αυτο δεν παιζει να εγινε μαλλον καποιον απ τους φιλους σου τον ξεπεταξε στο 5λεπτορε παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι...
κάτι φιλαράκια μου που έμεναν θεσσαλονίκη μου είχαν πει μια φορα ότι πήγαν σε κάποιο μπουρδέλο και ενώ ήταν στα δωμάτια η πουτάνα έμπαινε στο κάθε δωμάτιο και στα 5' χωρίς να χει τελειώσει ο πελάτης έβγαινε και έμπαινε σ άλλο...και κάποια στιγμή ξαναγύριζε στον ίδιο!
τι σύστημα είναι αυτό ρε παιδιά?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ναι αλλλλα να ξαναγυρίζει και στον ίδιο πελλλάτη?ΣΑΛΛΛΟΝΙΚΙΟΤΙΚΟ !!!
( στα 5΄ειχε τελειωσει με τον πελατη ... )
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
όχι!ξαναγύριζε στα ίδια δωμάτια!!αυτο δεν παιζει να εγινε μαλλον καποιον απ τους φιλους σου τον ξεπεταξε στο 5λεπτο
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
ναι αλλλλα να ξαναγυρίζει και στον ίδιο πελλλάτη?
Μηπως ξεχασε κατι και ξαναγυρησε? Εμενα μια φορα με ξεχασανε και περημενα κανα μισαωρο!!! Ακουγα την πουτανα απο τα τσοκαρα να κανει βολτες και νωμιζα οτι πηγαινε σε αλλους! Μετα ηρθε μονη της και μου ειπε λαθος συννενοηση!
οχι φιλε παιζει μαλλον εγω παλια το εκανα συχνα,πληρωνα 2 γαμισια την γαμουσα εγω μετα πηγαινε ξεπετουσε τον διπλανο γιατι υποτιθεται οτι ειχε σειρα και μετα ξανα ερχοταν σε μενα.ισως τα φιλαρακια σου τυχαν τετοια φαση,η ισως τυχαν εμενα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
οχι φιλε παιζει μαλλον εγω παλια το εκανα συχνα,πληρωνα 2 γαμισια την γαμουσα εγω μετα πηγαινε ξεπετουσε τον διπλανο γιατι υποτιθεται οτι ειχε σειρα και μετα ξανα ερχοταν σε μενα.ισως τα φιλαρακια σου τυχαν τετοια φαση,η ισως τυχαν εμενα
Το εχω σκεφτει και εγω να το κανω αυτο. Αλλα η τσατσα δε θα ζητησει για το δωματιο ναυλα?
Φαντασου να το ζητησεις απο τη μαλακισμενη τσατσα στο ερως 16 αυτη που δυναμωνει την μουσικη...
δεν ξερω φιλε εγω παλια το εκανα συχνα και πετυχαινε,ειναι αναλογα και σε ποια τσατσα θα πεσεις.τελευταια φορα το εκανα πριν 2 βδομαδες στην χριστινα την ρουμανα,μπηκα την γαμησα οταν βγηκε αυτη φοναξα την τσα2 την ξανα πληρωσα και αυτη πηγε διπλα ξεπεταξε εναν πιτσιρικα και ξανα ηρθε.και να ξερεις την δευτερη φορα σε κρατανε και περισσοτερη ωρα και πιο χαλαρα ;)εγω το εκανα γιατι επαιρνε 30 ευρω και λεω απ το να παω με 40 θα την γαμησω αυτην 2 φορες και τους τρωω και ενα 20ρικοΤο εχω σκεφτει και εγω να το κανω αυτο. Αλλα η τσατσα δε θα ζητησει για το δωματιο ναυλα?
Φαντασου να το ζητησεις απο τη μαλακισμενη τσατσα στο ερως 16 αυτη που δυναμωνει την μουσικη...
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
μάγκες δε λέω αυτό...
πλήρωναν για μια φορα...έμπαινε η πουτάνα καθόταν κάνα πεντάλεπτο χωρίς να τελειώνουν τα παιδιά...έβγαινε πήγαινε σ άλλο δωμάτιο έκανε το ίδιο και μετά ξαναγύριζε στους ιδιους
πλήρωναν για μια φορα...έμπαινε η πουτάνα καθόταν κάνα πεντάλεπτο χωρίς να τελειώνουν τα παιδιά...έβγαινε πήγαινε σ άλλο δωμάτιο έκανε το ίδιο και μετά ξαναγύριζε στους ιδιους
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Μια φορα πηγα με ενα ξαδερφακι και πηρε την Ναντια μια ξαθια μου ηταν Μαντζαρου 1Α αλλα εμεις την πετυχαμε στο ερως 16 και μετα απο κανα μισαωρο ξαναγυρησαμε και την ξαναπηρε. Η τσατσα νωμιζε οτι κατι ξεχασε στο δωματιο...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
μάγκες δε λέω αυτό...
Μπορει να ηταν ετσι η συμφωνια και να πληρωσαν αναλογα.
την ματζαρου και το ερως ειναι κοινη εταιρια η μιλανα στην αρχη δουλευε ματζαρου εγω εκει την πρωτοπηρα.Μια φορα πηγα με ενα ξαδερφακι και πηρε την Ναντια μια ξαθια μου ηταν Μαντζαρου 1Α αλλα εμεις την πετυχαμε στο ερως 16 και μετα απο κανα μισαωρο ξαναγυρησαμε και την ξαναπηρε. Η τσατσα νωμιζε οτι κατι ξεχασε στο δωματιο...
φιλε oxi_o_nwntas αυτο που λες δεν παιζει να εγινε εκτος αμα πετυχαν την τρελο τζενη σε κριση
που ξερεις μπορει να ειναι κανενα καινουριο παιχνιδιΜπορει να ηταν ετσι η συμφωνια και να πληρωσαν αναλογα.
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
λοιπόν θα τους ξαναρωτήσω να μου πουν ακριβώς πως είχε γίνει και σε ποια περιοχή ήταν το μπουρδέλο και θα σας πω...την ματζαρου και το ερως ειναι κοινη εταιρια η μιλανα στην αρχη δουλευε ματζαρου εγω εκει την πρωτοπηρα.
φιλε oxi_o_nwntas αυτο που λες δεν παιζει να εγινε εκτος αμα πετυχαν την τρελο τζενη σε κριση
α ετσι φιλε μου!δωσε λεπτομεριες για να εξακριβοθει η κατασταση!λοιπόν θα τους ξαναρωτήσω να μου πουν ακριβώς πως είχε γίνει και σε ποια περιοχή ήταν το μπουρδέλο και θα σας πω...
xθεσ πήρα τη σάντρα στο έρως στην ανδρέου γεωργίου. ισπανίδα λεέι ότι έιναι και μάλλον είναι. δε πέρασα άσχημα αμζί της, αλλά δεν είναι σα την μιλάνα, για την οποία και πήγα. αλλά δε θεωρώ ότι πέταξα τα λεφτά μου. το σπίτι πάντως δεν εμφανίζεται στο σάιτ για να βάλω την κριτική μου.
πότε θα ανοίξει το στούντιο στη κωλέτη?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
σε 15 μερεςxθεσ πήρα τη σάντρα στο έρως στην ανδρέου γεωργίου. ισπανίδα λεέι ότι έιναι και μάλλον είναι. δε πέρασα άσχημα αμζί της, αλλά δεν είναι σα την μιλάνα, για την οποία και πήγα. αλλά δε θεωρώ ότι πέταξα τα λεφτά μου. το σπίτι πάντως δεν εμφανίζεται στο σάιτ για να βάλω την κριτική μου.
ανανεωνεται η αδεια του
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Αργά χθες το απόγευμα στο studio "Sex and the City" (Φρίξου 14 αν εν απατώμαι) Ρωσσίδα μιλφ Ελένη ξανθιά ψηλή με μικρό βυζί. Πρόγραμμα 40Ε αφήνει να παίξεις με το γατάκι της όσο και να βάλεις δάχτυλο που φαίνεται ν'απολαμβάνει! Χαδάκια,πίπα καλή και γενικότερα ζεστός άνθρωπος. Παρ'ότι τέλειωσα γρήγορα το απόλαυσα πολύ! Καπάκι επίσκεψη Νικηφόρου Ουρανού 26, όνομα Αλεξάνδρα από Ρουμανία (19 ετών). Τέλειο σώμα ωραία μακριά μαύρα μαλλιά αλλά κομωδίνο.. Σας συνιστώ το 1ο studio που απ' ότι μου είπε η τσατσα λειτουργεί μόλις 2 μήνες.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
Εγω νομιζω σε 7 μερες, 15 μερες ειναι πολυ.σε 15 μερες
ανανεωνεται η αδεια του
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Καπάκι επίσκεψη Νικηφόρου Ουρανού 26, όνομα Αλεξάνδρα από Ρουμανία (19 ετών). Τέλειο σώμα ωραία μακριά μαύρα μαλλιά αλλά κομωδίνο..
Όντως για το πρώτο στούντιο περίπου τόσο είναι ανοιχτό.
Αλλά για την ΑΛεξάνδρα το έχω ξανακούσει ότι το απλό δεν το τιμάει... θέλει το έξτρα το παραπάνω για να δώσει στροφές... στα προγράμματα δηλαδή τα πάει καλύτερα...
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Όντως για το πρώτο στούντιο περίπου τόσο είναι ανοιχτό.
Αλλά για την ΑΛεξάνδρα το έχω ξανακούσει ότι το απλό δεν το τιμάει... θέλει το έξτρα το παραπάνω για να δώσει στροφές... στα προγράμματα δηλαδή τα πάει καλύτερα...
Μου έλεγε κάτι βλακείες του στυλ "πονάω", "περιμένουν πελάτες στο σαλόνι"..εν τω μεταξύ με το που βγαίνω απ'το δωμάτιο...νέκρα στο σαλόνι..Εντάξει αν αναλογιστούμε οτι οι Αθηναίοι συναγωνιστές έχουν πιό ωραία μωρά και φθηνότερα από μας..δε νομίζω οτι και τα 40 πρέπει να τη χαλάνε. Τέλοσπάντων
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις