Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά η Γιέλενα που δούλευε προμηθέως 19 (μπλε) που βρίσκεται;

Kostikas_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
η γελενα γυρισε πισω στην πατριδα της την Πορτογαλια, και η τσατσα ειπε δεν γνωριζει αν και ποτε θα επιστρεψει...  :(

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εχει πετυχει κανεις αυτεσ τις μερες την Δαναη? Και αν ναι που?

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σωπα ρε φιλε...Καμία σχεση με αυτα που λες η δικη μου εμπειρια με καρμεν...Και πανω ανεβηκε,και ισπανικο στα 50, και φιλια μου εδωσε ..τί να πω?Και μου ζητησε και το τηλ μου στο τελος,αλλα εδν το παιρνω σοβαρα αυτό...
Παντως βρηκα το βυζολιμανι μου στην Τζουλια,τη μικρη στην Προμηθεως....
Αφου δεν υπαρχει πουθενα βραδυνη Αφρουλα,αραζω εκει...Αλλα για την Καρμεν διαφωνω φιλε μου,ισως την πετυχες σε ασχημη ωρα,ισως πριν απο σενα ηταν τιποτα μαλακες,αγενεις κτλ...Και οι κοπελες,να μην ξεχναμε,ανθρωποι ειναι,και μαλιστα υποχρεωμενες να δεχονται τον καθε βρωμιαρη...Δεν τη δικαιολογω αλλα απλα προσπαθω να αιτιολογησω μια συμπεριφορα την οποια δεν την εχω δει οσες φορες εχω παει....
Μήπως σε πρότεινε να σε δώσει και λεφτά για να την ξαναγαμήσεις?? :)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
3 και 10 ημουν στο δωματιο μεσα. Και ενα μεγαλο ποσοστο που την τιμησα ηταν και η περιγραφη του tommy3 (οχι οτι φταιει αυτος μην παρεξιγηθουμε) Αν τωρα για αυτην ηταν αργα και ηθελε ξεπετα δεν ξερω.
Παντα πριν παω για καταθεση ειμαι πεντακαθαρος και αρωματισμενος και μου το εχουν πει και πολες φορες αυτο. Δοξα το θεο δεν ειμαι και κανενας που να μην βλεπετε αλλα ουτε και ο μπραντ πιτ. Να φανταστεις γινοντουσαν ολα αυτα και εγω αντι να χαλαστω και να νευριασω γελουσα και της μιλουσα ωραια εως ενα σημειο που αρχισα να την δουλευω και αυτη ελεγε ...ντεν καταλαβαινει.! Εγω εγραψα την εκδοχη μου δεν εχω τιποτα να χωρισω με την κοπελα αλλα φερθηκε τελειως σκαρτα (και εχει και γαμω τις βυζαρες γαμω το!... :headbang:)
Και ειναι και η πρωτη πουτανα που μου εχει πει πανω στην πραξη πρεπει να τελειωσεις...δεν θυμαμαι αλλη, ακρος αντιεπαγγελματικο εκ μερους της.....

Ξες τι είναι σπαστικό; Αν πλήρωνες 50 ή 60 ευρώπουλα, κατά πάσα πιθανότητα θα είχε και διαφορετική συμπεριφορά, έτσι σκέφτεται το 90% από αυτές...

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Μαντζάρου 1Α: 40 € ΜΙα μελαχρινή σκέτη γκάβλα. Το τέλειο κωλαράκι... Αλλά άβυζη δυστυχώς...Επομένως έφαγε άκυρο.

την τιμησα την κυρια. ισπανιδα μου παρουσιαστικε (της ειπα να μιλησουμε ισπανικα αλλα δεν θελησε. μαλλον δεν ηξερε)
πολυ καλη συμμετοχη. πιπα βαθεια με λιγο δοντακι και πολυ καλη συμμετοχη στο κρεβατι.
δερματινες ζαρτιερες φορουσε και μποτες επισης. πολυ καλη συμετοχη και πολυ προθυμη. βυζι πολυ μικρο, αν και δεν με πολυνοιαζει. σαντυ η σαντρα την λενε δεν θυμαμαι ακριβως.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γεια σου ρε alex clubber....ποσων χρονω εισαι ρε;πρεπει να σαι σαρανταρης.... :2funny:
τριαντάρης clubber είμαι ! :2funny: έχω χάσει την μπάλα... :2funny:
πας στην πηλη αξιου και εκει που ακους ροκκο και παολα βάλαν dj και λες που βρισκομαι? :headbang:
sto boutique βαρουσαν  και ελληνικα περσι και την έκανα, όχι φετος ευτυχως :2funny:
αυτη η πολη αχταρμας εντελως... :headbang:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
3 και 10 ημουν στο δωματιο μεσα. Και ενα μεγαλο ποσοστο που την τιμησα ηταν και η περιγραφη του tommy3 (οχι οτι φταιει αυτος μην παρεξιγηθουμε) Αν τωρα για αυτην ηταν αργα και ηθελε ξεπετα δεν ξερω.
Παντα πριν παω για καταθεση ειμαι πεντακαθαρος και αρωματισμενος και μου το εχουν πει και πολες φορες αυτο. Δοξα το θεο δεν ειμαι και κανενας που να μην βλεπετε αλλα ουτε και ο μπραντ πιτ. Να φανταστεις γινοντουσαν ολα αυτα και εγω αντι να χαλαστω και να νευριασω γελουσα και της μιλουσα ωραια εως ενα σημειο που αρχισα να την δουλευω και αυτη ελεγε ...ντεν καταλαβαινει.! Εγω εγραψα την εκδοχη μου δεν εχω τιποτα να χωρισω με την κοπελα αλλα φερθηκε τελειως σκαρτα (και εχει και γαμω τις βυζαρες γαμω το!... :headbang:)
Και ειναι και η πρωτη πουτανα που μου εχει πει πανω στην πραξη πρεπει να τελειωσεις...δεν θυμαμαι αλλη, ακρος αντιεπαγγελματικο εκ μερους της.....
Φίλε όταν πήγα εγώ έπεσα στην αλλαγή καιείμουν ο πρώτος της δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό που ήταν ορεξάτη

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
προχθες δοκιμασα διπλα στο μυλο μια χριστινα καινουρια ρουμανα οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ειχε καλη περιποιηση και δεν βιαζοταν.την πηρε κανενας αλλος?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προχθες δοκιμασα διπλα στο μυλο μια χριστινα καινουρια ρουμανα οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ειχε καλη περιποιηση και δεν βιαζοταν.την πηρε κανενας αλλος?
μια λιγο μιλφ λες;μαλλον οχι...
αφου λες καινουρια....εγω ειχα παρει ρουμανα χριστινα ή χριστιανα ξανθια λιγο σκυλισια φατσα εντονα βαμμενη στο καινουριο 26 οκτωβριου 35 ηταν προ μηνος...εγραψα και κριτικη...θα βρω το λινκ...ξανθια.καλο βυζακι και καλη πιπα....γαμησι ετσι και ετσι χωρις πολυ παθος.....αλλα σφιχτη και με καλο στησιμο...στα τεσσερα

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μια λιγο μιλφ λες;
αλλα λες καινουρια....εγω ειχα παρει ρουμανα χριστινα ή χριστιανα ξανθια λιγο σκυλισια φατσα εντονα βαμμενη στο καινουριο 26 οκτωβριου 35 ηταν προ μηνος...εγραψα και κριτικη...θα βρω το λινκ...
ναι αυτη λεω,καλο κομματι ητανε και χωρις βιασινες και μαλακιες.
οταν πηγα 2 συναγωνιστες κοιμοντουσαν στο σαλονι :2funny:ρε παιδια παντε σπιτια σας κοιμηθητε αφου δεν τραβαει η ομαδα! :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτα ειχα γραψει τοτε....ενταξει φιλοτιμο κοριτσι,εμφανισιακα μετρια φατσα αλλα καλο κωλαρακι και σφιχτο,γυμνασμενο σωματακι και εχει καποια προγραμματα...κομοδινο δεν την λες...που την πετυχες εσυ;
οσο για το αλλο που λες εχω πετυχει συναγωνιστη στην κωλετη αργα βραδυ χυμενο κυριολεκτικα στον καναπε....να γαμησει ειχε παει ;;; :priest: δεν ξερω.... :headbang:....καναν μπαφο ειχε κανει; :think: παντως η τσατσα του λεγε να βγει να παρει λιγο αερα μεχρι να τελειωσει η εφη με δυο αλλους και της ζηταγε διαβεβαιωση να μην του παρουν την σειρα του.... :2funny: :2funny:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτα ειχα γραψει τοτε....ενταξει φιλοτιμο κοριτσι,εμφανισιακα μετρια φατσα αλλα καλο κωλαρακι και σφιχτο,γυμνασμενο σωματακι και εχει καποια προγραμματα...κομοδινο δεν την λες...που την πετυχες εσυ;
κεφαληνιας 8 το σαββατο το βραδυ.οντως εχει ωραιο κολο αν και περναει τα 30 ετσι μου φανηκε

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οσο για το αλλο που λες εχω πετυχει συναγωνιστη στην κωλετη αργα βραδυ χυμενο κυριολεκτικα στον καναπε....να γαμησει ειχε παει ;;; :priest: δεν ξερω.... :headbang:....καναν μπαφο ειχε κανει; :think: παντως η τσατσα του λεγε να βγει να παρει λιγο αερα μεχρι να τελειωσει η εφη με δυο αλλους και της ζηταγε διαβεβαιωση να μην του παρουν την σειρα του.... :2funny: :2funny:
σε λιγο θα κοβουν και νουμερο σαν τις τραπεζες..

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ωραια η κριτικη σου gl,εμενα πριν την γαμησω μου εφερε μεσα στο δωματιο αναμενο τσιγαρο και οταν το καπνισα λεω που να το σβησω και μου λεει κατω.φαντασου σπασιμο στην τσα2  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωραια η κριτικη σου gl,εμενα πριν την γαμησω μου εφερε μεσα στο δωματιο αναμενο τσιγαρο και οταν το καπνισα λεω που να το σβησω και μου λεει κατω.φαντασου σπασιμο στην τσα2  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
δοκιμασε κανεις μια καινουρια στην κωλετη ονοματι μαρθα?? σημερα η αφρουλα δν ειναι κωλετη και ειναι αυτη η μαρθα, ξερει κανεις τπτ?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
Aπο το υφος και το στυλ που γραφεις φαινεται οτι δεν εισαι κανενας πεταμενος.Αποδεχομαι αυτα που λες και δεν εχεις αδικο.Απλα ανεφερα τη δικη μου εμπειρια,διοτι ηταν τελειως αντιθετη σε αυτα που ειπες.Καμια διαθεση να σε αμφισβητησω.
Αλλωστε συμφωνουμε και κατι...Στο οτι εχει και γαμω τα βυζια..και ειναι κριμα να πανε χαμενα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δοκιμασε κανεις μια καινουρια στην κωλετη ονοματι μαρθα?? σημερα η αφρουλα δν ειναι κωλετη και ειναι αυτη η μαρθα, ξερει κανεις τπτ?
αλλη μαρθα;οχι η γνωστη;την ειδες φατσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom