Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (8 μέλη και 66 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Κάποιες λεπτομέρειες από τσάρκες και καταθέσεις αυτής της εβδομάδας που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον:

-Η Μαρία με το ωραίο κορμί στη Ταντάλου 9 κάνει ακάπωτο+κωλαράκι μόλις στα 60ε. Έχει άδεια ΠΣΚ, θέλω να τη δοκιμάσω από εβδομάδα.
-Η Ρωξάνη που είναι βραδυνή Ν.Ουρανού 1 έχει και γαμώ τα κορμιά και δείχνει πολύ καλύτερη από τις φώτος του γνωστού site. Γουστάρω τρελλά τα τατουάζ της.
-Η Μιραμπέλλα (με κάπως διαφορετικό όνομα και μου εξήγησε γιατί) θα είναι από δω και πέρα βραδυνή Κεφαλληνίας. Την τίμησα ξανά (σαν ποδαρικό ένα πράγμα) και οι υπηρεσίες της ήταν στα γνωστά καλά standards. Τα παίρνει και στο στόμα με το κατάλληλο πρόγραμμα.
-Γι αυτούς που ψάχνουν ρωσιδούλες, έχει μια πολύ νόστιμη και περιποιημένη στην Α.Γεωργίου 16, σχετικά καινούργια, ονόματι Νατάσα.
-Πήρα και τη ξανθιά Τζίνα που την είχα άχτι. Ή μάλλον δεν την πήρα, γιατί με τελείωσε στη πίπα  :headbang:. Έχω ακόμα απωθημένα μαζί της, προβλέπεται και δεύτερος γύρος (τουλάχιστον).

Αυτά και καλή Πρωτομαγιά!
:sleeping:

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Κάποιες λεπτομέρειες από τσάρκες και καταθέσεις αυτής της εβδομάδας που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον:

-Η Μαρία με το ωραίο κορμί στη Ταντάλου 9 κάνει ακάπωτο+κωλαράκι μόλις στα 60ε. Έχει άδεια ΠΣΚ, θέλω να τη δοκιμάσω από εβδομάδα.
-Η Ρωξάνη που είναι βραδυνή Ν.Ουρανού 1 έχει και γαμώ τα κορμιά και δείχνει πολύ καλύτερη από τις φώτος του γνωστού site. Γουστάρω τρελλά τα τατουάζ της.
-Η Μιραμπέλλα (με κάπως διαφορετικό όνομα και μου εξήγησε γιατί) θα είναι από δω και πέρα βραδυνή Κεφαλληνίας. Την τίμησα ξανά (σαν ποδαρικό ένα πράγμα) και οι υπηρεσίες της ήταν στα γνωστά καλά standards. Τα παίρνει και στο στόμα με το κατάλληλο πρόγραμμα.
-Γι αυτούς που ψάχνουν ρωσιδούλες, έχει μια πολύ νόστιμη και περιποιημένη στην Α.Γεωργίου 16, σχετικά καινούργια, ονόματι Νατάσα.
-Πήρα και τη ξανθιά Τζίνα που την είχα άχτι. Ή μάλλον δεν την πήρα, γιατί με τελείωσε στη πίπα  :headbang:. Έχω ακόμα απωθημένα μαζί της, προβλέπεται και δεύτερος γύρος (τουλάχιστον).

Αυτά και καλή Πρωτομαγιά!
:sleeping:

Η "Μιραμπελλα με το καπως διαφορερικο όνομα" οντως αξίζει τον κόπο,συνιστω ανεπιφύλακτα,καλες υπηρεσίες και θετική σε οτιδηποτε της ζητησεις.:)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδη πως την λενε την μιραμπελλα τωρα?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μιραμπούλο...!!  :tits2:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους.
σημερα ανακαλυψα κατι,υπαρχει κλωνος του σαιτ μας το οποιο λεγεται SYNODOI.COM
μιλαμε φοβερη αντιγραφη!!! :new_shocked:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καλησπερα σε ολους.

Διαβαζοντας τα πρωτα λογια σου χαρηκα νωμιζα ανακαλυψες κανενα καλο κοματι.... :'(

Εχουμε τιποτα καλο για μεσημεριανη εκτονωση??? :knockinb:

ΥΓ. το σαιτ αθενς μετονομαστηκε η παλια διευθηνση απο σημερα που πηγα να μπω δεν δουλευε εβγαζε αλλο σαιτ, η νεα διευθηνση για οσους ενδιαφερονται ειναι  ladies.com/enter ...χωρις το κενο...

Επισκέπτης
Αφού δεν είμαστε εμείς εκεί μέσα για το πούτσο είναι!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτο σιγουρα!!!

γιατι κοκκινισες τα γραμματα karaman7?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Διαβαζοντας τα πρωτα λογια σου χαρηκα νωμιζα ανακαλυψες κανενα καλο κοματι.... :'(

Εχουμε τιποτα καλο για μεσημεριανη εκτονωση??? :knockinb:

ΥΓ. το σαιτ αθενς μετονομαστηκε η παλια διευθηνση απο σημερα που πηγα να μπω δεν δουλευε εβγαζε αλλο σαιτ, η νεα διευθηνση για οσους ενδιαφερονται ειναι  ladies.com/enter ...χωρις το κενο...
δεν ξερω ρε φιλε,τον τελευταιο καιρο οποτε κανω καμια γυρα απογοητευομαι τοσο πολυ που ουτε να γαμισω δεν θελω εχει μπαζοσει ολο το βαρδαρη και ο μυλος μαζι!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αφού δεν είμαστε εμείς εκεί μέσα για το πούτσο είναι!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κάθησα και διάβασα τα reviews, καλά ο gl πρέπει να έχει χτίσει το μαγαζί.

Φαίνεται ότι έχει καλά κομματάκια εκεί πάντως!
εχω πλουσιο συγγραφικο εργο......ναι.... :2funny: :2funny: :2funny:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
καλησπερα σε ολους.

Δεν είναι μόνο αυτό, έχει και το i e r o d o u l e s.com. Έχει μπόλικο υλικό για Αθήνα, σχεδόν τίποτε όμως για Θεσσαλονίκη.

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Καλησπερα μάγκες!

Θά ήθελα την γνώμη σας για την Σύλβια(ξανθιά απο το άλλο site).
Αξιζει κανεις να δοκιμασει?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Για Σύλβια:
πήγα εγώ ενα απόγεμα με τζακούζι πρόγραμμα στα 120ευρώ, αλλα δεν ενθουσιάστηκα. Έχοντας δοκιμάσει στο ίδιο πακέτο μαντυ,κριστιν, ελενα, σαντρα απο ματζαρου και κανα 2 φορες την αγάπη. Δεν με ενθουσίασε και ιδιαίτερα. Σίγουρα δεν συνιστώ τέτοιο πακέτο αλλά για τα 40 εύρω οκ. Έβαλε και κρέμα στο μουνί παρά το γλύψιμο κτλ. Με την κρέμα ξενέρωσα κάργα...

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Για Σύλβια:
πήγα εγώ ενα απόγεμα με τζακούζι πρόγραμμα στα 120ευρώ, αλλα δεν ενθουσιάστηκα. Έχοντας δοκιμάσει στο ίδιο πακέτο μαντυ,κριστιν, ελενα, σαντρα απο ματζαρου και κανα 2 φορες την αγάπη. Δεν με ενθουσίασε και ιδιαίτερα. Σίγουρα δεν συνιστώ τέτοιο πακέτο αλλά για τα 40 εύρω οκ. Έβαλε και κρέμα στο μουνί παρά το γλύψιμο κτλ. Με την κρέμα ξενέρωσα κάργα...
Μάλιστα,σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες,παντως είναι πολυ ωραίο κορμί!!!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Βόλτα προ ολίγου Βαρδάρη, τα πράγματα λίγο πολύ είναι τα ίδια και ίσως προς το χειρότερο.

-Προμηθέους 25. Η ξανθιά Νικολέτα. Καλό κορμί, μέτριο πρόσωπο. Την είχα πάρει στην Προμηθέους 11 και δεν είχα μείνει παραπονεμένος.
-Ταντάλου 9. Η μελαχρινή μπατάλα Καμέλια. Την προηγούμενη φορά που την είχα πετύχει σε μαγαζί, μόνο που δεν μου είχε κατεβάσει το παντελόνι στο σαλόνι μπροστά στον κόσμο, αυτή τη φορά με χαιρέτησε απλά δια χειραψίας :grin:
-Ταντάλου 14. Η ψηλή μελαχρινή γκαβλίτσα Βανέσσα. Κάθε φορά που τη βλέπω φορτώνω και περισσότερο, στα υπόψην για κατάθεση. Μάλλον η καλύτερη εμφανισιακά στην μεσημεριανή ζώνη του Βαρδάρη.
-Ταντάλου 8Α. Μαρίνα.
-Σαπφούς 20. Η μελαχρινή ρωσίδα Νικολέτα. Έχει κάπως σουλουπωθεί και έχει εμφάνιση γυναίκας που βγάζει γούστα.
-Ταντάλου και Σαπφούς. Πήγαινα για Τζίνα, βγήκε η μελαχρινή Τζένη με κοντό φουντωτό μαλλί, ωραίο κώλο και μεγάλο στήθος. Την έχω πετύχει πρωινή Αλιάκμωνος πριν κάποιες μέρες.
-Σαπφούς 8. Η Μαριάννα. Καλό κορμί. Φοράει ξανθιά περούκα.
-Σαπφούς 5. Ξανθιά πιτσιρίκα ονόματι Μαρτίνα με πολλά κυβικά, δίνει και κωλαράκι.
-Σαπφούς 7. Ήρα (κατάθεση).
-Προμηθέους 11. Κρίστυ η ελληνίδα.
-Προμηθέους 14. Αλίνα, κοντό μελαχρινό πιτσιρίκι με ΠΟΛΛΑ κιλά. Ο κώλος της έφραζε το διάδρομο, το θέαμα ήταν σχεδόν υπνωτικό, ήταν τόσο...μεγάλος. Για τους ανωμαλιάρηδες λάτρες των bbw καταστάσεων, ξέρω ότι υπάρχετε και διαβάζετε εδώ.
-Προμηθέους 19. Μαιρούλα. 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Και μεσσημεριανη αναφορα απο τα στουντιο του Μυλου...

26ης Οκτωμβρη 52. Η Μαρια ξανθια πιτσιρικα κομοδινο μεσα, μονο το πλουσιο στηθος της αξιζει.
26ης Οκτωμβρη 35. Κλειστο
Πετρου Ερημιτη. Μιλφ ξανθια με παραπανησια κιλακια, ευδιαθετη φενετε οπως και την προηγουμενη Κυριακη που την πετυχα. Οπως με διωρθωσε το Trelo Agori σε προηγουμενο ποστ ειναι η Ναντια.
Ν.Ουρανου 1. Η Ξανθια Αντρεα με το ωραιο κωλαρακι της αλλα δεν την ξαναπερνω μια φορα ηταν αρκετη.
Ν.Ουρανου 26. Η μελαχρινη Σαμπρινα η Σαμπινα, δρακουμελ φατσα.! :2funny: παραπανησια κιλακια...
Φριξου 9.Η Ιταλιδα Ελενη, σωματαρα και βυζαρα για μια φορα καλη ειναι...
Φριξου 14. Η Αγαπη-Ελενη ειπε η τσατσα ειχε προγραμμα μεσα και δεν περημεναμε και φυγαμε.
Κωλετη. Η μελαχρινη Αλινα...καταθεση εδω, η κοπελα συμπληρωνει το δυδιμο Εφη-Αφροδιτη ισαξια.
Κεφαληνιας. Η Σισυ με το ατσουμπαλο σωματακι της...Υμαρτον.! Σιγα μην την πληρωσω για να την  :knockinb:...
Α.Γεωργιου 34. Η μελαχρινη με την μεση δαχτυλιδι Ντονα. Ομορφουλα αλλα δεν μου λεει κατι.
Α.Γεωργιου 16. Ζηνα μελαχρινη ψιλοκωλα, η τσατσα την πενευε πολυ.
Α.Γεωργιου 4. Η ξανθια Βικη μας αναστατωσε το πορνιδιο με την επιδηξη που μας προσφερε...ετοιμος ημουνα να μπω μεσα αλλα κρατηθηκα για την Αλινα.

Τωρα μου εμειναν 50ευρα στην τσεπη,αν δε παω να τα πιω καμια μπυρα...αναμενεται και βραδυνη εκτωνωση!! :2funny: :2funny: :2funny:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Και μεσσημεριανη αναφορα απο τα στουντιο του Μυλου...

26ης Οκτωμβρη 52. Η Μαρια ξανθια πιτσιρικα κομοδινο μεσα, μονο το πλουσιο στηθος της αξιζει.
26ης Οκτωμβρη 35. Κλειστο
Πετρου Ερημιτη. Μιλφ ξανθια με παραπανησια κιλακια, ευδιαθετη φενετε οπως και την προηγουμενη Κυριακη που την πετυχα. Οπως με διωρθωσε το Trelo Agori σε προηγουμενο ποστ ειναι η Ναντια.
Ν.Ουρανου 1. Η Ξανθια Αντρεα με το ωραιο κωλαρακι της αλλα δεν την ξαναπερνω μια φορα ηταν αρκετη.
Ν.Ουρανου 26. Η μελαχρινη Σαμπρινα η Σαμπινα, δρακουμελ φατσα.! :2funny: παραπανησια κιλακια...
Φριξου 9.Η Ιταλιδα Ελενη, σωματαρα και βυζαρα για μια φορα καλη ειναι...
Φριξου 14. Η Αγαπη-Ελενη ειπε η τσατσα ειχε προγραμμα μεσα και δεν περημεναμε και φυγαμε.
Κωλετη. Η μελαχρινη Αλινα...καταθεση εδω, η κοπελα συμπληρωνει το δυδιμο Εφη-Αφροδιτη ισαξια.
Κεφαληνιας. Η Σισυ με το ατσουμπαλο σωματακι της...Υμαρτον.! Σιγα μην την πληρωσω για να την  :knockinb:...
Α.Γεωργιου 34. Η μελαχρινη με την μεση δαχτυλιδι Ντονα. Ομορφουλα αλλα δεν μου λεει κατι.
Α.Γεωργιου 16. Ζηνα μελαχρινη ψιλοκωλα, η τσατσα την πενευε πολυ.
Α.Γεωργιου 4. Η ξανθια Βικη μας αναστατωσε το πορνιδιο με την επιδηξη που μας προσφερε...ετοιμος ημουνα να μπω μεσα αλλα κρατηθηκα για την Αλινα.

Τωρα μου εμειναν 50ευρα στην τσεπη,αν δε παω να τα πιω καμια μπυρα...αναμενεται και βραδυνη εκτωνωση!! :2funny: :2funny: :2funny:

Σου προτείνω για βράδυ τη ρωσιδούλα Νατάσα με το καρέ ακαζού μαλλάκι στην Α.Γεωργίου 16! Δείχνει δύναμη, είναι ο επόμενος στόχος μου για κατάθεση!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Σου προτείνω για βράδυ τη ρωσιδούλα Νατάσα με το καρέ ακαζού μαλλάκι στην Α.Γεωργίου 16! Δείχνει δύναμη, είναι ο επόμενος στόχος μου για κατάθεση!

Μη με βαζεις φωτιες...  :2funny:...το βραδυ θα ειναι εκει εχεις πληροφορια??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom