Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Η Δαναη βουλγαρα? τι λες ρε αλ? μολις γκρεμιστηκε ενας μυθος μεσα μου. Σιγουρα ρε? Τοσο καιρο Ελληνιδα την νομιζα. Παρεπιπτοντως που εχει χαθει η Δαναη? Εχω παρα πολυ καιρο να την πετυχω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Η Δαναη βουλγαρα? τι λες ρε αλ? μολις γκρεμιστηκε ενας μυθος μεσα μου. Σιγουρα ρε? Τοσο καιρο Ελληνιδα την νομιζα. Παρεπιπτοντως που εχει χαθει η Δαναη? Εχω παρα πολυ καιρο να την πετυχω
ναι μου το'χουνε πει δυο τσατσαδες κιολας που δουλεψαν μαζι της.πραγματι η προφορα της ξεγελουσε.τελευταια δουλευε πρωινα στην Προμηθεως 14.αν πιασετε φιλικη κουβεντουλα με τις τσατσαδες,σου τα λενε ολα.ειναι μεγαλες κουτσομπολες και μεγαλες καριολες....

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ναι μου το'χουνε πει δυο τσατσαδες κιολας που δουλεψαν μαζι της.πραγματι η προφορα της ξεγελουσε.τελευταια δουλευε πρωινα στην Προμηθεως 14.αν πιασετε φιλικη κουβεντουλα με τις τσατσαδες,σου τα λενε ολα.ειναι μεγαλες κουτσομπολες και μεγαλες καριολες....
Οταν λες τελευταια πριν ποσο καιρο? Γιατι ενας συναγωνιστης με ειπε οτι την ειδε προχτες σε καφετερια της Ξάνθης με εναν 25χρονο και επαθε την πλακα του. Μηπως εχει σταματησει?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Οταν λες τελευταια πριν ποσο καιρο? Γιατι ενας συναγωνιστης με ειπε οτι την ειδε προχτες σε καφετερια της Ξάνθης με εναν 25χρονο και επαθε την πλακα του. Μηπως εχει σταματησει?
πριν κανα 20ημερο πηγα βραδυ σ'αυτο το σπιτι,ρωτησα την τσατσα ποια δουλευει πρωινα και μου ειπε η Δαναη.απο κει και μετα οτι ξερεις ξερω.σιγα τη γκομενα πια....ηταν περιποιητικη παντως

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Μου φαινεται μερικοι δν διαβαζουν τι γραφουμε.. Ειπαμε κωλετη θα ειναι κλειστα για 1-2 εβδομαδες λογω ανανεωσης της αδειας τους.

ευχαριστω!!! (αν το ειχα το ειχα δει δε θα ρωτουσα!!!!!) :)

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
φιλε al pacino απο που προεκυψε η βερονικα γεωργιανη εγω ουκρανη την ξερω.

αυτη η κορινα στην ερημιτη ειναι αυτη που δουλευε παλια και στο la famme?

Το ιδιο κομοδινο ειναι φιλε!!μακρυααα

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
για τρελο τζάνκι την κοβω ετσι οπως την ειδα τελευταια!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.872
Πόντοι
11.585
Και με μια μαξιλαροθυκη στο κεφαλι τη γαμας ανετα!... ΑΣΧΗΜΙΑ.!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.872
Πόντοι
11.585
Χθες βραδυ καταθεσα και εγω στη Σαρα με Ισπανικο...ομολωγω πρωτη φορα ενιωσα τον πουτσο μου τοσο μικρο!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Με χαλασε λιγο που παχυνε απο την πρωτη φορα που την ειχα παρει πριν κααααααααααααααααααιροοοοοοοοοοο.!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Χθες βραδυ καταθεσα και εγω στη Σαρα με Ισπανικο...ομολωγω πρωτη φορα ενιωσα τον πουτσο μου τοσο μικρο!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Με χαλασε λιγο που παχυνε απο την πρωτη φορα που την ειχα παρει πριν κααααααααααααααααααιροοοοοοοοοοο.!
σου ειπε και σενα οτι ηταν κουρασμενη επειδη τη γαμησαν αλλοι 35 πιο πριν??δως της μια κιτρινη καρτα κι εσυ για να τη στειλουμε σιγα-σιγα και αυτην.μου φαινεται ορισμενες εχουν βαρεθει πλεον

doctor87

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τι σας εχω παλι αγορια μου???αποψε τη νυχτα....
-Κωλλετη 17.κλειστο
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η ξανθια μικρουλα Εβελινα απο 40ε.ωραιο προσωπο αλλα απο πολυ αδυνατα μακρια ποδια.ψιλοαγγουρι δηλαδη
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ντελια.ενα κοντοπουτανο ρουμανακι με εκφυλο προσωπο αλλα χαμηλοκωλα και μικροσωμη.απο 40ε και 60ε γυμνο τσιμπουκι
-Φριξου 9(Villa erotica).η γερμανιδα Μαντυ.ψηλη μελαχρινη με κοντο μαλλακι,αλογισιο κορμι και βυζαρες.απο 40ε,70ε 69,80ε γυμνο τσιμπουκι και 120ε τζακουζι με φουλ προγραμμα.κωλαρακι δε διαφημιζει πλεον
-Φριξου 16.η πολωνεζα(?) Χριστινα απο 40ε και 60ε sex show.εχω ξαναπει οτι για μενα δεν αξιζει
-Ερημιτη.η Κορινα η gothic που δουλευε και βαρδαρη αν θυμαστε.μελαχρινη με ισιο μακρυ μαλλι στα 30ε.απλα αδιαφορη σαν εμφανιση
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η Ντονα.μελαχρινη συμπαθητικη φατσα αλλα με μεγαλο φαρδυ κωλο.φουλευε στο ΛΑ ΦΑΜ παλιοτερα για οσους θυμουνται.απο 30ε,80ε γυμνο τσιμπουκι,90ε 69,100ε αυταρχικο και 150ε τζακουζι με φουλ προγραμμα εκτος το αυταρχικο
-Κατεχακη.η φιλη μου η Μαρθα.ξανθια ομορφη milf απο Λιθουανια που τα κανει ολα.και κωλο στα 80ε,δεχεται και παζαρακια.ειπαμε ειναι αστερι η Μαρθα
-Μαντζαρου 1.η Βουλγαρα Μονικα απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69.καμπυλωτη γκομενα και σχετικα καυλοφατσα...αλλα ειπαμε Βουλγαρα
-Μαντζαρου 10.η γνωστη Σαρα απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69.και απο 140 και πανω τα τζακουζια.εκει κατεθεσα για 50ε αλλα η φιλη μας η Σαρα στο 10λεπτο αρχισε να κλωτσαει.τελοσπαντων απολαυσα τις καμπυλες της και το στενο μουνακι της αλλα της δινω μια κιτρινη καρτα απο σημερα.στην επομενη αποβαλλεται οριστικα
-Ακιακμωνος 8.η Χαρα.μια ακομη αδιαφορη μικρουλα ρουμανα,εχει γεμισει ο τοπος απο αυτες.40ε απλο,60ε 69 και 80ε γυμνο τσιμπουκι
-Κεφαλληνιας8.η επισης Ρουμανα Χριστινα με τον ωραιο πεταχτο κωλο αλλα αβυζη.απο 40ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η Σαντρα.μικρη μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι και πολυ ωραιο κωλαρακι.στη φατσα μου τα χαλασε λιγο.απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).κλειστο
-26ης Οκτωβριου 52.η Ελενα η Τσεχα αλλα οχι εκεινη με το μυτερο μεγαλο βυζακι.μην μπερδευεστε.αυτη ηταν καπως γεματουλα με μετριο βυζι και κυτταριδα στον κωλο.απο 40ε
-26ης Οκτωβριου 35.η Ρουμανα Αννιτα.νεαρη ξανθια μετριας εμφανισης με αδιαφορο κορμι.απο 30ε,50ε γλυψιμο,60ε γυμνο τσιμπουκι,70ε αυταρχικο,80ε 69 και 130 τζακουζι με φουλ προγραμμα

παμε και Βαρδαρη για τους φτωχους τωρα.....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν με τη βυζαρα της απο 40ε,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69.ευχαριστη μικροσωμη νεαρη παρουσια με αμφιλεγομενες κριτικες ομως
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).ενα πολυ ομορφο ξανθο νεαρο κοριτσι με γαλανα ματακια και πολυ ωραιο βυζακι,μετριου μεγεθους αλλα τελεια σχηματισμενο.στα 30ε αυτη.την ξερει κανεις??
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως τερμα κατω.η Πολωνεζα Τζουλια με τις βαριες βυζαρες και το ομορφο προσωπο.απο 40ε και 60ε 69.δεχεται χυσιμο στα βυζια με τα 40ε αλλα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο πανω στο σεξ
-Σαπφους-Προμηθεως.η Γεωργιανη Βερονικα στα 40ε.απλα απαιχτη η κοπελα!!δε χρειαζονται αλλα σχολια
-Σαπφους(διδυμο διπλα)η Ισπανιδα Ισαβελλα με το μεγαλο τατου στο δεξι της ποδι.ειναι καυλιαρα αυτη η κοπελα αλλα δεν ξερω μεσα τι κανει.απο 30ε.στο ιδιο σπιτι δουλευει η Μιρελα τα πρωινα
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η Αντριανα στα 30ε.πολυ ωραιο κορμι μοντελισιο κορμι αλλα υστερει σε φατσα λιγο.μελαχρινη με ισια μακρια μαλλια
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Τζενη.πολυ ωραιο ομορφο καστανο μωρο με φοβερο πεταχτο κωλαρακι στα 30ε.την εχει παρει κανεις να μας πει??
-Τανταλου 8.η Ειρηνη στα 30ε(οχι η Ελληνιδα).δουλευε και παλιοτερα στο ιδιο σπιτι,τιποτα το ιδιαιτερο
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Αλεξια.ξανθια συμπαθητικη φατσα,κοντη με μεγαλο αλλα σφιχτο κωλο.απο 30ε,50ε γυμνο τσιμπουκι,60ε 69 και αν θυμαμαι καλα κανει και αυταρχικο
-Τανταλου 9(Ερος House).η ξανθια ελληνιδα milf Κελλυ στα 30ε.ωραιο βυζι και φοβερο πεταχτο κωλαρακι...αλλα Ελληνιδα.αυτο τα λεει ολα νομιζω
φιλε al pacino,την ελληνιδα την Ειρήνη την εχεις πετυχει πουθενα τις τελευταιες μερες???

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω την ξερω για Γεωργιανη.και απο μονιμους πελατες της που δεν εχουν σχεση με το σαιτ,την ξερω παλι για Γεωργιανη.αλλα τι σημασια εχει??εχουμε ξαναπει οτι το θεμα των εθνικοτητων ειναι πολυ σχετικο.τον ενα μηνα ειναι Ρωσιδα και τον αλλο Ρουμανα ξερω γω....επισης η Δαναη ειναι Βουλγαρα και οχι Ελληνιδα
δεν εχει σημασια ολες την ιδια τρυπα εχουν :grin:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το ιδιο κομοδινο ειναι φιλε!!μακρυααα
χειροτερα δεν γινεται εμενα μου ειχε πει δεν μπορω απο πανω γιατι σημερα ειχα πολυ δουλεια και ποναει το μουνι μου!ακου εδω δικαιολογια!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε al pacino,την ελληνιδα την Ειρήνη την εχεις πετυχει πουθενα τις τελευταιες μερες???
στο παρκινγκ με τις νταλικες ηταν πριν απο μια βδομαδα αλλα δεν αξιζει.μακρυα λεμε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
απο ελληνιδες αξιζει μονο η κελλυ και ειναι και 30 ευρω
η κελλυ κ σε μενα αρεσει αλλα ειναι αρκετοι που λενε αρνητικα γι αυτην....εγω παντως την εχω παρει 3 φορες κ ηταν πολυ καλη

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η κελλυ κ σε μενα αρεσει αλλα ειναι αρκετοι που λενε αρνητικα γι αυτην....εγω παντως την εχω παρει 3 φορες κ ηταν πολυ καλη
και εγω 3-4 φορες την πηρα και δεν ειχα κανενα παραπονο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.872
Πόντοι
11.585
σου ειπε και σενα οτι ηταν κουρασμενη επειδη τη γαμησαν αλλοι 35 πιο πριν??δως της μια κιτρινη καρτα κι εσυ για να τη στειλουμε σιγα-σιγα και αυτην.μου φαινεται ορισμενες εχουν βαρεθει πλεον

Δεν μου εδειξε τετοια σημαδια γιατι με ξεπεταξε και γρηγορα η δεσποινης, κατα της 12 πηγα αν θυμαμαι και σε 10 λεπτα μεσα με ειχε ξεπεταξει.!..αλλα ανεβηκε πρωτα απο επανω και τελειωσα ιεραποστολικα...δυσκολα να την ξαναπρωτιμησω στα κοντα, αν και δεν ειναι κομοδινο εχει συμετοχη αλλα και κιλααα! :tits2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
οχι δε την ειδα αλλα η τσατσα απο Νικ.Ουρανου μου ειπε οτι εχει καποιο προβλημα υγειας τελευταια και εχει σταματησει προσωρινα.σας ειπα...οι τσατσαδες ειναι μεγαλες καριολες και τα λενε ολα,ακομα και τα πολυ προσωπικα των κοριτσιων.την Κυριακη για παραδειγμα που εψαχνα συγκεκριμενη κυρια σε συγκεκριμενο σπιτι,η τσατσα της μου ειπε οτι δε δουλευει επειδη λιγες ωρες πριν χειρουργηθηκε η κορη της.φοβερη διακριτικοτητα ε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom