Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Αλβανιδα ειναι αλλα παρουσιαζεται ως Ελληνιδα....στ'αρχιδια μας.δεν εχω ακουσει κανεναν ποτε να εχει πει θετικη κουβεντα γι'αυτην

Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί, είχε ταράξει τα μπουρδελονερά της πόλης. Είχα καταθέσει 2 φορές με πολύ μέτριες εντυπώσεις! Δεν της το ξαναδίνω.

Η εμφάνιση της μ'αρεσει πάρα πολύ αλλά θέλει δουλειά. Η θεία με τα γυαλιά και το ''θου-θου το θπανιόλικο'' σκίζει τα ρούχα της ότι το σερβις της έχει φτάσει στα επίπεδα του τριο φωτιά, του τριο πυρκαγια, του τριο που δένει ναυτικό κόμπο τα ανδρικά μόρια ''Αφρο-Εφη-Αλίνα''.

Την πιστεύει κανεις?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Επρεπε να την παρουμε παρτουζα να την χαλκωναμε και να την ισιωναμε χεχε  ;)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πολύς λόγος γίνεται για την παλιά και την καινούργια φουρνιά κοριτσιών, αλλά κανένας δεν μιλάει για την ''παλιά'' και την ''καινούργια'' φουρνιά των μελών του site!

ΕΓΩ είμαι αυτός που την ''ονειρεύτηκε'' την γοργόνα σου. Υπάρχει κανας άλλος αγαπούλης που θα αμφισβητήσει τα λεγόμενά μου?

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε!
Όχι συνάδελφε, δεν ήθελα να σε θίξω. Μακάρι πάντως να τη βρούμε τη γοργόνα μου και θα σε παραδεχτώ για μια φορά ακόμα!  :rockon:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Άρτ αφιχθής από το ίδρυμα της Κωλέττη όπου απήλαυσα διά ζώσης και δια ακόμα μιας φοράς τας υπηρεσίας της φίλτατης Έφης...

Τι να κάνω; Είπα να κάνω αεροπορική επιδρομή εν μέσω στρουμφακίων και την έκανα. Αλίσα δεν ξέρω αν παίζει αλλά με το που βγήκε η Έφη εγώ μπήκα... Η μάχη δεν κράτησε και πάρα πολύ λόγω του ότι ο ανδρισμός μου είχε λέιψει σε φροντίδα και περιποίηση στα στάνταρ της Εφάρας αλλά ξέρω, νιώθω και μπορώ με σιγουριά να πω ότι το 40άρι δεν πήγε διόλου χαμένο, σε αντίθεση με άλλες κατά καιρούς συνερεύσεις μου.

Αυτά... Λέω να κάνω νάνι τώρα... να ονειρευτώ... Νταμπλούχο τον Ηρακλή... Να πανηγυρίζω με την Έφη... και πολλά άλλα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Άρτ αφιχθής από το ίδρυμα της Κωλέττη όπου απήλαυσα διά ζώσης και δια ακόμα μιας φοράς τας υπηρεσίας της φίλτατης Έφης...

Τι να κάνω; Είπα να κάνω αεροπορική επιδρομή εν μέσω στρουμφακίων και την έκανα. Αλίσα δεν ξέρω αν παίζει αλλά με το που βγήκε η Έφη εγώ μπήκα... Η μάχη δεν κράτησε και πάρα πολύ λόγω του ότι ο ανδρισμός μου είχε λέιψει σε φροντίδα και περιποίηση στα στάνταρ της Εφάρας αλλά ξέρω, νιώθω και μπορώ με σιγουριά να πω ότι το 40άρι δεν πήγε διόλου χαμένο, σε αντίθεση με άλλες κατά καιρούς συνερεύσεις μου.

Αυτά... Λέω να κάνω νάνι τώρα... να ονειρευτώ... Νταμπλούχο τον Ηρακλή... Να πανηγυρίζω με την Έφη... και πολλά άλλα...
ποτε πηγες κιολας ρε θηριο; :grin: :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Μπαμ μπαμ σε λέω... Αλλά πολύ στρουμφάκι στην περιοχή...

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί, είχε ταράξει τα μπουρδελονερά της πόλης. Είχα καταθέσει 2 φορές με πολύ μέτριες εντυπώσεις! Δεν της το ξαναδίνω.

Η εμφάνιση της μ'αρεσει πάρα πολύ αλλά θέλει δουλειά. Η θεία με τα γυαλιά και το ''θου-θου το θπανιόλικο'' σκίζει τα ρούχα της ότι το σερβις της έχει φτάσει στα επίπεδα του τριο φωτιά, του τριο πυρκαγια, του τριο που δένει ναυτικό κόμπο τα ανδρικά μόρια ''Αφρο-Εφη-Αλίνα''.

Την πιστεύει κανεις?

Εδω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ποτε γινει αυτο τοτε θα πηδηχτω και εγω απ'το παραθυρο.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
MΠΗΚΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!!!

Ε, ρε τρομπόνι Αφρουλιώτικο που έχει να πέσει αύριο στου ξεΚωλλέτη!!!  :pipa1: :dancing: :pipa2: :dancing: :pipa1: :dancing: :pipa2: :dancing: :pipa1: :dancing: :pipa2: :dancing: :pipa1: :dancing: :pipa2:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Αντε με το καλο  :rockon:
Κανα μπαιρον θα παιξει???  :rolleyes: :rolleyes:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
MΠΗΚΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!!!

Ε, ρε τρομπόνι Αφρουλιώτικο που έχει να πέσει αύριο στου ξεΚωλλέτη!!!  :pipa1: :dancing: :pipa2: :dancing: :pipa1: :dancing: :pipa2: :dancing: :pipa1: :dancing: :pipa2: :dancing: :pipa1: :dancing: :pipa2:

καλα γαμήσια φίλος!!! Ζηλεύω κάργα αλλα παίζουν αφραγκίες  :2funny: :2funny: Πληρώνομαι την Δευτέρα  :)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
καλα γαμήσια φίλος!!! Ζηλεύω κάργα αλλα παίζουν αφραγκίες  :2funny: :2funny: Πληρώνομαι την Δευτέρα   :)

αχ, πόσο σε νιώθω!!!

blast, καταδρομική στην επιστροφή από Κοζανούμα θα κάνω!
Ίσως την Πέμπτη ...  :coffee: :pipa1: :rockon: :rockon: :rockon:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Για αυριο ???ειναι σιγουρο αυτο???
γιατι σημερα ηταν η κελλυ και υπεθεσα απο βδομαδα η αφρο (δεν ρωτησα την τσα2 για να σιγουρευτω)

Σχεδόν έδωσα ραντεβού μαζί της.

Τι ώρα πήγες τρελό μου αγόρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom