Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
η σαρα η οχι εκ της κωλετη
που ηταν μαντζαρου
ξερεις κανεις που δουλευει;

Επισκέπτης
Στην μαντζάρου δούλευε μέχρι την Τρίτη βραδυνή για τώρα δεν ξέρω, γιατί δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι να τους πεις 2 φωνήεντα?  :)

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μιας και μιλάμε για ποιότητα στα στόυντιο, αποχή κτλ, αυτή η εμμανουέλα που έχει φωτό στο άθενς υπάρχει? φαινεται αστέρι αλα δεν έχω ακούσει απο κανέναν καμμια αναφορά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μιας και μιλάμε για ποιότητα στα στόυντιο, αποχή κτλ, αυτή η εμμανουέλα που έχει φωτό στο άθενς υπάρχει? φαινεται αστέρι αλα δεν έχω ακούσει απο κανέναν καμμια αναφορά.
θα πηγαινα τις προαλλες να τσεκαρω αλλα κεφαλληνιας  ηταν κλειστο...αν ειναι η γνωστη παλια δεν λεει πολλα απο εμφανιση,καμια σχεση με τις φωτο αλλα καλα γαμιεται μεσα στο δωματιο.ανεβαινει απο πανω,προστυχολογα κλπ.αν ειναι αλλη καινουρια δεν ξερω αλλα πρεπει να την δοκιμασουμε..

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ειρήνη από νικηφόρου που θα την πετύχουμε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γεια σου ρε tommo εισαι τυπος!

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για σήμερα το βράδυ , μετά τις 10 , παίζει τίποτα καλό απο περιοχή city-gate και βίλκα ?

Έχω πολύ καιρό να κάνω μπουρδελοτσάρκα ......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οπως εχει ψηφιστει στο αλλο θεμα.....η αποχη θα γινει πραγματικοτητα παιδες.......ολοι οι συναγωνιστες 1-15/11 δεν πρεπει να παμε η να καταθεσουμε στα στουντιο η στα μουρδελα της πολης μας μπας κ δουμε καμια ασπρη μερα.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ως αντιπροεδρος λεω αντισθενη να κλειδωθει και το θρεντ μεχρι 16/11...να σπαμαρουμε μονο αλλου :rockon: :rockon:
καμια μπουρδελο ενημερωση...
και τα πμ κομμενα :grin: :grin: :grin: ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
  εκανα μια μινι-βολτα χθες εκει που γαμανε οι φτωχοι...

-Προμηθεως τερμα πανω.η Καρμεν στα 40ε.βυζολαγνοι ορματε!!πολυ ωραιο μωρο,αδυνατο με ομορφη πονηρη φατσουλα και βυζαρες τις οποιες ειχε πεταμενες εξω.στο ιδιο σπιτι πρωινη δουλευει η επισης βυζαρου και μικρουλα Σιμονα για την οποια ειχα γραψει πριν κανα δυο βδομαδες.οποτε εχετε δυο βυζαρουδες στο ιδιο σπιτι
-Προμηθεως μπλε.η Μαιρουλα στα 30ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως 14.επεστρεψε η ξανθια,ψηλη και ομορφη Λαουρα με πολυ περιορισμενα εξτραδακια πλεον
-Προμηθεως τερμα κατω.η ομορφη και συμπαθητικη Μιρελλα στα 40ε
-Σαπφους πρωτο διδυμο.εδω διεκοπη και η βολτα μου.δουλευε η Βερονικα.λεω θα δοκιμασω για πρωτη φορα.τι ειναι αυτο το πραμα ρε μαλακες???τι εχανα τοσο καιρο ο ανθρωπος??αγκαλιες,χαδακια,φιλακια.μου πηρε πιπα σε σταση 69 αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε μ'αφησε να την γευτω λιγακι.στο τελος ανεβηκε δευτερη φορα απο πανω για να με τελειωσει.χωρις υπερβολη πρεπει να εκατσε κανενα 25λεπτο μεσα.μια πραγματικα υπεροχη κοπελα.ειμαι υπερ-ευχαριστημενος και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους δε τη δοκιμασαν ακομη

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Άντε τώρα μετά τον pacino να στηρίξεις αποχή... α ρε για νηστεία είμαστε...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
  εκανα μια μινι-βολτα χθες εκει που γαμανε οι φτωχοι...

-Προμηθεως τερμα πανω.η Καρμεν στα 40ε.βυζολαγνοι ορματε!!πολυ ωραιο μωρο,αδυνατο με ομορφη πονηρη φατσουλα και βυζαρες τις οποιες ειχε πεταμενες εξω.στο ιδιο σπιτι πρωινη δουλευει η επισης βυζαρου και μικρουλα Σιμονα για την οποια ειχα γραψει πριν κανα δυο βδομαδες.οποτε εχετε δυο βυζαρουδες στο ιδιο σπιτι
-Προμηθεως μπλε.η Μαιρουλα στα 30ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως 14.επεστρεψε η ξανθια,ψηλη και ομορφη Λαουρα με πολυ περιορισμενα εξτραδακια πλεον
-Προμηθεως τερμα κατω.η ομορφη και συμπαθητικη Μιρελλα στα 40ε
-Σαπφους πρωτο διδυμο.εδω διεκοπη και η βολτα μου.δουλευε η Βερονικα.λεω θα δοκιμασω για πρωτη φορα.τι ειναι αυτο το πραμα ρε μαλακες???τι εχανα τοσο καιρο ο ανθρωπος??αγκαλιες,χαδακια,φιλακια.μου πηρε πιπα σε σταση 69 αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε μ'αφησε να την γευτω λιγακι.στο τελος ανεβηκε δευτερη φορα απο πανω για να με τελειωσει.χωρις υπερβολη πρεπει να εκατσε κανενα 25λεπτο μεσα.μια πραγματικα υπεροχη κοπελα.ειμαι υπερ-ευχαριστημενος και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους δε τη δοκιμασαν ακομη
το βραδυ;
η βερονικα στο 25 δεν ηταν;
αλλαξε δηλαδης;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom