Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135

γράφουμε που γράφουμε την κριτική τουλάχιστον να τεριάζει με αυτά που γράφουμε μέσα. Γράφουμε και κανα όνομα... Αλλιώς δεν αξίζει ο κόπος. 20χρονο πυραυλάκι και απο αυτά που γράφεις δείχνεις οτι δεν ήταν και κάτι το τρομερό άρα όχι και πυραυλάκι.

Σωστός, πρέπει να γράφουμε όνομα στην κριτική ή τουλάχιστον να κάνουμε μια καλή περιγραφή της κοπέλας, αλλιώς δε βοηθάμε πολύ. Πάντως χθες το βράδυ Ταντάλου 14 ήταν η Βανέσσα, οπότε αυτήν πρέπει να εννοεί.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια μια ερωτηση.η αφρουλα ειναιη αφροδίτη ?οποιος ξερει ας μου απαντησει  με πμ  αν δεν ειμαι μεσα.ευχαριστω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Τελικά παίδες η Εμμανουέλα ισχύει ότι είναι πάλι Θεσσαλονίκη ή ήταν φούμαρα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εχει καιρο που εφυγε απο σαλονικη, μηνες, Γιατι? την πηρες εσυ πριν απο 2 βδομαδες?
Κάποιος συναγωνιστής έλεγε ότι δουλεύει 26ης Οκτωβρίου 35Α αλλά μάλλον το ονειρεύτηκε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Κάποιος συναγωνιστής έλεγε ότι δουλεύει 26ης Οκτωβρίου 35Α αλλά μάλλον το ονειρεύτηκε.

Στη 26ης οκτωμβριου 35Α ηταν η Μιχαελα, μηπως μπερδευτηκε με αυτη, ξανθια και αυτη αδυνατη πολυ ωραιο σωμα και προσωπο, αλλα παγωτο ξυλακι μεσα...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Παίδες κρατήστε ενεργό το thread που έφτιαξα "Εμμανουέλα Η Πατρινιά", ποστάρετε πού και πού τις εμπειρίες σας, μήπως μάθουμε πού δουλεύει τώρα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Παλια δουλευε στο Κεφαληνιας, αν πας απο εκει μπορεις να ρωτησεις αν ξερουν αν θα ξαναρθει, Η Εμμανουελα ηταν οτι καλυτερο ειχε περασει την τελευταια χρονια απο την Σαλονικα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παλια δουλευε στο Κεφαληνιας, αν πας απο εκει μπορεις να ρωτησεις αν ξερουν αν θα ξαναρθει, Η Εμμανουελα ηταν οτι καλυτερο ειχε περασει την τελευταια χρονια απο την Σαλονικα...
δεν ξερω αν ηταν οοοτι καλυτερο ....σιγουρα ειχε το πακετακι ως πουτανα...ειχε ενα καλο συνολο σαν περφορμανς....αλλα γενικα θα ελεγα ανηκει σε μια παλια καλη φουρνια που σιγα σιγα εφυγε/χαθηκε απο την πολη (αννα μαρια,δαναη,χριστινα πολωνεζα,μαρια ,ελενα ουκρανεζα,σαρα κλπ) που αν μη τι αλλο ηταν κοριτσια με καποια Χ προσωπικοτητα για μας που τις ζησαμε και που σου εκαναν μια εντυπωση,σου αφηναν καποια γευση ,δεν περνουσαν αδιαφορες και αγλυκες/ανοστες οπως η φουρνια που τις αντικατεστησε τελευταια που ειναι ολες ιδια χαλια.... :headbang:

αυτα....ισως βεβαια να μην προλαβα εγω πολυ να γνωρισω τα καινουρια τεμαχια αλλα δεν ακουω και κανεναν να ειναι σουπερ ευχαριστημενος πλην ολιγων εξαιρεσεων...και πανω απο ολα δεν μου κανει καμια μια αισθηση να ξαναπαω....το λεω αυτο και για την λαρισα πχ....δεν υπαρχει μια να πω θα παρω ρε αδερφε το τρενο να ανεβω μονο για παρτη της...παλια ισως να το κανα....τελευταια προσωπικα μονο η σαμπρινα με ειχε στον ιδιο βαθμο εντυπωσιασει με το λιγο καπως υφακι της βαμπ που εχει...
ΚΑΡΑΜΑΝ διαφωνεις; ;)[οχι για σαμπρινα που ξερω δεν τρελαθηκες,γενικα...]

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πολυ ψόφια πράγματα. Πριν κανα 2-3μήνο και πιο πριν έβγαινα 2και καμιά φορά και 3 φορές την εβδομάδα. Αλλα η αγορά ήταν έτσι ώστε δεν ήξερες που να πρωτοπας. Τώρα δεν μου κάνει κέφι για τίποτα. Έχω να κάνω τσάρκα κατα εκεί πολύ καιρο  :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
δεν ξερω αν ηταν οοοτι καλυτερο ....σιγουρα ειχε το πακετακι ως πουτανα...ειχε ενα καλο συνολο σαν περφορμανς....αλλα γενικα θα ελεγα ανηκει σε μια παλια καλη φουρνια που σιγα σιγα εφυγε/χαθηκε απο την πολη (αννα μαρια,δαναη,χριστινα πολωνεζα,μαρια ,ελενα ουκρανεζα,σαρα κλπ) που αν μη τι αλλο ηταν κοριτσια με καποια Χ προσωπικοτητα για μας που τις ζησαμε και που σου εκαναν μια εντυπωση,σου αφηναν καποια γευση ,δεν περνουσαν αδιαφορες και αγλυκες/ανοστες οπως η φουρνια που τις αντικατεστησε τελευταια που ειναι ολες ιδια χαλια.... :headbang:

αυτα....ισως βεβαια να μην προλαβα εγω πολυ να γνωρισω τα καινουρια τεμαχια αλλα δεν ακουω και κανεναν να ειναι σουπερ ευχαριστημενος πλην ολιγων εξαιρεσεων...και πανω απο ολα δεν μου κανει καμια μια αισθηση να ξαναπαω....το λεω αυτο και για την λαρισα πχ....δεν υπαρχει μια να πω θα παρω ρε αδερφε το τρενο να ανεβω μονο για παρτη της...παλια ισως να το κανα....τελευταια προσωπικα μονο η σαμπρινα με ειχε στον ιδιο βαθμο εντυπωσιασει με το λιγο καπως υφακι της βαμπ που εχει...
ΚΑΡΑΜΑΝ διαφωνεις; ;)[οχι για σαμπρινα που ξερω δεν τρελαθηκες,γενικα...]

Συμφωνω. Με 1000.! Η παλια φουρνια παει και χαιρομαι που την προλαβα εστω και για λιγο...η τωρινη ''σειρα'' ειναι πολυ χαλια.! Εχει μερικες αναλαμπες αλλα δεν ειναι κατι τρελο, πχ κατεβαινα Λαρισα μονο και μονο για την Τινα που γουσταρα και ας ετρωγα στην μαπα 300km πανε ελα...αλλα 30 λεπτα μεσα στο δωματιο κανανε αποσβεση. Χιλιες φορες να κανω 300km μια φορα την εβδομαδα παρα να γαμαω τα μπαζα και τις μη επαγκελματιες που μας πλασαρουν.
Ευτηχως ζουμε με την ελπιδα προς καλυτερο που δε το βλεπω...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καμιά φορά δοκίμαζες καμιά καινούργια ανεξαρτήτως άμα θα ήταν καλή ή όχι. Στην τελική πέταγες 40ε. Αν όμως τρως συνεχόμενη πατάτα με τα καινούργια τεμάχια, τότε η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη.. Tο νέο αίμα =μάπα το καρπούζι...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Εγώ πάλι γιατί έχω ολόκληρη λίστα από κοπέλες που θέλω να δοκιμάσω και να ξαναπάρω από αυτή τη "νέα γενιά";; :think:

Μάλλον υποκειμενικό είναι το ζήτημα και εξαρτάται από το πόσο ψηλά θέτει τον πήχυ ο καθένας...

Σε άλλα νέα, εθεάθη καινούργια εντυπωσιακή ξανθιά βραδυνή στη Σαπφούς 5, ονόματι Μάρθα (όχι η γνωστή!). Εξερχόμενος συναγωνιστής δήλωσε ικανοποιημένος. Στα υπόψην.

Δοκιμάστηκε και το κωλαράκι της πολύ λεπτής Μαρίας στο χαμαιτυπείο της Ταντάλου 9, θα την ξαναπάρω γιατί είναι πολύ του γούστου μου, αλλά γμτ ο χώρος είναι απαράδεκτος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ πάλι γιατί έχω ολόκληρη λίστα από κοπέλες που θέλω να δοκιμάσω και να ξαναπάρω από αυτή τη "νέα γενιά";; :think:

Μάλλον υποκειμενικό είναι το ζήτημα και εξαρτάται από το πόσο ψηλά θέτει τον πήχυ ο καθένας...
λειπω και καιρο....ισως να εχεις δικιο.....

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Αυτές όπως το πάνε θα μας κόψουν τη μπάλα...  :headbang:

Stories