You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ε αυτο δε σου λεω τωρα??η Βερονικα χθες το βραδυ ηταν στο πρωτο διδυμο στη Σαπφους.που μπερδευεσαι??
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ
επιδη ψαχνω για ενα νεανισκο
η βερονικα δουλευει;
και που;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Προεδρε πειραζει αν συνοδευσω ενα αβγαλτο νεανισκοκαλα ρε δεν ντρεπεστε καθολου?μετα τι αποχη κ σκατα θελουμε?αλ θα κανεις αποχη?
εις τας ηδονικας σπιτακιαν προς κορεσμου των ζωικων του ορμων
δεν ειναι απο σαλονικη
θα πιαστει ως σπασιμο της αποχης;
προεδρε να το υποβαλλω γραπτως;
κ εσυ τεκνον βρουτε?Προεδρε πειραζει αν συνοδευσω ενα αβγαλτο νεανισκο
εις τας ηδονικας σπιτακιαν προς κορεσμου των ζωικων του ορμων
δεν ειναι απο σαλονικη
θα πιαστει ως σπασιμο της αποχης;
προεδρε να το υποβαλλω γραπτως;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
αχ τι μου κανεις τωρα?βλεπεις οτι μερες τωρα εχω αποφυγει να παρω θεση πανω στο θεμα.δηλαδη αν δε γαμησουμε εγω,εσυ και αλλοι 5 απο δω μεσα,θα κλαινε τα μπουρδελα??καλα ρε δεν ντρεπεστε καθολου?μετα τι αποχη κ σκατα θελουμε?αλ θα κανεις αποχη?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
εγω οχι προεδρεκ εσυ τεκνον βρουτε?
τα τηρω κατα γραμα
για ενα νεανισκο που ειναι αχυστος εδω και 10ετιες
επιτρεπεται;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
εγω λεω να το πας το κτηνος να ξεχαρμανιασειεγω οχι προεδρε
τα τηρω κατα γραμα
για ενα νεανισκο που ειναι αχυστος εδω και 10ετιες
επιτρεπεται;
ρε συ αλ αν σκεφτουμε ολοι ετσι τοτε ολοι θα πηγαινουμε να γαμησουμε.το θεμα ειναι να μην παει κανεις κ ειπαμε,αν ριξουν τις τιμες εχει καλως,αλλιως θα κανουμε κ οικονομια.γαμαικανε,να το πας το παιδι,εσυ να μην μπεις μεσα προδοτη
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
YES SIR.ρε συ αλ αν σκεφτουμε ολοι ετσι τοτε ολοι θα πηγαινουμε να γαμησουμε.το θεμα ειναι να μην παει κανεις κ ειπαμε,αν ριξουν τις τιμες εχει καλως,αλλιως θα κανουμε κ οικονομια.γαμαικανε,να το πας το παιδι,εσυ να μην μπεις μεσα προδοτη
α να χαθειςYES SIR.
να σε πω,μηπως αντι για arcans να βαλεις νικ μπριζας?ντεκερ ο γαμαικανος παει να σπασει το εμπαρκο ρε μαλακα.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
κοιταξε ντεκερα να χαθεις
εγω λειτουργω στρατιωτικα και σεβομαι τους θεσμους
αφου εισαι εσυ ο βρυζας του θρεντ υπακουμε
αλλα εχω πληροφοριες εκ των εσω
για την καθαιρεση σου απο το αντιπαλο δεος
κ το αντιπαλο δεος ακουει στο ονομα?κοιταξε ντεκερ
γιατι ρε μαλακα?να σε πω,μηπως αντι για arcans να βαλεις νικ μπριζας?
γαμαικανε εσυ επειδη εισαι σουπερας μαλλον θα την κανεις την λαμογια.κοιταξε ντεκερ
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
η ουσια του πραγματος ειναι αλλη για μενα.οι τιμες δε πιστευω οτι θα πεσουν.το θεμα ειναι σ'αυτες τις τιμες να ανεβει το παρεχομενο επιπεδο υπηρεσιων.δηλαδη αν δινω το 40αρι και η γκομενα ειναι οπως ηταν η Βερονικα χθες βραδυ,ε τοτε χαλαλι της.Τα στουντιο ομως με την πολυτελεια που φτιαχτηκαν και στα σημεια που φτιαχτηκαν,δεν απευθυνονται στο ευρυ κοινο.στο Βαρδαρη ο καθε κακομοιρης περαστικος μπαινει και παιρνει και λιγο ματι πριν παει στη δουλεια του.φαντασου να γινοταν αυτο στο ΛΑ ΦΑΜ ας πουμε.ρε συ αλ αν σκεφτουμε ολοι ετσι τοτε ολοι θα πηγαινουμε να γαμησουμε.το θεμα ειναι να μην παει κανεις κ ειπαμε,αν ριξουν τις τιμες εχει καλως,αλλιως θα κανουμε κ οικονομια.γαμαικανε,να το πας το παιδι,εσυ να μην μπεις μεσα προδοτη
μα ειναι κ αυτο μεσα....θελουμε καλυτερα τεμαχια κ υπηρεσιες.για πολλους λογους γινεται η αποχη,οχι μονο για την τιμηη ουσια του πραγματος ειναι αλλη για μενα.οι τιμες δε πιστευω οτι θα πεσουν.το θεμα ειναι σ'αυτες τις τιμες να ανεβει το παρεχομενο επιπεδο υπηρεσιων.δηλαδη αν δινω το 40αρι και η γκομενα ειναι οπως ηταν η Βερονικα χθες βραδυ,ε τοτε χαλαλι της.Τα στουντιο ομως με την πολυτελεια που φτιαχτηκαν και στα σημεια που φτιαχτηκαν,δεν απευθυνονται στο ευρυ κοινο.στο Βαρδαρη ο καθε κακομοιρης περαστικος μπαινει και παιρνει και λιγο ματι πριν παει στη δουλεια του.φαντασου να γινοταν αυτο στο ΛΑ ΦΑΜ ας πουμε.
αλλος.....τι μπαζα ειναι αυτα ρε?σε 3 μερες εχουμε αποχη,δεν καταλαβαινουμε απο αυτα
Επισκέπτης
παρε ενα "μπαζο"αλλος.....τι μπαζα ειναι αυτα ρε?σε 3 μερες εχουμε αποχη,δεν καταλαβαινουμε απο αυτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις