Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Καλησπέρα.Έκανα βόλτα την Κυριακή και μπορώ να πώ πως η κατάσταση είναι απελπιστική.Δεν υπάρχει τίποτα καλό και όλοι χτυπάνε τις τιμές.Οι μόνες καλές ήταν στο Villa erotica η Μαντελάυν αλλα δεν ξέρω τι κανει μέσα-η Ρωξάνη στην εκκλησία στο Νικ.ουρανού και η Ντέσυ στο Βαρδάρη στο πράσινο Ταντάλου με Σαπφούς.Η κατάθεση έγινε στην Ντέσυ (18χρονών ψιλή μαυρομάλλα και με βυζάρες) όπου έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο την κοπέλα.Δεκτική σε όλα χάδια βυζάρες η ρώγα δεν είναι τέλεια αλλα οκ και στο ότι έκατσε 17 λέπτά σε πρόγραμμα των 30.Ικανοποιητική η κοπέλα και ίσως την ξαναδοκιμάσω στο μέλλον.Θα ήθελα α μάθω για Μαντελάυν απο κάποιον τι λέει μέσα στο δωμάτιο.

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστες η  :pipa1: :pipa2: της Αγγελικης τι λεει? αξιζουν τα 50$ για το γυμνο?
Τα μασταρια τις Μαντελαιν ειναι natural?

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
mantalein ακουω και λεω τοσο καλο κομματι ειναι....ξερει κανεις που παιζει μπαλα.?

αl pacino ειπες κατι για αγγελικι ισχυει οτι ειναι καλο>>?και συνειθως τι ωρες δουλευει....

συλληπητιρια στις οικογενειες που εχασαν τους ανθρωπους τους.

Επισκέπτης
H Μάντελαϊν παίζει μπάλα Βίλλε Ερώτικα κ Σαπφούς 7 νομίζω το απέναντι από το ανορθόγραφο, τα βυζιά της είναι σιλικόνη. Τετριμένο αυτό το θέμα.

Η Αγγελική για μένα ειναι αμφιλεγόμενη περίπτωση στο τσιμπούκι. Όταν είχα πάει πρώτη φορά είχα πάρει γυμνό κ δεν με τρέλανε, τις τελευταίες φορές που έχω πάει χωρίς να πάρω γυμνό, το τσιμπούκι της μου αρέσει. Κατά τη γνώμη μου go for it. Το ξενέρωτο και λίγο αποτρεπτικό (για μένα) της υπόθεσης είναι ότι σου βάζει μια αντισηπτική μαλακιά στο πούτσο που δεν ξέρω κατά πόσο ενδύκνειται για την ευαίσθητη αυτή περιοχη...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Συναγωνιστες η  :pipa1: :pipa2: της Αγγελικης τι λεει? αξιζουν τα 50$ για το γυμνο?
Τα μασταρια τις Μαντελαιν ειναι natural?

Πουυυυ παίζει μπάλα η Αγγελική τώρα;; Δεν την έχω πετύχει πουθενά το τελευταίο μήνα. Ξανάρχισε πουθενά Βαρδάρη;

Εγώ όταν την είχα πάρει με γυμνό η πίπα ήταν απλά οκ, τίποτα το σούπερ (έχω κακομάθει σε αυτό το τομέα το τελευταίο καιρό).

Επισκέπτης
Μέχρι Κυριακή θα είναι στο τρίδυμο της προμηθέως βράδυ.  ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αl pacino ειπες κατι για αγγελικι ισχυει οτι ειναι καλο>>?και συνειθως τι ωρες δουλευει....
δεν ειπα για Αγγελικη τιποτα.μαλλον με μπερδευεις....αν μιλαμε για τη Βουλγαρα Αγγελικη τελευταια φορα την ειχα δει πριν κανα μηνα ΝικΟυρανου τερμα κατω με τα βυζια εξω και πραγματι ηταν μεγαλα και μυτερα.αλλα δεν εχω δοκιμασει...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Μόλις γύρισα από Κατεχάκη... Στη Σιμόνα κατέθεσα και ανέβασα κριτική. Μην περιμένετε πολλά γιατί μου την έσπασαν οι μπάτσοι... Αλλά τα βασικά... Το κορίτσι το 'χει! Έχανα τόσο καιρό που δεν δοκίμαζα γιατί την έβλεπα μικροκαμωμένη!

Κατά τ' άλλα αν καθάριζε και βελτιωνόταν και ο χώρος λίγο...

Επίσης στην Κωλέττη ήταν η Κέλυ η Ελληνίς! Είχε κεφάκια σήμερα!

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα από Κατεχάκη... Στη Σιμόνα κατέθεσα και ανέβασα κριτική. Μην περιμένετε πολλά γιατί μου την έσπασαν οι μπάτσοι... Αλλά τα βασικά... Το κορίτσι το 'χει! Έχανα τόσο καιρό που δεν δοκίμαζα γιατί την έβλεπα μικροκαμωμένη!

Κατά τ' άλλα αν καθάριζε και βελτιωνόταν και ο χώρος λίγο...

Επίσης στην Κωλέττη ήταν η Κέλυ η Ελληνίς! Είχε κεφάκια σήμερα!
γαμησε τουσ τουσ κολομπατσουσ ρε φοιλε δεν πανε να γαμηθουνε
μην χαλιεσαι δεν αξιζει τον κοπο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
δεν ειπα για Αγγελικη τιποτα.μαλλον με μπερδευεις....αν μιλαμε για τη Βουλγαρα Αγγελικη τελευταια φορα την ειχα δει πριν κανα μηνα ΝικΟυρανου τερμα κατω με τα βυζια εξω και πραγματι ηταν μεγαλα και μυτερα.αλλα δεν εχω δοκιμασει...
Πήγε οδοντίατρο αλ αυτή ή ακόμα δε μαζεψε τα λεφτά?Βουλγαρία πάντως ακούω πως οι οδοντίατροι είναι πιο φτηνοί από δω.Πίπα αρκετά καλή ξεσκούφωτη.Αλλά το μεγάλο ατού είναι οι φυσικές και στητές βυζάρες της.Γενικά ωραία παρουσία(απλά το χαμόγελό της δε το λες και colgate)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πήγε οδοντίατρο αλ αυτή ή ακόμα δε μαζεψε τα λεφτά?Βουλγαρία πάντως ακούω πως οι οδοντίατροι είναι πιο φτηνοί από δω.Πίπα αρκετά καλή ξεσκούφωτη.Αλλά το μεγάλο ατού είναι οι φυσικές και στητές βυζάρες της.Γενικά ωραία παρουσία(απλά το χαμόγελό της δε το λες και colgate)

Αλλες γαμιουνται για να βαλουν σιλικονη...αυτη γαμιετε για να βαλει γεφυρες.! :2funny: :2funny: :2funny:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
το θωρηκτο milf Αντζελα επεστεψε...ακομα πιο δυνατο.Ουκρανη,ψηλη,μελαχρινη με μακρια μαλλια,βυζαρες και κωλαρα.καταθεση χθες τη νυχτα στη Φριξου 14,και μαλλον εκει θα μεινει απ'οτι λεει.50ε της εδωσα και η γυναικα εκατσε 40 λεπτα μεσα στο δωματιο χαλαρα,ακομπλεξαριστα και οτι θες.φιλια,χαδια,δαχτυλα,αγκαλιες.δε δινει ακομα κωλο ομως,σε λιγες μερες ειπε.ειναι απροπονητη λογω αποχης και η σουφρα της εχει σφιξει....
κανει και ακροβατικα.....σου παιρνει πιπα σε 69 αλλα παταει με τα ποδια της στο κρεβατι και συγχρονως ανεβοκατεβαζει την τουρλωμενη κωλαρα της μεσα στα μουτρα σου.δοκιμαστε την και μου λετε...

πες της να σε σφίξει το γκαβλέτο με τη μήτρα της!!! Άλλη αίσθηση!!!

Εγώ πάντως την βαρέθηκα. Ετσι απλά

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Αύριο βραδάκι (σήμερα πλέον) θα τσαρκίσω με μποτόφιλο και blastbeat.

παίζει τίποτα καλό ή να φάμε πίπα στης Σιμόνας???

Επισκέπτης
Πίπα στης Σιμόνας Καλύτερα.. Εγώ δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά από ότι είδα χθές το μεσημέρι αποφάσισα να περιμένω να τελειώσει η περίοδος της γκόμενάς!Και ο Αυνανισμός πολύ καλή λύση( :bigdick: :bigdick: :bigdick:) Άσε που οι Τσατσάδες πλέον στην πόλη έχουν χάσει το μέτρο της νεότητας. Θεωρουν "Νέα" κοπέλα όποια έχει μικρότερη ηλικία από αυτές!
Παλιότερα που βολτάριζα δεν ήταν τόσο χάλια τα πράγματα.. Ηδικά στα στούντιο είχες κάποιες "επιλογές" που λεει και ο λόγος. Μια καλούτσικη είχε στην αρχή της μαντζάρου αλλά 100 ευρώ για το γυμνο τσιμπουκι...? Πάλι στη γκόμενα θα πέσει ο κλήρος....

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Βολτίτσα σήμερα το βράδι:

Φρίξου 9 Madelyne
Φρίξου 4 Ενα αδύνατο ξανθό
La femme Μια μαυρομάλλα,ωραία αλλα...
Κεφαληνιάς 8 κλειστό :huh:

Αλιάκμονος 8 Σόνια(απο το άλλο site)Καλή φάση,19 χρονο,οτι πρέπει για τους πιπινολάτρες,
πέρασα αρκετα καλα.Δεν ενδείκνειτε για απαιτητικους που θέλουν η κοπέλα να έχει εμπειρία-κόλπα τρελα.

:knockinb:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
κατάλαβα! Φτωχό το καπηλιο!

Μπύρα με ποικιλία από πίπες Σιμόνας για απόψε!

Φτώχια καταραμένη!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Σιμονα λες ε...?? :think: ...ψινομαι!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525

γράφουμε που γράφουμε την κριτική τουλάχιστον να τεριάζει με αυτά που γράφουμε μέσα. Γράφουμε και κανα όνομα... Αλλιώς δεν αξίζει ο κόπος. 20χρονο πυραυλάκι και απο αυτά που γράφεις δείχνεις οτι δεν ήταν και κάτι το τρομερό άρα όχι και πυραυλάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom