Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ ξες κανενα αγιολογικο μωρο ρε συ
ειναι αναγκη βρε ζαγοροβρυζοβιολιδογκαγκατση
δεν ξερω εγω απο αυτα ρε
αλλα αν πηγαινα σημερα μια βολτα θα τον εδινα στη κριστιν στο φριξου 9 η στην χριστινα στο στουντιο αφροδιτη διπλα στον μυλο γιατι με καυλωνει κ με γαμαει καλα,μπορεις να την πεις κ μιλφακι αυτην

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν ξερω εγω απο αυτα ρε
αλλα αν πηγαινα σημερα μια βολτα θα τον εδινα στη κριστιν στο φριξου 9 η στην χριστινα στο στουντιο αφροδιτη διπλα στον μυλο γιατι με καυλωνει κ με γαμαει καλα,μπορεις να την πεις κ μιλφακι αυτην
θενκς

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν ειμαι ειδημων,απλα σχεδον καθε φορα δοκιμαζω καινουρια κοπελα για να τις μαθω ολες.το καλυτερο απο αποψη υπηρεσιων???μαλλον θα πω Αγαπη για αλλη μια φορα....τις τελευταιες μερες εχει και αλλες κριτικες απο αλλους ευχαριστημενους στον καταλογο των στουντιο.μεγαλη δυναμη θεωρω και τη Γερμανιδα Κριστιν στο villa erotica...απο κει και περα ειναι αναλογα τι ψαχνεις.μοντελακι?θειτσα?απλο προγραμμα?εξτραδακια?τεχνικη καταρτιση?γι'αυτο ειναι πολυ δυσκολο να πει καποιος ποια ειναι η καλυτερη
θενκς

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Ξερει κανεις αν η Μαρινα γυρισε στο Μαρινοσπιτο?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Στο Αθενς Λέιντις λέει ότι είναι στο Φρίξου 14, ή είναι άλλη Λούνα..;

Λαθος δικο μου :headbang: στο 14 ηταν η Λουνα. Στο 9 δεν μπηκα ειχε κοσμο απεναντι αν και κανανε ωραια κατασκευη για καλυψη των εισερχωμενων δεν ρισκαρα, ενω στο 14 εκανα τον κυκλο απο γυρω για να μπω.! :grin:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Παιδια απο οτι διαβαζω η Σαρα η Ρωσσιδα δεν δουλευει αυτο το διαστημα. Ας ελπισουμε να επιστρεψει συντομα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Παιδια απο οτι διαβαζω η Σαρα η Ρωσσιδα δεν δουλευει αυτο το διαστημα. Ας ελπισουμε να επιστρεψει συντομα.

Συντομα σε καμια 5ετια.!  :2funny: Πολες κοπελες μαλον και αυτη απο τη αλυσιδα των μπουρδελων Μαντζαρου 1Α, Μαντζαρου 10 και Α.Γεωργιου 16. Απελαθηκαν. Αν ψαξεις στο θρεντ μερικες σελιδες ποιο πισω θα βρεις. Αν καποιος ξερει περισοτερα ας με διωρθωσει.
Οπως και ο Νταβας ο μακρυμαλης που καθοταν εξω απο τα μπουρδελα συνηθεστερα στο Μαντζαρου 1Α, δεν τον βλεπω πλεον στην πιατσα.!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
δεν ειμαι ειδημων,απλα σχεδον καθε φορα δοκιμαζω καινουρια κοπελα για να τις μαθω ολες.το καλυτερο απο αποψη υπηρεσιων???μαλλον θα πω Αγαπη για αλλη μια φορα....τις τελευταιες μερες εχει και αλλες κριτικες απο αλλους ευχαριστημενους στον καταλογο των στουντιο.μεγαλη δυναμη θεωρω και τη Γερμανιδα Κριστιν στο villa erotica...απο κει και περα ειναι αναλογα τι ψαχνεις.μοντελακι?θειτσα?απλο προγραμμα?εξτραδακια?τεχνικη καταρτιση?γι'αυτο ειναι πολυ δυσκολο να πει καποιος ποια ειναι η καλυτερη

θα συμφωνήσω και εγώ με τον αλ. Στα μεγάλα προγράμματα 100+ ειναι οι μόνες που τα σκάω και θα τα έσκαγα. Πέρα αυτών με τα πακέτα υπάρχει και η μπάντα της Κωλλέτη με Εφη +Αφροδίτη που έχουν μόνο το απλό των 40 αλλά ειναι απο τις τοπ αν όχι οι τοπ στο είδος τους.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Η Αφροδιτη ειναι εδω η εχει καμια αδεια?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Συντομα σε καμια 5ετια.!  :2funny: Πολες κοπελες μαλον και αυτη απο τη αλυσιδα των μπουρδελων Μαντζαρου 1Α, Μαντζαρου 10 και Α.Γεωργιου 16. Απελαθηκαν. Αν ψαξεις στο θρεντ μερικες σελιδες ποιο πισω θα βρεις. Αν καποιος ξερει περισοτερα ας με διωρθωσει.
Οπως και ο Νταβας ο μακρυμαλης που καθοταν εξω απο τα μπουρδελα συνηθεστερα στο Μαντζαρου 1Α, δεν τον βλεπω πλεον στην πιατσα.!
η σκατοφατσα με το ασημι bmw(παλιο μοντελο ειχε ο φτωχος).μου'λειψε ο μπαγασας τον ειχα συνηθησει.παντως για τη Σαρα,η μαγκιωρα η τσατσα απο Μαντζαρου 10 εχει αφησει μια υποψια οτι μονο η Σαρα μπορει και να επιστρεψει...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
η σκατοφατσα με το ασημι bmw(παλιο μοντελο ειχε ο φτωχος).μου'λειψε ο μπαγασας τον ειχα συνηθησει.παντως για τη Σαρα,η μαγκιωρα η τσατσα απο Μαντζαρου 10 εχει αφησει μια υποψια οτι μονο η Σαρα μπορει και να επιστρεψει...

Ητανε low-profile ο τυπος.! :2funny:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μακάρι να γυρίσει το σαντράκι  :rockon: :rockon:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θελω να πω για την Μιχαελα απο Τανταλου. Την πρωτη φορα που την πηρα ηταν καλη, διεκπαιραιωτικη θα την χαρακτηριζα. Εκανε την δουλεια της χωρις καθολου γκρινιες. Την δευτερη φορα που την πηρα ηταν μες στην τρελη χαρα. Γελακια και χαδακια. Τσιμπουκι-κομπρεσερ πολυ καλο. Και τις δυο φορες πηρα το απλο προγραμμα 30 ευρω. Την δευτερη φορα εδωσα 2 20 ευρα και περιμενα ρεστα και η η σκατοτσατσα δεν ηθελε να μου δωσει το 10αρικο και μου λεγε παρε το προγραμμα των 40 ευρω πιο χαλαρα. Βρε ουστ, το πηρα πισω το 10ευρω. Καλυτερα που λεει ο λογος να το δωσεις ως φιλοδωρημα στην κοπελα παρα στην βρωμοτσατσα που σιγουραα θα το τσεπωνε η ιδια αφου το πργραμμα 30-40 ευρω ειναι ιδια. Το μουτρακι της Μιχαελα με γκαβλωνει πολυ. Μου θυμιζει λατιν γκομενακι. Λετε να αξιζει να την παρω σε αλλο προγραμμα?

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Και η Σαρα πολυ καλη αλλα και η Μιλανα τρομερη. Αυτες οι ρωσσιδες αλλο πραγμα βρε παιδι μου. Τι πανεμορφες γυναικες! Τι βελουδινο δερμα, καταγαλανα ματια, κοκκινα χειλακια και καταξανθα μαλλια! Τρομερες γυναικες!

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Λεω την Μιχαελα το ξανθο ρουναμακι. Κανει και πρωκτικο με 80 γιουρια.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Συγνώμη φίλε... περασμένη η ώρα...

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Η Μαντυ παιζει να γυρισει συντομα? Η γκομενα αυτη οταν την πηρα μου θυμισε καταστασεις γερμανικου FKK, τρομερη επαγγελματιας και σωματαρα. Η αδερφη της αξιζει? Τη ειδα αλλα δεν δοκιμασα. 

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Η Μαντυ παιζει να γυρισει συντομα? Η γκομενα αυτη οταν την πηρα μου θυμισε καταστασεις γερμανικου FKK, τρομερη επαγγελματιας και σωματαρα. Η αδερφη της αξιζει? Τη ειδα αλλα δεν δοκιμασα. 

Απ' ότι έχω καταλάβει το στούντιο της Φρίξου 9 πρέπει να 'ναι της ίδιας αλυσίδας με τα στούντιο στα οποία είναι τώρα η Μάντυ στην Αθήνα.. Οπότε υποθέτω θα μας ξανάρθει.. Μάλλον κάνει ανακύκλωση τα κορίτσια για να μη βαριόμαστε..
Αλλά δυστυχώς δε μας φέραν την Καρολάιν, που περίμενα πως κ πως ν' ανέβει..!
Να πω την αλήθεια ήταν από τους λόγους που 'χα σταματήσει τις τσάρκες από πέρσι τον Αύγουστο, γιατί κρατούσα δυνάμεις κ χρήματα για να τα ξοδέψω σ' αυτήν.. Γιατί μου 'χε πει ότι θ' ανέβαινε τον Γενάρη... Αλλά δε με ήθελε η μπάλα κ το πουλακι πέταξε δυστυχώς..
Αν μας διαβάζουν απ' το στούντιο της Φρίξου 9 να τους πω ότι εκτός απ' την Μάντυ, εγώ θέλω να μας φέρουν κ τη Ρόζα την Ισπανίδα..!
Πάντως για τη Μάντυ έχω πει, ότι αν κι είναι κορμάρα κ προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου (εφάμιλλου με σιτυτουρ), εμένα μου φανηκε λίγο ψυχρή.. Εννοώ όχι πολλή τρυφερή, συναισθηματική.. Όχι δηλ, GFE, αλλά μπορεί να 'ταν θέμα χημείας..

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ισως ετσι γερμανικο επαγγελματικο ειναι το στυλακι της. Ομως εγω σε καμια περιπτωση δεν μετανιωσα που πηγα μαζι της. Ισα ισα πιο πολυ μεταμιωσα το 20αρικο που εδωσα αμεσως μετα για να πιω ενα ποτο στο πλατινουμ παρα το προγραμμα των 70 ευρω με γλυφομουνι που τησ πληρωσα. Πιασαμε συζητηση μετα για γερμανικο σεξ και μου ειπε οτι δεν ειναι καλα για τις κοπελες να δουλευουν σε FKK και πως ειναι πιο κερδοφορα η Ελλαδα για αυτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom