοπελες με 15 ευρω κ τα πολυ τοπ ειχαν 20.εδω γιατι εχουν ξεφυγει οι τιμες;κ απο στουντιο να ντρεπεσαι,που λενε,να μπεις!ενα μεγαλο κριμα στην θεσσαλονικη μας που κ σε αυτο ειναι 2η κ καταιδρωμενη.↲
Καλη συνεχεια σε ολους.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
την καλημερα μου στους πατριωτες.κανανα μιλφ ορεξατο η καμια βυζαρου πρωινες ωρες παιζει μπαλα.ευχαριστω προκαταβολικα!↲
μια σημειωση.στην αθηνα στο μεταξι εβρισκες κοπελες με 15 ευρω κ τα πολυ τοπ ειχαν 20.εδω γιατι εχουν ξεφυγει οι τιμες;κ απο στουντιο να ντρεπεσαι,που λενε,να μπεις!ενα μεγαλο κριμα στην θεσσαλονικη μας που κ σε αυτο ειναι 2η κ καταιδρωμενη.↲
Καλη συνεχεια σε ολους.

φρίξου 14 όνομα αγάπη-ελένη πολύ δυνατό μιλφάκι. Give it a try.
Οσον αφορά τις τιμές είναι πολύ απλή λογικη τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ. Λοιπον φίλε μου τέρμα πάνω στο σιτε έχει 2 καρτέλες η μία λέγετε μπουρδελα και η αλλη στουντιο. Ανοιξε τες και θα σου βγάλει τον χαρτη με το που βρίσκονται και την λίστα με τα μαγαζιά απο δίπλα. Κοιταξε λοιπον πόσα μαγαζιά έχει η Αθήνα και στις 2 κατηγορίες και πόσα έχει η Θεσσαλονικη. Διπλάσια ? Τριπλάσια ? Αν όχι παραπάνω. Ύστερα όπως και να έχει πρωτεύουσα είναι λογικο είναι να έχει πιο καλό υλικό. Λοιπον με τόσα πολλα μαγαζιά ανεβαίνει και ο συναγωνισμός οπότε πέφτουν οι τιμες.

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
σε ευχαριστω φιλε vourvou.
μπορει να εχεις δικιο οτι εκει υπαρχει ανταγωνισμος απιστευτος κ υπηρεσιες καλυτερες.
κ παλι ευχαριστω για την ενημερωση!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Psix_fan η Εμμανουέλα κάνει την απογευματινή βάρδια συνήθως.
ετσι κι αλλιως απο παλια ελεγε οτι δεν κανει ποτε νυχτες....για πολλους λογους....παντα πρωινα-απογευματα...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
λεει τιποτα η εμμανουέλα ?

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΗ ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΣΑΠΦΟΥΣ 7 ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΕ ΟΙ ΜΑΝΤΕΛΑΙΝ ΟΙ ΨΥΛΟΙ Η ΒΥΖΑΡΕ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΕΖΑ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ??
ΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΗ ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΣΑΠΦΟΥΣ 7 ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΕ ΟΙ ΜΑΝΤΕΛΑΙΝ ΟΙ ΨΥΛΟΙ Η ΒΥΖΑΡΕ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΕΖΑ
μην τρελενεσαι....πρεπει να'ναι στο villa erotica βραδυνη.παρε ενα τηλ για σιγουρα

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Η Μαντελαιν είναι στο Villa Erotica Φριξου 9 βραδυνη βάρδια.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω ρε παιδια ειστε και οι πρωτη
αλλα το τηλ δεν το εχω
μηπωσ μπορει καπιοσ με πμ
ευχαρειστω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
καταθεση χθες τη νυχτα στο Κεφαλληνιας στη αγαπημενη μου milf Χριστινα.την πηρα για 70ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.τα κωλομερια της πανω στη μουρη σου ειναι φοβερη εμπειρια.η γυναικα ειναι απαιχτη.....να σε χαιδεψει,να σε φιλησει,να σου μιλησει ομορφα.στο πισωκολλητο μου ζητησε να σαλιωσω δαχτυλο και να της το βαλω στον κωλο.εχουμε ξαναπει οτι ειναι η ιερεια του πρωκτικου!ο αντιχειρας μου γλιστρησε για πλακα μεσα.ολες οι στασεις αδιαμαρτυρητα και υπομονετικα.οταν τελειωσαμε εκατσε κανενα 10λεπτο και με χαΪδευε και μιλουσαμε.θελετε κι αλλα δηλαδη???απλα δοκιμαστε και μετα μου λετε....

Πολυ καλη ακούγετε η εμπειρία,ξερεις αν δουλευει απόψε?Πως ειναι εμφανισιακά?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Πολυ καλη ακούγετε η εμπειρία,ξερεις αν δουλευει απόψε?Πως ειναι εμφανισιακά?
μα νομιζω ειναι εμπειρια εστω και μια φορα μαζι της.δεν ξερω αν δουλευει αποψε,παρε τηλεφωνο.ειναι μια ωριμη κοπελα,35 λεει αυτη,εσυ βαλε κανενα χρονακι παραπανω.καστανοξανθη πλεον με μακρια μαλλια,πολυ ωραιο πισω συστημα με τρυφερα κωλομαγουλα και μεγαλο φυσικο χυτο βυζακι.στη φατσα εμενα μου θυμιζει τη Σασα Μπαστα....σοβαρα το λεω.δοκιμασε μια φορα και μου λες.....

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
μα νομιζω ειναι εμπειρια εστω και μια φορα μαζι της.δεν ξερω αν δουλευει αποψε,παρε τηλεφωνο.ειναι μια ωριμη κοπελα,35 λεει αυτη,εσυ βαλε κανενα χρονακι παραπανω.καστανοξανθη πλεον με μακρια μαλλια,πολυ ωραιο πισω συστημα με τρυφερα κωλομαγουλα και μεγαλο φυσικο χυτο βυζακι.στη φατσα εμενα μου θυμιζει τη Σασα Μπαστα....σοβαρα το λεω.δοκιμασε μια φορα και μου λες.....

Σε ευχαριστω για τις πληροφορίες,θα τσεκαρω να δω αν είναι απόψε,σιγουρα πιστευω αξίζει μια προσπάθεια ;)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Τι εννοεις psix_fan.??? Γυρησε η Εμμανουελα????
Ξέρω γω ρε συ? Αφού κανείς δε μου απάντησε, απαντώ μόνος μου (αν προσέξεις απαντώ στον εαυτό μου)!  :2funny: Βασικά πιό πάνω αν διαβάσεις, καποιος έγραψε ότι η Εμμανουέλα είναι στου Φρίξου δίπλα στο Ορόσημο λάιβ, πληροφορία λίγο μπερδεμένη γιατί το ορόσημο είναι στην Οκτωβρίου και όχι στου Φρίξου.  :cheesy: Πάντως αν κάποιος κάνει μπουρδελότσαρκα σήμερα αύριο ας κάνει τον κόπο να μπει στο εν λόγω στούντιο να ρωτήσει για την Εμμανουέλα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.872
Πόντοι
11.585
Ξέρω γω ρε συ? Αφού κανείς δε μου απάντησε, απαντώ μόνος μου (αν προσέξεις απαντώ στον εαυτό μου)!  :2funny: Βασικά πιό πάνω αν διαβάσεις, καποιος έγραψε ότι η Εμμανουέλα είναι στου Φρίξου δίπλα στο Ορόσημο λάιβ, πληροφορία λίγο μπερδεμένη γιατί το ορόσημο είναι στην Οκτωβρίου και όχι στου Φρίξου.  :cheesy: Πάντως αν κάποιος κάνει μπουρδελότσαρκα σήμερα αύριο ας κάνει τον κόπο να μπει στο εν λόγω στούντιο να ρωτήσει για την Εμμανουέλα.

Τωρα τα ξαναδιαβασα...ειναι λιγο μπερδε-way η κατασταση δεν βγαζω ακρη, παντως αν κανενας εχει παρει η πετυχε την Εμμανουελα ας μας πει και εμας μην ειναι παρτακιας :2funny: :2funny: :2funny:
...αυτη την στιγμη αν γυρησε η Εμμανουελα θα ειναι ΘΑ-ΥΜΑ.!!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Τωρα τα ξαναδιαβασα...ειναι λιγο μπερδε-way η κατασταση δεν βγαζω ακρη, παντως αν κανενας εχει παρει η πετυχε την Εμμανουελα ας μας πει και εμας μην ειναι παρτακιας :2funny: :2funny: :2funny:
...αυτη την στιγμη αν γυρησε η Εμμανουελα θα ειναι ΘΑ-ΥΜΑ.!!!
ΘΑΥ-ΜΑ δε λες τίποτα!! Πάρτυ θα κάνουμε!! Λίγα τα καλά κομμάτια στα στούντιο της πόλης πλέον! Αλήθεια, είχε ακουστεί ότι έφυγε από την πόλη? Εγώ νόμιζα ότι απλά άλλαξε χώρο εργασίας.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μεσημεριανη επισκεψη στη σονια στην εκκλησια
μελαχρινο ωραιο κοριτσακι απο ρουμανια κ οχι απο ισπανια οπως λεει η τσατσα
30ε το απλο πηρα γιατι κατι μου ελεγε οτι την ειχα ξαναπαρει κ εφαγα τα μουτρα μου αλλα δεν ημουν σιγουρος
κ οντως την ειχα ξαναπαρει αλλα σημερα ηταν πολυ πιο καλη απ οτι την αλλη φορα
ωραιο κωλαρακι
μετριο βυζακι,μετρια πιπα,καλο πισωκολλητο κ κατσε κ πολυ ωρα στο δωματιο
δεν θα την ξαναεπαιρνα αλλα αξιζει μια δοκιμη

stathakiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως ξέρει κανείς αν αυτή η Βανέσσα στο Ταντάλου (κίτρινο/γαλάζιο) είναι η Βανέσσα της Προμηθέως 25 ή είναι άλλη ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom