Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
περασα απο φριξου,απο το πανω μαγαζι. ηταν η ελενη απο ρωσια, καλο κορμι, οχι κ τοσο καλο προσωπο, 30 κατι ηλικια. 30 ε το απλο προγραμμα το οποιο κ πηρα. η κοπελα μεσα ηταν πολυ καλη, καλη πιπα κ συμμετοχη στο σεξ, απο πανω, στα 4 κ χωρισ αρνηση για χαδια παντου κ κυριως χωρις βιαζυνη.
το καινουριο λες, ετσι?οχι την βιλα εροτικα το αλλο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λατινα μουλατα μεχρι τις 20:00
τρέχω να προλαβω!!!!
να μην σε κραταω αλλα διαβασε και την παλια κριτικη μου αν προλαβαινεις,πολυ καθαρη αλλα και σπαστικα σχολαστικη...αν τα χεις παρε με ντουζακι ακαποτο τσιμπουκι και  69 τοτε ηταν που χα παει 100ευρω όλα μαζι...και που σαι αλεξ γραφε ρε συ καμια κριτικη...ντροπη μας τρων οι αθηναιοι λαχανο..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εεεεεειιιιιιι,μην ξεχνιομαστε.εμειναν λιγες ωρες μεχρι την αποχη....ελπιζω να την κανετε ολοι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εεεεεειιιιιιι,μην ξεχνιομαστε.εμειναν λιγες ωρες μεχρι την αποχη....ελπιζω να την κανετε ολοι
ναι δεν ειδες... ο αλλος εφυγε σφαιρα να προλαβει...μονο μην στραμπουληξετε κανα ποδι(ή τιποτα αλλο) απο την βιασυνη συναγωνιστες τελευταια μερα.... :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι δεν ειδες... ο αλλος εφυγε σφαιρα να προλαβει...μονο μην στραμπουληξετε κανα ποδι(ή τιποτα αλλο) απο την βιασυνη συναγωνιστες τελευταια μερα.... :rockon:
οχι,τελευταιες ωρες....οτι γαμησατε γαμησατε

dilllil

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους... Η αποχη ποτε τελειωνει ρε παιδες? :think:

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ρε συνάδελφοι, πήγα Παρασκευή βράδυ , κατά τις 11 και 30 , στην Μαντζάρου 10 . Ηταν ένα μωρό 21 χρονών απο βουλγαρία , η Μόνικα , έτσι είπε το μωρό , αλήθεια- ψέμματα.......
Μέσα στο δωματιο πολύ καλή πίπα , στα 4 καλή , απο πάνω δυνατή και ...... το γκόλ μπήκε όταν ήταν απο πάνω αλλά πλάτη σε μένα.........

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Απο σημερα δηλαδη και 15 μερες αποχη και επισημα για αυτο μπουρδελιαρηδες τον πουτσο σας κομπο.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• iyuiu.jpg
    iyuiu.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 25

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα και καλο μηνα.Η ΥΠΟΜΟΝΗ αμοιβεται !!!!!!!!!!!!!
Καιρος να νιωσουν :fuck1: την οικονομικη κριση και καποιοι αλλοι !!!!!!!!!

Επισκέπτης
Α και κάτι άλλο! Καμιά σχέση τα βυζιά της Κάρμεν με τα βυζιά της Σιμόνας!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αποχη !!!!
τελεια και παυλα!!! :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
να μην σε κραταω αλλα διαβασε και την παλια κριτικη μου αν προλαβαινεις,πολυ καθαρη αλλα και σπαστικα σχολαστικη...αν τα χεις παρε με ντουζακι ακαποτο τσιμπουκι και  69 τοτε ηταν που χα παει 100ευρω όλα μαζι...και που σαι αλεξ γραφε ρε συ καμια κριτικη...ντροπη μας τρων οι αθηναιοι λαχανο..
δεν προλαβα πηρα βερονικα και μετα μιρελα
δευτερα αν προλαβω κριτικη και για τις δυο
αλλα μετα αποχη απο sex και το forum γιατι θα έχω επισκεπτες απο αμερική
για 3-4 μέρες μονο....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν προλαβα πηρα βερονικα και μετα μιρελα
δευτερα αν προλαβω κριτικη και για τις δυο
αλλα μετα αποχη απο sex και το forum γιατι θα έχω επισκεπτες απο αμερική
για 3-4 μέρες μονο....
ωραίος ...πηγες για τα σιγουρα χαρτια....και οι δυο καλες..ε δεν χρειαζονται πολλα δυο λογακια στις κριτικες,τα απαραιτητα να πληροφορειται ο κοσμος... :rockon: :rockon:
την λαουρα πχ προσωπικα δεν την συνιστω γιατι μου σπασε τα νευρα εκεινη την μερα αλλα εχει καλο γυμνο τσιμπουκι και ωραιο στησιμο στα τεσσερα...τεσπα αν θες δοκιμαζεις κι εσυ...αργοτερα
κατα τα λοιπα τι να κανεις ;οικογενειακες υποχρεωσεις...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως εγω μεταξυ μας πιστευω να γινομαι πολυ λεπτομερειακος στις κριτικες μου αλλα μαλλον δεν τις διαβαζει κανεις για να εντοπισει τις καιριες λεπτομερειες...οι περισσοτεροι χρηστες της βορειου ελλαδος δεν βλεπω να χρησιμοποιουν αυτο το εργαλειο του σαιτ (δεν ξερουν ,βαριουνται;δεν ξερω)και ετσι περναν μετα απο λιγες μερες στο ντουκου και ολοι λεν οτι δεν ενημερωνονται απο δω επαρκως
πχ για την ελενα της 26 οκτωβριου52  εγραψα οτι δινει κωλαρακι με 120 ευρω που μου το παν στο δωματιο αλλα εγραψα κιολας οτι στο προγραμμα με γλειψιμο με αφησε ελευθερα να βαλω δαχτυλα στο μουνι της...το θυμαται ομως κανεις;η πληροφορια αυτη και η γενικοτερη gfe φαση μαζι της ειναι σημαντικη για καποιους...και εμφανισιακα χαρακτηριστικα βυζιου και κωλου δινω παντα...και οσο θυμαμαι και τιμες/προγραμματα...
επι της βασης αυτης θετω ενα ζητημα...θελετε να φτιαξουμε θρεντ των κριτικων σαν τους αθηναιους;που να περνιουνται ολες και εκει;εγω οτι ειχα να πω οταν ημουν πανω το ειπα με τις κριτικες και δεν θελησα να σπαμαρω σε 20 σελιδες...
τωρα στο θεμα αποχη ειμαι μεσα εξ αναγκης ετσι κι αλλιως...μετα τις 16 θα δουμε τι θα δουμε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
παντως εγω μεταξυ μας πιστευω να γινομαι πολυ λεπτομερειακος στις κριτικες μου αλλα μαλλον δεν τις διαβαζει κανεις για να εντοπισει τις καιριες λεπτομερειες...οι περισσοτεροι χρηστες της βορειου ελλαδος δεν βλεπω να χρησιμοποιουν αυτο το εργαλειο του σαιτ (δεν ξερουν ,βαριουνται;δεν ξερω)και ετσι περναν μετα απο λιγες μερες στο ντουκου και ολοι λεν οτι δεν ενημερωνονται απο δω επαρκως
πχ για την ελενα της 26 οκτωβριου52  εγραψα οτι δινει κωλαρακι με 120 ευρω που μου το παν στο δωματιο αλλα εγραψα κιολας οτι στο προγραμμα με γλειψιμο με αφησε ελευθερα να βαλω δαχτυλα στο μουνι της...το θυμαται ομως κανεις;η πληροφορια αυτη και η γενικοτερη gfe φαση μαζι της ειναι σημαντικη για καποιους...και εμφανισιακα χαρακτηριστικα βυζιου και κωλου δινω παντα...και οσο θυμαμαι και τιμες/προγραμματα...
επι της βασης αυτης θετω ενα ζητημα...θελετε να φτιαξουμε θρεντ των κριτικων σαν τους αθηναιους;που να περνιουνται ολες και εκει;εγω οτι ειχα να πω οταν ημουν πανω το ειπα με τις κριτικες και δεν θελησα να σπαμαρω σε 20 σελιδες...
τωρα στο θεμα αποχη ειμαι μεσα εξ αναγκης ετσι κι αλλιως...μετα τις 16 θα δουμε τι θα δουμε

Οι κριτικες παιζουν μεγαλο ρολο και δε το λεω αυτο γιατι το μονο που κανω περισετοτερο εδω μεσα να γραφω κριτικες αλλα γιατι βοηθανε για καποιον που δεν ξερει και ψαχνει. Στις αρχες και εγω εβαζα σκοπο να παω καπου αλλα προσπαθουσα να ενημερωθω οσο μπωρω πριν παω. Παραδειγμα οταν προτωπηγα στη Μιλανα και ηταν απο τις πρωτες κριτικες μου ειχα γραψει, διαβασα πρωτα εδω μεσα τι γινετε και αποφασησα και πηγα και περασα καλα. Τωρα γιατι δεν γραφουν μερικοι κριτικες δικια τους αποψη ετσι γουσταρουν. Αλλα τουλαχιστων μπορουν να ενημερωνουν εδω μεσα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απλα το χαλασαν το θεμα οι γνωστοι αγνωστοι μεσα στο καλοκαιρι...αλλα οι ψευτικες κριτικες κανουν μπαμ γενικως...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παντως πιστευω πως τις κριτικες δεν τις διαβαζουν πολλοι οπως λες κ εσυ gl γι αυτο κ δεν μαθαινει κανενας τιποτα,γι αυτο ακριβως το λογο κ εγω δεν γραφω απλα προτιμω οτι ειναι να πω να το λεω σ αυτο το θεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom