H Μαρτα και η ΜαντελαΪν ειναι τυπικες διαδικασιες.εγω θα σου ελεγα να μη δωσεις 120ε για μια απ'αυτες.δικη σου η αποφαση βεβαια.και κατι ακομα....το villa erotica με το Σαπφους 7 ειναι συνεταιρικα.στη Σαπφους σε χρεωνουν 50ε το γυμνο και 60ε το 69 ενω στο villa 80e και 100ε αντιστοιχα.οι ιδιες κοπελες πηγαινουν και στα 2 σπιτια.μαλακιες δηλαδη.ας ρωτησει καποιος αποψε απο περιεργεια στο villa ποσο χρεωνει εκει τα εξτρα η Μαντελαϊν...
Τί λες ρε Αλ σοβαρά..; Δηλ, αυτή η Μαντελάϊν που έδωσα σήμερα 40ε στη Φρίξου 9 είναι η ίδια που γράφατε πριν για το Σαπφούς 7, κ θα μπορούσα να κάνω κ γυμνό με 10 ευρώ ακόμα..;
Βέβαια, δεν έχουν καμιά σχέση οι δυο χώροι μεταξύ τους, το Φρίξου 9 είναι παλατάκι, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα καλές εμπειρίες εκεί..
Τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες θα προσπαθήσω να γράψω κριτική.. Χρωστάω κι άλλες κ θα τις κάνω μαζεμένες μάλλον.. Γενικά, μου θύμισε πολύ τη Μάντυ.. Στο ίδιο στυλ με περισσότερα κιλά κ μεγαλύτερες βυζάρες (βέβαια η Μάντυ είναι πολύ γυμνασμένη), αλλά γενικά είναι ψηλές με βυζάρες κι οι δυο κ αρκετά μέτρια φάτσα κατά τη γνώμη μου..
Κ κάπως ψυχρές κι απότομες.. Εγώ προτιμώ πιο τρυφερές καταστάσεις.. Μου φάνηκε επίσης ότι μύριζε κάπως άσχημα.. Δεν ξέρω αν ήταν απ' τον ιδρώτα της ή κάτι άλλο (αλλά δεν είναι η μόνη, πολλές μου φαίνεται ότι μυρίζουν κάπως)..
Πάντως οι βυζάρες της ήταν ωραίες κ τεράστιες κι όχι τόσο σκληρές όσο φοβόμουνα..
Έχω κι ένα πρόβλημα, επειδή μ' αρέσουν πολύ οι βυζάρες ειδικά όταν είναι τόσο μεγάλες, όπως αυτής ή της Μαίρης, θέλω πολύ να τις φιλάω κ να τις χαϊδεύω..
Η μόνη στάση που μπορείς να το κάνεις αυτό όταν το κάνετε, είναι μ' αυτή από πάνω..
Όμως οι πιο πολλές το πολύ να το κάνουν αυτό για κανα δίλεπτο, αν το κάνουν κιόλας..
Κ γενικά στο απλό πρόγραμμα οι πιο πολλές προσπαθούν να σε πετάξουν στο 5λεπτο (φωτεινές εξαιρέσεις η Αφρούλα κι η Μαιρούλα) κ μετα βίας προλαβαίνεις να τ' αγγίξεις τα βυζιά..
Πώς μπορείς να πάρεις ένα πρόγραμμα για να 'χεις χρόνο για προκαταρκτικά κ ν' ασχοληθείς πιο πολύ με το στήθος..; Δε μιλάω για ισπανικό, αυτό είναι άλλο..
Εμένα μου τη σπάει που κατευθείαν με το γεια σου περναν το προφυλακτικό κι αρχίζουν το τσιμπούκι, ενώ εσύ θες να παίξεις λίγο πρώτα με τις βυζάρες..
Κ δεν υποτίθεται ότι το απλό είναι περίπου 10-15 λεπτά..; Γιατί όλες αρχίζουν να σε αγχώνουν στο 5λεπτο..;
Κ τα άλλα προγράμματα που υποτίθεται ότι είναι για περισσότερο χρόνο, για πόσο χρόνο είναι στην πραγματικότητα..;
Γιατί αν είναι για 25-30 λεπτά αξίζει να δώσεις κ 60-70 ευρώ, αν είναι όμως λιγότερο δεν αξίζει..
Λοιπόν, μετα τη Μάντελαϊν έκανα κ μια βραδινή τσάρκα, πρώτα είδα τις Σόνια, τη Μαίρη κ τη Χριστίνα στην περιοχή του Μύλου, που δεν μ' άρεσε καμία ιδιαίτερα.. Η Βίκα δεν ήταν γιατί το σπίτι το βάφανε..
Μετά πήγα από Βαρδάρη.. Η Ντέσυ δεν ήταν στο πράσινο, μου παν ότι έφυγε.. Πότε όμως.. Πριν λίγες μέρες ήταν εδώ..
Στο Ταντάλου 14 ήταν η Αλίσια κ στο Ταντάλου 9 η Τζέσικα..
Στο Σαπφούς 7 ήταν μια πολλή όμορφη καστανή Ισπανίδα είπε η τσατσά Έλενα με ωραίο βυζάκι όχι πολύ μεγάλο φυσικό.. Την ξέρει κανείς μου φάνηκε πολλή καλή κ μου 'πε ότι θα 'ναι βράδια μετά τις 9..
Στο μπλε ήταν η Μαιρούλα κ πιο πάνω στο Προμηθέως 25 πέτυχα επιτέλους την Κάρμεν που χετε ξαναγράψει..
Απίστευτο ξανθό γλυκό πιπινάκι με το πανέμορφο φυσικό βυζάκι απ' έξω να κάνει βόλτα στο σαλόνι κ να κλείνει το μάτι.. Δεν σκόπευα να παω, αλλά μου ΄πε ότι συνήθως δουλεύει αργά μετά τις 11, κι αυτό το ωράριο δε με βολεύει δυστυχώς.. Κι επειδή φοβήθηκα ότι δε θα την ξαναπετύχω είπα να μπω τελικά.. Μεγάλη μαλακία τελικά, γιατί πονούσα από πριν απο τη Μαντελαϊν κ με το που μου βάζει το προφυλακτικό κι αρχίζει την πίπα, άρχισα να πονάω πολύ κ τελικά μ' όλα αυτά δεν ήταν καλή απόφαση για δεύτερη φορά στο καπάκι..
Αλλά σαν γκομενάκι είναι πολλή καλή κι αν την ξαναδω θα ξαναπάω..