You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)
antipaleyon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΞΕΡΟΥΜΕ τπτ για μια χριστινα που δουλευε παλια στο ερωτικα? με κοντο μελαχρινο μαλι γερμανιδα ξερουμε που ειναι τωρα???ηταν πολυ
φιλε ξερουμε τα παντα γι αυτην την κοπελα....δεν νομιζω να μην δεν την εχει παρει κανενας απο δω μεσα.πολυ καλη μεσα στο δωματιο κ απο εμφανιση καλη.αδερφη της μαντυ η οποια ειναι κ αυτη δυναμιτης κ εχει κ σιλικονατα βυζακια....ειναι απο γερμανια κ κανει ακαποτες πιπες κ χωρις να πληρωσεις,αμα γουσταρει λιγο βεβαιαΞΕΡΟΥΜΕ τπτ για μια χριστινα που δουλευε παλια στο ερωτικα? με κοντο μελαχρινο μαλι γερμανιδα ξερουμε που ειναι τωρα???ηταν πολυ
antipaleyon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ την βρουμε ρε φιλε που ειναι τωρα?φιλε ξερουμε τα παντα γι αυτην την κοπελα....δεν νομιζω να μην δεν την εχει παρει κανενας απο δω μεσα.πολυ καλη μεσα στο δωματιο κ απο εμφανιση καλη.αδερφη της μαντυ η οποια ειναι κ αυτη δυναμιτης κ εχει κ σιλικονατα βυζακια....ειναι απο γερμανια κ κανει ακαποτες πιπες κ χωρις να πληρωσεις,αμα γουσταρει λιγο βεβαια
δεν ξερω φιλε.....νομιζω πως θα ερθει σε λιγο καιρο παλι αλλα δεν ξερω ποτε ακριβως.εκτος αν ειναι πρωινη,που δεν το κοβωΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ την βρουμε ρε φιλε που ειναι τωρα?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Αθηνα ειναι...
ναι αλλα καποιος ειχε πει οτι γυρναει καποια στιγμη,το ψαχβω το ποστ αλλα δυσκολα να το βρωΑθηνα ειναι...
antipaleyon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πωωωωω πικρα και τα city tours twra einai poly gtp
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειναι απο γερμανια κ κανει ακαποτες πιπες κ χωρις να πληρωσεις,αμα γουσταρει λιγο βεβαια
Πράγματι την είχα πάρει στην Σαπφούς πριν πάει Φρίξου είχα πάρει απλό πρόγραμμα και με πλακωσε στο τσιμπούκι ακάποτο και μάλιστα εχυσα στο στόμα της... Έμεινα καγκελο!
μηπως δεν λεμε την ιδια?Πράγματι την είχα πάρει στην Σαπφούς πριν πάει Φρίξου είχα πάρει απλό πρόγραμμα και με πλακωσε στο τσιμπούκι ακάποτο και μάλιστα εχυσα στο στόμα της... Έμεινα καγκελο!
εκανα μια μινι βολτα σημερα γιατι βρεθηκα στην περιοχη του μυλου.δεν καταθεσα κ δεν θα ξανακανω βολτα μεχρι τις 15 οπου κ τελειωνει η αποχη.....η ελενα στη φριξου,στο καινουριο της φριξου μια νεα πατριτσια,με μεγαλα βυζια αλλα πιασηματα για τους βυζολαγνους μας,περασα απο την μονικα.ολοι αποχη γιατι δεν μας βλεπω καλα
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Ρε φιλε deker,δεν σε σε ξερω ,αλλα σε γουσταρω ρε φιλε,ειλικρινα...Και μονο που σκεφτηκες αυτην την ταλαιπωρη κατηγορια των βυζολαγνων, εισαι αξιος δημοσιων συγχαρητηριων.....Εχω κατι...κ...ς...αλλα κρατιεμαι,λογω έλειψης κατι καλου...Γι αυτην εχεις ξανααναφερθει αλλα εχω ριξει ακυρο σε καθε χοντρουλα ή χοντρη....Αν και εσω στο μυαλο μου την αλλη που ανεφερες στην Προμηθεως,αλλα μονοι για ενα τεμαχιο να κανω πηγαιν ελα 35χλμ=3,5lt βενζινη x 1,02= 3,5eyrw....πολλα δεν ειναι???εκανα μια μινι βολτα σημερα γιατι βρεθηκα στην περιοχη του μυλου.δεν καταθεσα κ δεν θα ξανακανω βολτα μεχρι τις 15 οπου κ τελειωνει η αποχη.....η ελενα στη φριξου,στο καινουριο της φριξου μια νεα πατριτσια,με μεγαλα βυζια αλλα πιασηματα για τους βυζολαγνους μας,περασα απο το χριστινακι κ επισης απο την μονικα.ολοι αποχη γιατι δεν μας βλεπω καλα
σ ευχαριστω φιλε.ειναι οντως πολλα να τα δωσεις αλλα για την πατριτσια δεν ειχα ξαναπει.ειναι η πρωτη φορα που την βλεπω κ βασικα κ μενα μ αρεσει το βυζι κ ειναι το φορτε μου αλλα ειμαι κ εγω της ιδιας φασης με σενα,την θελω πολυ λεπτη με καλο βυζακι....σ αυτην δεν θα εμπαινα,την πατριστια εννοωΡε φιλε deker,δεν σε σε ξερω ,αλλα σε γουσταρω ρε φιλε,ειλικρινα...Και μονο που σκεφτηκες αυτην την ταλαιπωρη κατηγορια των βυζολαγνων, εισαι αξιος δημοσιων συγχαρητηριων.....Εχω κατι...κ...ς...αλλα κρατιεμαι,λογω έλειψης κατι καλου...Γι αυτην εχεις ξανααναφερθει αλλα εχω ριξει ακυρο σε καθε χοντρουλα ή χοντρη....Αν και εσω στο μυαλο μου την αλλη που ανεφερες στην Προμηθεως,αλλα μονοι για ενα τεμαχιο να κανω πηγαιν ελα 35χλμ=3,5lt βενζινη x 1,02= 3,5eyrw....πολλα δεν ειναι???
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Mακαρι τετοια ωρα να υπηρχε καμια σαν την Αφρουλα..Καμια με μεγαλα βυζια,αλλα αδυνατη,με καλο σωμα....Κριμα γι αυτην την Βικυ στην Κατεχακη...Ειλικρινα,κριμα...Εχει όλα τα φοντα,αλλα απο αποδοση τιποτα..Σαν τον ΑΡΗ στο ποδοσφαιρο ειναι..Αοσμη και αχρωμησ ευχαριστω φιλε.ειναι οντως πολλα να τα δωσεις αλλα για την πατριτσια δεν ειχα ξαναπει.ειναι η πρωτη φορα που την βλεπω κ βασικα κ μενα μ αρεσει το βυζι κ ειναι το φορτε μου αλλα ειμαι κ εγω της ιδιας φασης με σενα,την θελω πολυ λεπτη με καλο βυζακι....σ αυτην δεν θα εμπαινα,την πατριστια εννοω
Mακαρι τετοια ωρα να υπηρχε καμια σαν την Αφρουλα..Καμια με μεγαλα βυζια,αλλα αδυνατη,με καλο σωμα....Κριμα γι αυτην την Βικυ στην Κατεχακη...Ειλικρινα,κριμα...Εχει όλα τα φοντα,αλλα απο αποδοση τιποτα..Σαν τον ΑΡΗ στο ποδοσφαιρο ειναι..Αοσμη και αχρωμη
Γεια σας και απο μενα...πρωτο ποστ ειναι τουτο..
Εχω μια απορια για μια κοπελα που δουλευε στην καραβαγκου πριν κανα χρονο και βαλε..Χριστινα πρεπει να την λεγανε (οχι η γνωστη που πεζει ακομα..) ειχε μεγαλο σιλικονατο βυζι, λεπτο σωμα, σχετικα σκουρο δερμα, και σκιστο ματι...επισης ηταν τεραστια καυλα! μηπως ξερει κανεις που βρισκεται?
Εχω μια απορια για μια κοπελα που δουλευε στην καραβαγκου πριν κανα χρονο και βαλε..Χριστινα πρεπει να την λεγανε (οχι η γνωστη που πεζει ακομα..) ειχε μεγαλο σιλικονατο βυζι, λεπτο σωμα, σχετικα σκουρο δερμα, και σκιστο ματι...επισης ηταν τεραστια καυλα! μηπως ξερει κανεις που βρισκεται?
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Η χριστινα η 'ΠΟΛΩΝΕΖΑ' λες? Αυτη δουλευε εκει..και η αλλη περυσι ηταν η αννα-μαρια..
η χριστινα ειχε μεγαλο σιλικονατο βυζι,αλλα δεν ειχε σκουρο δερμα ρε συ...ποια εννοεις?
η χριστινα ειχε μεγαλο σιλικονατο βυζι,αλλα δεν ειχε σκουρο δερμα ρε συ...ποια εννοεις?
να τα χιλιασεις....Γεια σας και απο μενα...πρωτο ποστ ειναι τουτο..
τα ποστ,ειναι το μωρο μου φιλε,το χριστινακι μου,δεν σου λεω που ειναι γιατι θα με κερατωσει
μπες στο πιο κατω στενο διπλα στο μυλο κ θα κααλαβεις που ειναι....γραφει αφροδιτη η ταμπελα απ εξω
Σαυτο που ειναι στο παρκινγκ, κεφαλληνιας εννοεις? δεν ειναι εκει παντως...εκτος αν δεν καταλαβα τι εννοεις....κανω γενικα γυρες, και ομολογω οτι δεν την εχω πετυχει ποτε...εχουν πεσει και πολλεσ χρισρινες μαυρομαλλεσ και χαθηκε η μπαλα λιγο...παντως δουλευε τωρα που το σκεφτομε 1.5, ισως και 2 χρονια πριν στην καραβαγκου..αν νιωθεις, πες τιποτα...ευχαριστω και για τις ευχες!
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Η χριστινα η 'ΠΟΛΩΝΕΖΑ' λες?
Αυτή τελικά είναι Πολωνέζα ή όχι; Γιατί αν είναι επιβάλλεται μία κατάθεση (μετά την αποχή φυσικά ;))
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις