Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
Η οποία είναι;;;
ειναι δυνατόν να μην ξέρεις το αστέρι του σεξ στην κωλλέτη ????
Η οποία είναι;;;
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 8
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΣΩ ΠΑΛΙ
Τανταλου και Σαπφους γωνια. Πιτσιρικα Ντεσι μικροδιχνει τελεια στην δουλεια της, μακαρι να ηταν και αλλες σαν και αυτην, σασ την συνιστο ανεπιφιλακτα οποιος παει δεν θα χασει...
Καλά όλοι Ντέσυ πήραμε σήμερα..;
Εγώ θα γράψω λεπτομέρεις αύριο μάλλον, γιατί μέχρι τώρα έγραφα σ΄άλλο θρεντ..
πολωνεζα νομιζω και αυτηΠοια είναι η πατρίδα της δεν ξέρω
Η Μαριάννα η Ελληνίδα είναι που έβαψε τελευταία τα μαλλιά της ξανθά.Σαμφως 8 Ηταν μια ξανθια τα εβαψε τα μαλια της την εχω ξαναδει, παλια ηταν μαυρομαλα, αλλα εχω διαβασει οτι ειναι αγγουρο στο δωματιο αν και μου κανει λιγο κλικ...
Τελευταία φορά δούλευε Ματζάρου βραδινή νομίζω.
Φριξου 9 Η μαυρομαλα Λουνα.
λειπει στην πατριδα της για κανενα μηνα απ'οτι μου ειπε η τσατσα απο Μαντζαρου 10 πριν λιγες μερεςΠαιδιά η milf Μάρθα η ξανθιά μήπως γνωρίζει κανείς που είναι?
αλ μιας που εισαι ειδημωνλειπει στην πατριδα της για κανενα μηνα απ'οτι μου ειπε η τσατσα απο Μαντζαρου 10 πριν λιγες μερες
al μην του πειςαλ μιας που εισαι ειδημων
σε παρακαλω προτεινε μου το καλυτερο κοματι αυτη την στιγμη
al μην του πεις
ειναι ψευτης
ξερει ποιο ειναι το καλυτερο μωρο κ το ειδε πριν απο λιγες ωρες στην τριπολη
δεν ειμαι ειδημων,απλα σχεδον καθε φορα δοκιμαζω καινουρια κοπελα για να τις μαθω ολες.το καλυτερο απο αποψη υπηρεσιων???μαλλον θα πω Αγαπη για αλλη μια φορα....τις τελευταιες μερες εχει και αλλες κριτικες απο αλλους ευχαριστημενους στον καταλογο των στουντιο.μεγαλη δυναμη θεωρω και τη Γερμανιδα Κριστιν στο villa erotica...απο κει και περα ειναι αναλογα τι ψαχνεις.μοντελακι?θειτσα?απλο προγραμμα?εξτραδακια?τεχνικη καταρτιση?γι'αυτο ειναι πολυ δυσκολο να πει καποιος ποια ειναι η καλυτερηαλ μιας που εισαι ειδημων
σε παρακαλω προτεινε μου το καλυτερο κοματι αυτη την στιγμη