Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (4 μέλη και 63 επισκέπτες)

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά ρε παιδιά αυτή η Τζούλια η βυζαρού που δουλεύει και τι ώρες ακόμα δε κατάλαβα... Κάτω Προμηθέως 11 διάβασα προχτές... Πήγα εκεί πρωί χτές και ήταν μια ξανθιά χοντρούλα και την έκανα. Δοκίμασα δίπλα στην σαπφούς την Ήρα. Βιαζόμουν και δεν είχα χρόνο για να ψάξω κάποια βυζαρού που ήθελα. Πολύ καλή η Ήρα έκατσε πολύ ώρα. Πάνω από 10 λεπτα τσιμπούκι. Άφησε δακτυλο ανέβηκε απο πάνω στο όρθιο πλάγια κάτω και ευδιάθετη και κουβεντούλα μετά. Αλλά εγώ ψάχνω βυζαρού. Γνωρίζει κάποιος ωράριο και που δουλεύει η Τζούλια;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Τελικά ρε παιδιά αυτή η Τζούλια η βυζαρού που δουλεύει και τι ώρες ακόμα δε κατάλαβα... Κάτω Προμηθέως 11 διάβασα προχτές... Πήγα εκεί πρωί χτές και ήταν μια ξανθιά χοντρούλα και την έκανα. Δοκίμασα δίπλα στην σαπφούς την Ήρα. Βιαζόμουν και δεν είχα χρόνο για να ψάξω κάποια βυζαρού που ήθελα. Πολύ καλή η Ήρα έκατσε πολύ ώρα. Πάνω από 10 λεπτα τσιμπούκι. Άφησε δακτυλο ανέβηκε απο πάνω στο όρθιο πλάγια κάτω και ευδιάθετη και κουβεντούλα μετά. Αλλά εγώ ψάχνω βυζαρού. Γνωρίζει κάποιος ωράριο και που δουλεύει η Τζούλια;
προχθες δουλευε βραδυ στην Προμηθεως τερμα κατω...αλλα καλυτερα που πηρες την Ηρα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Παιδιά για δώστε μια βοήθεια γιατί εγώ είμαι πιο πολύ της πιάτσας.

Σάββατο βράδυ φιλοξενούσα ένα φιλαράκι από Αθήνα και κάναμε μια μπουρδελότσαρκα στον Μύλο,
(του έκανε πολύ θετική εντύπωση οι χώροι-Αθήνα λέει τα 90% είναι τρώγλες που
μπαινοβγαίνουν αλλοδαποί, του έκανε αρνητική εντύπωση οι τιμές, κάτω γαμάει με 20€)
και πήγαμε κατά σειρά στο ΕΡΩΣ στην Α.Γεωργίου (ένα μελαχρινό ωραίο που ήθελε 40€),
μετά 26ης σε εκείνο στο Platinum (εκεί ξεκινούσε από 30€ αλλά ήταν μπαζάκι) και μετά στο
διαστημόπλοιο στην Κωττα Ρούλια (30€ αλλά ήταν ένα κοντό Ρουμανογυφτάκι).

Καταλήξαμε σε αυτό το τελευταίο της Ν.Ουρανού πριν στρίψεις για το Ερημίτη και είχε ένα
πολύ όμορφο μελαχρινάκι με καρέ μαλάκι και 2-3 τατουάζ στο σώμα...πολύ τσαχπίνικο
και χαμογελαστό....το έχει πάρει κανείς να πει αν αξίζει;

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
τελικα δεν την τιμήσατε την εν λογω δεσποινίδα? καινουρια κοπέλα είναι? τι προγράμματα κανει? ΥΓ.εισαι ο ιδιος και στο 4T forum?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
οχι στο πρώτο γιατί είχε πάνω του μόνο 30€ και ναι στο δευτερο

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
κακώς φιλε μ αρειανε επρεπε να κανετε παζαρια μονο ετσι πεφτει η τιμή μαζι με την αποχη κ την δυσανασχετηση στο προσωπο σας την ωρα που φευγετε στο ακουσμα του απλου στα 40ε. Η μιρελα πως το ριξε στα 30ε? Μην μασατε ρε το δικο μας θα περασει, 30ε με καλες υπηρεσιες κ αμα θελουνε, κ εννοειτε χωρις δωρακια χριστουγεννων σκετο 30 το απλο!

Επισκέπτης
αχαχαχχαχα τώρα είδα το λευτεριά στο μισούνοφ κ έλιωσα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
τι σας εχω παλι αγορια μου???αποψε τη νυχτα....
-Κωλλετη 17.κλειστο
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η ξανθια μικρουλα Εβελινα απο 40ε.ωραιο προσωπο αλλα απο πολυ αδυνατα μακρια ποδια.ψιλοαγγουρι δηλαδη
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ντελια.ενα κοντοπουτανο ρουμανακι με εκφυλο προσωπο αλλα χαμηλοκωλα και μικροσωμη.απο 40ε και 60ε γυμνο τσιμπουκι
-Φριξου 9(Villa erotica).η γερμανιδα Μαντυ.ψηλη μελαχρινη με κοντο μαλλακι,αλογισιο κορμι και βυζαρες.απο 40ε,70ε 69,80ε γυμνο τσιμπουκι και 120ε τζακουζι με φουλ προγραμμα.κωλαρακι δε διαφημιζει πλεον
-Φριξου 16.η πολωνεζα(?) Χριστινα απο 40ε και 60ε sex show.εχω ξαναπει οτι για μενα δεν αξιζει
-Ερημιτη.η Κορινα η gothic που δουλευε και βαρδαρη αν θυμαστε.μελαχρινη με ισιο μακρυ μαλλι στα 30ε.απλα αδιαφορη σαν εμφανιση
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η Ντονα.μελαχρινη συμπαθητικη φατσα αλλα με μεγαλο φαρδυ κωλο.φουλευε στο ΛΑ ΦΑΜ παλιοτερα για οσους θυμουνται.απο 30ε,80ε γυμνο τσιμπουκι,90ε 69,100ε αυταρχικο και 150ε τζακουζι με φουλ προγραμμα εκτος το αυταρχικο
-Κατεχακη.η φιλη μου η Μαρθα.ξανθια ομορφη milf απο Λιθουανια που τα κανει ολα.και κωλο στα 80ε,δεχεται και παζαρακια.ειπαμε ειναι αστερι η Μαρθα
-Μαντζαρου 1.η Βουλγαρα Μονικα απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69.καμπυλωτη γκομενα και σχετικα καυλοφατσα...αλλα ειπαμε Βουλγαρα
-Μαντζαρου 10.η γνωστη Σαρα απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69.και απο 140 και πανω τα τζακουζια.εκει κατεθεσα για 50ε αλλα η φιλη μας η Σαρα στο 10λεπτο αρχισε να κλωτσαει.τελοσπαντων απολαυσα τις καμπυλες της και το στενο μουνακι της αλλα της δινω μια κιτρινη καρτα απο σημερα.στην επομενη αποβαλλεται οριστικα
-Ακιακμωνος 8.η Χαρα.μια ακομη αδιαφορη μικρουλα ρουμανα,εχει γεμισει ο τοπος απο αυτες.40ε απλο,60ε 69 και 80ε γυμνο τσιμπουκι
-Κεφαλληνιας8.η επισης Ρουμανα Χριστινα με τον ωραιο πεταχτο κωλο αλλα αβυζη.απο 40ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η Σαντρα.μικρη μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι και πολυ ωραιο κωλαρακι.στη φατσα μου τα χαλασε λιγο.απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).κλειστο
-26ης Οκτωβριου 52.η Ελενα η Τσεχα αλλα οχι εκεινη με το μυτερο μεγαλο βυζακι.μην μπερδευεστε.αυτη ηταν καπως γεματουλα με μετριο βυζι και κυτταριδα στον κωλο.απο 40ε
-26ης Οκτωβριου 35.η Ρουμανα Αννιτα.νεαρη ξανθια μετριας εμφανισης με αδιαφορο κορμι.απο 30ε,50ε γλυψιμο,60ε γυμνο τσιμπουκι,70ε αυταρχικο,80ε 69 και 130 τζακουζι με φουλ προγραμμα

παμε και Βαρδαρη για τους φτωχους τωρα.....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν με τη βυζαρα της απο 40ε,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69.ευχαριστη μικροσωμη νεαρη παρουσια με αμφιλεγομενες κριτικες ομως
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).ενα πολυ ομορφο ξανθο νεαρο κοριτσι με γαλανα ματακια και πολυ ωραιο βυζακι,μετριου μεγεθους αλλα τελεια σχηματισμενο.στα 30ε αυτη.την ξερει κανεις??
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως τερμα κατω.η Πολωνεζα Τζουλια με τις βαριες βυζαρες και το ομορφο προσωπο.απο 40ε και 60ε 69.δεχεται χυσιμο στα βυζια με τα 40ε αλλα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο πανω στο σεξ
-Σαπφους-Προμηθεως.η Γεωργιανη Βερονικα στα 40ε.απλα απαιχτη η κοπελα!!δε χρειαζονται αλλα σχολια
-Σαπφους(διδυμο διπλα)η Ισπανιδα Ισαβελλα με το μεγαλο τατου στο δεξι της ποδι.ειναι καυλιαρα αυτη η κοπελα αλλα δεν ξερω μεσα τι κανει.απο 30ε.στο ιδιο σπιτι δουλευει η Μιρελα τα πρωινα
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η Αντριανα στα 30ε.πολυ ωραιο κορμι μοντελισιο κορμι αλλα υστερει σε φατσα λιγο.μελαχρινη με ισια μακρια μαλλια
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Τζενη.πολυ ωραιο ομορφο καστανο μωρο με φοβερο πεταχτο κωλαρακι στα 30ε.την εχει παρει κανεις να μας πει??
-Τανταλου 8.η Ειρηνη στα 30ε(οχι η Ελληνιδα).δουλευε και παλιοτερα στο ιδιο σπιτι,τιποτα το ιδιαιτερο
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Αλεξια.ξανθια συμπαθητικη φατσα,κοντη με μεγαλο αλλα σφιχτο κωλο.απο 30ε,50ε γυμνο τσιμπουκι,60ε 69 και αν θυμαμαι καλα κανει και αυταρχικο
-Τανταλου 9(Ερος House).η ξανθια ελληνιδα milf Κελλυ στα 30ε.ωραιο βυζι και φοβερο πεταχτο κωλαρακι...αλλα Ελληνιδα.αυτο τα λεει ολα νομιζω

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
στο πρασινο αν εννοεις μια ρουμανα φλώρα(ισως κ να αλλαξε ονομα) τοτε μακρια της δες κριτικες στο θρεντ μαυρο σε πουτανα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αρα alexm4n αυτο που προκυπτει ειναι οτι οντως δεν πηδηξαμε την ιδια γκομενα/ελενα....μαλλον κολπα των μαγαζιων για να παρασερνουν πελατες με ενα κοινοτυπο επιτυχημενο ονομα....τι να πω;η περιγραφη αδρα ταιριαζε.....αλλα......

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Αρα alexm4n αυτο που προκυπτει ειναι οτι οντως δεν πηδηξαμε την ιδια γκομενα/ελενα....μαλλον κολπα των μαγαζιων για να παρασερνουν πελατες με ενα κοινοτυπο επιτυχημενο ονομα....τι να πω;η περιγραφη αδρα ταιριαζε.....αλλα......
γαμώ την ατυχία μου!!!! :) !!!!ρε τους μαλακες!τζάμπα καίνε την καλή!! :2funny:

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
μακρια και απο την αντριανα στο ανορθωγραφο ....εκανα την μακακια και πηγα χτες γιατι μου αρεσε εμφανισιακα ...μπηκε με υφος μη μου απτου ...σαν μαστουρωμενη ηταν η σαν να εμαθε μολις οτι πεθανε η μανα της ..αθλια ...δεν αφησε να πιασω τπτ και σχεδον δεν ηταν σεξ αυτο που καναμε ...στο στριπτιτζαδικο που ειχα παει προηγουμενως το λαπντανς της γκομενας ηταν πιο κοντα σε σεξ απο αυτο που εκανα με την αντριανα ...μετα απο 2-3 λεπτα ας πουμε σεξ εφυγε απο το δωματιο λεγοντας οτι περασαν τα 10 λεπτα ....30 πεταμενα ευρω ...

Επισκέπτης
Για @@ φτωχούς ο βαρδάρης σχεδόν ίδιες τίμες έχουν οι μλκς!

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Κανενας που περασε απο κωλεττη σημερα το πρωι να μας πει αν γυρισε η αφρουλα???
Παιρνω τηλ αλλα το εχουν κλειστο!!!

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
τι μαντυ και κριστιν μπορεις να τις κλεισεις για duo?φανταστητε με δυο αδελφες συνχρονως..καλη φαση

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
πριν λιγο δοκιμασα μιρελλα...για μενα η καλυτερη της θεσσαλονικης.Χαδακια φιλακια για αρχη,υπεροχη  :pipa2: και οτι σταση γουσταρεις χωρις γκρινια!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Κανενας που περασε απο κωλεττη σημερα το πρωι να μας πει αν γυρισε η αφρουλα???
Παιρνω τηλ αλλα το εχουν κλειστο!!!
Μου φαινεται μερικοι δν διαβαζουν τι γραφουμε.. Ειπαμε κωλετη θα ειναι κλειστα για 1-2 εβδομαδες λογω ανανεωσης της αδειας τους.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι σας εχω παλι αγορια μου???αποψε τη νυχτα....
-Κωλλετη 17.κλειστο
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η ξανθια μικρουλα Εβελινα απο 40ε.ωραιο προσωπο αλλα απο πολυ αδυνατα μακρια ποδια.ψιλοαγγουρι δηλαδη
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ντελια.ενα κοντοπουτανο ρουμανακι με εκφυλο προσωπο αλλα χαμηλοκωλα και μικροσωμη.απο 40ε και 60ε γυμνο τσιμπουκι
-Φριξου 9(Villa erotica).η γερμανιδα Μαντυ.ψηλη μελαχρινη με κοντο μαλλακι,αλογισιο κορμι και βυζαρες.απο 40ε,70ε 69,80ε γυμνο τσιμπουκι και 120ε τζακουζι με φουλ προγραμμα.κωλαρακι δε διαφημιζει πλεον
-Φριξου 16.η πολωνεζα(?) Χριστινα απο 40ε και 60ε sex show.εχω ξαναπει οτι για μενα δεν αξιζει
-Ερημιτη.η Κορινα η gothic που δουλευε και βαρδαρη αν θυμαστε.μελαχρινη με ισιο μακρυ μαλλι στα 30ε.απλα αδιαφορη σαν εμφανιση
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η Ντονα.μελαχρινη συμπαθητικη φατσα αλλα με μεγαλο φαρδυ κωλο.φουλευε στο ΛΑ ΦΑΜ παλιοτερα για οσους θυμουνται.απο 30ε,80ε γυμνο τσιμπουκι,90ε 69,100ε αυταρχικο και 150ε τζακουζι με φουλ προγραμμα εκτος το αυταρχικο
-Κατεχακη.η φιλη μου η Μαρθα.ξανθια ομορφη milf απο Λιθουανια που τα κανει ολα.και κωλο στα 80ε,δεχεται και παζαρακια.ειπαμε ειναι αστερι η Μαρθα
-Μαντζαρου 1.η Βουλγαρα Μονικα απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69.καμπυλωτη γκομενα και σχετικα καυλοφατσα...αλλα ειπαμε Βουλγαρα
-Μαντζαρου 10.η γνωστη Σαρα απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69.και απο 140 και πανω τα τζακουζια.εκει κατεθεσα για 50ε αλλα η φιλη μας η Σαρα στο 10λεπτο αρχισε να κλωτσαει.τελοσπαντων απολαυσα τις καμπυλες της και το στενο μουνακι της αλλα της δινω μια κιτρινη καρτα απο σημερα.στην επομενη αποβαλλεται οριστικα
-Ακιακμωνος 8.η Χαρα.μια ακομη αδιαφορη μικρουλα ρουμανα,εχει γεμισει ο τοπος απο αυτες.40ε απλο,60ε 69 και 80ε γυμνο τσιμπουκι
-Κεφαλληνιας8.η επισης Ρουμανα Χριστινα με τον ωραιο πεταχτο κωλο αλλα αβυζη.απο 40ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η Σαντρα.μικρη μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι και πολυ ωραιο κωλαρακι.στη φατσα μου τα χαλασε λιγο.απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).κλειστο
-26ης Οκτωβριου 52.η Ελενα η Τσεχα αλλα οχι εκεινη με το μυτερο μεγαλο βυζακι.μην μπερδευεστε.αυτη ηταν καπως γεματουλα με μετριο βυζι και κυτταριδα στον κωλο.απο 40ε
-26ης Οκτωβριου 35.η Ρουμανα Αννιτα.νεαρη ξανθια μετριας εμφανισης με αδιαφορο κορμι.απο 30ε,50ε γλυψιμο,60ε γυμνο τσιμπουκι,70ε αυταρχικο,80ε 69 και 130 τζακουζι με φουλ προγραμμα

παμε και Βαρδαρη για τους φτωχους τωρα.....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν με τη βυζαρα της απο 40ε,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69.ευχαριστη μικροσωμη νεαρη παρουσια με αμφιλεγομενες κριτικες ομως
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).ενα πολυ ομορφο ξανθο νεαρο κοριτσι με γαλανα ματακια και πολυ ωραιο βυζακι,μετριου μεγεθους αλλα τελεια σχηματισμενο.στα 30ε αυτη.την ξερει κανεις??
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως τερμα κατω.η Πολωνεζα Τζουλια με τις βαριες βυζαρες και το ομορφο προσωπο.απο 40ε και 60ε 69.δεχεται χυσιμο στα βυζια με τα 40ε αλλα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο πανω στο σεξ
-Σαπφους-Προμηθεως.η Γεωργιανη Βερονικα στα 40ε.απλα απαιχτη η κοπελα!!δε χρειαζονται αλλα σχολια
-Σαπφους(διδυμο διπλα)η Ισπανιδα Ισαβελλα με το μεγαλο τατου στο δεξι της ποδι.ειναι καυλιαρα αυτη η κοπελα αλλα δεν ξερω μεσα τι κανει.απο 30ε.στο ιδιο σπιτι δουλευει η Μιρελα τα πρωινα
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η Αντριανα στα 30ε.πολυ ωραιο κορμι μοντελισιο κορμι αλλα υστερει σε φατσα λιγο.μελαχρινη με ισια μακρια μαλλια
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Τζενη.πολυ ωραιο ομορφο καστανο μωρο με φοβερο πεταχτο κωλαρακι στα 30ε.την εχει παρει κανεις να μας πει??
-Τανταλου 8.η Ειρηνη στα 30ε(οχι η Ελληνιδα).δουλευε και παλιοτερα στο ιδιο σπιτι,τιποτα το ιδιαιτερο
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Αλεξια.ξανθια συμπαθητικη φατσα,κοντη με μεγαλο αλλα σφιχτο κωλο.απο 30ε,50ε γυμνο τσιμπουκι,60ε 69 και αν θυμαμαι καλα κανει και αυταρχικο
-Τανταλου 9(Ερος House).η ξανθια ελληνιδα milf Κελλυ στα 30ε.ωραιο βυζι και φοβερο πεταχτο κωλαρακι...αλλα Ελληνιδα.αυτο τα λεει ολα νομιζω
φιλε al pacino απο που προεκυψε η βερονικα γεωργιανη εγω ουκρανη την ξερω.

αυτη η κορινα στην ερημιτη ειναι αυτη που δουλευε παλια και στο la famme?

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
την μιρέλα την είχα αφήσει στο προμηθέους τέρμα κάτω βραδυνή βάρδια, τώρα τουλάχιστον θα ξέρω.
μπράβο αλ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
φιλε al pacino απο που προεκυψε η βερονικα γεωργιανη εγω ουκρανη την ξερω.
εγω την ξερω για Γεωργιανη.και απο μονιμους πελατες της που δεν εχουν σχεση με το σαιτ,την ξερω παλι για Γεωργιανη.αλλα τι σημασια εχει??εχουμε ξαναπει οτι το θεμα των εθνικοτητων ειναι πολυ σχετικο.τον ενα μηνα ειναι Ρωσιδα και τον αλλο Ρουμανα ξερω γω....επισης η Δαναη ειναι Βουλγαρα και οχι Ελληνιδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom