Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Και η Σαρα πολυ καλη αλλα και η Μιλανα τρομερη. Αυτες οι ρωσσιδες αλλο πραγμα βρε παιδι μου. Τι πανεμορφες γυναικες! Τι βελουδινο δερμα, καταγαλανα ματια, κοκκινα χειλακια και καταξανθα μαλλια! Τρομερες γυναικες!

Τις υπηρεσίες που πρόσφερε η Μιλάνα δεν τις έχω πάρει από άλλη κοπέλα και τώρα που σταμάτησε...κλαψ λιγμ...
Πάντως αν κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάποια κοπέλα που να προσφέρει ανάλογου επιπέδου υπηρεσίες να το αναφέρει please  :helpplea:
(gfe θέλω να πω)

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ksereis kaneis kanena kalo milfaki pouthena na douleuei simera ???

an ekane tsarka as mas fwtisi :tits2: :rockon: :rockon: :rockon:

tom85

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδια κατεβαινω τεταρτη απογευμα για δουλεια θεσσαλονικη....κανενα καλο μιλφακι υπαρχει σε κανα σπιτι????

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Αμάν εσύ με τα μιλφ... πάνε σε κανένα κοριτσάκι σαν τα κρύα τα νερά!

dokimazo ti na kanw psaxnw kanena ksantho kalo milfaki....simera tha vgw tsarka na doume ti exei kai lew mipws perase kanenas kamoia gura na mou pei an exei tipota kalo......

:boobies: ----> :rockon:-----> :pipa1: :fuck2: :knockinb: :cum:----> :helpplea:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
η αγαπη-ελενη στην φρίξου νομίζω ειναι καπου στα 30 πολυ καλη gfe

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
κανεις δν ξερει για την μαρινα..?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αν δουλεύει βραδινή μπορώ να πεταχτώ κατα τις 19.30 να τσεκάρω αμα είσαι μακριά...

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
αστεράκι στο έρως στην ταντάλου. νεαρή κοντά στα 25, έτσι μου φάνηκε, ξανθιά, με φράντζα και μακρύ μαλλί πιασμένο πίσω. μέσο ύψος και απίστευτο, αγαλματένιο σώμα, βυζί μάλλον προς το μικρό, αλλά πολύ ωραίο για το σώμα της. και κωλάρα. Μαρία τη λένε απ ότι είπε η τσατσα. βραδυνή βάρδια. την έχει δοκιμάσει κανείς? εγώ την έιδα και έπαθα πλάκα, μου φάνηκε πολύ ωραία. αλλά δεν έχω ιδέα για το πως είναι στο δωμάτιο.

στη συνέχεια της βόλτας η τσατσά στην προμηθέους τέρμα πάνω έλεγε ότι επιστρέφει τα χρήματα πίσω αν δε μείνεις ικανοποιημένος.
επίσης πολύ ωραιά ήταν και αυτή στο σαπφούς 7, αλλά δεν την είδα καλά γιατί έμπαινε στο δωμάτιο.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αστεράκι στο έρως στην ταντάλου. νεαρή κοντά στα 25, έτσι μου φάνηκε, ξανθιά, με φράντζα και μακρύ μαλλί πιασμένο πίσω. μέσο ύψος και απίστευτο, αγαλματένιο σώμα, βυζί μάλλον προς το μικρό, αλλά πολύ ωραίο για το σώμα της. και κωλάρα. Μαρία τη λένε απ ότι είπε η τσατσα. βραδυνή βάρδια. την έχει δοκιμάσει κανείς? εγώ την έιδα και έπαθα πλάκα, μου φάνηκε πολύ ωραία. αλλά δεν έχω ιδέα για το πως είναι στο δωμάτιο.

στη συνέχεια της βόλτας η τσατσά στην προμηθέους τέρμα πάνω έλεγε ότι επιστρέφει τα χρήματα πίσω αν δε μείνεις ικανοποιημένος.
επίσης πολύ ωραιά ήταν και αυτή στο σαπφούς 7, αλλά δεν την είδα καλά γιατί έμπαινε στο δωμάτιο.
τανταλου ποσο;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Τις υπηρεσίες που πρόσφερε η Μιλάνα δεν τις έχω πάρει από άλλη κοπέλα και τώρα που σταμάτησε...κλαψ λιγμ...
Πάντως αν κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάποια κοπέλα που να προσφέρει ανάλογου επιπέδου υπηρεσίες να το αναφέρει please  :helpplea:
(gfe θέλω να πω)
ρε φιλε....βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα μηπως εχεις λιγο χαμηλα τον πηχη??παρε τη Βικυ στην Ανδρεου Γεωργιου 4.ειναι ξανθια,μικρη,Ουκρανη και αυτη με πολυ ομορφο προσωπακι και μεγαλα βυζακια.μοιαζει πολυ με τη Μιλανα και στη φατσα και στο σωμα.κανει καταπληκτικο γυμνο τσιμπουκακι.για δοκιμασε...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
παιδια κατεβαινω τεταρτη απογευμα για δουλεια θεσσαλονικη....κανενα καλο μιλφακι υπαρχει σε κανα σπιτι????
αφου θα εισαι απογευμα,κανε μια βολτα απο Κεφαλληνιας.πιθανον να πετυχεις τη milf Χριστινα.αν την πετυχεις μπες...

Επισκέπτης

Μαρία είναι 22 Ρουμάνα, την δοκίμασα εγώ. Τίποτα το συγκλονιστικό πάντως καλά είναι για 30Ε γενικά καλή επιλογή για Βαρδάρη.. Μου είπε δούλευε Αθήνα πριν έρθει σε μας.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Μαρία είναι 22 Ρουμάνα, την δοκίμασα εγώ. Τίποτα το συγκλονιστικό πάντως καλά είναι για 30Ε γενικά καλή επιλογή για Βαρδάρη.. Μου είπε δούλευε Αθήνα πριν έρθει σε μας.

Στην Κοζάνη δούλευε. Καλή επαγγελματίας αλλά μέχρι εκεί.

Μεγάλα φυσικά βυζια και ωραίο σώμα. Δοκίμασε την

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε....βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα μηπως εχεις λιγο χαμηλα τον πηχη??παρε τη Βικυ στην Ανδρεου Γεωργιου 4.ειναι ξανθια,μικρη,Ουκρανη και αυτη με πολυ ομορφο προσωπακι και μεγαλα βυζακια.μοιαζει πολυ με τη Μιλανα και στη φατσα και στο σωμα.κανει καταπληκτικο γυμνο τσιμπουκακι.για δοκιμασε...
ok θα το τσεκάρω μόλις μπορέσω σε ευχαριστώ AL. Τώρα όσον αφορά τον πήχη τι να πω...όπως είπες γούστα είναι αυτά και επίσης μπορεί και να μην έχω δοκιμάσει και την πληθώρα γυναικών που να προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες όλα αυτά τα χρόνια. Γιαυτό άλλωστε υπάρχει και το site για την ανταλλαγή απόψεων :)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πρωι η βραδυ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom