dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 769
- Πόντοι
- 4.535
δεν γαμεις ρε φιλε.....
δεν γαμείς, που δεν γαμείς, δεν πάμε για ψάρεμα;
δεν γαμεις ρε φιλε.....
κ το ψαρεμα ειναι ακριβω χομπυ,δεν ειμαστε για τετοιαδεν γαμείς, που δεν γαμείς, δεν πάμε για ψάρεμα;
κ το ψαρεμα ειναι ακριβω χομπυ,δεν ειμαστε για τετοια
κ αυτες ειναι ακριβες....Ε, εντάξει... πάμε για μπύρες τότε...
βασανα που εχει ο κοσμος ε?Ε δεν κατάλαβες... δεν θα πιούμε πολλές πολλοί. Θα πιούμε από μία πολλοί άρα πάλι μπύρες θα είναι!
Άσε με ακύρωσε και μία γκόμενα ραντεβού...
στ αρχιδια σου.βασικα ειμαι στο γραφει κ πρεπει να κλεισω....θα τα πουμε αργοτερα...Δεν ξέρω φίλε... από τη μία καλά έκανε γιατί λεφτά δεν παίζουν... αλλά από την άλλη την κυνηγούσα καιρό και με χάλασε η πτνα!
παιρνω αφορμη απο το βιντεο να πω οτι απο την προ εβδομαδος βολτα μου διαπιστωσα οτι ελαχιστες εως καμια δεν ανεφερε ενα αγαπημενο προγραμμα το σεξσσοου που αν η γκομενα ξερει να κανει καλα ειναι πολυ καυλωτικο.....δυστυχως δεν το εχουν στα στανταρ εδω οπως στην αθηνα οι πιο πολλες....κριμα...αλλη μια αποδειξη οτι πολλες αγγουρες και κομοδινα μαζεψαμε παλι τελευταια...
αυτες ειχα κατα νου και εγω ..... για εμμανουελα δεν θυμαμαι σιγουρα....Σεξσοου εχω δοκιμασει με Χριστινα,Ανναμαρια και Μιλανα...
Η Μιλανα δεν το εχει δεν την προτεινω η Ανναμαρια εξαφανισμενη...
Η Χριστινα αξιζει αυτη τη στιγμη αλλα πολλα τα λεφτα ζητανε τα διπλα απο το απλο για να φερουν καιτο φιλο τουςτο παιχνιδακι τους.!!!
αυτες ειχα κατα νου και εγω ..... για εμμανουελα δεν θυμαμαι σιγουρα....
Σε ποιο σπιτι δουλευει η εμμανουελα? Που εισαι ΔΑΝΑΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ??????????????????????????????Αποκλειεται να μην κανει με αυτα τα βρωμο-καυλα λογια που λεει....θα ειναι ολα τα λεφτα αν κανει. Την επομενη φορα θα δουμε.
κεφαλληνιας ειπαμε....η δαναη αγνοειται .....Σε ποιο σπιτι δουλευει η εμμανουελα? Που εισαι ΔΑΝΑΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ??????????????????????????????
Επειγοντως σαφαρι για να βρε8ει η Δαναη. Ρωτηστε τις τσατσαδες στα ρδελαμπου που δουλευε.ειμαι απο επαρχια και δε μπορω εγω.εχω αναγκη απο τα μεγαλα στηθη της και τα ζεστα της μπουτακιακεφαλληνιας ειπαμε....η δαναη αγνοειται .....
εχεις πμ....Επειγοντως σαφαρι για να βρε8ει η Δαναη. Ρωτηστε τις τσατσαδες στα ρδελαμπου που δουλευε.ειμαι απο επαρχια και δε μπορω εγω.εχω αναγκη απο τα μεγαλα στηθη της και τα ζεστα της μπουτακια
εχεις πμ....
καλα το αβαταρ σκιζει....πρεπει να βαλω κι εγω κατι χριστουγεννιατικοΑποκλειεται να μην κανει με αυτα τα βρωμο-καυλα λογια που λεει....θα ειναι ολα τα λεφτα αν κανει. Την επομενη φορα θα δουμε.