Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (7 μέλη και 67 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Και να φανταστεις πριν λιγο καιρο ποσταρα Τερμα οι Πουτανες και απο τοτε τις περνω τρεις-τρεις την βδομαδα.! :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

Καποιος Νταβας μου εχει κανει μαγια.! *P *P *P

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Τελικα παει η μπυραααα...με σφινακι την βγαλαμε.! :2funny:

Ν.Ουρανου 26. Μια ξανθια κοντουλα παιζει να ειναι η Αλεξια δεν ειμαι σιγουρος.
Φριξου 9. Η Μαντελαιν με ενα μικρο σουτιεν ισα ισα εκρυβε τις ρωγες μονο.
Ν.Ουρανου 1. Η μαυρομαλα Ρωξανη με το ωραιο αδυνατο σωματακι.
Α.Γεωργιου 4. Ηταν ξανα η Βικη και αφου την ειχα αχτι περασα μεσα...ομολωγω με εξεπληξε η δεσποινης.! :cum: Αρα τα σχολια καποιον που μεινανε ευχαρηστημενοι απο την Βικη βγηκανε αληθη...

ΥΓ. Εκανα λαθος Apollo...ξεχαστηκα τελειως και τωρα ξαναδιαβασα το ποστ σου εσυ μου ελεγες για Α.Γεωργιου 16 και εγω πηγα στο 4...βλεπω δεν ηταν η ρωσιδα και ηταν παλι η Βικη και περασα,ευτηχως ομως περασα καυλα...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ο ντεκερ που χαθηκε ρε μαγκες?
ακομα αποχη κανει? :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Karaman μαζέψου! Σε λίγο καιρό ρε παιδιά ούτε λεφτά για μπύρα θα έχουμε! Όχι για να γαμάμε πουτάνες!   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εγώ περιμένω Εβελίνα πάντως, αν κ έκανα κ μιά περατζάδα από Έλενα βίλλε ερώτικα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ρε συμμαζεψου εσυ πιο πολλά ξοδευεις απο κάποιους που παίρνουν 1-2 ct τον μηνα :headbang: :headbang:

θανατος στους νταβαδες!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και να φανταστεις πριν λιγο καιρο ποσταρα Τερμα οι Πουτανες και απο τοτε τις περνω τρεις-τρεις την βδομαδα.! :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

Καποιος Νταβας μου εχει κανει μαγια.! *P *P *P

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ο ντεκερ που χαθηκε ρε μαγκες?
ακομα αποχη κανει? :think: :think: :think: :think:
εδω ειμαι ρε τυπε
γραφω καμια τσαρκα που κ που αλλα δεν κοβω κ φλεβα πλεον με το site γιατι εχω στραβωσει με κατι μαλακες που το παιζουν κ μοντ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
εδω ειμαι ρε τυπε
γραφω καμια τσαρκα που κ που αλλα δεν κοβω κ φλεβα πλεον με το site γιατι εχω στραβωσει με κατι μαλακες που το παιζουν κ μοντ

Δεν γμεις που δεν γμειες, δεν πίνεις και κανά τίλιο... βλέποντας Μπίλιω!

Σήμερα παίζει να γίνει κάτι συναρπαστικό ντεκεράκο... και μετά παίζει να πάω καμιά βόλτα. Ψήνεσαι;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γιατί δεν προσπαθεις να γίνεις εσύ μοντ! :think: πρόεδρε :grin: :grin:
έχεις τον λαό μαζί σου!
εδω ειμαι ρε τυπε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν γμεις που δεν γμειες, δεν πίνεις και κανά τίλιο... βλέποντας Μπίλιω!

Σήμερα παίζει να γίνει κάτι συναρπαστικό ντεκεράκο... και μετά παίζει να πάω καμιά βόλτα. Ψήνεσαι;
τι?

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
για την alicia στην τανταλου 14 εχει κανεις αποψη ?

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
KALYMERA SE OLOYS
εχθεσ περασα απο προμηθεωσ 14 και κατεθεσα στο ξανθο το ρουμανακι
μακρια φιλοι μου δεν εχο ξανατυχει στο 69 να μου βαζουν χερια στο μουνι για μην το γλυψω σκετη απατη μακρια
καμια πληροφορια για την μαντυ απο σαπφουσ 7 εχουμε??????????

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
το θωρηκτο milf Αντζελα επεστεψε...ακομα πιο δυνατο.Ουκρανη,ψηλη,μελαχρινη με μακρια μαλλια,βυζαρες και κωλαρα.καταθεση χθες τη νυχτα στη Φριξου 14,και μαλλον εκει θα μεινει απ'οτι λεει.50ε της εδωσα και η γυναικα εκατσε 40 λεπτα μεσα στο δωματιο χαλαρα,ακομπλεξαριστα και οτι θες.φιλια,χαδια,δαχτυλα,αγκαλιες.δε δινει ακομα κωλο ομως,σε λιγες μερες ειπε.ειναι απροπονητη λογω αποχης και η σουφρα της εχει σφιξει....
κανει και ακροβατικα.....σου παιρνει πιπα σε 69 αλλα παταει με τα ποδια της στο κρεβατι και συγχρονως ανεβοκατεβαζει την τουρλωμενη κωλαρα της μεσα στα μουτρα σου.δοκιμαστε την και μου λετε...

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
το θωρηκτο milf Αντζελα επεστεψε...ακομα πιο δυνατο.Ουκρανη,ψηλη,μελαχρινη με μακρια μαλλια,βυζαρες και κωλαρα.καταθεση χθες τη νυχτα στη Φριξου 14,και μαλλον εκει θα μεινει απ'οτι λεει.50ε της εδωσα και η γυναικα εκατσε 40 λεπτα μεσα στο δωματιο χαλαρα,ακομπλεξαριστα και οτι θες.φιλια,χαδια,δαχτυλα,αγκαλιες.δε δινει ακομα κωλο ομως,σε λιγες μερες ειπε.ειναι απροπονητη λογω αποχης και η σουφρα της εχει σφιξει....
κανει και ακροβατικα.....σου παιρνει πιπα σε 69 αλλα παταει με τα ποδια της στο κρεβατι και συγχρονως ανεβοκατεβαζει την τουρλωμενη κωλαρα της μεσα στα μουτρα σου.δοκιμαστε την και μου λεΤΕ
κανει και ακροβατικα.....σου παιρνει πιπα σε 69 αλλα παταει με τα ποδια της στο κρεβατι και συγχρονως ανεβοκατεβαζει την τουρλωμενη κωλαρα της μεσα στα μουτρα σου.δοκιμαστε την και μου λετε...
ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΝ ΛΕΣ ΘΩΡΙΚΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ????????

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΝ ΛΕΣ ΘΩΡΙΚΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom