You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αν πιασουν καποιο να τα κανει αυτα στην συγκεκριμενη περιοχη,
πρωτα θα τον σκοτωσουν και μετα θα τον
Μιλαω γενικα.
νεκροφιλια κι ετσι?
νεκροφιλια κι ετσι?
ετσι
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
σωστο και αυτο δε το σκεφτηκα!!και τελοσπαντων αυτο το πραμα μπορει να γυρισει μπουμερανγκ.αμα δηλαδη και η κοπελα θεωρησει οτι τη βλεπεις σα ζωο και οτι κανεις την πλακα σου θα σου πω εγω μετα τι θα ειναι οι υπηρεσιες.θα μπαινει θα σουλεει ενα γεια,θα σου τρωει τα 30ε και θα παιρνουμε τ'αρχιδια μας.θα σας αρεσε να εχουν και στα μπουρδελα καμια καμερα για δηθεν λογους ασφαλειας στην πορτα ή τον προθαλαμο και να καταγραφουν πχ την εισοδο σας σε αυτα ;και μετα να βγει κανα βιντεο εδω να το δουν οι γκομενες ή οι οικογενειες σας;
επαναλαμβανω για τους ανωριμους εδω μεσα....εκτιμηστε λιγο τον παραγοντα ανθρωπο.για εργαζομενες γυναικες μιλαμε
Επισκέπτης
επαναλαμβανω για τους ανωριμους εδω μεσα....εκτιμηστε λιγο τον παραγοντα ανθρωπο.για εργαζομενες γυναικες μιλαμε
+1000
kanarinas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ελατε ρε παιδια μεγαλη εκταση στο θεμα δωσαμε... ενταξει τελος!!! εγω εδωσα συγχαρητηρια για τα αρχιδια που ειχε και τα τραβηξε και εγραψε στον πουτσο του και τους νταβαδες (τα σκληρα αγορια μη χεσω) κτλ.. στον πελατη καλο ηταν γιατι απεφυγε την ασκοπη μπουρδελοτσαρκα(ψυχοφθορα οπως ειπε και ο σκινοβατης που μιλησε παρα πολυ ωραια) και τις παραπλανησεις.στο κατω κατω δουλεια τους ειναι ρε παιδια.. κακο ειναι που τις τραβηξε? λες και δεν τις ξερουμε.. (δικιο εχει και ο τζι ελ και ο πατσινο γενικα για τα προσωπικα δεδομενα μονο και μονο μην φτασουν στα ματια των οικογενειων τους.παντως η αληθεια ειναι οτι προσωπα δεν ξεχωριζεις).τελοσπαντων εγινε τωρα τι να κανουμε...φτανει αρκετα δωσαμε εκταση σε αυτο... οι καημενες οι κοπελες και οι καημενες οι κοπελες που δουλευουν σκληρα(και μας παιρνουν τα 40 ευρω πολλες ρουφιανες αντιεπαγγελματιες τελειως..ρε ουστ)
kanarinas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οσο για τους νταβαδες τι να κλασουν ρε παιδες? ενα μαχαιρακι αν τους βγαλεις θα τους ξυρισεις χωρις αφρο.. αλλοι μαλακες και αυτοι.. τελοσπαντων
kanarinas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η μηπως νομιζετε οτι νομιμη η δουλεια των νταβαδων?? δινουν και συμβουλες κιολας τα μουτρα τους μεσα.. επισης αν ποτε αγγιξουν ανθρωπο και καλεσει αυτος αστυνομια..εκει να δειτε λουκι που εχουν να τραβηξουν αυτοι... εκει να δειτε....
Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σωστο και αυτο δε το σκεφτηκα!!και τελοσπαντων αυτο το πραμα μπορει να γυρισει μπουμερανγκ.αμα δηλαδη και η κοπελα θεωρησει οτι τη βλεπεις σα ζωο και οτι κανεις την πλακα σου θα σου πω εγω μετα τι θα ειναι οι υπηρεσιες.θα μπαινει θα σουλεει ενα γεια,θα σου τρωει τα 30ε και θα παιρνουμε τ'αρχιδια μας.
Και εγώ συμφωνώ με τα λεγόμενα του GL και του AL, παιδιά δεν χρειάζεται να τις εκθέτουμε έτσι, σίγουρα υπάρχουν και κακές επαγγελματίες όπως λέει ο kanarinas παρακάτω αλλά κανένας και καμία δεν αξίζει να του φέρονται σαν ένα κομμάτι κρέας. Απλά έχουμε εδώ το site τους ρίχνουμε μαύρο και δεν έχουν δουλεία αν δεν καλυτερέψουν τις υπηρεσίες τους.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Tο post με τα βίντεο σβήστηκε φυσικά. Μην ξαναβάλει ποτέ κανείς κάτι ανάλογο.
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Η Αλίσια είναι πολύ μπλα μπλα μέσα, μιλάει πάρα πολύ με είπε μωρό μου καμιά 50 φόρες, εμένα με ξενερώνουν αυτά άλλον μπορεί να τον κάνουν να γουστάρει και γενικά πολυ άχ κ ούχ χωρίς λόγο. Η Ντέσυ όταν πήγα να την γαμήσω βρωμούσε, τα βυζιά ψιλοχύνονται κ στο αριστερό βυζί στην ρώγα έχει κάτι σαν ουλή που κάνει το βυζί να έχει λίγο γάμησε τα αίσθηση αν της το πιάνεις. Είναι φιλότιμη πάντως.
Προσωπικά δεν νομίζω να ξανατιμήσω ούτε τη μία ούτε την άλλη, Η Αλίσια είναι αντικειμένικα πολύ όμορφη κοπελίτσα πάντως και τα βυζιά της ειναι πολύ χορταστικά. Ελπίζω να βοήθησα!
Πριν από λίγο πέρασα μια σύντομη τσάρκα για να δω την ξανθιά στο Σαπφούς 7 κυρίως..
Λοιπόν, πέρασα απ' τα σπίτια στο Βαρδάρη κι ήταν τα ίδια κορίτσια που είδα κ στην προηγούμενη μου βραδινή τσάρκα πριν 2 μέρες.. Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά είδα αυτήν την ξανθιά στο σαπφούς 7, που εγώ θα την πω Μις Πίγκυ.. Ποιές βυζάρες..; Εδώ η κοιλιά της είναι πιο μεγάλη απ' τα βυζιά της, κι έχει κάτι μπουτάρες.. Το ένα είναι σα δυο δικά μου.. Να σε βάλει κάτω να πεις το δεσπότη Παναγιώτη..!
Το μόνο καλό είναι ότι πέρασα κι απ' τα σπιτάκια της Ταντάλου ξανά κι είδα πάλι τα κορίτσια, την Ντέσυ στο ΄πράσινο, την Αλίσια στο 14 κ τη Μαρία στο 9 κι έχω να πω ότι είναι μια καλή τριάδα..! Ειδικά την Ντέσυ που την ξαναείδα από κοντά, καθώς μόλις είχε έρθει εκείνη την ώρα, κ την είδα με τα εσώρουχα της, μπορώ να πω ότι μου φάνηκε ομορφούλα κι ότι έχει ωραίο βυζάκια..
Αν έχει κανείς αντίρρηση ας το πει γιατί σκοπεύω να πάω τώρα..!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.875
- Πόντοι
- 11.585
Πριν από λίγο πέρασα μια σύντομη τσάρκα για να δω την ξανθιά στο Σαπφούς 7 κυρίως..
Λοιπόν, πέρασα απ' τα σπίτια στο Βαρδάρη κι ήταν τα ίδια κορίτσια που είδα κ στην προηγούμενη μου βραδινή τσάρκα πριν 2 μέρες.. Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά είδα αυτήν την ξανθιά στο σαπφούς 7, που εγώ θα την πω Μις Πίγκυ.. Ποιές βυζάρες..; Εδώ η κοιλιά της είναι πιο μεγάλη απ' τα βυζιά της, κι έχει κάτι μπουτάρες.. Το ένα είναι σα δυο δικά μου.. Να σε βάλει κάτω να πεις το δεσπότη Παναγιώτη..!
Το μόνο καλό είναι ότι πέρασα κι απ' τα σπιτάκια της Ταντάλου ξανά κι είδα πάλι τα κορίτσια, την Ντέσυ στο ΄πράσινο, την Αλίσια στο 14 κ τη Μαρία στο 9 κι έχω να πω ότι είναι μια καλή τριάδα..! Ειδικά την Ντέσυ που την ξαναείδα από κοντά, καθώς μόλις είχε έρθει εκείνη την ώρα, κ την είδα με τα εσώρουχα της, μπορώ να πω ότι μου φάνηκε ομορφούλα κι ότι έχει ωραίο βυζάκια..
Αν έχει κανείς αντίρρηση ας το πει γιατί σκοπεύω να πάω τώρα..!
Θα κανω και εγω μια γυρα μετα αν εχω σοας τα φρενα!! Αλλα το σκεφτομαι που να παω? Αξιζει καμια απο αυτες που ειπες μεσα?
Ξερει κανεις αν δουλευει τιποτα η Εφη σημερα? Τουλαχιστον να περασω εγγυημενα καλα...
kanarinas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αναμενουμε τον εγκυρο παντα καραμαν. εχει και εναν σκατοκαιρο εξω..
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Η Εφαρα ειναι στην πατριδα της ;) και θα γυρισει σε καμια 10ρια μερεςΞερει κανεις αν δουλευει τιποτα η Εφη σημερα? Τουλαχιστον να περασω εγγυημενα καλα...
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Η Εφαρα ειναι στην πατριδα της ;) και θα γυρισει σε καμια 10ρια μερες
Μωρή κουφάλα, εσύ που το ξέρεις αυτό? πήγες και δεν είπες τίποτα?
Θα τιμωρηθείς παραδειγματικά!!!
Στου ξεκωλέτη παίζει Αλίνα τα πρωινά και Κέλλυ ''η δήθεν Ελληνίδα'' τα βραδάκια!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
ελα Αγορινα δεν σε ξεχασα.Ακομα ειναι οι "ανωτεροι" ;) εδω και ηθελα να πεταχτω για ενα γρηγορο καρφωμα οποτε πηρα τηλεφωνο και ΜΕ ειπαν χε χε ;)
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Η Εφαρα ειναι στην πατριδα της
Η οποία είναι;;;