Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εγω golf ο αλλος μια Alfa gt δυαληθηκε ολη η μουρη του δεν ανοιγανε οι πορτες του ετοιμος να κλαψει ηταν το παλικαρι τον λυπηθηκα >:( >:( >:(
Παθητικη ασφαλεια σου λενε μετα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγω golf ο αλλος μια Alfa gt δυαληθηκε ολη η μουρη του δεν ανοιγανε οι πορτες του ετοιμος να κλαψει ηταν το παλικαρι τον λυπηθηκα >:( >:( >:(
Παθητικη ασφαλεια σου λενε μετα...
δεν πειραζει,εσυ να σαι καλα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ενταξει δε θα το'λεγα ετσι διοτι σεβομαι αυτον που κανει αποχη.ειναι η γνωμη του καθενος,ασχετα αν εγω διαφωνω.οποτε οπως καταλαβαινεις για μενα δεν εχει νοημα η αποχη.το πιο απλο που εχετε να κανετε...ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ που παρεχουν μετριες υπηρεσιες σε υψηλες τιμες.
το κανουμε κ αυτο κ τι καταλαβαινουμε?μπαινουν οι νταβαδες κ στελνουν πμ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σας χαιρετω.παω να την πεσω λιγο γιατι ειμαι πτωμα κ το βραδυ εχω δουλεια.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
θα μου επιτρεψετε να δωσω και μια λιγο εκτος θεματος πληροφορια για τον φιλο μας τον mpotofilo.επειδη στα μπουρδελα δε του βρηκαμε μποτες...του βρηκα εγω μια milfαρα με κατακοκκινες ψηλες μποτες η οποια στηνεται τις τελευταιες μερες στη Γιαννιτσων ακριβως απεναντι απο το ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.Mpotofile κανε μια βολτα να δεις...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
thnx al!! να κ καποιος που με σκεφτεται! αποχη απο τα σπιτακια που δε φορανε οι κοπελες μποτες μπας κ δουμε καμια μποτισια μερα κ εμεις!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
και ναι υπαρχει θεος κ για μας τους μποτοφιλους η λαουρα επεστρεψε στον παγωμενο θρονο της στο λαουροσπιτο βραδυνη με μαυρες γυαλιστερες μποτες! τρεχατε κ οποιος προλαβε  τον κυριον ειδε! Ακους μπλακ νταρκ?  :rockon: :lheel: :pipa3: :fuck2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μην γελατε ρε με τον πονο του ανθρωπου.... :grin: :grin:

edit :τον τιτλο τον αλλαξα για ευνοητους λογους...μετα απο ενα ποστ ενημερωσης ακολουθησαν 7 σελιδες σπαμ...αποχη ειπαμε ρεεεεεεεε....και στα λογια και στα εργα....

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
επειδη η αποχη μου απο τα μπουρδελα της πολης ειναι πολυ μεγαλη , θα ηθελα να ενημεροθω
αν υπαρχει καμοια κοπελα ασιατικης προελευσης :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επειδη η αποχη μου απο τα μπουρδελα της πολης ειναι πολυ μεγαλη , θα ηθελα να ενημεροθω
αν υπαρχει καμοια κοπελα ασιατικης προελευσης :)
οχι φιλε, αλλα μια λαουρα που παιζει στο ερως 16 αν και βραζιλιανα θυμιζει κατι απο ασια...λιγο ινδιανικα χαρακτηριστικα...τωρα ο τετσουο αν μ ακουσει ας πουμε που ειναι ασιατο-φιλος θα φριξει βεβαια γιατι δεν του αρεσει καθολου...ριξτην απλα μια ματια μπας και σου κανει κλικ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Την Σιμόνα την έχεις δοκιμάσει Αλ?
ναι ειναι αυτη που περιεγραψα πριν δυο βδομαδες.η χθεσινοβραδυνη τελικα ειναι η Καρμεν στο ιδιο σπιτι.για να μη μπερδευομαστε το λεω.αν και μοιαζουν πολυ μεταξυ τους,ειδικα στα βυζια

Επισκέπτης
ναι ειναι αυτη που περιεγραψα πριν δυο βδομαδες.η χθεσινοβραδυνη τελικα ειναι η Καρμεν στο ιδιο σπιτι.για να μη μπερδευομαστε το λεω.αν και μοιαζουν πολυ μεταξυ τους,ειδικα στα βυζια

Η Κάρμεν έχει βυζόμπαλα ναι, της άλλης δεν μου φάνηκαν έτσι..  :think: :think:

Επισκέπτης
την ειδες αποψε την Καρμεν??

Όχι έχει κάτι μέρες, την Σιμόνα την είχα δει την υποτιθέμενη πρώτη μέρα που έπιασε δουλεία εκεί ψιλοφευγαλέα μεν αλλά δεν μου φάνηκε να έχει βυζάρες γι'αυτό παραξενεύτηκα και σε ρωτάω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Όχι έχει κάτι μέρες, την Σιμόνα την είχα δει την υποτιθέμενη πρώτη μέρα που έπιασε δουλεία εκεί ψιλοφευγαλέα μεν αλλά δεν μου φάνηκε να έχει βυζάρες γι'αυτό παραξενεύτηκα και σε ρωτάω.
ναι κι εγω νομιζω αυτη που ειδα χθες τα εχει καπως μεγαλυτερα.σημασια εχει οτι το συγκεκριμενο σπιτι εχει κανει δυνατη ομαδουλα πλακα πλακα.Βανεσσα,Μιραμπελα και αυτες οι δυο μικρουλες τωρα τελευταια.και ολες κανουν 69 με γυμνο τσιμπουκι στα 60ε.πρεπει να ειναι η φθηνοτερη τιμη της αγορας

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
περασα απο φριξου,απο το πανω μαγαζι. ηταν η ελενη απο ρωσια, καλο κορμι, οχι κ τοσο καλο προσωπο, 30 κατι ηλικια. 30 ε το απλο προγραμμα το οποιο κ πηρα. η κοπελα μεσα ηταν πολυ καλη, καλη πιπα κ συμμετοχη στο σεξ, απο πανω, στα 4 κ χωρισ αρνηση για χαδια παντου κ κυριως χωρις βιαζυνη.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
θα μου επιτρεψετε να δωσω και μια λιγο εκτος θεματος πληροφορια για τον φιλο μας τον mpotofilo.επειδη στα μπουρδελα δε του βρηκαμε μποτες...του βρηκα εγω μια milfαρα με κατακοκκινες ψηλες μποτες η οποια στηνεται τις τελευταιες μερες στη Γιαννιτσων ακριβως απεναντι απο το ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.Mpotofile κανε μια βολτα να δεις...
προσεξε μην ειναι καμια Λολα και την βγαλει και τρομάξεις!!!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
οχι φιλε, αλλα μια λαουρα που παιζει στο ερως 16 αν και βραζιλιανα θυμιζει κατι απο ασια...λιγο ινδιανικα χαρακτηριστικα...τωρα ο τετσουο αν μ ακουσει ας πουμε που ειναι ασιατο-φιλος θα φριξει βεβαια γιατι δεν του αρεσει καθολου...ριξτην απλα μια ματια μπας και σου κανει κλικ...
λατινα μουλατα μεχρι τις 20:00
τρέχω να προλαβω!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom