Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (0 μέλη και 82 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
μια μικρη βολτα χθες τη νυχτα...
-Κωλλετη 17.η Κελλυ η ξανθια με τις ωραιες καμπυλες και τις μονο αρνητικες κριτικες
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η Ισπανιδα Σονια με τα ωραια βυζακια
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η μελαχρινη Ευγενια.μικρη κοπελα με πιασιματακια.δε μου αρεσε
-Φριξου 9(Villa erotica).η Μαρτα η Πολωνεζα.τη δοκιμασα πριν μια βδομαδα και δεν ενθουσιαστηκα
-Φριξου 16.η Ισπανιδα Καρινα.η ιδια η τσατσα μου ειπε με τον τροπο της να μην μπω.επισης μου ειπε οτι σημερα πρωινη βαρδια κανει η Αγαπη.προλαβετε λοιπον...
-Ερημιτη.η Ρουμανα μελαχρινη ασχημουλα Αλεξανδρα.αυτη που εχει μονιμα ενα τσιροτο κατω απ'τα βυζια της
-Ακιακμωνος 8.η αδυνατουλα μελαχρινη Ροξανα με το ευγενικο προσωπακι
-Κεφαλληνιας 8.μια καινουρια Ρουμανα πολυ ψηλη με νευρικη ανορεξια τιποτα το ιδιαιτερο
-26ης Οκτωβριου 52.η ξανθια μικρουλα Ρουμανα Μιχαελα.την εχω παρει,δεν τρελαθηκα κιολας
-26ης Οκτωβριου 35.εδω ειμαστε.ενα πολυ ομορφο ξανθο κοριτσι απο την Ουγγαρια.ηρθε και μας χαιρετησε μεχρι τους καναπεδες με χειραψια.ευγενικη κοπελα και κανει και ολα τα εξτρα.μπαινει στη λιστα...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η γλυκεια Ρουμανα Σιμονα.την εχω παρει και μ'αρεσε,παραλιγο θα ξαναμπαινα χθες αλλα θελω καθε φορα να δοκιμαζω καινουρια κοπελα.πρωινα στο ιδιο σπιτι κανει ο δυναμιτης Βανεσσα και απο σημερα βραδυ θα ειναι η milf Αννα με εγγυηση επιστροφης χρηματων.την ειδα και μου αρεσε πολυ,θα τη δοκιμασω...
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η ξανθια ομορφη Νταϊνα.φοβερο γυμνο τσιμπουκι αλλα μεχρι εκει
-Σαπφους 5.μια μελαχρινη Αννιτα αυτη τη φορα.κοντουλα,χοντρουλα και ασχημη
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).πολυ ομορφο ξανθο κοριτσι,με τα βυζακια εξω που κανει και ολα τα εξτρα.πρεπει να μου την ειπε Μπαρμπαρα νομιζω.μπαινει στη λιστα και αυτη...

αυτη τη φορα δε σας λεω προγραμματα-τιμες γιατι ετσι κι αλλιως ολοι θελετε να γαματε με 30ε.τελικα δεν κατεθεσα πουθενα γιατι δεν βρηκα καμια απ'αυτες που εψαχνα

πολυ νεκρα παντως ρε παιδια χθες παντου.και ιδιαιτερα στα μπουρδελα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αργήσαν να μας πληρώσουν  :2funny:

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
-Κωλλετη 17.η Κελλυ η ξανθια με τις ωραιες καμπυλες και τις μονο αρνητικες κριτικες
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η μελαχρινη Ευγενια.μικρη κοπελα με πιασιματακια.δε μου αρεσε
-Φριξου 9(Villa erotica).η Μαρτα η Πολωνεζα.τη δοκιμασα πριν μια βδομαδα και δεν ενθουσιαστηκα
-Φριξου 16.η Ισπανιδα Καρινα.η ιδια η τσατσα μου ειπε με τον τροπο της να μην μπω.επισης μου ειπε οτι σημερα πρωινη βαρδια κανει η Αγαπη.προλαβετε λοιπον...
-Ερημιτη.η Ρουμανα μελαχρινη ασχημουλα Αλεξανδρα.αυτη που εχει μονιμα ενα τσιροτο κατω απ'τα βυζια της
-Κεφαλληνιας 8.μια καινουρια Ρουμανα πολυ ψηλη με νευρικη ανορεξια τιποτα το ιδιαιτερο
-26ης Οκτωβριου 52.η ξανθια μικρουλα Ρουμανα Μιχαελα.την εχω παρει,δεν τρελαθηκα κιολας
-26ης Οκτωβριου 35.εδω ειμαστε.ενα πολυ ομορφο ξανθο κοριτσι απο την Ουγγαρια.ηρθε και μας χαιρετησε μεχρι τους καναπεδες με χειραψια.ευγενικη κοπελα και κανει και ολα τα εξτρα.μπαινει στη λιστα...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η γλυκεια Ρουμανα Σιμονα.την εχω παρει και μ'αρεσε,παραλιγο θα ξαναμπαινα χθες αλλα θελω καθε φορα να δοκιμαζω καινουρια κοπελα.πρωινα στο ιδιο σπιτι κανει ο δυναμιτης Βανεσσα και απο σημερα βραδυ θα ειναι η milf Αννα με εγγυηση επιστροφης χρηματων.την ειδα και μου αρεσε πολυ,θα τη δοκιμασω...
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η ξανθια ομορφη Νταϊνα.φοβερο γυμνο τσιμπουκι αλλα μεχρι εκει
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).πολυ ομορφο ξανθο κοριτσι,με τα βυζακια εξω που κανει και ολα τα εξτρα.πρεπει να μου την ειπε Μπαρμπαρα νομιζω.μπαινει στη λιστα και αυτη...

αυτη τη φορα δε σας λεω προγραμματα-τιμες γιατι ετσι κι αλλιως ολοι θελετε να γαματε με 30ε.τελικα δεν κατεθεσα πουθενα γιατι δεν βρηκα καμια απ'αυτες που εψαχνα

tin idia tsarka ekana egw kai 2 mou aresan stis SAPFOUS i ispanida i mparmpara kai stin tantalou opou egine kai i katathesi i alicia pou molis sxolage...prolava tin exwsa kai tin kaname mazi...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
tin idia tsarka ekana egw kai 2 mou aresan stis SAPFOUS i ispanida i mparmpara kai stin tantalou opou egine kai i katathesi i alicia pou molis sxolage...prolava tin exwsa kai tin kaname mazi...

ΆΤσα... χτύπησες και γκόμενα;;; Και γράφε ελληνικά φίλε... άσε το greeklish...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135

Τhx για την ενημέρωση, λέω και εγώ να παω μια γύρα από Βαρδάρη σε λίγο, αυτή η Μπάρμπαρα ακούγεται ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
-Προμηθέους 25. Σιμόνα. Όταν μπήκα μέσα, έβγαιναν δυο τύποι μαζί από το δωμάτιο όπου μόλις την είχαν πάρει παρτούζα, ο ένας από αυτούς παρουσιαστής παρακμιακής εκπομπής σε τοπικό κανάλι (όχι ο Ραυτόπουλος).
-Ταντάλου 14. Ο γίγαντας Κλαούντια. Όλα τα προγράμματα.
-Ταντάλου 9. Η ξανθιά Τζέσσικα.
-Ταντάλου 8. Ειρήνη.
-Ταντάλου και Σαπφούς. Ντέσυ.
-Σαπφούς 20. Λάουρα.
-Σαπφούς 8. Τζούλια, αυτή που ήταν Ταντάλου 14 παλιότερα.
-Σαπφούς 5. Η ξανθιά Έλενα.
-Σαπφούς 7. Μιρέλλα.
-Προμηθέους 11. Αλεξία.
-Προμηθέους 14. Αννίτα.
-Προμηθέους 19. Νταιανα.

Κατάθεση στη Σιμόνα, όπου πέρασα σούπερ, μικρή στο μάτι, μεγάλη στο κρεβάτι. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γεια σου βραδυνε γκαυλιαρη!!!για σενα ειναι η ζωη!!!
σιγουρα περασες απ τα μπουρδελα?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
-Προμηθέους 25. Σιμόνα. Όταν μπήκα μέσα, έβγαιναν δυο τύποι μαζί από το δωμάτιο όπου μόλις την είχαν πάρει παρτούζα, ο ένας από αυτούς παρουσιαστής παρακμιακής εκπομπής σε τοπικό κανάλι (όχι ο Ραυτόπουλος).
-Ταντάλου 14. Ο γίγαντας Κλαούντια. Όλα τα προγράμματα.
-Ταντάλου 9. Η ξανθιά Τζέσσικα.
-Ταντάλου 8. Ειρήνη.
-Ταντάλου και Σαπφούς. Ντέσυ.
-Σαπφούς 20. Λάουρα.
-Σαπφούς 8. Τζούλια, αυτή που ήταν Ταντάλου 14 παλιότερα.
-Σαπφούς 5. Η ξανθιά Έλενα.
-Σαπφούς 7. Μιρέλλα.
-Προμηθέους 11. Αλεξία.
-Προμηθέους 14. Αννίτα.
-Προμηθέους 19. Νταιανα.

Κατάθεση στη Σιμόνα, όπου πέρασα σούπερ, μικρή στο μάτι, μεγάλη στο κρεβάτι. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
ποιος ηταν ο παρτουζιαρης παρουσιαστης?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λες να ηταν ο ''αγγιξαμε την τελειοτητα'' παναγιωτης... τοκος; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
μεχρι στιγμης παιζει νατανε καποιος εκ των δυο : ραπτόπουλος ή τόκας? μάλλον ο δεύτερος πιστευω θατανε, ο ραπτό δε νομιζω αφου έχει οικογένεια κ τον κυνηγάνε διάφοροι οπαδοί μ αυτα που λεει!!
κανενα αλλο ονομα ρε μαγκες παιζει? ριξτε καμια ιδεα? μην ακουσω ομως για κανεναν ριζοπουλο γιατι δειχνει για μεγαλη αδερφη ο συγκεκριμενος  :s&m_3:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Δεν υπάρχει περίπτωση να πω όνομα, δημόσιο φόρουμ είναι και διαβάζει αρκετός κόσμος. Θα σας άρεσε εσάς να δίναν τα στοιχεία σας εδώ και να σας δημιουργούσαν πιθανώς πρόβλημα;; Και στο κάτω κάτω της γραφής, σιγά το πρόσωπο.

Πάντως ο Τόκος δεν είναι :cheesy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βραδυνέ ξημέρωσε παίχτη πια,γράφε ελληνικά

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η χριστινα η πολωνη τελικα δουλευει αλλο η οχι?

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βραδυνέ ξημέρωσε παίχτη πια,γράφε ελληνικά

sorry φιλε εχω συνιθησει με greeklish...απο εδω και περα ελλινικα..

οσο φιλε michael ειπες αν περασα ειρωνευτικα γι αυτο ειπα αν εγραψα τιποτα λαθος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom