Ρωξάνη που έχω δοκιμάσει εγώ θα ξαναπήγαινα αλλά είναι πολύ αδύνατη για τα γούστα μου... Αλλά τα τατού τα σπάνε...
Και τα λακακια πισω πανω απο τα κωλομερια της αν τα προσεξες...
Πηγα απο μυλο μονο φριξου 14 να δω την Καρινα που ελεγε το αθενσ οτι θα ηταν εκει και μου βγηκε η Λουνα.! Αντε βαρεθηκα να την βλεπω και να με βλεπει...ποτε θα παρει ποδι αυτη???
Μετα την εκανα για βαρδαρη...
Τανταλου 9. Μια ξανθια ψιλη φατσα δε μαρεσε μεγαλουτσικια την εκοψα.
Τανταλου 14. Καστανοξανθο ψιλο κοριτσακι με περηφερεια που ξεχωριζει μικρο βυζακι.
Τανταλου 8. Αυτην εννουσα τοσο καιρο αν ειναι η Μαρινα και η τσατσα μου ειπε οτι την λενε Ειρηνη οχι η μαγκειωρα μας, και η Μαρινα ηταν πρωι.
Σαμφως και Τανταλου Γωνια. Η Ντεσυ η μαυρομαλα βουλγαρα πιτσιρικα με μεγαλα βυζια.
Σαμφως 8. Η Τζουλια η αδυνατη.
Σαμφως 7. Μια ξανθια μετριου αναστηματος ωραιο σωματακι, βυζακι ωραιο μεγαλουτσικο.
Σαμφως 5. Η Μιρελα.
Προμηθεους 11. Η ξανθια πιτσιρικα τσεχα Αλεξια.
Προμηθεους 14. Η ξανθια Ανιτα ξωβυζι με το μικρο βυζακι της.
Προμηθεους 19. Η ξανθια μολδαβεζα Ντιανα, ασπρο συνολακι σημερα φορουσε, βγηκε απο το δωματιο και στραβοπατουσε λιγακι σαν πιτσικαρησμενη πηγαινε...
Προμηθεους 25. Το αφησα τελευταιο για να παρω την Σιμονα...αλλα βγαινει ενα αλλο κοριτσακι μικρο μελαχρινο αδυνατο με το που γυρησε να φυγει και ειδα το στενο καλοσχηματησμενο κωλαρακι της ενεδωσα και μπηκα μεσα...ωραιο ασπρουλιαρικο προσωπακι με πεταχτα δοντακια, 21 χρονων, Κοσμινα στο ονομα.! ξεπετα και εδω δεν προσφερε κατι για να με εντυπωσιασει χαλια πιπα, χαλια στυσημο στα 4, ευτηχως ανεβηκε απο επανω, χαλια και εκει, τελικα ευτηχως την εχυσα ορθιος σε μια απεγνωσμενη προσπαθεια να μην φυγω ασφαιρος...
Αυτα απο βδομαδα θα παω καμια Αφροδιτη
να με γιατρεψει γιατι δεν παει αλλο, Τεταρτη δουλευε εμαθα σημερα, πηγε ενα φιλαρακι και με ειπε περασε σουπερ...