Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Πσσσσσσσ respect, :rockon: :rockon: Δεν εχω λογια... :cheesy:
Η ορχηστρα με τα χαλκινα ειχε grande ρεπερτοριο χθες αν και προς στιγμην πηγαν να την καταστρεψουν οι μπατσοι με τον ελεγχο τους.
Α και κατι ακομα ...ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΤΕΣ  :2funny: :2funny:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Που ακριβώς δούλευε στην Κοζάνη;  :think:

Στις στροφές μετά τα Κοίλα, εκεί που έχει 3 σπίτια μαζεμένα (δύο μπροστά και ένα πίσω ''κρυμμένο''). Όπως ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια της αμαρτίας, η Μαρία δούλευε στο σπίτι αριστερά μέχρι πριν ένα δίμηνο.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Στις στροφές μετά τα Κοίλα, εκεί που έχει 3 σπίτια μαζεμένα (δύο μπροστά και ένα πίσω ''κρυμμένο''). Όπως ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια της αμαρτίας, η Μαρία δούλευε στο σπίτι αριστερά μέχρι πριν ένα δίμηνο.

Όπως πηγαίνεις από Κοίλα προς Κοζάνη στο αριστερό σου χέρι; Τι παίζει γενικώς; Τίποτε καλό;

Μία ταμπέλα που λέει και καλά live show, λίγο μετά το ξενοδοχείο Νεφέλη, γνωρίζεις τίποτε σχετικό;

sorry για το  :offtopic:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
καταθεση χθες τη νυχτα στο Κεφαλληνιας στη αγαπημενη μου milf Χριστινα.την πηρα για 70ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.τα κωλομερια της πανω στη μουρη σου ειναι φοβερη εμπειρια.η γυναικα ειναι απαιχτη.....να σε χαιδεψει,να σε φιλησει,να σου μιλησει ομορφα.στο πισωκολλητο μου ζητησε να σαλιωσω δαχτυλο και να της το βαλω στον κωλο.εχουμε ξαναπει οτι ειναι η ιερεια του πρωκτικου!ο αντιχειρας μου γλιστρησε για πλακα μεσα.ολες οι στασεις αδιαμαρτυρητα και υπομονετικα.οταν τελειωσαμε εκατσε κανενα 10λεπτο και με χαΪδευε και μιλουσαμε.θελετε κι αλλα δηλαδη???απλα δοκιμαστε και μετα μου λετε....

Αυτό που περιγράφεις είναι η ιδανική πουτάνα (με την καλή έννοια)..!
Απλά εμένα δε μου έκανε το κλικ από πλευρά εμφάνισης..
Αν κ διατηρείται πολύ καλά για την ηλικία της νομίζω, απλά δεν είναι τόσο του γούστου μου.. Πάντως της αξίζει ένα μπράβο αν είναι όντως έτσι μ' όλους τους πελάτες της..!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Παίδες, η μουνάρα η Εμμανουέλα η Πατρινιά δουλεύει ακόμα στην Κεφαλληνίας?

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1

αν εννοείς το ξανθό κοντοπούτανο με τις ωραίες καμπύλες, παίζει μπάλα στου Φρίξου δίπλα απ'το Ορόσημο λάϊβ!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πραγματι δεν την ακουω καθολου να την αναφερει κανεις,θα σταματησε....κριμα γιατι ηταν πολυ καλο καυλιδιο.....και εκανε φοβερο τσιμπουκι και σεξ γενικοτερα.....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
αν εννοείς το ξανθό κοντοπούτανο με τις ωραίες καμπύλες, παίζει μπάλα στου Φρίξου δίπλα απ'το Ορόσημο λάϊβ!
Ναι, με τις μπούκλες και την καυλιάρικη φωνή!!! Αυτή πρέπει να είναι. Τι βάρδιες παίζει συνήθως?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Δεν γινεται στις 11 το βραδυ που πηγα εγω εκει ηταν σημερα... Ποιος σου ειπε οτι εχει φυγει ειδες καμια αλλη κοπελα???  :S :S

Τί να σου πω, εγώ πέρασα κατά τις 10 το βράδυ Κυριακής κι ήταν μια άλλη που δεν μ' άρεσε.. Η τσατσά μου 'πε ότι έφυγε η Ντέσυ, όταν τη ρώτησα πότε δουλεύει..
Τώρα αν έλεγε μαλακίες τι να πω.. Πάντως αν την ξαναδεί κανείς ας ενημερώσει, ίσως δουλεύει μετά τις 11..

north_sac

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όπως πηγαίνεις από Κοίλα προς Κοζάνη στο αριστερό σου χέρι; Τι παίζει γενικώς; Τίποτε καλό;

Μία ταμπέλα που λέει και καλά live show, λίγο μετά το ξενοδοχείο Νεφέλη, γνωρίζεις τίποτε σχετικό;

sorry για το  :offtopic:

Με ενδιαφέρει και εμένα η πληροφορία. Κάτι άκουσα για εκεί αλλά με μια βόλτα δεν είδα τπτ.

ENO

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως αν την ξαναδεί κανείς ας ενημερώσει, ίσως δουλεύει μετά τις 11..
Απο οτι ξερω ακομα εκει δουλευει δεν εχει φυγει και σημερα εκει ηταν..

Απο οτι ξερω ο βαρδιες ειναι 8 πρωι με 4 απογευμα - 4 απογευμα 10 το βραδυ - και 10 το βραδυ με 7 το πρωι... σε αρκετα ετσι ειναι..  :rockon: :rockon: :rockon:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135

Για να μη ξεχνάμε και τη μεσημεριανή ζώνη...

-26 Οκτωβρίου 52. Η μελαχρινή Σαμπρίνα, κακόκεφη έξω.
-Ανδ. Γεωργίου 4. Η ξανθιά Βίκυ, αυτή αντιθέτως πολύ κεφάτη έξω. Δεν έχει τσατσά.
-Ανδ. Γεωργίου 16. Μια ξανθιά, κάπως ασουλούπωτη, πως τη λεν ρε γμτ. Εδώ κόλλησε από δίπλα μου ένας παππούς που πρέπει να ήταν αγρότης από τα πέριξ, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει το ίδιο τσαρκοδρομολόγιο με μένα, γαμώ τη τύχη μου. Μπαίναμε στα μαγαζιά μαζί και οι τσατσάδες μας κοιτούσαν έκπληκτες και μας ρωτούσαν "μαζί είστε;;;". Συν τοις άλλοις με φλώμοσε στη γκρίνια του στιλ "το μουνάκι έχει ακριβύνει" και "όλες ξένες είναι τώρα". Μου ήρθε να του πω "ε, κάνε αποχή μαζί με τον deker τότε". Είδα και έπαθα να τον ξεφορτωθώ. 
-Ανδ. Γεωργίου 34. Η ξανθιά Μαρία η τσέχα.
-Κεφαλληνίας 8. Η σπαστική τσατσά με το κοντό μαλλί. Α, και κάποια καστανή κοπέλα. Φυσικά προγράμματα και όνομα δεν έμαθα.
-Ι. Κωλέττη 17. Η μελαχρινή Αλίνα. Σέξυ και αεράτη, αν και με ίσως κάποια κιλάκια παραπάνω στην περιφέρεια.
-Ν. Ουρανού 1. Η μελαχρινή Σόνια. Καλό κομμάτι.
-Φρίξου 9. Η ξανθιά Μάρτα. Το πακέτο 100ε όλα μαζί για μισή ώρα δεν ακούγεται άσχημο.
-Φρίξου 14. Η ξανθιά Αγάπη-Έλενα. Ξέρω ότι πολλοί την εκθειάζετε, θα ήθελα να τη δοκιμάσω, αλλά σήμερα έδειχνε κατσούφα και είπα να το αφήσω για άλλη μέρα.
-Ν.Ουρανού 26. Η μελαχρινή Ευγενία, αυτή που ήταν και στο Βαρδάρη.
-Π.Ερημίτη 2. Κλειστό.
-26 Οκτωβρίου 35. Το μελαχρινό πιπίνι Λάουρα με τα στητά στηθάκια.

Και πάμε CityGate τώρα:

-Ρούλια και Οικονόμου. Κλειστό.
-Κατεχάκη 13. Η ξανθιά μιλφ Μαρίνα.
-Αλιάκμωνος 8. Η μελαχρινή Τζένη με το κοντό μαλλί. Μεγάλο στήθος.
-Μαντζάρου 14 και 1. Κλειστά και τα δυο.

Και απο κει Βαρδάρη:

-Ταντάλου 9. Η ξανθιά βαριεστημένη Τζέσσικα.
-Ταντάλου 14. Η σέξυ Βανέσσα. Αλλά κάτι δε μου κάνει κλικ μ'αυτή.
-Ταντάλου 8Α. Μαρίνα.
-Σαπφούς 20. Η μελαχρινή χαβαλετζού Τζούλια.
-Σαπφούς και Ταντάλου. Η ξανθιά Τζίνα με το ωραίο κορμί. Με έχει πάρει πρέφα ότι γουστάρω, αλλά ότι έχω και ενδοιασμούς. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η κατάθεση για να φύγει το αμανάτι.
-Σαπφούς 8. Τζούλια.
-Σαπφούς 5. Η Μιραμπέλλα, τελείωσε από Προμηθέους 25.
-Σαπφούς 7. Ήρα.
-Προμηθέους 11. Η ελληνίδα Κρίστυ, η οποία σημειωτέον κάνει ακάπωτο στα 40.
-Προμηθέους 14. Η σουμπουρλού μεσήλιξ Ζωή που κάνει τα πάντα.
-Προμηθέους 19. Μαιρούλα.
-Προμηθέους 25. Εκεί που φαινόταν ότι η τσάρκα θα τελειώσει άδοξα, προέκυψε κατάθεση στο τελευταίο μαγαζί που μπήκα. Semi-milf ΄Αννα. Αν και κουρασμένος, τελειώσα αρκετά γρήγορα. Για τους συλλέκτες, αξίζει μια δοκιμή.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Μπραβο απολλωνιε χυσταρα .  :rockon:  :rockon:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
εγω τιμησα την μαρτα παιδες και δεν εμεινα ιδιαιτερα ευχαριστιμενος για να πω την αληθεια. πιπα ριχη αλλα με διαρκεια και φωνουλες. μια σταση δοκιμασα την εβαλα κατω και ξεκινησα να τη  :knockinb: :knockinb: η κοπελα δυσανασχετουσε στο σφυροκοπημα κατι που μ ειπε και στο τελος. πως αυτες στις πιο βορειες χωρες δεν τις αρεσει το αγριο γαμιση. ηθελα να της πω πουτανα εισαι μην περιμενεις και αγαπουλες χαδακια και ρομαντικα πραγματα αλλα δεν μαμιεται. μαυρο δεν της ριχνω αλλα δεν θα την ξανατιμησω.

υ.γ. ποιες μερες δουλευει η αφρουλα παιδια?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Δε θα ειναι αυτη τη βδομαδα.Next week ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom