Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πριν καμια ωρα μου ηρθε απιστευτη ορεξη για εκτωνωση :knockinb: περασα αρχικα απο κωλετη στο οποιο ηταν η Κελυ με τα απιστευτα μαυρα σεξυ παραπλανητικα εσωρουχα της, προς στιγμης το σκεφτηκα να μπω αφου στην κατασταση που ημουν και πουστης να μου τραβουσε μαλακια θα εχυνα.! :2funny: αλλα δεν της εκανα την χαρη.!!!

Απο μυλο μερια γινοταν Ο Πανικος, ο Ελληνας εφαγε την προηγουμενη βδομαδα το κατσικακι του με την μαγειριτσα του και ξεχυθηκε εξω να τα καψει...οπως μου ειπε μια γκομενα σημερα καλοκαιρι ερχετε πρεπει να τα καψουμε!

Κωλετη οπως ειπα η Κελυ η ξενερωτη. :jerking:
Φριξου 9 Η μαυρομαλα Λουνα.

Βαρδαρη μερια ηταν το αντιθετο απο τον μυλο ψιλονεκρα...

Τανταλου 9 Η Μαρια ηταν μεσα ρωτησα και εφυγα.
Τανταλου 14 Μια ξανθια ψιλη καστανοξανθη ομορφουλα με τα μικρα αλλα στητα βυζακια της...
Τανταλου 8 Μια κοντουλα με ελαφρα κιλακια καστανοξανθη κοτσο πιασμενα τα μαλια. Η Τσατσα τα πιστευει και χερετε αυτα που λεει! :2funny: ετσι πως περιγραφει το προιον!
Τανταλου Σαμφως Γωνια Η μαυρομαλα Ντεσυ.
Σαμφως 20 Η μαυρομαλα με καρε μαλλι, ασχημη με την γαμψη μυτη...μηπως ειναι η Κορινα αυτη δεν την θυμαμαι. :think:
Σαμφως 7 Η Μαντελαιν με τα τουμπανιασμενα καργα βυζακια της και τις τουμπανο μπουταρες της.
Σαμφως 8 Ηταν μια ξανθια τα εβαψε τα μαλια της την εχω ξαναδει, παλια ηταν μαυρομαλα, αλλα εχω διαβασει οτι ειναι αγγουρο στο δωματιο αν και μου κανει λιγο κλικ...
Προμηθεους 11 Η Grazy-Τζενη.! Μου λεει κλοκ-κλοκ...της ειπα μπαι-μπαι.! :jerking:
Προμηθεους 14 Η ξαθουλα τοπλεςς Ανιτα.
Προμηθεους 19 Κλασικα η Ντιανα η ξανθια μολδαβεζα.! Αλαξε συνολακι φορεσε τα ροζακια της σημερα...

Αυτα ημουνα αναμεσα στην κοπελια στην Τανταλου 14 μονο και μονο γιατι νταρντανοφερνει ειναι η ποιο ψιλη κοπελα αυτην την στιγμη στον Βαρδαρη και στη μαυρομαλα πιτσιρικα Ντεσυ...ο κληρος επεσε στην Ντεσυ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 8
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΣΩ ΠΑΛΙ

Τανταλου και Σαπφους γωνια. Πιτσιρικα Ντεσι μικροδιχνει τελεια στην δουλεια της, μακαρι να ηταν και αλλες σαν και αυτην, σασ την συνιστο ανεπιφιλακτα οποιος παει δεν θα χασει...

Φιλικα σας λεω μονο επειδη σημερα δοκιμασα την Ντεσυ σας...αν πατε σε καμια Εφη ή Αφρουλα ή Βερονικα...θα ξεχασετε το ονομα σας.!!!
Θα κανετε σαν τον Κωνστανταρα στην ταινια που κερδισε το λαχειο.!! :2funny:

Και στην ουσια περι Ντεσυς 18αχρονης Βουλγαρας αθωο κοριτσακι προθυμο και προσχαρο με πλαδαρο σωματακι, νταρντανουλα, αλλα δεν βαζει γλωσσα μεσα η πουτανα!! :2funny: Μετρια πραγματα δεν προσφερε χαδακια, βυζαρες φυσηκες να φας βυζοσκαμπιλο σου φυγουν τα σφραγησματα.! :2funny: Λιγο η ρωγα της με χαλασε...κατα αλλα δευτερη ευαιρια NO.!

Και οπως λενε και στα μπουζουκια...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.! :grin:

ΥΓ. Στο Α.Γεωργιου 4 πανω απο το βενζιναδικο παρατηρησα και σημερα οπως και προχθες που περασα και ηταν η Βικη οτι ειναι αναμενα και τα φωτα του 2ου οροφου. Μηπως ανοιξε και δευτερο μπουρδελακι απο πανω?...ξερει κανενας?...ή τα αναψανε για να κανει ποιο μπαμ? :think: :think: :think:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Καλά όλοι Ντέσυ πήραμε σήμερα..;
Εγώ θα γράψω λεπτομέρεις αύριο μάλλον, γιατί μέχρι τώρα έγραφα σ΄άλλο θρεντ..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καλά όλοι Ντέσυ πήραμε σήμερα..;
Εγώ θα γράψω λεπτομέρεις αύριο μάλλον, γιατί μέχρι τώρα έγραφα σ΄άλλο θρεντ..

Ειχε κινηση η Ντεση σημερα την πρωτη φορα που περασα και τα τρια δωματια κλειστα. Αλλα παρατηρησα κατι που δεν μου αρεσε αλλα ξαναγυρησα και μπηκα. Την πρωτη φορα που πηγα ηταν μεσα, βγαινει την βλεπουμε, μπαινει για 2 δευτερα στην κουζινα βγενει και φευγει σε αλλο δωματιο...λογικα δεν πλυθηκε λιγακι για να παει στον επομενο :think:... :s&m_1:

Και εγω αυριο λεπτομεριες...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Το ανατολικο μπλοκ φυσάει :)

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αν φυσάει λέει; Εγώ προσωπικά έχω έρωτα λέμε :rockon:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Σαμφως 8 Ηταν μια ξανθια τα εβαψε τα μαλια της την εχω ξαναδει, παλια ηταν μαυρομαλα, αλλα εχω διαβασει οτι ειναι αγγουρο στο δωματιο αν και μου κανει λιγο κλικ...
Η Μαριάννα η Ελληνίδα είναι που έβαψε τελευταία τα μαλλιά της ξανθά.
Εγώ δεν την βρίσκω αγγούρι , χωρίς να έχει κορυφαία στανταρ υπηρεσιών.
Σε συνδυασμό με την εμφάνισή της πάντως εγώ την έχω για σίγουρη δοκιμασμένη λύση.
Βέβαια γούστα είναι αυτά.
Μπορείς να δεις και τις κριτικές που έχει.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Παιδιά η milf Μάρθα η ξανθιά μήπως γνωρίζει κανείς που είναι? :helpplea:

Επισκέπτης
Τελευταία φορά δούλευε Ματζάρου βραδινή νομίζω.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Προμηθεως 19, απογευματινη βάρδια Σόνια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
λειπει στην πατριδα της για κανενα μηνα απ'οτι μου ειπε η τσατσα απο Μαντζαρου 10 πριν λιγες μερες
αλ μιας που εισαι ειδημων
σε παρακαλω προτεινε μου το καλυτερο κοματι αυτη την στιγμη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
al μην του πεις
ειναι ψευτης
ξερει ποιο ειναι το καλυτερο μωρο κ το ειδε πριν απο λιγες ωρες στην τριπολη

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
al μην του πεις
ειναι ψευτης
ξερει ποιο ειναι το καλυτερο μωρο κ το ειδε πριν απο λιγες ωρες στην τριπολη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ ξες κανενα αγιολογικο μωρο ρε συ
ειναι αναγκη βρε ζαγοροβρυζοβιολιδογκαγκατση

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
δεν ειμαι ειδημων,απλα σχεδον καθε φορα δοκιμαζω καινουρια κοπελα για να τις μαθω ολες.το καλυτερο απο αποψη υπηρεσιων???μαλλον θα πω Αγαπη για αλλη μια φορα....τις τελευταιες μερες εχει και αλλες κριτικες απο αλλους ευχαριστημενους στον καταλογο των στουντιο.μεγαλη δυναμη θεωρω και τη Γερμανιδα Κριστιν στο villa erotica...απο κει και περα ειναι αναλογα τι ψαχνεις.μοντελακι?θειτσα?απλο προγραμμα?εξτραδακια?τεχνικη καταρτιση?γι'αυτο ειναι πολυ δυσκολο να πει καποιος ποια ειναι η καλυτερη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom