Αν και αργα παραθετω αναφορα της γυρα που πριν λιγο εκανα...
Ν.Ουρανου 1Β
Η τσατσα την συστησε ως Αντριανα...τι μουνι ειναι αυτο ρε παιδια?
Για αυτο γινονται ολες οι αρνητικες κριτικες? ...το ποιο καλο ομως τεμαχιο στην σημερινη γυρα.!
Το λυπηθηκα το κοριτσι ομως, ηταν τρεις τσιπσι μεσα και το γαμησανε ο ενας πισω απο τον αλλον...τους λεει η τσατσα κανει και παρτουζα και ενας τους ρωτησε την τσατσα αν κανει και αυτη παρουζα!!! Θελανε να γαμησουνε τη τσατσα! Στη πλακα μαλλον.
Φριξου 9
Η Κριστιν βγηκε απο το δωματιο χαμογελαστη και δεν εφευγε απο το σαλονακι οσπου φυγαμε εμεις.! Εκανε μπουταρες η μου φανηκε?
Φριξου 14
Η Ντελια κοντοπουτανο οντως και σκυλοφατσα topless σιλικονη κανει μπαμ απο μακρια...αλλα δεν μου κανει κλικ.! Το συγγεκριμενο εχει προσφορα λεει το τσακουζι απο 150 στα 120!!!
Κεφαληνιας
Αδυνατη η προσβαση με αυτοκινητο...(μη χασουμε και κανα κιλο!)
Α.Γεωργιου 34
Κλειστο
Α.Γεωργιου 16
Μπενω μεσα η κοπελα στο δωματιο και η τσατσα η καριολα
να δυναμωνει την μουσικη. Ρωταω ποια δουλευει μου λεει η Λαουρα δεν περιμενα να την δω και εφυγα (..μου χαλασε το προγραμμα εδω.! ;))
Α.Γεωργιου 4
Κλειστο
28ης Οκτωμβριου 52
Αντζελα συστηθηκε μαυρομαλα ψιλη νταρντανα η τσατσα ειπε οτι ειναι καινουρια 2 ημερων. Εγω παντω δεν την ηξερα.
28ης Οκτωμβριου 35
Η Μιχαελα αδυνατη με καστανοξανθα μαλια αδυνατη αβυζη οχι και πολυ ομορφη.
Κωλετη
Η Εφη...δεν θελει συστασεις.-
Τανταλου 14
Αδυνατο τεμαχιο ωραιο σωματακι ξανθο με μαλλι προς το καρε ωραιο κομματι...βγηκε απο το δωματιο καρφι στη κουζινα ουτε ενα γεια σας!
Τανταλου Ερως
Η Ελληνιδα Κελλυ.
Τανταλου 8Α
Η Μαυρουλα που καφετιζει με τσιμπουκοχιλα νααααααα.!
Τανταλου και Σαμφους Γωνια
Μια πιτσιρικα μου φανηκε, μαυρα μαλια αλλα μια πλατια κωλαρα νααααααααααα! Ωραιο προσωπακι.
Ηταν και η γυφτοτσατσα εκει με το ποδι κλασικα πανω στο τραπεζι.
Σαμφους 8
Μαυρομαλα αδυνατη προς το ψιλο μακρια μαλλια.
Σαμφους 7
Εδω ειχε πολλες
προσφορες η κοπελα! 40 ευρω απλο αν θες και με ισπανικο στα 50 γλυψιμο η και ακαποτο γενικα ειχε πολλες παραλαγες που δεν τις θυμαμαι. Η τσατσα καλα τα ελεγε ...η κοπελα τα ηξερε? Η με το που θα μπεις μεσα θα κανει τον βεγγο? Παντως η κοπελα αξιζε, μαυρομαλα κοντη με βυζαρες και ενα τατου στο δεξι το μπουτι απο πισω, ειχε και ενα απο μπροστα. Ωραιο προσωπακι καυλα! ...μπηκε στη λιστα για Σαββατο!
Σαμφους 5
Η Βερονικα...εδω τελειωσε η βολτα μου....το σκεφτηκα λιγο λογο αθλιου χωρου και μπηκα μεσα
Απαιχτη η Βερονικα...