Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
Στην αθηνα τσακαλια τα κοριτσια βγαλανε βιντεακια για να διαφημιστουν...δειτε ιεροδουλες.γρ

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
για νέο μας το λες? εκει κατω πλεον ειναι ετη φωτος μακρια σε αποδοση/τιμη value for money σε σχεση με εδω πανω. Ακομα κ οι τσατσαδες ειναι πολυ πιο ευγενικες σ λενε κ ευχαριστω απο πανω ακομα κ οταν φευγεις χωρις ναχεις καταθεσει! αντε να δουμε ποτε θα τα δουμε ολα αυτα εδω πανω, το θεμα ειναι τι μπορουμε να κανουμε εμεις για να αλλαξει ολο αυτο το status. Έστω κ το 1/5 να πετυχουμε κατι ειναι κ αυτο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585
καραμαν σου ειχα πει νομιζω ξανα,ειναι καλη και απο εμφανιση και απο επιδοσεις...μονο που οι φωτο καμια σχεση...κατα τα αλλα ειναι λιγο αβυζη αλλα κανει και γυμνο τσιμπουκι και 69...η εν λόγω κριτικη οντως μαιμουδιζει λίγο....αλλα γενικα η γκομενα αξιζει καταθεση...

Οντως ειχες απολυτο Δικιο! Σημερα το απογευμα την επισκευτηκα τη κοπελια.
Μου αφησε παρα πολυ καλες εντυπωσεις. Στο μελλον θα προτιμηθει :knockinb: ξανα... ΣΙ-ΓΟΥ-ΡΑ.!

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
ρε σεις ποιος ειναι για αποχη? εγω παντως ψηνομαι αλλα οχι στα λογια παλι οπως την προηγουμενη φορα που, ναι μεν δεν γαμουσατε, αλλα αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι βολταρατε στα μπουρδελα, να μ πειτε μπουρδελιαρηδες δεν ειμαστε? κανονικη αποχη με ολη την σημασια της λεξεως, στην πραξη ομως. Ας δρασουμε εστω κ μια φορα οργανωμενα σκεφτόμενοι παντα με το πανω κεφαλι! Να μην τους περασει το δικο τους, που αυτες τις μερες το 30αρι παλι θα γινει 40αρι λογω δωρου χριστουγέννων κ διάφορες τετοιες παπαριές!! Ευκαιρια λοιπον ειναι τωρα χρονικα για αποχη η καλυτερη περιοδος μεσα στις γιορτες που ολοι περιμενουν να κανουν την αρπαχτή τους! κ θα δειτε αν το κανουμε σωστα τοτε ειναι που θα τους τσουξει περισσοτερο!! Λοιπόν ποιος ειναι μέσα για πραγματική αποχή?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οντως ειχες απολυτο Δικιο! Σημερα το απογευμα την επισκευτηκα τη κοπελια.
Μου αφησε παρα πολυ καλες εντυπωσεις. Στο μελλον θα προτιμηθει :knockinb: ξανα... ΣΙ-ΓΟΥ-ΡΑ.!
ειναι στανταρακι η εμμανουελα :rockon:...γενικα απο την προχτεσινη επισκεψη μου θα ελεγα οτι στην πρωινη βαρδια εχει καλα απο εμφανιση κομματια....μαζι και σαμπρινα,χαρα,ναντια,κριστιν δεν τις λες και μπαζα....τωρα για την δαναη που ειπωθηκε και γω δεν την πετυχα παροτι την αναζητησα και τηλεφωνικα....παιζει να σταματησε...οποιος συναγωνιστης ενδιαφερεται σοβαρα να του δωσω με πμ ενα επαγγελματικο τηλεφωνο στο οποιο απαντα οταν ειναι διαθεσιμη και δουλευει....καραμαν γραψε κριτικη να συγκρινουμε εμπειριες για εμμανουελα....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585
ειναι στανταρακι η εμμανουελα :rockon:...γενικα απο την προχτεσινη επισκεψη μου θα ελεγα οτι στην πρωινη βαρδια εχει καλα απο εμφανιση κομματια....μαζι και σαμπρινα,χαρα,ναντια,κριστιν δεν τις λες και μπαζα....τωρα για την δαναη που ειπωθηκε και γω δεν την πετυχα παροτι την αναζητησα και τηλεφωνικα....παιζει να σταματησε...οποιος συναγωνιστης ενδιαφερεται σοβαρα να του δωσω με πμ ενα επαγγελματικο τηλεφωνο στο οποιο απαντα οταν ειναι διαθεσιμη και δουλευει....καραμαν γραψε κριτικη να συγκρινουμε εμπειριες για εμμανουελα....

Εγραψα αλλα τα αφεντικα δεν ειναι μεσα να την ανεβασουν... :2funny: :2funny: :2funny:
Λες να ειναι στο ιεροδουλες? :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Δεν γμώ που δεν γμώ, να πάω για ψάρεμα... το αρχίζω έτσι ορμώμενος από το προφίλ του Καραμάν... Εγώ πάντως ψήνομαι για αποχή. Οικονομικοί λόγοι ούτως ή άλλως δεν μου επιτρέπουν να επισκεφτώ ιδρύματα οπότε αρκούμαι σε βόλτες ή να διαβάζω το σάιτ. Αλλά αποχή οργανωμένη αυτή τη φορά. Με έγγραφη διαμαρτυρία κλπ... και αν γίνετε να συμμετέχουμε όλοι. Αν δεν μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι να μην σκανδαλίζουμε το ποίμνιο τουλάχιστον...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δεν γμώ που δεν γμώ, να πάω για ψάρεμα... το αρχίζω έτσι ορμώμενος από το προφίλ του Καραμάν... Εγώ πάντως ψήνομαι για αποχή. Οικονομικοί λόγοι ούτως ή άλλως δεν μου επιτρέπουν να επισκεφτώ ιδρύματα οπότε αρκούμαι σε βόλτες ή να διαβάζω το σάιτ. Αλλά αποχή οργανωμένη αυτή τη φορά. Με έγγραφη διαμαρτυρία κλπ... και αν γίνετε να συμμετέχουμε όλοι. Αν δεν μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι να μην σκανδαλίζουμε το ποίμνιο τουλάχιστον...
παμε να σε κερασω ενα μουνετο ρε φιλε μου
μου ρθαν κατι εξτρα απο την πρεζα
ελα φιλε μου ενα 30ρι
απο μενα για σενα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
παμε να σε κερασω ενα μουνετο ρε φιλε μου
μου ρθαν κατι εξτρα απο την πρεζα
ελα φιλε μου ενα 30ρι
απο μενα για σενα

Ωραία πρόταση... αλλά τόσο καιρό κοντεύω να μονάσω και φοβάμαι μην μου 'ρθει κόλπος μόλις δω την κοπέλα... Να κανονίσουμε στην επόμενη συνάντησή μας να σε δούμε για μπυρίτσα!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις ποιος ειναι για αποχη? εγω παντως ψηνομαι αλλα οχι στα λογια παλι οπως την προηγουμενη φορα που, ναι μεν δεν γαμουσατε, αλλα αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι βολταρατε στα μπουρδελα, να μ πειτε μπουρδελιαρηδες δεν ειμαστε? κανονικη αποχη με ολη την σημασια της λεξεως, στην πραξη ομως. Ας δρασουμε εστω κ μια φορα οργανωμενα σκεφτόμενοι παντα με το πανω κεφαλι! Να μην τους περασει το δικο τους, που αυτες τις μερες το 30αρι παλι θα γινει 40αρι λογω δωρου χριστουγέννων κ διάφορες τετοιες παπαριές!! Ευκαιρια λοιπον ειναι τωρα χρονικα για αποχη η καλυτερη περιοδος μεσα στις γιορτες που ολοι περιμενουν να κανουν την αρπαχτή τους! κ θα δειτε αν το κανουμε σωστα τοτε ειναι που θα τους τσουξει περισσοτερο!! Λοιπόν ποιος ειναι μέσα για πραγματική αποχή?
μα το εχω κανει ηδη θεμα κ εχουμε νεα ψηφοφορια για να κανουμε αποχη απο 15 κ εως τελος του χρονου....πηγαινε στο θεμα της αποχης

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χτες βραδυ στο μαγαζι στο παρκινκ με τισ νταλικες πηρα ενα μικρο, αδυνατο μελαχροινο....ονομα δεν θυμαμαι.....θυμαμαι πολυ καλα ομως οτι το 30αρι το κλαψα.......καλουτσικη πιπα αλλα απο κει κ περα τπτ......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χτες βραδυ στο μαγαζι στο παρκινκ με τισ νταλικες πηρα ενα μικρο, αδυνατο μελαχροινο....ονομα δεν θυμαμαι.....θυμαμαι πολυ καλα ομως οτι το 30αρι το κλαψα.......καλουτσικη πιπα αλλα απο κει κ περα τπτ......
να διαβαζες πιο προσεκτικα φιλε....
πριν απο μια βδομαδα εκανα ολοκληρη αναφορα κ ειπα οτι την δοκιμασα.το ονομα της κορινα.τα εκλαψα κ εγω....πολυ χαλαρο σωμα κ χαλια βυζι κ κωλο.μονο ωραια ματια εχει

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δικιοα εχεις φιλε μου αλλα τετοιες ωρες τετοια λογια.....περασα απο το αλλο που ειναι η αντριανα......κ θυμηθηκα οτι δεν λεει....αλλα γιαυτην δεν θυμομουν.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δικιοα εχεις φιλε μου αλλα τετοιες ωρες τετοια λογια.....περασα απο το αλλο που ειναι η αντριανα......κ θυμηθηκα οτι δεν λεει....αλλα γιαυτην δεν θυμομουν.....
δεν πειραζει,ουτε τα πρωτα 40ε ουτε τα τελευταια ειναι που θα κλαψεις σε αυτο το αθλημα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν το πα γιαυτο....μπας κ την γλυτωσει κανας αλλος το πα....

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παρηγορια στον αρρωστο που λενε ε?????χαχαχαχαχαχαχχαχα....δεν γαμεις ρε φιλε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom