gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι εννοεις;Ναι βρε όλοι έχουμε αδυναμίες... και εγώ λόγω κιλών έχω περισσότερες από μία!
τι εννοεις;Ναι βρε όλοι έχουμε αδυναμίες... και εγώ λόγω κιλών έχω περισσότερες από μία!
ουτε εγω σε επιασα.....Ναι βρε όλοι έχουμε αδυναμίες... και εγώ λόγω κιλών έχω περισσότερες από μία!
αντε παλι.....δηλαδη οτι εχεις τα κιλακια σου?Ότι όλοι έχουμε αδυναμία σε κάποια κοπέλα. Και ότι εγώ λόγω κιλών σε περισσότερες της μίας!
70 κιλα κανονικος ανθροπος?λιγα λες ρε.Ε ναι... αν ο νορμάλ άνθρωπος είναι στα 70 κιλά εγώ που είμαι ενάμιση άνθρωπος... (περίπου!). Άντε να με δεις από κοντά να καταλάβεις...
ρε δοκιμαζω που κολλαν τα κιλα με τις πουτανες;Ε ναι... αν ο νορμάλ άνθρωπος είναι στα 70 κιλά εγώ που είμαι ενάμιση άνθρωπος... (περίπου!). Άντε να με δεις από κοντά να καταλάβεις...
εισαι εντος θεματος...
τι επαθε αυτος ρε;
σορι για το σπαμ αλλα δεν αντεχω να μην το πω....τον ξεκωλιασε στην γυμναστικη....Να σημειωθει οτι τα κιλα τα εχασε απο εναν γυμναστη που συγκατοικουσε μαζι του για 2 χρονια και τωρα μενουν και μαζι λολ.
σορι για το σπαμ αλλα δεν αντεχω να μην το πω....τον ξεκωλιασε στην γυμναστικη....
Μαγκες ψαχνω μια πολυ πολυ αδυνατη. υπαρχει καμια? πρωινη/βραδινη δεν με απασχολει.. αλλιως πολυ πολυ κοντοπουτανη! Ευχαριστω!