Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
τι βυζοι ειναι αυτοι στο αβαταρ ρε φιλε?
Φιλε μου ειναι η απίστευτη φαντασιωση τετοιοι βυζοι......Ημουν τυχερος που για μια φορα στη ζωη μου ειχα σχεση με τετοιο ΑΚΡΙΒΩΣ σωμα.....περυσι....οποτε,ευχαριστω που το έζησα....Πού μετά να βρω κοπέλα (σχεση) που να με ικανοποιεί ως ερωτικό στοιχείο?Καλη η δικιά μου τωρα αλλα αυτό το σώμα ήταν το κατι άλλο...
Στο Αvatar είναι call girl.....Αλλα ρε γαμώτο πέφτει λίιιιγο μακρυά....Miami..

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
471
Πόντοι
2.357
Συναδελφοι καλησπερα...
Καποια κοπελα ,vika,στο Α.Γεωργιου στη γωνία,περιγράφηκε ως αξιος προορισμός για βυζοείλωτες...22,ξανθουλα,αδυνατη,με πολύ πλουσιο στηθος....Την ξερει κανένας?Την έχει δει?Μήπως ρε σεις είναι η Βικυ η Ουκρανέζα που ήταν στην Κατεχάκη βραδυνη βαρδυα?Διότι αν είναι αυτή,μακρυααα......Αυτή στο ΙΚΕΑ έπρεπε να είναι,δίπλα στα κομοδίνα και μάλιστα στα φοιτητικά....Ας βοηθήσει κάποιος.Αν είναι καινούργια,θα πρέπει να δοκιμάσω ως αυτόκλητος αντιπρόσωπος των βυζολάγνων της πολης...

Συμφωνώ κι εγώ για το avatar σου..!
Αν πας πάντως, γράψε αν μπορείς κ καμιά κριτική, γιατί εδώ δεν πολυμπαίνω δυστυχώς..!
Ενδιαφέρομαι κι εγώ, κι αν είναι καλή θα το σκεφτώ να περάσω από κει..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Φιλε μου ειναι η απίστευτη φαντασιωση τετοιοι βυζοι......Ημουν τυχερος που για μια φορα στη ζωη μου ειχα σχεση με τετοιο ΑΚΡΙΒΩΣ σωμα.....περυσι....οποτε,ευχαριστω που το έζησα....Πού μετά να βρω κοπέλα (σχεση) που να με ικανοποιεί ως ερωτικό στοιχείο?Καλη η δικιά μου τωρα αλλα αυτό το σώμα ήταν το κατι άλλο...
ρε φιλε δεν το ποστερνεις σε παρακαλουμε
μοναχοφαις εισαι;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :sunglasses:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Aπο τις καλυτερες της περιοχης...Αλλα πολύ παλια...Δηλαδη την εχει παρει όλη η θεσσαλονικη πολλαπλες φορες....Φαντασου ότι την ξερω απο το 2004.Ισως καποιοι και ποιο παλια.Πλεον γαμιεται μηχανικα.Δεν λεει οχι,αλλα ρε παιδί μου δεν καταλαβαινει και δεν νιωθει τί κανει.Σαν να βαζει τον αυτοματο.Πώς μασας εσυ τσιχλα και κουνάς τις σιαγωνες σου μηχανικά?Ετσι και αυτή με τον πούτσο....

Συμφωνώ σε όλα όσα είπες...

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Βραδινή τσάρκα –κατα τις 10:00

1)Προμηθέως στο 14,μια αδύνατη  μελαχρινή ,μέτρια στη φάτσα, γύρω στα 25 με 40 €-με 50 είχε εξτρα ισπανικό,γλυφομούνι.
2)Ταντάλου γωνιακό(με πρασινα πατζούρια),μια επίσης μέτρια πιτσιρίκα με αρκετά πιασίματα και λίγο μεγάλη περιφέρεια απ’όσο πρόλαβα να διακρίνω ,στα 30 €.
3)στο ακριβώς δίπλα από το προηγούμενο ,μια καλούτσικη μάυρη, με 30 € επίσης,με 40 ισπανικό και για κώλο 80 παρακαλώ!Το τελευταίο το ξαναρώτησα μήπως και δεν είχα ακούσει καλά την πρώτη φορά..

Αντε μετά να συνεχίσεις και στα άλλα σπίτια..

Επισκέπτης

Ε? Έχω κ εγώ τη φωτό αυτή κ την είχα ψαρέψει από site με amateur photos :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παντως βγηκε και αντικριτικη από τσομιδη για αυτην την βικα που μιλαει για μετριο βυζι και αποδοση...whatever γουστα ειναι αυτα....

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.617
Πόντοι
32.165
Εγω παντως παιδες γνωρισα μια τυπισα με τεραστια βυζια αλλα μολις τις εβγαλα την μπλουζα απο εκει που μου ηταν πετρα μου εγινε τρελο πεσιμο. Πολυ κρεμασμενα τα ατιμα...ουτε να τα βλεπω δν ηθελα μετα.Α ναι η συγκεκριμενη κοπελα δν ειναι πουτανα η κατι τετοιο και η καιμενη εχει ψυχολογικα γιατι σχεδον ολοι το ιδιο παθαινουν με μενα και δν την ικανοποιουν.boobsucker μηπως θες να στην γνωρισο?λολ

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
17
Πόντοι
1.366
Παντως βγηκε και αντικριτικη από τσομιδη για αυτην την βικα που μιλαει για μετριο βυζι και αποδοση...whatever γουστα ειναι αυτα....
φιλε τσομιδη εγώ περάσα καλά αν σε παρεσυρα συγνώμη
σαφεστατα τα γουστα του καθενος διαφέρουν, αλλά πριν μπεις στο δωμάτιο
το βυζι δεν το είδες? άλλο πλούσιο άλλο τεράστιο ? Πέρασες χωρίς να τη δείς βασιζόμενος μόνο στα λόγια μου!σε εχαριστώ αλλά όχι και έτσι!
ηταν η δευτερη μέρα που δουλευε μου είπε στο studio αυτό, αν μετά επεσε η απόδοση η λυση είναι μία ΜΑΚΡΙΑ KAI ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ  Σ'ΑΥΤΗΝ ΚΑΝΕΝΑΣ συναγωνιστης

μια που το φερε η κουβέντα να κάνω και εγώ ένα παράπονο λοιπον.
Tetsuo με έκαψες με την άλλη αδελφέ μου,ξυνο μου βγήκε, ξέρεις που!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Α ναι η συγκεκριμενη κοπελα δν ειναι πουτανα η κατι τετοιο και η καιμενη εχει ψυχολογικα γιατι σχεδον ολοι το ιδιο παθαινουν με μενα και δν την ικανοποιουν.boobsucker μηπως θες να στην γνωρισο?λολ

Γνωρισέ την σε μένα Tetsuo. Πραγματικά δεν θα έχω κανένα πρόβλημα...

Επισκέπτης
Τα μέλη του σάιτ είναι εδώ για να παρέχουν συστηματική, αξιόπιστη ψυχολική υποστήριξη στην βυζαρού φίλη σου Tetsuo.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.184
Πόντοι
11.585
Εγω παντως παιδες γνωρισα μια τυπισα με τεραστια βυζια αλλα μολις τις εβγαλα την μπλουζα απο εκει που μου ηταν πετρα μου εγινε τρελο πεσιμο. Πολυ κρεμασμενα τα ατιμα...ουτε να τα βλεπω δν ηθελα μετα.Α ναι η συγκεκριμενη κοπελα δν ειναι πουτανα η κατι τετοιο και η καιμενη εχει ψυχολογικα γιατι σχεδον ολοι το ιδιο παθαινουν με μενα και δν την ικανοποιουν.boobsucker μηπως θες να στην γνωρισο?λολ

Εγω εχω παθει κατι παρομοιο (με κοπελα οχι πουτανα)...μια βδομαδα να χαλβαδιαζομαι και να σκεφτομαι ποτε θα βγει αυτο το αναθεματισμενο σουτιεν που κρυβει αυτο το πλουσιο στηθος...με το που αρχιναμε παιχνιδι και βγαζει το σουτιεν...μου ηρθε να γαμησω το σουτιεν.!
Η γκομενα ειχε μικρο βυζακι και φορουσε σουτιεν με ενυσχηση.!
Ευτηχως ομως ειχα πολες καυλες και το προσπερασα.... :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
929
Πόντοι
4.535
Ε... εντάξει άλλο το ένα άλλο το άλλο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φιλε τσομιδη ......

μια που το φερε η κουβέντα να κάνω και εγώ ένα παράπονο λοιπον.
Tetsuo με έκαψες με την άλλη αδελφέ μου,ξυνο μου βγήκε, ξέρεις που!
δεν ειμαι ο τσομιδης.....ουτε ο τετσουο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα πες μου τον πονο σου.....ποια εννοας στο δευτερο μερος του ποστ σου alex my man; :think: :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.617
Πόντοι
32.165
Βασικα αμα σας πω οτι ουτε εγω καταλαβα για ποια λεει...

nteminio21

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Kalispera sinagonistes na me sinxorite gia ton tropo pou grafo alla epidi eimai sto eksoteriko den grafei ellinika.Einai na ertho Ellada tin alli bdomada kai tha eithela an einai eukolo na me boithisete oso ginete gia ta bradina orareia kai na protinete an einai eukolo esto kai me PM eyxaristo.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
επειδη αυριο μαλλον θα ειμαι πανω και δεν εχω και πολυ χρονο για βολτες εκανα μια μικρη προεργασια στα γνωστα στεκια και αποκομισα τα εξης:
στην κεφαλληνιας η χριστινα νυχτα και πρωινη η γλυκια εμμανουελα...
στην 26 οκτ 52 ειναι η ελενα η τσεχα βραδινη με τα ωραια φυσικα βυζακια που κανει και ακαποτο και πρωκτικο(ειχα γραψει κριτικη επισης)
ερως 16 ειναι νυχτα μια σαντρα που θα θελα να ακουσω γνωμες γιατι δεν την ξερω και πρωινη η μιλανα....
ερημιτου η κορινα
κωλετη η εφη και πρωι αυριο μαλλον η αλινα η πολωνεζα(αμφοτερες γνωστες και εχω γραψει επισης παλιοτερα)
φριξου η μαντυ νυχτερινη...
οποτε λεω να δω αυριο τι τυχον καινουριο θα τρακαρω στα καινουρια μαγαζια πρωινη ή βραδινη βαρδια αναλογα τι ωρα θα φτασω και τα λεμε γιατι απο αυτες που ανεφερα πλην σαντρας ειναι ολες δοκιμασμενες....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μιλα.......πυθια..... :headbang:
και ακουω προτασεις για αυριο....για πρωινη βαρδια.... ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.184
Πόντοι
11.585
επειδη αυριο μαλλον θα ειμαι πανω και δεν εχω και πολυ χρονο για βολτες εκανα μια μικρη προεργασια στα γνωστα στεκια και αποκομισα τα εξης:
στην κεφαλληνιας η χριστινα νυχτα και πρωινη η γλυκια εμμανουελα...
στην 26 οκτ 52 ειναι η ελενα η τσεχα βραδινη με τα ωραια φυσικα βυζακια που κανει και ακαποτο και πρωκτικο(ειχα γραψει κριτικη επισης)
ερως 16 ειναι νυχτα μια σαντρα που θα θελα να ακουσω γνωμες γιατι δεν την ξερω και πρωινη η μιλανα....
ερημιτου η κορινα
κωλετη η εφη και πρωι αυριο μαλλον η αλινα η πολωνεζα(αμφοτερες γνωστες και εχω γραψει επισης παλιοτερα)
φριξου η μαντυ νυχτερινη...
οποτε λεω να δω αυριο τι τυχον καινουριο θα τρακαρω στα καινουρια μαγαζια πρωινη ή βραδινη βαρδια αναλογα τι ωρα θα φτασω και τα λεμε γιατι απο αυτες που ανεφερα πλην σαντρας ειναι ολες δοκιμασμενες....

Που θα παει που θα παει την εχω βαλει στο ματι και ασ μην την εχω δει.!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πρεπει να ειναι η Σαντρα αυτη η δηδεν ισπανιδα μαλλον γιατι δουλευει στην εταιρια! Δεν θα ειμαι εδω το σκ να το διαπιστωσω. Ελα εσυ πανω να παω εγω κατω! :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ειναι αυτη μαυρα μαλια αδυνατη αβυζη στο δωματιο μεσα τιπαει και τα ρεστα που σου δινει.!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom