Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Ε δεν κατάλαβες... δεν θα πιούμε πολλές πολλοί. Θα πιούμε από μία πολλοί άρα πάλι μπύρες θα είναι!  :2funny: :2funny:

Άσε με ακύρωσε και μία γκόμενα ραντεβού...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ε δεν κατάλαβες... δεν θα πιούμε πολλές πολλοί. Θα πιούμε από μία πολλοί άρα πάλι μπύρες θα είναι!  :2funny: :2funny:

Άσε με ακύρωσε και μία γκόμενα ραντεβού...
βασανα που εχει ο κοσμος ε?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Δεν ξέρω φίλε... από τη μία καλά έκανε γιατί λεφτά δεν παίζουν... αλλά από την άλλη την κυνηγούσα καιρό και με χάλασε η πτνα!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν ξέρω φίλε... από τη μία καλά έκανε γιατί λεφτά δεν παίζουν... αλλά από την άλλη την κυνηγούσα καιρό και με χάλασε η πτνα!
στ αρχιδια σου.βασικα ειμαι στο γραφει κ πρεπει να κλεισω....θα τα πουμε αργοτερα...
μη μασας,εχει πολλες γυναικες δεν ειναι η μονη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιρνω αφορμη απο το βιντεο να πω οτι απο την προ εβδομαδος βολτα μου διαπιστωσα οτι ελαχιστες εως καμια δεν ανεφερε ενα αγαπημενο προγραμμα το σεξσσοου που αν η γκομενα ξερει να κανει καλα ειναι πολυ καυλωτικο.....δυστυχως δεν το εχουν στα στανταρ εδω οπως στην αθηνα οι πιο πολλες....κριμα...αλλη μια αποδειξη οτι πολλες αγγουρες και κομοδινα μαζεψαμε παλι τελευταια... :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
παιρνω αφορμη απο το βιντεο να πω οτι απο την προ εβδομαδος βολτα μου διαπιστωσα οτι ελαχιστες εως καμια δεν ανεφερε ενα αγαπημενο προγραμμα το σεξσσοου που αν η γκομενα ξερει να κανει καλα ειναι πολυ καυλωτικο.....δυστυχως δεν το εχουν στα στανταρ εδω οπως στην αθηνα οι πιο πολλες....κριμα...αλλη μια αποδειξη οτι πολλες αγγουρες και κομοδινα μαζεψαμε παλι τελευταια... :headbang:

Σεξσοου εχω δοκιμασει με Χριστινα,Ανναμαρια και Μιλανα...
Η Μιλανα δεν το εχει δεν την προτεινω η Ανναμαρια εξαφανισμενη...
Η Χριστινα αξιζει αυτη τη στιγμη αλλα πολλα τα λεφτα ζητανε τα διπλα απο το απλο για να φερουν και το φιλο τους το παιχνιδακι τους.!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σεξσοου εχω δοκιμασει με Χριστινα,Ανναμαρια και Μιλανα...
Η Μιλανα δεν το εχει δεν την προτεινω η Ανναμαρια εξαφανισμενη...
Η Χριστινα αξιζει αυτη τη στιγμη αλλα πολλα τα λεφτα ζητανε τα διπλα απο το απλο για να φερουν και το φιλο τους το παιχνιδακι τους.!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτες ειχα κατα νου και εγω ..... :2funny: για εμμανουελα δεν θυμαμαι σιγουρα.... :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αυτες ειχα κατα νου και εγω ..... :2funny: για εμμανουελα δεν θυμαμαι σιγουρα.... :think:

Αποκλειεται να μην κανει με αυτα τα βρωμο-καυλα λογια που λεει....θα ειναι ολα τα λεφτα αν κανει. :rockon: Την επομενη φορα θα δουμε.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Αποκλειεται να μην κανει με αυτα τα βρωμο-καυλα λογια που λεει....θα ειναι ολα τα λεφτα αν κανει. :rockon: Την επομενη φορα θα δουμε.
Σε ποιο σπιτι δουλευει η εμμανουελα? Που εισαι ΔΑΝΑΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ  ??????????????????????????????

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
κεφαλληνιας ειπαμε....η δαναη αγνοειται .....
Επειγοντως σαφαρι για να βρε8ει η Δαναη. Ρωτηστε τις τσατσαδες στα ρδελαμπου που δουλευε.ειμαι απο επαρχια και δε μπορω εγω.εχω αναγκη απο τα μεγαλα στηθη της και τα ζεστα της μπουτακια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επειγοντως σαφαρι για να βρε8ει η Δαναη. Ρωτηστε τις τσατσαδες στα ρδελαμπου που δουλευε.ειμαι απο επαρχια και δε μπορω εγω.εχω αναγκη απο τα μεγαλα στηθη της και τα ζεστα της μπουτακια
εχεις πμ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα το αβαταρ σκιζει....πρεπει να βαλω κι εγω κατι χριστουγεννιατικο :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ειναι gfi και πολεμαω να το κανω να χιονισει...να μπουμε στο κλιμα των εορτων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom