Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δυο πληροφοριες που αποκομισα ετσι για την ιστορια....η τσατσα μου ελεγε οτι η ελενα η ιταλιδα της φριξου δουλευει τωρα πατρα....(;) :think:
Η μαρθα για τους φαν δεν θα ηταν σημερα σε καποιο μαγαζι...

Επισκέπτης
Απ'ότι έχω δει στο αθενς λέιντις στην πάτρα παιδιά έχει λίγα μπουρδέλα αλλά παίζουν τρελά μωρά!!

Στα υπόψιν το βυζοπιπίνι σου gl!  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στα υποψιν ναι....δειτε το ....αλλα ειναι λιγο απειρο ακομη....δεν ειναι για τρελα γαμησακια....(γνωμη μου ετσι ;) και δεν καλοστηνεται....διαβαστε....

κομοδινακι δε απο συμμετοχη,ουτε ενα βογγητακι,μια ανασα ρε αδελφε,πολυ σφιγμενη....εγω λεω αληθειες και προειδοποιω για να μην παρεξηγουμαστε....απο τις δυο χτεσινες καταθεσεις και οι δυο ηταν προθυμες μεν,δεν πιεζαν απο θεμα χρονου παροτι δεν καταξοδευτηκα αλλα καλυτερα περασα με την αλλη ,την ναντια ....

Επισκέπτης
Το βυζί ήταν στητό gl? Το σωματάκι σφιχτό με δερματάκι ώραιο? Αν ναι τότε θα περάσω καλά!  :pipa3:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βυζακι στητο ναι ....σωματακι...σφιχτουτσικο ναι και αδυνατη...απλα ειναι καλη η αναλογια βυζιου σωματος...δεν ειναι καμια νταρντανα...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
gl εδώ μήπως πηδήξαμε άλλη γκόμενα!!!!Αυτή η ελενα καμία σχέση
μ'αυτη που πήδηξα εγώ !!!!πίπα χάλια καθόλου deep και γλύψιμο στα @@
παθητική εντλως στα τέσσερα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και κλασικα τιμησα ξανα την αγαπημενη μου σαμπρινα απεναντι απο τα τζαμπο..την βρηκα με καμποσα κιλακια παραπανω αλλα θεικες βυζαρες με ωραια ρωγα,λιγο νταρντανουλα για λατρεις των πληθωρικων μωρων και με το ωραιο μακρυ μαυρο μαλλι της...γυναικαρα με τα ολα της...εχυσε και αυτη μαζι μου οπως παντα αφου προηγηθηκε γλειφομουνι και παιχνιδακι με το δαχτυλο ελευθερα...θα πεσει κριτικη το βραδυ...η γκομενα ειναι θεα...τελος!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl εδώ μήπως πηδήξαμε άλλη γκόμενα!!!!Αυτή η ελενα καμία σχέση
μ'αυτη που πήδηξα εγώ !!!!πίπα χάλια καθόλου deep και γλύψιμο στα @@
παθητική εντλως στα τέσσερα.
που την πετυχες εσυ?εγω την πετυχα 26 οκτ 52 αλλα πριν κανα μηνα θαχει...και ηταν πολυ ορεξατη...δουλευει ακομα εκει νομιζω νυχτες...οτι εγραψα ειναι γκαραντι..αλλα αλεξ ξεχασα να σου πω....ειμαι και πολυ ωραιο παιδι εκτος απο πουτανιαρης...αχαχαχαχαχαχαχαχα και με ερωτευονται οι πουτανες...αχαχαχαχαχαχαχα μην περιμενεις να σου κανουν τα ιδια...αχαχαχαχ

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
την πέμπτη το βράδυ!
τί να κάνω δεν είμαι ομορφόπαιδο σαν εσένα ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πάντως θα βάλω κριτική προς ενημέρωση !!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
την πέμπτη το βράδυ!
τί να κάνω δεν είμαι ομορφόπαιδο σαν εσένα ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πάντως θα βάλω κριτική προς ενημέρωση !!!
η τσεχα ετσι?...
Φυλλο διαμαρτυριας πελατη συμπληρωσες βγαινοντας?...αχαχαχαχαχαχ επρεπε να εχουν σαν τα αλλα μαγαζια...αχαχαχαχα
Edit βυζι ομως μυτερο...ε??περα απο την πλακα σου εκανε νερα?βαριοταν??αντε θα διαβασω την κριτικη το βραδυ που θα αραξω να γραψω κι εγω...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
που την πετυχες εσυ?εγω την πετυχα 26 οκτ 52 αλλα πριν κανα μηνα θαχει...και ηταν πολυ ορεξατη...δουλευει ακομα εκει νομιζω νυχτες...οτι εγραψα ειναι γκαραντι..αλλα αλεξ ξεχασα να σου πω....ειμαι και πολυ ωραιο παιδι εκτος απο πουτανιαρης...αχαχαχαχαχαχαχαχα και με ερωτευονται οι πουτανες...αχαχαχαχαχαχαχα μην περιμενεις να σου κανουν τα ιδια...αχαχαχαχ
ουτε ο δον ζουαν να σουνα! :2funny:
ποσες κατακτησεις εχεις απο μπουρδελα?πραγματικες ε?

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: ο τυπος την ομορφια με τα ευρω την μετραει?

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
περασα σημερα βραδυ .....μου εκανε εκντυπωση μια μελαχρινη στο ανορθογραφο ..ισπανιδα λεει και καλα καινουρια ..ξερουμε κατι ?? πολυ προστυχοφατσουλα

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Παιδια εγω παντως πηγαινω πλεον σε στανταρτ κοπελες επειδη εχουν μεζευτει πολλα μαλακισμενα στην πολη μας που κανουν αρπαχτες. Παω σε Σαρα βυζαρου, Χριστινα Πολωνεζα,  Εφακι απο Κωλλετη και Σαρα λεπτουλα(την οποια εχω πολυ καιρο να την πετυχω, αληθεια δουλευει καπου?). Αν τις πετυχω καλως, μπαινω σιγουρα. Αλλιως αν δεν τις πετυχω και ειμαι γκαβλωμενος θα μπω σε καποια αλλη κοπελα αλλα θα παρω το απλο προγραμμα. Παντως ρε παιδια επειδη ταξιδευω συχνα και γαμαω πουτανες και εξω, με πιανει μια μελαγχολια με την κατασταση στην πολη μας. Αλλα μην αρχισω παλι τα χιλιοειπωμενα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Παντως ρε παιδια απο το αθενςλιντις οι φωτο δεν ανταποκρινονται και πολυ στην πραγματικοτητα εκτος απο κανα δυο εξαιρεσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως ρε βόρειοι παίδες εγώ θυμάμαι τη σαλόνικα το 1999-2000 όπου γαζώναμε τρελλά μουνιά με 20000 δρχ...στην εγνατία,σε κάτι κάθετους της μοναστηρίου στη λαγκαδά κοντά...σούπερ τεμάχια...ακάποτα τα τρώγαν στο στόμα,τα πάντα όλα..και μετά τα φτύναν στους νιπτήρες γιατί δεν είχαν χλωρίνη.Τώρα τί?Πέρσυ που ανέβηκα ξενέρα....το 2005 πάλι ξενέρα.....

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Εξωτερικη εμφανιση εχουν αρκετες πουτανες στην Σαλονικη αλλα το θεμα ειναι η συμπεριφορα και η ποιοτητα των υπηρεσιων. Ας πανε με την ιδια συμπεριφορα να δουλεψουν στην Αθηνα. Γινεται μεγαλη αντιθεση με τις σωστες επαγγελματιες του ειδους που ειναι πολυ καλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom