τι σας εχω παλι αγορια μου???αποψε τη νυχτα....
-Κωλλετη 17.κλειστο
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η ξανθια μικρουλα Εβελινα απο 40ε.ωραιο προσωπο αλλα απο πολυ αδυνατα μακρια ποδια.ψιλοαγγουρι δηλαδη
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η Ντελια.ενα κοντοπουτανο ρουμανακι με εκφυλο προσωπο αλλα χαμηλοκωλα και μικροσωμη.απο 40ε και 60ε γυμνο τσιμπουκι
-Φριξου 9(Villa erotica).η γερμανιδα Μαντυ.ψηλη μελαχρινη με κοντο μαλλακι,αλογισιο κορμι και βυζαρες.απο 40ε,70ε 69,80ε γυμνο τσιμπουκι και 120ε τζακουζι με φουλ προγραμμα.κωλαρακι δε διαφημιζει πλεον
-Φριξου 16.η πολωνεζα(?) Χριστινα απο 40ε και 60ε sex show.εχω ξαναπει οτι για μενα δεν αξιζει
-Ερημιτη.η Κορινα η gothic που δουλευε και βαρδαρη αν θυμαστε.μελαχρινη με ισιο μακρυ μαλλι στα 30ε.απλα αδιαφορη σαν εμφανιση
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η Ντονα.μελαχρινη συμπαθητικη φατσα αλλα με μεγαλο φαρδυ κωλο.φουλευε στο ΛΑ ΦΑΜ παλιοτερα για οσους θυμουνται.απο 30ε,80ε γυμνο τσιμπουκι,90ε 69,100ε αυταρχικο και 150ε τζακουζι με φουλ προγραμμα εκτος το αυταρχικο
-Κατεχακη.η φιλη μου η Μαρθα.ξανθια ομορφη milf απο Λιθουανια που τα κανει ολα.και κωλο στα 80ε,δεχεται και παζαρακια.ειπαμε ειναι αστερι η Μαρθα
-Μαντζαρου 1.η Βουλγαρα Μονικα απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69.καμπυλωτη γκομενα και σχετικα καυλοφατσα...αλλα ειπαμε Βουλγαρα
-Μαντζαρου 10.η γνωστη Σαρα απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69.και απο 140 και πανω τα τζακουζια.εκει κατεθεσα για 50ε αλλα η φιλη μας η Σαρα στο 10λεπτο αρχισε να κλωτσαει.τελοσπαντων απολαυσα τις καμπυλες της και το στενο μουνακι της αλλα της δινω μια κιτρινη καρτα απο σημερα.στην επομενη αποβαλλεται οριστικα
-Ακιακμωνος 8.η Χαρα.μια ακομη αδιαφορη μικρουλα ρουμανα,εχει γεμισει ο τοπος απο αυτες.40ε απλο,60ε 69 και 80ε γυμνο τσιμπουκι
-Κεφαλληνιας8.η επισης Ρουμανα Χριστινα με τον ωραιο πεταχτο κωλο αλλα αβυζη.απο 40ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η Σαντρα.μικρη μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι και πολυ ωραιο κωλαρακι.στη φατσα μου τα χαλασε λιγο.απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).κλειστο
-26ης Οκτωβριου 52.η Ελενα η Τσεχα αλλα οχι εκεινη με το μυτερο μεγαλο βυζακι.μην μπερδευεστε.αυτη ηταν καπως γεματουλα με μετριο βυζι και κυτταριδα στον κωλο.απο 40ε
-26ης Οκτωβριου 35.η Ρουμανα Αννιτα.νεαρη ξανθια μετριας εμφανισης με αδιαφορο κορμι.απο 30ε,50ε γλυψιμο,60ε γυμνο τσιμπουκι,70ε αυταρχικο,80ε 69 και 130 τζακουζι με φουλ προγραμμα
παμε και Βαρδαρη για τους φτωχους τωρα.....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν με τη βυζαρα της απο 40ε,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69.ευχαριστη μικροσωμη νεαρη παρουσια με αμφιλεγομενες κριτικες ομως
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).ενα πολυ ομορφο ξανθο νεαρο κοριτσι με γαλανα ματακια και πολυ ωραιο βυζακι,μετριου μεγεθους αλλα τελεια σχηματισμενο.στα 30ε αυτη.την ξερει κανεις??
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως τερμα κατω.η Πολωνεζα Τζουλια με τις βαριες βυζαρες και το ομορφο προσωπο.απο 40ε και 60ε 69.δεχεται χυσιμο στα βυζια με τα 40ε αλλα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο πανω στο σεξ
-Σαπφους-Προμηθεως.η Γεωργιανη Βερονικα στα 40ε.απλα απαιχτη η κοπελα!!δε χρειαζονται αλλα σχολια
-Σαπφους(διδυμο διπλα)η Ισπανιδα Ισαβελλα με το μεγαλο τατου στο δεξι της ποδι.ειναι καυλιαρα αυτη η κοπελα αλλα δεν ξερω μεσα τι κανει.απο 30ε.στο ιδιο σπιτι δουλευει η Μιρελα τα πρωινα
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η Αντριανα στα 30ε.πολυ ωραιο κορμι μοντελισιο κορμι αλλα υστερει σε φατσα λιγο.μελαχρινη με ισια μακρια μαλλια
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Τζενη.πολυ ωραιο ομορφο καστανο μωρο με φοβερο πεταχτο κωλαρακι στα 30ε.την εχει παρει κανεις να μας πει??
-Τανταλου 8.η Ειρηνη στα 30ε(οχι η Ελληνιδα).δουλευε και παλιοτερα στο ιδιο σπιτι,τιποτα το ιδιαιτερο
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Αλεξια.ξανθια συμπαθητικη φατσα,κοντη με μεγαλο αλλα σφιχτο κωλο.απο 30ε,50ε γυμνο τσιμπουκι,60ε 69 και αν θυμαμαι καλα κανει και αυταρχικο
-Τανταλου 9(Ερος House).η ξανθια ελληνιδα milf Κελλυ στα 30ε.ωραιο βυζι και φοβερο πεταχτο κωλαρακι...αλλα Ελληνιδα.αυτο τα λεει ολα νομιζω