Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μηπως δεν λεμε την ιδια?
Χριστινα αδερφή της Μάντυς. Όταν πρωτοήρθε δούλευε σσαπφούς.
μηπως δεν λεμε την ιδια?
ναι,την ιδια λεμεΧριστινα αδερφή της Μάντυς. Όταν πρωτοήρθε δούλευε σσαπφούς.
θα πηγαινα τις προαλλες να τσεκαρω αλλα κεφαλληνιας ηταν κλειστο...αν ειναι η γνωστη παλια δεν λεει πολλα απο εμφανιση,καμια σχεση με τις φωτο αλλα καλα γαμιεται μεσα στο δωματιο.ανεβαινει απο πανω,προστυχολογα κλπ.αν ειναι αλλη καινουρια δεν ξερω αλλα πρεπει να την δοκιμασουμε..μιας και μιλάμε για ποιότητα στα στόυντιο, αποχή κτλ, αυτή η εμμανουέλα που έχει φωτό στο άθενς υπάρχει? φαινεται αστέρι αλα δεν έχω ακούσει απο κανέναν καμμια αναφορά.
το βραδυ;εκανα μια μινι-βολτα χθες εκει που γαμανε οι φτωχοι...
-Προμηθεως τερμα πανω.η Καρμεν στα 40ε.βυζολαγνοι ορματε!!πολυ ωραιο μωρο,αδυνατο με ομορφη πονηρη φατσουλα και βυζαρες τις οποιες ειχε πεταμενες εξω.στο ιδιο σπιτι πρωινη δουλευει η επισης βυζαρου και μικρουλα Σιμονα για την οποια ειχα γραψει πριν κανα δυο βδομαδες.οποτε εχετε δυο βυζαρουδες στο ιδιο σπιτι
-Προμηθεως μπλε.η Μαιρουλα στα 30ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως 14.επεστρεψε η ξανθια,ψηλη και ομορφη Λαουρα με πολυ περιορισμενα εξτραδακια πλεον
-Προμηθεως τερμα κατω.η ομορφη και συμπαθητικη Μιρελλα στα 40ε
-Σαπφους πρωτο διδυμο.εδω διεκοπη και η βολτα μου.δουλευε η Βερονικα.λεω θα δοκιμασω για πρωτη φορα.τι ειναι αυτο το πραμα ρε μαλακες???τι εχανα τοσο καιρο ο ανθρωπος??αγκαλιες,χαδακια,φιλακια.μου πηρε πιπα σε σταση 69 αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε μ'αφησε να την γευτω λιγακι.στο τελος ανεβηκε δευτερη φορα απο πανω για να με τελειωσει.χωρις υπερβολη πρεπει να εκατσε κανενα 25λεπτο μεσα.μια πραγματικα υπεροχη κοπελα.ειμαι υπερ-ευχαριστημενος και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους δε τη δοκιμασαν ακομη
ναι αλλα κανανε μια μικρη αλλαξοκωλια με τη Μιρελλα...το βραδυ;
η βερονικα στο 25 δεν ηταν;
αλλαξε δηλαδης;
τις πηδησες και τις δυο;ναι αλλα κανανε μια μικρη αλλαξοκωλια με τη Μιρελλα...
οχι τη Μιρελλα δε την εχω παρει ακομα.αλλα μαλλον ηρθε η σειρα της σιγα σιγατις πηδησες και τις δυο;
ΩΡΑΙΟΣ
οχι τη Μιρελλα δε την εχω παρει ακομα.αλλα μαλλον ηρθε η σειρα της σιγα σιγα