Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
  εκανα μια μινι-βολτα χθες εκει που γαμανε οι φτωχοι...

-Σαπφους πρωτο διδυμο.εδω διεκοπη και η βολτα μου.δουλευε η Βερονικα.λεω θα δοκιμασω για πρωτη φορα.τι ειναι αυτο το πραμα ρε μαλακες???τι εχανα τοσο καιρο ο ανθρωπος??αγκαλιες,χαδακια,φιλακια.μου πηρε πιπα σε σταση 69 αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε μ'αφησε να την γευτω λιγακι.στο τελος ανεβηκε δευτερη φορα απο πανω για να με τελειωσει.χωρις υπερβολη πρεπει να εκατσε κανενα 25λεπτο μεσα.μια πραγματικα υπεροχη κοπελα.ειμαι υπερ-ευχαριστημενος και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους δε τη δοκιμασαν ακομη

:thumbsup: :thumbsup:
...τι να πω και εγω σε 5 μερες μεσα 2 φορες την επισκεφτηκα οταν την πρωτοδοκιμασα...ΑΣΤΕΡΙ στο δωματιο η Βερονικα

Επισκέπτης
δεν μπορω ουτε να τη βλεπω....
[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
Francesca Zamora
Francesca14.jpg

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
οπως εχει ψηφιστει στο αλλο θεμα.....η αποχη θα γινει πραγματικοτητα παιδες.......ολοι οι συναγωνιστες 1-15/11 δεν πρεπει να παμε η να καταθεσουμε στα στουντιο η στα μουρδελα της πολης μας μπας κ δουμε καμια ασπρη μερα.....

...Αποχη δηλαδη ΝΟΜΙΜΑ.!
:2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ως αντιπροεδρος λεω αντισθενη να κλειδωθει και το θρεντ μεχρι 16/11...να σπαμαρουμε μονο αλλου :rockon: :rockon:
καμια μπουρδελο ενημερωση...
και τα πμ κομμενα :grin: :grin: :grin: ;)

Συμφωνω...απολυτα.!
Να κλειδωθει τωρα.!
Προεδρε παρε θεση.!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μα ειναι κ αυτο μεσα....θελουμε καλυτερα τεμαχια κ υπηρεσιες.για πολλους λογους γινεται η αποχη,οχι μονο για την τιμη
deker εγω επιμενω οτι εχει ωραια γκομενακια,ψαξιμο θελει και δοκιμες.και θα κανω και λιγη δυσφημιση τωρα για να μην την πατανε ορισμενοι.η συνεταιρικη τριαδα σπιτιων ΕΡΩΣ 16-ΜΑΝΤΖΑΡΟΥ 1-ΜΑΝΤΖΑΡΟΥ 10 αν και εχει ωραιες κοπελες,εχει τα ακριβοτερα προγραμματα.πχ τζακουζι στα 160ε χωρις τα υπολοιπα εξτραδακια.Ε τι να κανουμε τωρα??Ειναι απλο.δεν παιρνουμε προγραμματα σ'αυτα τα σπιτια.στο καινουριο ομως στουντιο στην 26ης Οκτωβριου δινει τζακουζι στα 120ε με φουλ εξτρα.οποτε ποιο απο τα δυο θα επιλεξουμε??Γι'αυτο θα επιμεινω για ακομη μια φορα...οταν δινετε ενημερωσεις,να γραφετε για τις τιμες των προγραμματων.για να μπορει ο αλλος που δεν ξερει να συγκρινει και να επιλεγει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Συμφωνω...απολυτα.!
Να κλειδωθει τωρα.!
Προεδρε παρε θεση.!
καλα ντε.... μη βαρας.να κλειδωθει.....η μηπως να το εβαζα ψηφοφορια στο θεμα της αποχης κ κ να αποφασισει ο λαος? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker εγω επιμενω οτι εχει ωραια γκομενακια,ψαξιμο θελει και δοκιμες.και θα κανω και λιγη δυσφημιση τωρα για να μην την πατανε ορισμενοι.η συνεταιρικη τριαδα σπιτιων ΕΡΩΣ 16-ΜΑΝΤΖΑΡΟΥ 1-ΜΑΝΤΖΑΡΟΥ 10 αν και εχει ωραιες κοπελες,εχει τα ακριβοτερα προγραμματα.πχ τζακουζι στα 160ε χωρις τα υπολοιπα εξτραδακια.Ε τι να κανουμε τωρα??Ειναι απλο.δεν παιρνουμε προγραμματα σ'αυτα τα σπιτια.στο καινουριο ομως στουντιο στην 26ης Οκτωβριου δινει τζακουζι στα 120ε με φουλ εξτρα.οποτε ποιο απο τα δυο θα επιλεξουμε??Γι'αυτο θα επιμεινω για ακομη μια φορα...οταν δινετε ενημερωσεις,να γραφετε για τις τιμες των προγραμματων.για να μπορει ο αλλος που δεν ξερει να συγκρινει και να επιλεγει
γιατι τοσο καιρο δεν εγραφες τιποτα ρε κουφαλα?βασικα προσεξα οτι ειχες παρει θεση γι αυτο κ σε ρωτησα πριν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα κανεις αποχη?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
εσυ δεν κρατιεσαι για την αποχη

Εγω ετσι και αλλιως απεχω εδω και μια βδομαδα σχεδον...προχθες τρακαρα κιωλας εφτυχως δεν εφτεγα και τα λεφτα που μαζεψα θα πανε αλλου τωρα
...για κανα 15ημερο ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΕΛΟΣ.!

...Μιλανα μην με περημενεις τα λεφτα θα μας τα φαει ο Λαμαρινας...!! :headbang: :headbang: :headbang:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
γιατι τοσο καιρο δεν εγραφες τιποτα ρε κουφαλα?βασικα προσεξα οτι ειχες παρει θεση γι αυτο κ σε ρωτησα πριν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα κανεις αποχη?
τι δεν εγραψα τοσο καιρο?τι εννοεις?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγω ετσι και αλλιως απεχω εδω και μια βδομαδα σχεδον...προχθες τρακαρα κιωλας εφτυχως δεν εφτεγα και τα λεφτα που μαζεψα θα πανε αλλου τωρα
...για κανα 15ημερο ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΕΛΟΣ.!

...Μιλανα μην με περημενεις τα λεφτα θα μας τα φαει ο Λαμαρινας...!! :headbang: :headbang: :headbang:
χοντρη ζημια?εσυ ολα καλα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι δεν εγραψα τοσο καιρο?τι εννοεις?
δεν πηρες θεση ρε παιδι μου.δεν βγηκες να πεις ναι στην αποχη η οχι γιατι το θεωρεις μαλακια....κ λεω μαλακια γιατι εισαι λιγο χυμα κ δεν θα κολλουσες να το πεις ετσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
δεν πηρες θεση ρε παιδι μου.δεν βγηκες να πεις ναι στην αποχη η οχι γιατι το θεωρεις μαλακια....κ λεω μαλακια γιατι εισαι λιγο χυμα κ δεν θα κολλουσες να το πεις ετσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει δε θα το'λεγα ετσι διοτι σεβομαι αυτον που κανει αποχη.ειναι η γνωμη του καθενος,ασχετα αν εγω διαφωνω.οποτε οπως καταλαβαινεις για μενα δεν εχει νοημα η αποχη.το πιο απλο που εχετε να κανετε...ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ που παρεχουν μετριες υπηρεσιες σε υψηλες τιμες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom