House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
και ελληνικά πάλι οκ είναι,καλή συνέχεια παίχτη
ελα ενταξει εδω κανουμε συνεχεια αστεια μην τα παιρνεις σοβαραsorry φιλε εχω συνιθησει με greeklish...απο εδω και περα ελλινικα..
οσο φιλε michael ειπες αν περασα ειρωνευτικα γι αυτο ειπα αν εγραψα τιποτα λαθος..
ελα ενταξει εδω κανουμε συνεχεια αστεια μην τα παιρνεις σοβαρα
αρχισες να μαζευεις μαθητες ε?Ρε σεις μην το πειράζετε το παιδί... τον προστατευόμενό μου! Εγώ του είπα να γραφτεί να ενημερώνει και να ενημερώνεται...
ειναι παλια πλεον η ντονα ....την εχω παρει εγω παλιοτερα...ε δεν ηταν και τιποτα το συγκλονιστικο τοτε αλλα ηταν και στον πρωτο της καιρο και ηταν πολυ ψαρωμενη ακομη....γενικα μετρια πραματα με μονο θετικο το οτι στηνοταν καλα,ηταν πιπινακι απο εμφανιση και αφηνε να της χαιδεψεις και το γατακι στο προγραμμα με γλειφομουνι.....ησυχο κοριτσακι....Καλησπέρα μάγκες!!!
Στο άλλο site αναφέρει οτι στο La Femme αυτή την εβδομάδα δουλεύει μια εν ονόματι Ντόνα.
Εχει δοκιμάσει κανείς ή την έχει δει κανείς τουλάχιστον?
ειναι παλια πλεον η ντονα ....την εχω παρει εγω παλιοτερα...ε δεν ηταν και τιποτα το συγκλονιστικο τοτε αλλα ηταν και στον πρωτο της καιρο και ηταν πολυ ψαρωμενη ακομη....γενικα μετρια πραματα με μονο θετικο το οτι στηνοταν καλα,ηταν πιπινακι απο εμφανιση και αφηνε να της χαιδεψεις και το γατακι στο προγραμμα με γλειφομουνι.....ησυχο κοριτσακι....
Παιδες έχω απορία!!!
Η Καρίνα απο το άλλο site μαρέσει πολύ και θα ήθελα να μου πείτε τυχον εμπειρίες σας με την συγκεκριμένη!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Σε ποιο "μαγαζι" βρισκεται η Σιμόνα?Δεν την εχω δει live.! ...αλλα λενε οτι δεν κανει μεσα στο δωματιο. Εγω λεω σημερα να φαω Σιμονα μια και διαβασα την κριτικη του απολλο και το βλεμα μου εστιαστηκε στo NAI των προκαταρτικων...εκτος αν βρω κατι αλλο που να μουτον σηκωσεικανει κλικ.!
Τερμα προμηθεους πανω στο 25... ειναι μια μαυρομαλα αδυνατη πιτσιρικα οχι τιποτα το ιδιεταιρο...
Μάλιστα θα το εχω στα υποψιν.
Επισης ψήνομαι και για Ροξάνα απο το άλλο site αλλα δεν εχω δει τπτ κριτικες,αν ξερει κανείς παρακαλώ ας δωσει τα φωτα του(προβολείς κατα προτιμηση :-P)