House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
plaka κάνουμε παίχτηοχι ρε απλα ετυχε να το γραψω ετσι
αμεσωσ να μασ την μπεισ!!!!!!!
plaka κάνουμε παίχτηοχι ρε απλα ετυχε να το γραψω ετσι
αμεσωσ να μασ την μπεισ!!!!!!!
Συναγωνιστες η της Αγγελικης τι λεει? αξιζουν τα 50$ για το γυμνο?
Τα μασταρια τις Μαντελαιν ειναι natural?
Μέχρι Κυριακή θα είναι στο τρίδυμο της προμηθέως βράδυ. ;)
δεν ειπα για Αγγελικη τιποτα.μαλλον με μπερδευεις....αν μιλαμε για τη Βουλγαρα Αγγελικη τελευταια φορα την ειχα δει πριν κανα μηνα ΝικΟυρανου τερμα κατω με τα βυζια εξω και πραγματι ηταν μεγαλα και μυτερα.αλλα δεν εχω δοκιμασει...αl pacino ειπες κατι για αγγελικι ισχυει οτι ειναι καλο>>?και συνειθως τι ωρες δουλευει....
γαμησε τουσ τουσ κολομπατσουσ ρε φοιλε δεν πανε να γαμηθουνεΜόλις γύρισα από Κατεχάκη... Στη Σιμόνα κατέθεσα και ανέβασα κριτική. Μην περιμένετε πολλά γιατί μου την έσπασαν οι μπάτσοι... Αλλά τα βασικά... Το κορίτσι το 'χει! Έχανα τόσο καιρό που δεν δοκίμαζα γιατί την έβλεπα μικροκαμωμένη!
Κατά τ' άλλα αν καθάριζε και βελτιωνόταν και ο χώρος λίγο...
Επίσης στην Κωλέττη ήταν η Κέλυ η Ελληνίς! Είχε κεφάκια σήμερα!
Πήγε οδοντίατρο αλ αυτή ή ακόμα δε μαζεψε τα λεφτά?Βουλγαρία πάντως ακούω πως οι οδοντίατροι είναι πιο φτηνοί από δω.Πίπα αρκετά καλή ξεσκούφωτη.Αλλά το μεγάλο ατού είναι οι φυσικές και στητές βυζάρες της.Γενικά ωραία παρουσία(απλά το χαμόγελό της δε το λες και colgate)δεν ειπα για Αγγελικη τιποτα.μαλλον με μπερδευεις....αν μιλαμε για τη Βουλγαρα Αγγελικη τελευταια φορα την ειχα δει πριν κανα μηνα ΝικΟυρανου τερμα κατω με τα βυζια εξω και πραγματι ηταν μεγαλα και μυτερα.αλλα δεν εχω δοκιμασει...
Πήγε οδοντίατρο αλ αυτή ή ακόμα δε μαζεψε τα λεφτά?Βουλγαρία πάντως ακούω πως οι οδοντίατροι είναι πιο φτηνοί από δω.Πίπα αρκετά καλή ξεσκούφωτη.Αλλά το μεγάλο ατού είναι οι φυσικές και στητές βυζάρες της.Γενικά ωραία παρουσία(απλά το χαμόγελό της δε το λες και colgate)
το θωρηκτο milf Αντζελα επεστεψε...ακομα πιο δυνατο.Ουκρανη,ψηλη,μελαχρινη με μακρια μαλλια,βυζαρες και κωλαρα.καταθεση χθες τη νυχτα στη Φριξου 14,και μαλλον εκει θα μεινει απ'οτι λεει.50ε της εδωσα και η γυναικα εκατσε 40 λεπτα μεσα στο δωματιο χαλαρα,ακομπλεξαριστα και οτι θες.φιλια,χαδια,δαχτυλα,αγκαλιες.δε δινει ακομα κωλο ομως,σε λιγες μερες ειπε.ειναι απροπονητη λογω αποχης και η σουφρα της εχει σφιξει....
κανει και ακροβατικα.....σου παιρνει πιπα σε 69 αλλα παταει με τα ποδια της στο κρεβατι και συγχρονως ανεβοκατεβαζει την τουρλωμενη κωλαρα της μεσα στα μουτρα σου.δοκιμαστε την και μου λετε...