Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σαυτο που ειναι στο παρκινγκ, κεφαλληνιας εννοεις? δεν ειναι εκει παντως...εκτος αν δεν καταλαβα τι εννοεις....κανω γενικα γυρες, και ομολογω οτι δεν την εχω πετυχει ποτε...εχουν πεσει και πολλεσ χρισρινες μαυρομαλλεσ και χαθηκε η μπαλα λιγο...παντως δουλευε τωρα που το σκεφτομε 1.5, ισως και 2 χρονια πριν στην καραβαγκου..αν νιωθεις, πες τιποτα...ευχαριστω και για τις ευχες!
εγω δεν ειπα οδο γιατι δεν ηξερα αν θα καταλαβαινες....εκει εννοω.η χριστινα δεν ειναι μαυρομαλλα.τα εχει κανει ξανθα τελειως πλεον.αυτη λεμε κ οι δυο φιλε,μπορει να μην την θυμασαι καλα,δεν δουλευε αλλη χριστινα εκεινη την εποχη στη καραβογκου κ την ξερω πολυ καλα γιατι την παιρνω εδω κ 2 χρονια.την παρουσιαζαν κιολας παλιοτερα τα χριστουγεννα χριστινα το χριστουγεννιατικο γλυφιτζουρι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχει τις σιλικονατες βυζαρες αλλα εχει χασει καποια κιλακια κ εχει πεσει λιγο η κολαρα της αλλα ειναι η ιδια μεσα στο δωματιο,μη σου πω κ καλυτερη

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Αυτή τελικά είναι Πολωνέζα ή όχι; Γιατί αν είναι επιβάλλεται μία κατάθεση (μετά την αποχή φυσικά  ;))
Eτσι λεει..τι να σου πω? Ειναι δεν ειναι,μουναρα ειναι παντως....Αλλα καταξεσκισμενη

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Ωραία... Επόμενη στη λίστα καταθέσεων λοιπόν η Πολωνέζα Χριστίνα  :grin:

serz3

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι λες τωρα ρε φιλε....θα παω οπωςδηποτε να τσεκαρω! Τοτε ηταν σουπερ η κοπελα (καλα οχι οτι τωρα θα αλλαξε..)..αν παντως στην φυσαρμονικα σε κοιταει στα ματια τοτε στανταρ ειναι αυτη!
Thanks παντως για την εγκαιρη (?) και αμμεση ανταποκριση...

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Πω πω ρε φιλε..θα βγαλουν τα χερια μου καλους  :jerking:...παλι καλα που θα ξεσπαω στη δικια μου

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
να τα χιλιασεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα ποστ,ειναι το μωρο μου φιλε,το χριστινακι μου,δεν σου λεω που ειναι γιατι θα με κερατωσει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπες στο πιο κατω στενο διπλα στο μυλο κ θα κααλαβεις που ειναι....γραφει αφροδιτη η ταμπελα απ εξω

Αρε κουφαλα προεδρε για αυτο μια φορα σαν να σε πειραξαν τα κακα σχολια που καναμε για το Χριστινακι... :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πειραζει σε νιωθω γιατι καπως ετσι νιωθω και εγω για το Μιλανακι... :kissass: :kissass: :kissass:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τι λες τωρα ρε φιλε....θα παω οπωςδηποτε να τσεκαρω! Τοτε ηταν σουπερ η κοπελα (καλα οχι οτι τωρα θα αλλαξε..)..αν παντως στην φυσαρμονικα σε κοιταει στα ματια τοτε στανταρ ειναι αυτη!
οχι απλα σε κοιταει στα ματια σου βαζει κ την καποτα στο στομα κ οταν σε καυλωνει σου λεει κατι του στυλ ΄θες να το βαλεις στο ζαστο μουνακι μου?'

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αρε κουφαλα προεδρε για αυτο μια φορα σαν να σε πειραξαν τα κακα σχολια που καναμε για το Χριστινακι... :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πειραζει σε νιωθω γιατι καπως ετσι νιωθω και εγω για το Μιλανακι... :kissass: :kissass: :kissass:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Ξερεις την Ηρα? Ωραιο μωρο,αδυνατουλα με σιλικονατες βυζαρες.Πρωινα δουλευει Σαπφους 5.
Ωπα,καλη πληροφορια αυτη φιλε μου...
Πιο αναλυτικη περιγραφη?Και κυριως μεγεθος βυζιου σε σχεση με παλαμη?Και απο συμπεριφορα?

serz3

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παράθεση από: serz3 στις σήμερα στις 23:14
οχι απλα σε κοιταει στα ματια σου βαζει κ την καποτα στο στομα κ οταν σε καυλωνει σου λεει κατι του στυλ ΄θες να το βαλεις στο ζαστο μουνακι μου?'

xaxa!! :grin: παντως επειδη εσπευσα να παρω τηλεφωνο στο μερος να δω τι και πως, μου η τσατσα οτι εχει ρεπο ολη την βδομαδα και δεν ξερει και αν θα επιστρεψει! αυτα τα νεα αδερφε, και σορρυ για το μοιρασμα!

(το ματωσα το ΄παραθεση΄)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Πιο αναλυτικη περιγραφη?Και κυριως μεγεθος βυζιου σε σχεση με παλαμη?Και απο συμπεριφορα?
δεν εχει καλο βυζι :- :- :- :- :-
αλλα ειναι καλη στο δωμα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Xμμ...αρα υπερβολικος ο συναδελφος?Σε συγκριση με Αφρουλα,μεγαλυτερο?Μικροτερο?
παρασαγκας μικροτερο
και με χειροτερη επεμβαση
ο γιατρος ηταν κομπογιανιτης
σαν να πιανεις κουραμανα
αλλα θεσπεσια στο δωμα

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
παρασαγκας μικροτερο
και με χειροτερη επεμβαση
ο γιατρος ηταν κομπογιανιτης
σαν να πιανεις κουραμανα
αλλα θεσπεσια στο δωμα
Σ ευχαριστω φιλε μου....Αν μπορεσω να ξεφυγω λιγο απο δουλεια,θα παω να κρινω ιδιοις ομασι

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ψηλη,συμπαθητικη κοπελα,ωραιο στηθος..παντως μικρο δεν ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom