Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πέτυχα το εξής ενδιαφέρον τις προάλλες, κοιτόντας το αθενς λέιντις είδα ότι στο Βίλα Ερότικα δούλευε "τσόντα" πέμπτη απόγευμα μια Μάντελαϊν. Δεν ξέρω λοιπόν αν την ξέρετε την Μάντελαϊν αλλά εγώ την ξέρω γιατί δούλευε Πάτρα και Πάτρα ότι γκόμενα έχει το Αθενς είναι ΜΟΥΝΑΡΑ. Και τώρα η ερώτηση.. δοκίμασε κανείς ή υπάρχουν πληροφορίες περί του θέματος γενικότερα?

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλημέρα συναθλητές! Εχει κανείς σας δοκιμάσει τη Σιμονα απο προμηθέως 25? Σκεφτομαι να την τιμήσω..

Επισκέπτης
Ναί εγώ άγγελε, καλό κοριτσάκι είναι petite θα έλεγα, έχει ωραίο δερματάκι μικρό βυζάκι, μικρό κωλαράκι και πολύ κρέας στο μουνάκι της. Συμμετοχή πολύ καλή την πρώτη φορά πίο μάπα την δεύτερη. Αυτό το φαινόμενο το παρατηρώ συχνά τελευταία.. καριόλες πουτάνες σκέφτονται ότι κερδίσαμε τον πελάτη και δεν ιδρώνουν την φανέλα. Άμα πάρεις ακάποτο με 50Ε θα παραμιλάς.. ενδέχεται να αφήνει να χύσεις κ μέσα στο στόμα της όπως ειπώθηκε ότι έκανε η Μιραμπέλα που δουλεύει κ αυτή για το ίδιο αφεντικό.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πέτυχα το εξής ενδιαφέρον τις προάλλες, κοιτόντας το αθενς λέιντις είδα ότι στο Βίλα Ερότικα δούλευε "τσόντα" πέμπτη απόγευμα μια Μάντελαϊν. Δεν ξέρω λοιπόν αν την ξέρετε την Μάντελαϊν αλλά εγώ την ξέρω γιατί δούλευε Πάτρα και Πάτρα ότι γκόμενα έχει το Αθενς είναι ΜΟΥΝΑΡΑ. Και τώρα η ερώτηση.. δοκίμασε κανείς ή υπάρχουν πληροφορίες περί του θέματος γενικότερα?

Λες να μας το φερανε το κοριτσι? Οντως ωραιο μωρο....

Συνημμένα

• pic_1021234lathen.jpg
    pic_1021234lathen.jpg
    60,2 KB · Εμφανίσεις: 17

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
τελεια φιλε...λες να δουλευει?η κριστιν λειπει ειπε η τσατσα...υπαρχει φιλε studio που καμια κοπελα κανει ουρολαγνεια?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
τελεια φιλε...λες να δουλευει?η κριστιν λειπει ειπε η τσατσα...υπαρχει φιλε studio που καμια κοπελα κανει ουρολαγνεια?

Μολις πριν διαβασα τη σηζητηση που ειχες με τον gl στην αποχη.
Ειναι σιγουρο οτι η κριστιν ληπει σε αδεια? Θα κανω βολτα αλλα αργα αν δεν φυγω εκτος Σαλονικας...

Για ουρολαγνεια δεν ξερω...και δεν ακουσα, αλλα ζητησε το σε αυτες που κανουν αυταρχικο και θα σου πουνε.
Αλλα το θεμα ειναι οτι, θα της ερθει να κατουρησει εκεινη την στιγμη η οχι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κιρι πολυ προχω σε βρισκω....δεν νομιζω να παιζουν τετοια πραγματα σε στουντιο και πολλω δε μαλλον στην θεσσσαλονικη....αλλα ζητα εσυ δεν ξερεις τι γινεται....εχεις καμια κατα νου συγκεκριμενη; :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Μολις πριν διαβασα τη σηζητηση που ειχες με τον gl στην αποχη.
Ειναι σιγουρο οτι η κριστιν ληπει σε αδεια? Θα κανω βολτα αλλα αργα αν δεν φυγω εκτος Σαλονικας...
παντως κορινα και μαντυ δουλευουν αποψε...πρωι και νυχτα αντιστοιχα...

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Paidia logo ipiresias pros tin mama patrida exo xasei epeisodia me to ti simvainei stin polh mas. Kati kainourgio ? Kati aksiologo? H pezoyn ta idia pragmata . Tora adeia eortastikh thelw na faw fraga stis poutanes . Teleftea fora otan eixa adeia piga stin adelfh ths mantys tin xristina kala itan oxi kati idiaitero.Skeftika na bw kai se afthn thn emanuela tin ellhnida alla den eixa diavasei kritikes. Signomi gia ta greeklish to keyboard gamithike. Kratiste ta bourdelo lavara tis polhs mas psila

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Paidia logo ipiresias pros tin mama patrida exo xasei epeisodia me to ti simvainei stin polh mas. Kati kainourgio ? Kati aksiologo? H pezoyn ta idia pragmata . Tora adeia eortastikh thelw na faw fraga stis poutanes . Teleftea fora otan eixa adeia piga stin adelfh ths mantys tin xristina kala itan oxi kati idiaitero.Skeftika na bw kai se afthn thn emanuela tin ellhnida alla den eixa diavasei kritikes. Signomi gia ta greeklish to keyboard gamithike. Kratiste ta bourdelo lavara tis polhs mas psila
εχει κριτικες η εμμανουελα ...ψαξε στα στουντιο/κεφαλληνιας...

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ta eida gl . Efxaristw. Boreis na moy peis to Villa Erotica larisa poy akrivws peftei thelei plhrofories enas filos na to timhsei ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οντως η πατρα εχει μουναρες!
εχω ακουσει οτι τα μπουρδελα της πατρας ανηκουν στη χειλουδακη,αληθευει?

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ρε παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι...
κάτι φιλαράκια μου που έμεναν θεσσαλονίκη μου είχαν πει μια φορα ότι πήγαν σε κάποιο μπουρδέλο και ενώ ήταν στα δωμάτια η πουτάνα έμπαινε στο κάθε δωμάτιο  και στα 5' χωρίς να χει τελειώσει ο πελάτης έβγαινε και έμπαινε σ άλλο...και κάποια στιγμή ξαναγύριζε στον ίδιο!
τι σύστημα είναι αυτό ρε παιδιά?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι...
κάτι φιλαράκια μου που έμεναν θεσσαλονίκη μου είχαν πει μια φορα ότι πήγαν σε κάποιο μπουρδέλο και ενώ ήταν στα δωμάτια η πουτάνα έμπαινε στο κάθε δωμάτιο  και στα 5' χωρίς να χει τελειώσει ο πελάτης έβγαινε και έμπαινε σ άλλο...και κάποια στιγμή ξαναγύριζε στον ίδιο!
τι σύστημα είναι αυτό ρε παιδιά?

ΣΑΛΛΛΟΝΙΚΙΟΤΙΚΟ !!!  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

( στα 5΄ειχε τελειωσει με τον πελατη ... )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom