Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οπως ανεφερες στο πρασινο δουλευει μια ρουμανα καστανη ονοματι φλωρα,μαγκες μακρια απο αυτην σκετο κομοδινο ειναι και απο υπηρεσιες αθλιοτατη, μαυρο της δινω, προσωπικα η χειροτερη που εχω δοκιμασει και η πρωτη μ φορα που δεν τελειωσα αφου η παλιοπουτανα με το που μπαινει αρχισε να λεει γρηγορα σε 5 λεπτα βγαινω τελειωνε γρηγορα κ τετοια χαζα,ουτε στην πιπα δεν μ σηκωνοτανε ουτε μ την εγλυφε καθοτανε κ μ εβλεπε, μιλαμε αισχος!! ουτε καν αφηνε να την αγγιζεις στα ποδια χερια οπουδηποτε, τετοια ξινιλα πρωτη φορα συναντησα, καταμαυρο λοιπον στην μαλακισμενη!

Έχει καλά βυζιά τελικά ή το ένστικτο μου κάνει λάθος?  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Βραδινή μπουρδελότσαρκα στο βαρδάρη, έμεινα πολύ εντυπωσιασμένος όλες σχεδόν οι κοπέλες αξιαγάμητες αλλά οι τίμες το ίδιο ψηλά.

Προμηθέως χαμηλά: Η μελαχροινή και πολύ όμορφη Χριστίνα, teen κοριτσάκι πολύ όμορφο με τρομερά μάτια μικρό βυζάκι κ όμορφο λεπτό κορμάκι.

Μπλε: Νταϊάνα, ξανθιά κανονικό σώμα λίγο ανοιχτές πλάτες, αδοκίμαστη στα ενδότερα.

Προμηθέως 25 προς Εγνατία: Κάρμεν, λεπτή με φυσικές βυζάρες πολύ μεγάλες κ στητές αλλά στο πίασιμο είναι αφράτες κ όχι σκληρές και βαρίες (λεπτομέρια για βυζολάγνους αυτό), στο δωμάτιο πρόθυμη όπως επίσης κ υποψήφια για Όσκαρ.

Σαπφούς με προμηθέως: Η Βερόνικα αδοκίμαστη ακόμα από εμένα  :-

Δίπλα στο άλλο δίδυμο: Καινούργια κοπέλα που δεν εχω ξαναδεί σπανιόλα και καλά σύμφωνα με την τσατσα κανονική σε κιλά με φαινομενικά ωραίο δέρμα χορταστικά βυζιά κανονικά προς μεγάλα θα λεγα, ένα μεγάλο τατουάζ στο μπούτι κ ηλικιακα γύρω στα 30 απ'ότι κατάλαβα, η κοπέλα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση και πιστεύω εκεί θα έκανα την κατάθεση αν πήγαινα μ'αυτό το σκοπό. 40Ε το απλό με ισπανικο στο μενού και 50 γυμνό τσιμπούκι.

Ανορθόγραφο: Η Μαριάννα, ψήλη λεπτή με ωραίο σωματάκι και καλή διάθεση στο συγκεκριμένο μπουρδέλο όμως οι τσατσάδες όλο φωνάζουν όταν περνάει το 5λεπτο κ σου σπάνε τα αρχίδια.

Πράσινο: Πάλι ενδιαφέρουσα περίπτωση καινούργια κοπέλα που πέρασε ψιλοσίφουνας κ δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά, μελαχροινή στο δέρμα κ καστανά τα μαλλιά νομίζω προφανώς βαμμένα. Δεν είχε ιδιαίτερα καλό κώλο αλλά φαινόταν να έχει ωραίο βυζάρι κάτω από το σουτιέν που φορούσε, kinder έκπληξη.  :grin:

Στο μαρινόσπιτο ήταν μια ξανθιά ψιλομεγάλη κ με μεγάλα μπούτια γυμνασμένα, την βλέπω χρόνια τώρα.

Ταντάλου 14: Ενα ξανθό πολύ αδύνατο με πολύ ωραίο μικρό κωλαράκι και ποδαράκια καρφιά άβυζο, φαίνοταν ψιλοτσαμπουκαλού. Θύμησε την Ειρηνούλα.

Έρως: Μια μελαχροινή ρωσσοαδιάφορη βγήκε με το τσιγάρο να τη δούμε.

Απο βιλκα μερια δεν εκανες καμοια γυρα?
Λεω να παω σημερα απο εκει  :knockinb: δεν θα εχει κινηση σημερα Τεταρτη γιατι ΠΣΚ δεν μπορεις να μπεις πουθενα χωρις να βγεις καρτα μην σε παρει κανα ματι..

Επισκέπτης
Δεν ήμουν με το αμάξι κ δεν πήγα κατά εκεί, πάνε κάνε μια γύρα να ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ  :P

north_sac

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδία για την Κωλλετη ξερει κανείς να μας ενημερώσει ποιες κοπέλες δουλεύουν?
Δεν λέει στο site και τηλέφωνο δεν μπορώ να πάρω... :headbang:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η καλύτερη φάση είναι να πάει κάποιος στη Villa Erotica αυτή τη βδομάδα κατά τις 20:00 πάνω στην αλλαγή.
Να πάρει Μάντυ και Κριστίν, τις δύο αδελφές μαζί.

:fuck1: :fuck2:

Τελικά αυτές είναι αδερφές ή απλά φίλες και μοιάζουν;

north_sac

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω τι είναι πάντος η Κριστίν κάνει τρελά  :knockinb:. Μόλις επέστρεψα και ακόμα νομίζω ότι  :cum:.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αν και αργα παραθετω αναφορα της γυρα που πριν λιγο εκανα...

Ν.Ουρανου 1Β
Η τσατσα την συστησε ως Αντριανα...τι μουνι ειναι αυτο ρε παιδια?  :cum: Για αυτο γινονται ολες οι αρνητικες κριτικες? ...το ποιο καλο ομως τεμαχιο στην σημερινη γυρα.!
Το λυπηθηκα το κοριτσι ομως, ηταν τρεις τσιπσι μεσα και το γαμησανε ο ενας πισω απο τον αλλον...τους λεει η τσατσα κανει και παρτουζα και ενας τους ρωτησε την τσατσα αν κανει και αυτη παρουζα!!! Θελανε να γαμησουνε τη τσατσα! Στη πλακα μαλλον.

Φριξου 9
Η Κριστιν βγηκε απο το δωματιο χαμογελαστη και δεν εφευγε απο το σαλονακι οσπου φυγαμε εμεις.! Εκανε μπουταρες η μου φανηκε?

Φριξου 14
Η Ντελια κοντοπουτανο οντως και σκυλοφατσα topless σιλικονη κανει μπαμ απο μακρια...αλλα δεν μου κανει κλικ.! Το συγγεκριμενο εχει προσφορα λεει το τσακουζι απο 150 στα 120!!! :jerking:

Κεφαληνιας
Αδυνατη η προσβαση με αυτοκινητο...(μη χασουμε και κανα κιλο!)

Α.Γεωργιου 34
Κλειστο

Α.Γεωργιου 16
Μπενω μεσα η κοπελα στο δωματιο και η τσατσα η καριολα :uglystupid: να δυναμωνει την μουσικη. Ρωταω ποια δουλευει μου λεει η Λαουρα δεν περιμενα να την δω και εφυγα (..μου χαλασε το προγραμμα εδω.! ;))

Α.Γεωργιου 4
Κλειστο

28ης Οκτωμβριου 52
Αντζελα συστηθηκε μαυρομαλα ψιλη νταρντανα η τσατσα ειπε οτι ειναι καινουρια 2 ημερων. Εγω παντω δεν την ηξερα.

28ης Οκτωμβριου 35
Η Μιχαελα αδυνατη με καστανοξανθα μαλια αδυνατη αβυζη οχι και πολυ ομορφη.

Κωλετη
Η Εφη...δεν θελει συστασεις.-

Τανταλου 14
Αδυνατο τεμαχιο ωραιο σωματακι ξανθο με μαλλι προς το καρε ωραιο κομματι...βγηκε απο το δωματιο καρφι στη κουζινα ουτε ενα γεια σας!

Τανταλου Ερως
Η Ελληνιδα Κελλυ.

Τανταλου 8Α
Η Μαυρουλα που καφετιζει με τσιμπουκοχιλα νααααααα.!

Τανταλου και Σαμφους Γωνια
Μια πιτσιρικα μου φανηκε, μαυρα μαλια αλλα μια πλατια κωλαρα νααααααααααα! Ωραιο προσωπακι.
Ηταν και η γυφτοτσατσα εκει με το ποδι κλασικα πανω στο τραπεζι.

Σαμφους 8
Μαυρομαλα αδυνατη προς το ψιλο μακρια μαλλια.

Σαμφους 7
Εδω ειχε πολλες προσφορες η κοπελα! 40 ευρω απλο αν θες και με ισπανικο στα 50 γλυψιμο η και ακαποτο γενικα ειχε πολλες παραλαγες που δεν τις θυμαμαι. Η τσατσα καλα τα ελεγε ...η κοπελα τα ηξερε? Η με το που θα μπεις μεσα θα κανει τον βεγγο? Παντως η κοπελα αξιζε, μαυρομαλα κοντη με βυζαρες και ενα τατου στο δεξι το μπουτι απο πισω, ειχε και ενα απο μπροστα. Ωραιο προσωπακι καυλα! ...μπηκε στη λιστα για Σαββατο!

Σαμφους 5
Η Βερονικα...εδω τελειωσε η βολτα μου....το σκεφτηκα λιγο λογο αθλιου χωρου και μπηκα μεσα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: Απαιχτη η Βερονικα...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Βραδινή μπουρδελότσαρκα στο βαρδάρη, έμεινα πολύ εντυπωσιασμένος όλες σχεδόν οι κοπέλες αξιαγάμητες αλλά οι τίμες το ίδιο ψηλά.

Προμηθέως χαμηλά: Η μελαχροινή και πολύ όμορφη Χριστίνα, teen κοριτσάκι πολύ όμορφο με τρομερά μάτια μικρό βυζάκι κ όμορφο λεπτό κορμάκι.

Μπλε: Νταϊάνα, ξανθιά κανονικό σώμα λίγο ανοιχτές πλάτες, αδοκίμαστη στα ενδότερα.

Προμηθέως 25 προς Εγνατία: Κάρμεν, λεπτή με φυσικές βυζάρες πολύ μεγάλες κ στητές αλλά στο πίασιμο είναι αφράτες κ όχι σκληρές και βαρίες (λεπτομέρια για βυζολάγνους αυτό), στο δωμάτιο πρόθυμη όπως επίσης κ υποψήφια για Όσκαρ.

Σαπφούς με προμηθέως: Η Βερόνικα αδοκίμαστη ακόμα από εμένα  :-

Δίπλα στο άλλο δίδυμο: Καινούργια κοπέλα που δεν εχω ξαναδεί σπανιόλα και καλά σύμφωνα με την τσατσα κανονική σε κιλά με φαινομενικά ωραίο δέρμα χορταστικά βυζιά κανονικά προς μεγάλα θα λεγα, ένα μεγάλο τατουάζ στο μπούτι κ ηλικιακα γύρω στα 30 απ'ότι κατάλαβα, η κοπέλα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση και πιστεύω εκεί θα έκανα την κατάθεση αν πήγαινα μ'αυτό το σκοπό. 40Ε το απλό με ισπανικο στο μενού και 50 γυμνό τσιμπούκι.

Ανορθόγραφο: Η Μαριάννα, ψήλη λεπτή με ωραίο σωματάκι και καλή διάθεση στο συγκεκριμένο μπουρδέλο όμως οι τσατσάδες όλο φωνάζουν όταν περνάει το 5λεπτο κ σου σπάνε τα αρχίδια.

Πράσινο: Πάλι ενδιαφέρουσα περίπτωση καινούργια κοπέλα που πέρασε ψιλοσίφουνας κ δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά, μελαχροινή στο δέρμα κ καστανά τα μαλλιά νομίζω προφανώς βαμμένα. Δεν είχε ιδιαίτερα καλό κώλο αλλά φαινόταν να έχει ωραίο βυζάρι κάτω από το σουτιέν που φορούσε, kinder έκπληξη.  :grin:

Στο μαρινόσπιτο ήταν μια ξανθιά ψιλομεγάλη κ με μεγάλα μπούτια γυμνασμένα, την βλέπω χρόνια τώρα.

Ταντάλου 14: Ενα ξανθό πολύ αδύνατο με πολύ ωραίο μικρό κωλαράκι και ποδαράκια καρφιά άβυζο, φαίνοταν ψιλοτσαμπουκαλού. Θύμησε την Ειρηνούλα.

Έρως: Μια μελαχροινή ρωσσοαδιάφορη βγήκε με το τσιγάρο να τη δούμε.
ωραια ενημερωση φιλε :thumbsup:
αυτη που λες στο μαρινοσπιτο την εχω δοκιμασει παλιοτερα δεν θυμαμαι ονομα αλλα μακρια ειναι χαλι μαυρο ,μιλαει αποτομα και βγιαζεται να φυγει απ το δωματιο,μια ρωσοποντια ειναι.
για βερονικα πρεπει να δοκιμασεις οποσδηποτε χανεις φιλε πολυ καλο κομματι αλλα απο μενα παρα δοκιμασμενο :grin:
στο μπλε η νταιανα ειναι αυτη που δουλευε τανταλου 14?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Ν.Ουρανου 1Β
Η τσατσα την συστησε ως Αντριανα...τι μουνι ειναι αυτο ρε παιδια?  :cum: Για αυτο γινονται ολες οι αρνητικες κριτικες? ...το ποιο καλο ομως τεμαχιο στην σημερινη γυρα.!
Το λυπηθηκα το κοριτσι ομως, ηταν τρεις τσιπσι μεσα και το γαμησανε ο ενας πισω απο τον αλλον...τους λεει η τσατσα κανει και παρτουζα και ενας τους ρωτησε την τσατσα αν κανει και αυτη παρουζα!!! Θελανε να γαμησουνε τη τσατσα! Στη πλακα μαλλον.

Φριξου 9
Η Κριστιν βγηκε απο το δωματιο χαμογελαστη και δεν εφευγε απο το σαλονακι οσπου φυγαμε εμεις.! Εκανε μπουταρες η μου φανηκε?

Φριξου 14
Η Ντελια κοντοπουτανο οντως και σκυλοφατσα topless σιλικονη κανει μπαμ απο μακρια...αλλα δεν μου κανει κλικ.! Το συγγεκριμενο εχει προσφορα λεει το τσακουζι απο 150 στα 120!!! :jerking:

Κεφαληνιας
Αδυνατη η προσβαση με αυτοκινητο...(μη χασουμε και κανα κιλο!)

Α.Γεωργιου 34
Κλειστο

Α.Γεωργιου 16
Μπενω μεσα η κοπελα στο δωματιο και η τσατσα η καριολα :uglystupid: να δυναμωνει την μουσικη. Ρωταω ποια δουλευει μου λεει η Λαουρα δεν περιμενα να την δω και εφυγα (..μου χαλασε το προγραμμα εδω.! ;))

Α.Γεωργιου 4
Κλειστο

28ης Οκτωμβριου 52
Αντζελα συστηθηκε μαυρομαλα ψιλη νταρντανα η τσατσα ειπε οτι ειναι καινουρια 2 ημερων. Εγω παντω δεν την ηξερα.

28ης Οκτωμβριου 35
Η Μιχαελα αδυνατη με καστανοξανθα μαλια αδυνατη αβυζη οχι και πολυ ομορφη.

Κωλετη
Η Εφη...δεν θελει συστασεις.-

Τανταλου 14
Αδυνατο τεμαχιο ωραιο σωματακι ξανθο με μαλλι προς το καρε ωραιο κομματι...βγηκε απο το δωματιο καρφι στη κουζινα ουτε ενα γεια σας!

Τανταλου Ερως
Η Ελληνιδα Κελλυ.

Τανταλου 8Α
Η Μαυρουλα που καφετιζει με τσιμπουκοχιλα νααααααα.!

Τανταλου και Σαμφους Γωνια
Μια πιτσιρικα μου φανηκε, μαυρα μαλια αλλα μια πλατια κωλαρα νααααααααααα! Ωραιο προσωπακι.
Ηταν και η γυφτοτσατσα εκει με το ποδι κλασικα πανω στο τραπεζι.

Σαμφους 8
Μαυρομαλα αδυνατη προς το ψιλο μακρια μαλλια.

Σαμφους 7
Εδω ειχε πολλες προσφορες η κοπελα! 40 ευρω απλο αν θες και με ισπανικο στα 50 γλυψιμο η και ακαποτο γενικα ειχε πολλες παραλαγες που δεν τις θυμαμαι. Η τσατσα καλα τα ελεγε ...η κοπελα τα ηξερε? Η με το που θα μπεις μεσα θα κανει τον βεγγο? Παντως η κοπελα αξιζε, μαυρομαλα κοντη με βυζαρες και ενα τατου στο δεξι το μπουτι απο πισω, ειχε και ενα απο μπροστα. Ωραιο προσωπακι καυλα! ...μπηκε στη λιστα για Σαββατο!

Σαμφους 5
Η Βερονικα...εδω τελειωσε η βολτα μου....το σκεφτηκα λιγο λογο αθλιου χωρου και μπηκα μεσα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: Απαιχτη η Βερονικα...
α. γεωργιου 16 η λαουρα ειναι η βραζιλιανα γιατι εχω να την δω καιρο αυτη.την ψαχνω εδω και ενα μηνα να την γαμισω.την βραζιλιανα την ξανθια εννοω οχι καμια μαυρη.

Επισκέπτης
ωραια ενημερωση φιλε :thumbsup:
αυτη που λες στο μαρινοσπιτο την εχω δοκιμασει παλιοτερα δεν θυμαμαι ονομα αλλα μακρια ειναι χαλι μαυρο ,μιλαει αποτομα και βγιαζεται να φυγει απ το δωματιο,μια ρωσοποντια ειναι.
για βερονικα πρεπει να δοκιμασεις οποσδηποτε χανεις φιλε πολυ καλο κομματι αλλα απο μενα παρα δοκιμασμενο :grin:
στο μπλε η νταιανα ειναι αυτη που δουλευε τανταλου 14?

Δεν την είχα πετύχει εγώ ποτέ Ταντάλου να σου πω την αλήθεια, αλλά πρέπει αυτή να είναι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αυτή που λες είναι αυτή που έχει στο site?

Οχι δεν ειναι αυτη.
Αυτη χθες ηταν  ομορφουλα με ωραιο σωματακι μακρια ξανθα μαλλια με πιασηματακια και βυζακια
...αλλα εχει πολες αρνητικες κριτικες και ειναι και μαυρισμενη εδω...δυς
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,63936.90]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,63936.90[/url]

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εξω απο το 28η οκτωμβρη 52

Να προσεχετε που παρκαρετε ΟΚ?

:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• DSC00500.JPG
    DSC00500.JPG
    168,9 KB · Εμφανίσεις: 27

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
...

Έκανα και εγώ χθές μια βόλτα στο βαρδάρη κατα τις 2... Δεν είχε κόσμο, όμως είχε δυο-τρείς νεαροπαρέες που αναστάτωσαν όλα τα σπίτια και έγινε χαβαλές...  :2on1:
Εντυπώσεις...

Ανορθόγραφο
Έκλεισε νωρίς.

Σαπφους 7
Όπως τα λέει ο φίλος, αρκετά έξτρα,καλούτσικη η κοπέλα, μόνο που στην ερώτηση ενός συναγωνιστή (προφανώς για λόγους "αρχειοθέτησης") "πως σε λένε" η κοπέλα απάντησε "και εσένα τι σε νοιάζει" και "εσενα δηλαδή πως σε λένε"...?? Τελικά φύγαμε χωρίς να μάθουμε όνομα...

Σαπφους 5
Βερονικα... Value for money... Σε πολύ μέτριο χώρο... Αλλά τιμάει και το τελευταίο ευρώ που παίρνει... Αν είσαι και πελάτης της θα σου κάνει και πραγματάκια που δεν περιμένεις...

Προμηθέως κάτω
Ένα μαυρομάλικο γλυκό όμορφο με εκπληκτικά ματάκια και αθωόφατσα προέλευσης ανατολικού μπλόκ... ΕΣΣΔ κτλπ... Έχει διαθεση αλλά μου είχε σπάσει τα νεύρα γιατί με ρωτούσε συνέχεια αν είμαι καλά, αν μ'αρέσει, αν δεν θέλω, αν κάνει κάτι λάθος, αν, αν, αν...

Πρπομηθέως το ροζ
Λάουρα... Καθαρόαιμο άλογο... The return... Πολλάκις... Παλιά έκανε και διάφορα έξτρα... Τώρα δεν ειπώθηκε κάτι...

Προμηθέως μπλε
Μια ξανθιά μπαμπατζάνα μέτριας ομορφιάς, που κάνει διάφορα έξτρα και σε χαμηλούτσικες τιμές... Αλλα μαπίτσα γενικά απο εμφάνιση...

Προμηθέως τέρμα πάνω...
Ένα υπερτούμπανο που έκλεισε θέση bussiness class στη λίστα σχετικά με τις επερχόμενες επισκέψεις μου...

Τανταλου 14
Ένα όντως καλούτσικο τεμαχιο με ωραιο σωματακι, ξανθο, όμορφο, αθώο (ο θεός να το κάνει), με διάφορα έξτρα στο ρεπερτόριό της... Όμως με αυτή την εκνευριστική τσατσά δεν θα μπορέσω ποτέ να συννενοηθώ... Χάιλάιτ της βραδιάς, ο αλλοδαπός πελάτης που δεν μιλούσε γρί ελληνικά και προσπαθούσε η τσατσά να του εξηγήσει και να περιγράψει τα προγράμματα... Έκλαψα στο γέλιο... Αλλο να το φαντάζεσαι και άλλο να το βλέπεις live...

Τανταλου Ερως
Η Κελλυ. Πως παίζει μπάλα ο Χαριστέας...?? Κάπως έτσι κάνει αυτή σέξ... Μόνη διαφορά είναι οτι ο Χαριστέας είναι φιλότιμος...!! Η Κέλυ έχει προδιαγραφες (ομορφουτσικη, βυζαρες, ελληνιδα) αλλα το τελικό αποτέλεσμα είναι συνήθως τραγικό...
Τσατσά ήταν η τρελούτσικη γύφτισα απο το ανορθόγραφο... Και μπαίνει ένας τελειωμένος ψιλοσουρωμένος τρελούτσικος πενηντάρης μέσα και της λέει: "εγώ εσένα θέλω να γαμήσω, όχι την πόρνη"...!! Έγινε γης μαδιάμ εκει μέσα... Όμως... Τι την πείραξε περισσότερο...?? Όχι... Λάθος...!! Δεν το βρήκες... Δεν την πείραξε περισσότερο που ήθελε να την "καρφώσει"... Την πείραξε που είπε την κοπέλλα πόρνη...!! Το θέμα έληξε όταν η τσατσοlady προσποιήθηκε ότι τηλεφωνεί στους μπράβους... Ζήσαμε πάλι μεγάλες στιγμές χθές...!! Σκηνές ρόκ...

Τανταλου 8Α
Η αδερφή του Γούλτερ Μπέρυ για τους παλαιότερους μπασκετόφιλους... Σαν να βλέπω το Μπέρι με βυζιά...!! Πήρα δρόμο γρήγορα...

Τανταλου και Σαπφους γωνία
Μια ομορφούτσικη πιτσιρικα, μου έφερνε κάτι σε γυφτοτσιγκανοειδές, μαυρομάλλα, ωραίο κορμάκι, χαμογελαστή... Όταν μπηκα βρωμοκοπούσε ο τόπος μιας και κάτι τρώγανε μαζί με την μαυριδερή τσατσά που σίγουρα αν κρίνω απο την μπόχα πρέπει να είναι τραγική μαγείρισα, ενώ και τα πηρούνια τους είχαν πάρει φωτιά... Είπα να τους αφήσω να ολοκληρώσουν το γεύμα τους και την κοπάνησα...

Συγνώμη που δεν θυμάμαι ονόματα, αλλά εδώ μπερδεύομαι καμιά φορά και λέω την κοπέλα μου με λάθος όνομα (με αποτέλεσμα να τρώω παντόφλα), των καλλιτέχνιδων τα ονόματα θα θυμόμουν...?? Μου είναι αδύνατον δυστυχώς...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν κ ειπα δεν θα ξαναγραψω εκανα μια βολτα απο περιοχη μυλου....

φριξου 9 χριστινα γερμανιδα

φριξου τερμα πανω χριστινα πολονεζα

νικ ουρανου εκκλησια ενα καινουριο ξανθο ψιλοανοστο μωρο

νικ ουρανου τερμα η τζουλη....πολυ δυνατο μωρο,πολονεζα κ αυτη απ οτι μου ειπε,καινουρια με σιλικονατες βυζουμπες.με ξενερωσε ενα παλικαρι ομως που βγηκε ενω ημουν ετοιμος να μπω,το σκεφτομουν δηλαδη κ μου ειπε οτι δεν γουσταρε κ πολυ

απο πισω στο παρκινγκ με τις νταλικες ειχε καμια 20αρα νταλικεριδες εξω κ εψηναν κ στο ρδελο η ειρηνουλα η ξανθια με την κωλοσυμπεριφορα.με το που μπαινω με βλεπει κ λεει καλως τον καυλιαρη μου....καθεται πανω στο τραπεζακι κ λεει να κανουμε τραμπαλα?την κοιταω,την ξανακοιταω,μου λεει ελα παμε να σκαρφαλωσουμε κ επαιζε με τα βυζια της τα οποια ειναι τελειως ξενερουα για μενα.....την εκανα κ δεν ειπα ουτε γεια.

τελευταιος σταθμος ξεκωλετη η εφαρα....

ηθελα να το δωσω στην τζουλη αλλα ξενερωσα,μετα σκεφτηκα την χριστινα την αγαπη μου αλλα επειδη ημουν βιαστικος ειπα οτι δεν χανονται κ θα την κανω την καταθεση αυριο.συγνωμη αν κουρασα κ εγραψα.καλο σας βραδυ

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Μαντζάρου 14 (πρώην 10)
Λευλα μελαχρινη χθες βραδυ καλουτσικη προσπαθει αλλά θέλει διαιτα ολα τα περιτα κιλα στους γοφους και τον λοκο
εκθεσούλα αργότερα...

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μαντζάρου 14 (πρώην 10)
Λευλα μελαχρινη χθες βραδυ καλουτσικη προσπαθει αλλά θέλει διαιτα ολα τα περιτα κιλα στους γοφους και τον λοκο
εκθεσούλα αργότερα...

Από βυζί τι λέει αδερφέ η γκόμενα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom