Η Μαντυ παιζει να γυρισει συντομα? Η γκομενα αυτη οταν την πηρα μου θυμισε καταστασεις γερμανικου FKK, τρομερη επαγγελματιας και σωματαρα. Η αδερφη της αξιζει? Τη ειδα αλλα δεν δοκιμασα.
Απ' ότι έχω καταλάβει το στούντιο της Φρίξου 9 πρέπει να 'ναι της ίδιας αλυσίδας με τα στούντιο στα οποία είναι τώρα η Μάντυ στην Αθήνα.. Οπότε υποθέτω θα μας ξανάρθει.. Μάλλον κάνει ανακύκλωση τα κορίτσια για να μη βαριόμαστε..
Αλλά δυστυχώς δε μας φέραν την Καρολάιν, που περίμενα πως κ πως ν' ανέβει..!
Να πω την αλήθεια ήταν από τους λόγους που 'χα σταματήσει τις τσάρκες από πέρσι τον Αύγουστο, γιατί κρατούσα δυνάμεις κ χρήματα για να τα ξοδέψω σ' αυτήν.. Γιατί μου 'χε πει ότι θ' ανέβαινε τον Γενάρη... Αλλά δε με ήθελε η μπάλα κ το πουλακι πέταξε δυστυχώς..
Αν μας διαβάζουν απ' το στούντιο της Φρίξου 9 να τους πω ότι εκτός απ' την Μάντυ, εγώ θέλω να μας φέρουν κ τη Ρόζα την Ισπανίδα..!
Πάντως για τη Μάντυ έχω πει, ότι αν κι είναι κορμάρα κ προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου (εφάμιλλου με σιτυτουρ), εμένα μου φανηκε λίγο ψυχρή.. Εννοώ όχι πολλή τρυφερή, συναισθηματική.. Όχι δηλ, GFE, αλλά μπορεί να 'ταν θέμα χημείας..