You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η μαιρη το τιμαει το 30ρικο, και το 50ρικο με γυμνο τσιμπουκι,δεν λεει πολλα οχι και αν πει θα στο πει πολυ γλυκα , δεν εχει ουτε αντε ουτε μη, φυσικο στη8ος τεσσαρι, αλβανιδα μαλλον και δικο τις το μαγαζι ,,εγω τελευταιο μερες μονο σε αυτη παω,το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι αυτο οτι τα κανει ισως μηχανικα αλλα ολλες το κανουν ετσι,πολυ καλη επαγκελματιας για μ1 !!!Aπο τις καλυτερες της περιοχης...Αλλα πολύ παλια...Δηλαδη την εχει παρει όλη η θεσσαλονικη πολλαπλες φορες....Φαντασου ότι την ξερω απο το 2004.Ισως καποιοι και ποιο παλια.Πλεον γαμιεται μηχανικα.Δεν λεει οχι,αλλα ρε παιδί μου δεν καταλαβαινει και δεν νιωθει τί κανει.Σαν να βαζει τον αυτοματο.Πώς μασας εσυ τσιχλα και κουνάς τις σιαγωνες σου μηχανικά?Ετσι και αυτή με τον πούτσο....
Πήγαινε,αλλά δεν νομιζω να σου μείνει και αξέχαστη....
Σου προτείνω Μαντυ,στη Φριξου αν θελεις κατι και καλό αλλα και με πολλή ενεργεια....
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Καταθεση αποψε στην Πολωνεζα Τζουλια(Προμηθεως τερμα κατω).πραγματικα τεραστια και βαρια βυζια,πολυ ομορφο προσωπο και τρυφερο δερμα.αλλα μεχρι εκει ομως....δε μιλαει Ελληνικα,μιλαει ελαχιστα Αγγλικα,οταν τη γαμας ειναι τελειως αφωνη,βαζει πολυ κρεμα στο μουνι της.δεχεται ομως χυσιμο στα βυζια με τα 40ε.μονο για ενα χυσιμο στις βυζαρες αξιζει να την παρετε μια φορα.αλλα για παραπανω δεν κανει.στα 60ε κανει και 69
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
καλα ειμαι σιγουρος απο δω κ μπρος ολοι θα σιχαινονται τωρα να της γλειφουν τα βυζακια της αφου ο προηγουμενος θα της τα'χει περιχυσει με υγρο πυρ! κ μετα οι βυζολαγνοι θα αναρωτιεστε τι παραξενη γευση κ τουτη!Καταθεση αποψε στην Πολωνεζα Τζουλια(Προμηθεως τερμα κατω).πραγματικα τεραστια και βαρια βυζια,πολυ ομορφο προσωπο και τρυφερο δερμα.αλλα μεχρι εκει ομως....δε μιλαει Ελληνικα,μιλαει ελαχιστα Αγγλικα,οταν τη γαμας ειναι τελειως αφωνη,βαζει πολυ κρεμα στο μουνι της.δεχεται ομως χυσιμο στα βυζια με τα 40ε.μονο για ενα χυσιμο στις βυζαρες αξιζει να την παρετε μια φορα.αλλα για παραπανω δεν κανει.στα 60ε κανει και 69
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Σ'αυτο εχεις δικιο.κι εγω μετα το σκεφτηκα.απλως τα ξεπλυνε λιγο στο νιπτηρα πριν φυγει απο το δωματιοκαλα ειμαι σιγουρος απο δω κ μπρος ολοι θα σιχαινονται τωρα να της γλειφουν τα βυζακια της αφου ο προηγουμενος θα της τα'χει περιχυσει με υγρο πυρ! κ μετα οι βυζολαγνοι θα αναρωτιεστε τι παραξενη γευση κ τουτη!
μην δικαιωλογησαι τωρα!Σ'αυτο εχεις δικιο.κι εγω μετα το σκεφτηκα.απλως τα ξεπλυνε λιγο στο νιπτηρα πριν φυγει απο το δωματιο
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Το σκεφτηκα κι εγω,αλλα ΔΕΝ γινοταν να μην παρω αυτους τους βυζους..Και μαλιστα τις 2 συνεχομενες πρωτες μερες που ηρθε....Οντως,ειχαν αλλη γευση...Σ'αυτο εχεις δικιο.κι εγω μετα το σκεφτηκα.απλως τα ξεπλυνε λιγο στο νιπτηρα πριν φυγει απο το δωματιο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Πρώινη βαρδια
26 οκτωβριου35 ναντια απο ρωσια ψηλη μελαχρινη με μεγαλο βυζι και πικαντικο προσωπακι απο 30 απλο,40 πιο πολλες στασεις,60ακαποτο και 50 με γλέιφομουνι
Κατεχακη μαρινα μιλφ γυφτουλε φατσα μεγαλα μεμε 40 απλο 50ακαποτο 60με 69
Φριξου 9 κριστιν
Φριξου 14 μια ξανθια αβυζη αδυνατη αδιαφορη,
Ερημιτου ναντια η αλλη η ξανθια
Ουρανου 26 μια αδυνατουλα μελαχρινη με συμπαθητικη φατσουλα
26 οκτωβριου35 ναντια απο ρωσια ψηλη μελαχρινη με μεγαλο βυζι και πικαντικο προσωπακι απο 30 απλο,40 πιο πολλες στασεις,60ακαποτο και 50 με γλέιφομουνι
Κατεχακη μαρινα μιλφ γυφτουλε φατσα μεγαλα μεμε 40 απλο 50ακαποτο 60με 69
Φριξου 9 κριστιν
Φριξου 14 μια ξανθια αβυζη αδυνατη αδιαφορη,
Ερημιτου ναντια η αλλη η ξανθια
Ουρανου 26 μια αδυνατουλα μελαχρινη με συμπαθητικη φατσουλα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Λαφαμ κλειστο
Κεφαλληνιας η εμμανουελα
Εκλησια η αντριαννα
Ρουλια μια ισπανιδα ξανθια αδυνατη αβυζη με λιγο αστεια φατσουλα μελίσα...30 απλο 40 πιο πολλες στασεις 50μασαζ 70γυμνο τσιμπουκι ...100 με 69(?)...
Αλιακμωνος χαρα απο ρουμανια πολυ καλη απο εμφανιση αδυνατη με φυσικο μεγαλο βυζο πιπινι προθυμο απο 40 και με 50 με 69 ,120 για τζακουζι και 80γυμνο τσιμπουκι
Κεφαλληνιας η εμμανουελα
Εκλησια η αντριαννα
Ρουλια μια ισπανιδα ξανθια αδυνατη αβυζη με λιγο αστεια φατσουλα μελίσα...30 απλο 40 πιο πολλες στασεις 50μασαζ 70γυμνο τσιμπουκι ...100 με 69(?)...
Αλιακμωνος χαρα απο ρουμανια πολυ καλη απο εμφανιση αδυνατη με φυσικο μεγαλο βυζο πιπινι προθυμο απο 40 και με 50 με 69 ,120 για τζακουζι και 80γυμνο τσιμπουκι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Κωλετη αλινα η πολωνεζα
26 οκτ 52 η σαμπρινα
Μαντζαρου 10 η λευλα ψηλη μελαχρινη με καλο σωματακι λιγο χαλαρο...μετα τις 8 σαρα
Μαντζαρου 14 η λαουρα και βραδυ η μονικα...
Τα γραφω σπαστα γιατι μπαινω απο κινητο...κουβεντουλα και κριτικες οταν βρώ ιντερνετ και αραξω...
26 οκτ 52 η σαμπρινα
Μαντζαρου 10 η λευλα ψηλη μελαχρινη με καλο σωματακι λιγο χαλαρο...μετα τις 8 σαρα
Τα γραφω σπαστα γιατι μπαινω απο κινητο...κουβεντουλα και κριτικες οταν βρώ ιντερνετ και αραξω...
κωλλετη την αλινα την εχω παρει μια φορα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος σε ολαΚωλετη αλινα η πολωνεζα
26 οκτ 52 η σαμπρινα
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Τί βλεπουν τα βυζοδουλα ματια μου? "Αλιακμωνος χαρα απο ρουμανια πολυ καλη απο εμφανιση αδυνατη με φυσικο μεγαλο βυζο πιπινι προθυμο απο 40 και με 50 με 69 ,120 για τζακουζι και 80γυμνο τσιμπουκι"????Λαφαμ κλειστο
Κεφαλληνιας η εμμανουελα
Εκλησια η αντριαννα
Καταρχήν πού ειναι η Αλιάκμωνος? Και κατα δευτερον,όταν λέμε μεγαλο φυσικό,με ποιας συγκρινεται(ωστε να εχουμε μετρο συγκρισης?)Γνωρίζει κανενας την κοπελια?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Αλιακμωνος μια οδος παραλληλη να την σκεφτεις της μαντζαρου απο πισω...θα το δεις αν κανεις μια γυρα το τετραγωνο...τιγκα στα πολυχρωμα μπουρδελε φωτακια....το κοριτσι ειναι 2 ημερων στο συγκεκριμενο μαγαζι ειπε και βυζακι εφαμιλλο της πολωνεζας χριστινας θα λεγα...απο μεγεθος
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Ενημερωση απο κωλετη, δουλευε Εφαρα. Επισης το ρδελο θα κλεισει 12 παρα τεταρτο σημερα το βραδυ και θα παραμεινει κλειστο μαλλον για 1-2 εβδομαδες λογω ανανεωσης αδειας.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
υπαρχουν φιλε αλλα δεν αξιζουν απο εμφανιση....Μηπως κανεις ξερει καμμια καλη που να μην ειναι σε μπουρδελο αλλα σε κανενα διαμερισμα μονη της? ειμαι νεος και θελω να ξεκινησω απο κατι τετοιο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις