Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν λέτε για μια κοντή ξανθιά με σιλικονάτο βυζί που ήταν και κυριακή στην κωλέτη , τότε ...........
Την τίμησα και ήταν καλή , όχι σε επίπεδο Αφρούλας και Εφάρας . Ξέρει να στήνεται καλά , ειδικά στα 4 είναι καλή. Το κατέχει το άθλημα ...

Γενικά είμαι ικανοποιημένος απο την κυρία !!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Αν λέτε για μια κοντή ξανθιά με σιλικονάτο βυζί που ήταν και κυριακή στην κωλέτη , τότε ...........
Την τίμησα και ήταν καλή , όχι σε επίπεδο Αφρούλας και Εφάρας . Ξέρει να στήνεται καλά , ειδικά στα 4 είναι καλή. Το κατέχει το άθλημα ...

Γενικά είμαι ικανοποιημένος απο την κυρία !!

Αυτη ειναι μαλλον. ηξερα μονο οτι ειναι ξανθια και ψιλο μιλφ ακουσα οτι ειναι. επισης κανει και προγραμματα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
δοκιμασε κανεις μια καινουρια στην κωλετη ονοματι μαρθα?? σημερα η αφρουλα δν ειναι κωλετη και ειναι αυτη η μαρθα, ξερει κανεις τπτ?

Ε μην τρελαθούμε κιόλας... όχι και καινούργια η Μάρθα. Είναι γνωστή στην πιάτσα για την καλή περιποίησή της. Όχι σαν την Εφάρα ή την Άφρο ή μερικές άλλες που μου έρχονται στο μυαλό αλλά δεν κλαις τα λεφτά σου...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ε μην τρελαθούμε κιόλας... όχι και καινούργια η Μάρθα. Είναι γνωστή στην πιάτσα για την καλή περιποίησή της. Όχι σαν την Εφάρα ή την Άφρο ή μερικές άλλες που μου έρχονται στο μυαλό αλλά δεν κλαις τα λεφτά σου...
ειναι πολυ δυνατη η Μαρθα και δινει και το κωλαρακι της και δεχεται και χυσιμο πανω της

Επισκέπτης
μια μονικα απο ματζαρου1 τι ωρες δουλευει ρε μαγκες δεν μπορω να την πετυχω :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
κεφαληνιας 8 το σαββατο το βραδυ.οντως εχει ωραιο κολο αν και περναει τα 30 ετσι μου φανηκε

Οχι και 30.! Την πηρα εγω πριν κανα δυο βδομαδες κεφαληνιας δεν θυμαμαι καλα την εχει και στο athens φωτος εκει λεει οτι ειναι 22 αλλα εγω την κανω καμια 25. Αν ειναι οντως αυτη στα 4 την πηρες να δεις κουνημα τον κωλο της?

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαντζαρου 14 μια ψηλη μελαχρινη κρυοκωλη αλογα.δεν μπηκα εφοσον και περιμενα μονικα η σαρα τα αστερια του εν λογω χωρου.Μαντζαρου 1 ενα κοντοπουτανο φιλοτιμο δεν λεω το οποιο ειχα παρει πριν κανα μηνα ανδρ.γεωργιου 4 ντεμεκ ισπανις απο ελμπασαν μερια οταν της μιλησα ισπανικα μου ειπε οτι ειναι αποφοιτος της σχολης κωφαλαλων βαρκελωνης!!!πρπρπρπρ!!!
    βαρνταρ σιτι στο μαρινοσπιτο μια ενομιζω ενδιαφερουσα περιπτωση απο βραζιλια (αληθινη απο οσο σκαμπαζω)δεν τιμησα γιατι ημουν σε ιχνηλατηση και ειχα παρεα να με περιμενει.
  Τελος πηγα και μπλε οπως και προμηθεως τερμα οπου ξενερωσα πληρως και μετα τρακαρα με μερικες μεριδες tullamore dew.καλο ξημερωμα!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βολτα πριν απο μια ωρα....

ξεκωλλετη η εφαρα.....

φριξου 9 χριστινα

φριξου 14 χριστινακι

νικ ουρανου τερμα,μια αννα καινουρια λιγο ανοστη.η τζουλη ηταν για μια μερα κ μας τελειωσε.δεν θα γευτουμε τα σιλικονατα βυζομπαλα της

κ πισω στο παρκινγκ των νταλικεριδων νεο μωρο,κορινα οπου κ εγινε καταθεση.δεν ηταν κ πολυ δυνατο.καλουτσικη πιπα αλλα απο μαμησι οχι τιποτα το ιδιαιτερο.μεγαλο μειονεκτημα το πολυ χαλαρο κορμι της,πολυ ομως κ το πολυ μαλακο βυζι κ κωλι.δεν θα ξαναεδινα χρηματα για την κοπελα,μια καταθεση ομως για δοκιμη ηταν καλη.αυτα για να μην πεφτουμε σε παγιδες.

καλο σας βραδυ κυριοι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βρεθηκα λογω συνεργειου νωρις το πρωι στη Νικ.Ουρανου....κανω βολτα κατα τις 9.40 και ηταν ολα τα σπιτια ακομα κλειστα.πετυχαινω την Κωλεττη στο ανοιγμα,μπαινω και βλεπω τη milf Μαρθα(Λιθουανια).μου λεει η τσατσα 60ε με γυμνο τσιμπουκι,λεω εγω στη Μαρθα για 50ε και μου λεει ενταξει.ξεκιναει πιπα λυσσασμενη με δαγκωματα και ρουφηγματα,και μετα ανεβαινει απο πανω,πρωτα κανονικα και υστερα αναποδα.δεν κουνηθηκα καθολου εγω...με πηδηξε και με τελειωσε απο μονη της.Φοβερη για ακομα μια φορα.Μεχρι τις 19.00 θα ειναι στην Κωλεττη και μετα το βραδυ θα παει Αλιακμωνος.υπενθυμιζω οτι δινει και κωλο...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οχι και 30.! Την πηρα εγω πριν κανα δυο βδομαδες κεφαληνιας δεν θυμαμαι καλα την εχει και στο athens φωτος εκει λεει οτι ειναι 22 αλλα εγω την κανω καμια 25. Αν ειναι οντως αυτη στα 4 την πηρες να δεις κουνημα τον κωλο της?
φιλε κανει πολυ καλο γαμιση αλλα 25 δεν την κοβω,απλα μικροδειχνει

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Συναδελφοι καλησπερα...
Καποια κοπελα ,vika,στο Α.Γεωργιου στη γωνία,περιγράφηκε ως αξιος προορισμός για βυζοείλωτες...22,ξανθουλα,αδυνατη,με πολύ πλουσιο στηθος....Την ξερει κανένας?Την έχει δει?Μήπως ρε σεις είναι η Βικυ η Ουκρανέζα που ήταν στην Κατεχάκη βραδυνη βαρδυα?Διότι αν είναι αυτή,μακρυααα......Αυτή στο ΙΚΕΑ έπρεπε να είναι,δίπλα στα κομοδίνα και μάλιστα στα φοιτητικά....Ας βοηθήσει κάποιος.Αν είναι καινούργια,θα πρέπει να δοκιμάσω ως αυτόκλητος αντιπρόσωπος των βυζολάγνων της πολης...

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Απογευματινή αναγνωριστική αποστολή σήμερα 15 00- 16 30 στο Βαρδάρη

Γενικά το μπάζο πήγαινε σύννεφο με τις εξής εξαιρέσεις: Στην Προμηθέως στο μπλε μια μαρία λεπτή μελαχρινή με καλό βυζί με αρκετο γκαβλερό γκοθοπαρουσιαστικό απο 30 , είχε και 50 γυμνό, απεναντι στην Προμηθεως λίγο πιο κάτω μια ωραία μαυρούλα που έδινε κουλουρι με 60 και καλό βυζί  και τέλος  στο  Eros στην ταντάλου ενα μικρό ψηλό μελαχρινό με πολύ ωραίο πρόσωπο .
Λογω μειωμένου budget δεν πηρα τπτ αλλά αυτή η μαρία μ'εψησε πολύ  :fuck1:  :rockon: :humpleg:.. Την έχει πάρει κανείς?? Λέει τίποτα ή πορτατιφ ??

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Απογευματινή αναγνωριστική αποστολή σήμερα 15 00- 16 30 στο Βαρδάρη

Γενικά το μπάζο πήγαινε σύννεφο με τις εξής εξαιρέσεις: Στην Προμηθέως στο μπλε μια μαρία λεπτή μελαχρινή με καλό βυζί με αρκετο γκαβλερό γκοθοπαρουσιαστικό απο 30 , είχε και 50 γυμνό, απεναντι στην Προμηθεως λίγο πιο κάτω μια ωραία μαυρούλα που έδινε κουλουρι με 60 και καλό βυζί  και τέλος  στο  Eros στην ταντάλου ενα μικρό ψηλό μελαχρινό με πολύ ωραίο πρόσωπο .
Λογω μειωμένου budget δεν πηρα τπτ αλλά αυτή η μαρία μ'εψησε πολύ  :fuck1:  :rockon: :humpleg:.. Την έχει πάρει κανείς?? Λέει τίποτα ή πορτατιφ ??
Aπο τις καλυτερες της περιοχης...Αλλα πολύ παλια...Δηλαδη την εχει παρει όλη η θεσσαλονικη πολλαπλες φορες....Φαντασου ότι την ξερω απο το 2004.Ισως καποιοι και ποιο παλια.Πλεον γαμιεται μηχανικα.Δεν λεει οχι,αλλα ρε παιδί μου δεν καταλαβαινει και δεν νιωθει τί κανει.Σαν να βαζει τον αυτοματο.Πώς μασας εσυ τσιχλα και κουνάς τις σιαγωνες σου μηχανικά?Ετσι και αυτή με τον πούτσο....
Πήγαινε,αλλά δεν νομιζω να σου μείνει και αξέχαστη....
Σου προτείνω Μαντυ,στη Φριξου αν θελεις κατι και καλό αλλα και με πολλή ενεργεια....

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Με χαλαει κάπως η φάτσα της Μάντυ. Εχω  παρει  πάντως την αδελφή της Μαντυ που ήταν Μπομπα στο σεξ αλλά και πάλι από εμφάνιση δεν .  Θα μου πείτε πολλα ζητάω για Θεσσαλονίκη  και μάλλον 8α χετε δίκιο...

Anyway, thanx dude

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Με τετοιο καιρο ποιος παει να γαμησει μωρε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Aπο τις καλυτερες της περιοχης...Αλλα πολύ παλια...Δηλαδη την εχει παρει όλη η θεσσαλονικη πολλαπλες φορες....Φαντασου ότι την ξερω απο το 2004.Ισως καποιοι και ποιο παλια.Πλεον γαμιεται μηχανικα.Δεν λεει οχι,αλλα ρε παιδί μου δεν καταλαβαινει και δεν νιωθει τί κανει.Σαν να βαζει τον αυτοματο.Πώς μασας εσυ τσιχλα και κουνάς τις σιαγωνες σου μηχανικά?Ετσι και αυτή με τον πούτσο....
Πήγαινε,αλλά δεν νομιζω να σου μείνει και αξέχαστη....
Σου προτείνω Μαντυ,στη Φριξου αν θελεις κατι και καλό αλλα και με πολλή ενεργεια....
τι βυζοι ειναι αυτοι στο αβαταρ ρε φιλε?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Sieg HEIL, Τετάρτη 02 Δεκ 2009, στις 15:27

Γράφτηκε από τον Maaneskyggen   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Τζούλια)
Συνολική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Πρόσβαση/Parking
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Ζήτω η Νίκη λοίπον, η κοπελάρα τα σπάει την λένε Τζούλια είναι Γερμανίδα, είναι καύλα είναι φιλική κ πρόσχαρη και χαμογελαστή. Το δέρμα της είναι πραγματικά το κάτι άλλο, οι βυζάρες της είναι τεράστιες φυσικές βαρίες και στητές, το σώμα της γενικά ολόσφιχτο, καύλα επίσης τα τατού της..στα 4 επίσης φοβερή, δεν ξέρω τι να πρωτοπώ είναι απλά και γαμώ.
Πίπα ψιλονορμάλ συμμετοχή οκ και δεκτική σε οποιαδήποτε στάση, κρίμα να χρειάζεται να πηγαίνεις όμως σε τέτοια τρώγλη για να γαμήσεις τέτοιο μουνί. 40Ε απλό - 50Ε ισπανικό (χωρίς καπότα).
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Τζούλια
Ημερ/νια επίσκεψης: 01.12.2009

...λιγες ερωτησεις?
Πρωι η βραδυ?
Μαυρομαλα η Ξανθια?
Σωμα αδυματο, μετριο η παχουλο?

Για να την γνωρησουμε και να την τιμησουμε :knockinb: την κοπελα...ΠΡΩΣΕΧΩΣ.!

Επισκέπτης
Βράδυ, αδύνατο-μέτριο (ωραίο μη μάσας), καστανό (νομίζω)!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom