Για να μη ξεχνάμε και τη μεσημεριανή ζώνη...
-26 Οκτωβρίου 52. Η μελαχρινή Σαμπρίνα, κακόκεφη έξω.
-Ανδ. Γεωργίου 4. Η ξανθιά Βίκυ, αυτή αντιθέτως πολύ κεφάτη έξω. Δεν έχει τσατσά.
-Ανδ. Γεωργίου 16. Μια ξανθιά, κάπως ασουλούπωτη, πως τη λεν ρε γμτ. Εδώ κόλλησε από δίπλα μου ένας παππούς που πρέπει να ήταν αγρότης από τα πέριξ, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει το ίδιο τσαρκοδρομολόγιο με μένα, γαμώ τη τύχη μου. Μπαίναμε στα μαγαζιά μαζί και οι τσατσάδες μας κοιτούσαν έκπληκτες και μας ρωτούσαν "μαζί είστε;;;". Συν τοις άλλοις με φλώμοσε στη γκρίνια του στιλ "το μουνάκι έχει ακριβύνει" και "όλες ξένες είναι τώρα". Μου ήρθε να του πω "ε, κάνε αποχή μαζί με τον deker τότε". Είδα και έπαθα να τον ξεφορτωθώ.
-Ανδ. Γεωργίου 34. Η ξανθιά Μαρία η τσέχα.
-Κεφαλληνίας 8. Η σπαστική τσατσά με το κοντό μαλλί. Α, και κάποια καστανή κοπέλα. Φυσικά προγράμματα και όνομα δεν έμαθα.
-Ι. Κωλέττη 17. Η μελαχρινή Αλίνα. Σέξυ και αεράτη, αν και με ίσως κάποια κιλάκια παραπάνω στην περιφέρεια.
-Ν. Ουρανού 1. Η μελαχρινή Σόνια. Καλό κομμάτι.
-Φρίξου 9. Η ξανθιά Μάρτα. Το πακέτο 100ε όλα μαζί για μισή ώρα δεν ακούγεται άσχημο.
-Φρίξου 14. Η ξανθιά Αγάπη-Έλενα. Ξέρω ότι πολλοί την εκθειάζετε, θα ήθελα να τη δοκιμάσω, αλλά σήμερα έδειχνε κατσούφα και είπα να το αφήσω για άλλη μέρα.
-Ν.Ουρανού 26. Η μελαχρινή Ευγενία, αυτή που ήταν και στο Βαρδάρη.
-Π.Ερημίτη 2. Κλειστό.
-26 Οκτωβρίου 35. Το μελαχρινό πιπίνι Λάουρα με τα στητά στηθάκια.
Και πάμε CityGate τώρα:
-Ρούλια και Οικονόμου. Κλειστό.
-Κατεχάκη 13. Η ξανθιά μιλφ Μαρίνα.
-Αλιάκμωνος 8. Η μελαχρινή Τζένη με το κοντό μαλλί. Μεγάλο στήθος.
-Μαντζάρου 14 και 1. Κλειστά και τα δυο.
Και απο κει Βαρδάρη:
-Ταντάλου 9. Η ξανθιά βαριεστημένη Τζέσσικα.
-Ταντάλου 14. Η σέξυ Βανέσσα. Αλλά κάτι δε μου κάνει κλικ μ'αυτή.
-Ταντάλου 8Α. Μαρίνα.
-Σαπφούς 20. Η μελαχρινή χαβαλετζού Τζούλια.
-Σαπφούς και Ταντάλου. Η ξανθιά Τζίνα με το ωραίο κορμί. Με έχει πάρει πρέφα ότι γουστάρω, αλλά ότι έχω και ενδοιασμούς. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η κατάθεση για να φύγει το αμανάτι.
-Σαπφούς 8. Τζούλια.
-Σαπφούς 5. Η Μιραμπέλλα, τελείωσε από Προμηθέους 25.
-Σαπφούς 7. Ήρα.
-Προμηθέους 11. Η ελληνίδα Κρίστυ, η οποία σημειωτέον κάνει ακάπωτο στα 40.
-Προμηθέους 14. Η σουμπουρλού μεσήλιξ Ζωή που κάνει τα πάντα.
-Προμηθέους 19. Μαιρούλα.
-Προμηθέους 25. Εκεί που φαινόταν ότι η τσάρκα θα τελειώσει άδοξα, προέκυψε κατάθεση στο τελευταίο μαγαζί που μπήκα. Semi-milf ΄Αννα. Αν και κουρασμένος, τελειώσα αρκετά γρήγορα. Για τους συλλέκτες, αξίζει μια δοκιμή.