Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Εντάξει αν αναλογιστούμε οτι οι Αθηναίοι συναγωνιστές έχουν πιό ωραία μωρά και φθηνότερα από μας..δε νομίζω οτι και τα 40 πρέπει να τη χαλάνε. Τέλοσπάντων  :s&m_3:

Αυτό λέμε τόσο καιρό εδώ μέσα... δες και το θέμα της αποχής. Μπας και στρώσουν χαρακτήρα. Αλλά ξέρω ειδικά γι' αυτήν που λες ότι στο πρόγραμμα πετάει, "σφυροκοπάει" όπως ξέρουν και συναθλητές, αλλά στο απλό... άστα να πάνε!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι...
κάτι φιλαράκια μου που έμεναν θεσσαλονίκη μου είχαν πει μια φορα ότι πήγαν σε κάποιο μπουρδέλο και ενώ ήταν στα δωμάτια η πουτάνα έμπαινε στο κάθε δωμάτιο  και στα 5' χωρίς να χει τελειώσει ο πελάτης έβγαινε και έμπαινε σ άλλο...και κάποια στιγμή ξαναγύριζε στον ίδιο!
τι σύστημα είναι αυτό ρε παιδιά?
nwnta παλι μαλακιες ελεγες χτες που ελειπα; :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω παιδια γι αυτον τον καιρο παντως σας συνηστω την χριστινα την ρουμανα κεφαλληνιας(εχει και φοτος στο αθενς λαιντις)οποιος ενδιαφερεται,βραδυνη παντα και παρα πολυ καλη στο δωματιο.

σαν δευτερη επιλογη συνηστω η μιλανα η χριστινα πολονεζα.

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
michael k : εννοεις αυτην που ηταν στο φριξου 14 πριν???
πηγε κεφαλληνιας τωρα???

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Παντως η Χριστινα σταματησε απο Φριξου, ουτε να γαμησω δν μπορω πλεον. ελπιζω σημερα μεσημερι να ειναι  η Μαρινα στο μαρινοσπιτο. ξερει κανεις τι παιζει γαμω ολες εξαφανιστηκαν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παντως η Χριστινα σταματησε απο Φριξου, ουτε να γαμησω δν μπορω πλεον. ελπιζω σημερα μεσημερι να ειναι  η Μαρινα στο μαρινοσπιτο. ξερει κανεις τι παιζει γαμω ολες εξαφανιστηκαν.
παντως εν οψει γιορτων θα εξαφανιστουν πολλες γνωστες προς τις πατριδες τους και θα επανεμφανιστουν καποια γνωστα σκιαχτρα-ρεπατζουδες για να τρομοκρατουν καποιους αθωους συναγωνιστες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οποτε πραγματι καλη περιοδος και για αποχη...πατε για σκι ή για ψαρεμα......

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Από Δευτέρα φεύγει και η Μάντυ για Γερμανία...

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ξέρεις κανείς κανένα νεώτερο για Ειρηνούλα από Νικ Ουρανού?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τι γυναικαρα αυτη η σαρα ρε γμτ??? πηγα χθες και ευτηχως ηταν αυτη ,, ακομα ζαλισμενος ειμαι!!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Ακουσα και το εξης θεικο απο την τσατσα της Φριξου, το κινητο μου λεει της Χριστινας το εχεις? λεω οχι. μου λεει πρεπει να δουλευει σε καποιο εκει στα carrefour,ε πηγα και εγω εψαξα αλλα τπτ, τζιφος...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κατσε γιατι δεν γραφω δεν γραφ αλλα ποιανης χριστινας εννοουσε?
του μωρου μου?
δεν ντρεπεσαι να την πεφτεις στην δικια μου?
πρεπει να την εχει κανει για διακοπες εκτος κ αν την κανει αργοτερα.η ιστορια παντως μας λεει οτι χριστουγεννα ειναι εδω κ δουλευει κ παει διακοπες πριν η μετα τις γιορτες

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
κατσε γιατι δεν γραφω δεν γραφ αλλα ποιανης χριστινας εννοουσε?
του μωρου μου?
δεν ντρεπεσαι να την πεφτεις στην δικια μου?

Ρε συ πρόεδρε πιο ενημερωμένος από τις τσατσάδες είσαι... μήπως εσύ την "προωθείς" την κοπέλα;

τι γυναικαρα αυτη η σαρα ρε γμτ??? πηγα χθες και ευτηχως ηταν αυτη ,, ακομα ζαλισμενος ειμαι!!!

Σάρα από Μαντζάρου να μαντέψω ε;;; Αν λες γι' αυτήν ναι δεν υπάρχει!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε συ πρόεδρε πιο ενημερωμένος από τις τσατσάδες είσαι... μήπως εσύ την "προωθείς" την κοπέλα;

Σάρα από Μαντζάρου να μαντέψω ε;;; Αν λες γι' αυτήν ναι δεν υπάρχει!
με καταλαβες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε απλα ειναι η αδυναμια μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom