Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΑΠΩΤΟ ΜΕ 40
ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑ
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

Επισκέπτης
Την έχει δοκιμάσει φίλος, έχει λέει σακουλιάρικα βυζιά και κυταρίτιδα.. αν δεν σε χαλάνε όρμα!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Αυτή ζητούσε 80ε για ακάπωτο πριν μερικούς μήνες όταν ήταν πρωινή Κεφαλληνίας...

Επισκέπτης
Σε λίγο θα μας παρακαλάνε οι τσατσάδες! Εγώ αυτό ξέρω!  :2funny:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΣΩΣΤΟΣ
ΒΓΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ Η ΟΧΙ
ρε νικο αφου δεν ξερεις αν τα βγαζει τα γουστα που λες....μ αρεσει που θες και να πας με βεβαιοτητα :think:....να το πεις αυτο με μια πουτανα που την ξερεις καλα και καιρο να καταλαβω.....

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε νικο αφου δεν ξερεις αν τα βγαζει τα γουστα που λες....μ αρεσει που θες και να πας με βεβαιοτητα :think:....να το πεις αυτο με μια πουτανα που την ξερεις καλα και καιρο να καταλαβω.....
ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
ΟΠΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ
ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τα κεφια τους, τα γούστα τους, την ώρα που θα πας... Θεσσαλονίκη πολυ λίγες δουλέουν επαγγελματικά. Αμά πάω εγω στις 10 και τις σπασω το όνειρο μπορει να πας εσυ στις 10.30 και να μην περάσεις καλά και να παει ο αλλος την αλλη μέρα ίδια ώρα και να τρελαθει στα γούστα.
Αλλα γενικά πολυ σαπίλα και σαυρίλα... οπότε μετρημένα τα κομμάτια. Για τον καθένα πάντα ανάλογα τα δικά του γούστα. Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι που παμε τακτικά ή πολύ συχνά ξέρουμε.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τα κεφια τους, τα γούστα τους, την ώρα που θα πας... Θεσσαλονίκη πολυ λίγες δουλέουν επαγγελματικά. Αμά πάω εγω στις 10 και τις σπασω το όνειρο μπορει να πας εσυ στις 10.30 και να μην περάσεις καλά και να παει ο αλλος την αλλη μέρα ίδια ώρα και να τρελαθει στα γούστα.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
ΟΠΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ
ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
NIKO1979 οταν μου δινεις 2 αρνητικες ενημερωσεις μεσα σε μια βδομαδα για το ιδιο σπιτι(Προμηθεως 14) και δε μας γραφεις ουτε τα ονοματα των κοριτσιων που σε απογοητευσαν τοσο,κατι δε μ'αρεσει.επισης εισαι ο μονος που ενθουσιαστηκε τοσο με τη Μαντελαϊν.τα υπολοιπα ειναι παπαριες....βγαζει καλα γουστα αυτο ακριβως ειπα.ειναι και καμια 40 χρονων γυναικα.τα βυζια της ειναι μια χαρα,στον κωλο εχει παρει λιγο αλλα δεν εχει εντονα εμφανη κυταριτιδα.τα υπολοιπα τα βλεπεις απο κοντα και κρινεις.αλλιως ρωτα κανεναν απο τους εγκυρους μοντελοπνιχτες που μας δινουν και καλες ενημερωσεις εδω μεσα.εγω ειμαι milfακιας αλλωστε....και να'σαι πιο συγκεκριμενος μαζι μου αν θες κι εσυ συγκεκριμενες απαντησεις απο μενα....και πανε το βραδυ γαμα την Αντζελα και ασε τα 20χρονα ρουμανακια

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
NIKO1979 οταν μου δινεις 2 αρνητικες ενημερωσεις μεσα σε μια βδομαδα για το ιδιο σπιτι(Προμηθεως 14) και δε μας γραφεις ουτε τα ονοματα των κοριτσιων που σε απογοητευσαν τοσο,κατι δε μ'αρεσει.επισης εισαι ο μονος που ενθουσιαστηκε τοσο με τη Μαντελαϊν.τα υπολοιπα ειναι παπαριες....βγαζει καλα γουστα αυτο ακριβως ειπα.ειναι και καμια 40 χρονων γυναικα.τα βυζια της ειναι μια χαρα,στον κωλο εχει παρει λιγο αλλα δεν εχει εντονα εμφανη κυταριτιδα.τα υπολοιπα τα βλεπεις απο κοντα και κρινεις.αλλιως ρωτα κανεναν απο τους εγκυρους μοντελοπνιχτες που μας δινουν και καλες ενημερωσεις εδω μεσα.εγω ειμαι milfακιας αλλωστε....και να'σαι πιο συγκεκριμενος μαζι μου αν θες κι εσυ συγκεκριμενες απαντησεις απο μενα....και πανε το βραδυ γαμα την Αντζελα και ασε τα 20χρονα ρουμανακια
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΜΑΝΤΕΛΑΙΝ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΗΚΟΣ ΣΕ ΚΑΠΙΟΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ 100%100 ΕΓΚΥΡΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΦΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΑΓΗ

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΜΑΝΤΕΛΑΙΝ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΗΚΟΣ ΣΕ ΚΑΠΙΟΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ 100%100 ΕΓΚΥΡΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΦΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΑΓΗ
den einai shmera exei repo mvlis phra thl

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom