Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως πιστευω πως τις κριτικες δεν τις διαβαζουν πολλοι οπως λες κ εσυ gl γι αυτο κ δεν μαθαινει κανενας τιποτα,γι αυτο ακριβως το λογο κ εγω δεν γραφω απλα προτιμω οτι ειναι να πω να το λεω σ αυτο το θεμα
σωστος

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
επι της βασης αυτης θετω ενα ζητημα...θελετε να φτιαξουμε θρεντ των κριτικων σαν τους αθηναιους;που να περνιουνται ολες και εκει;εγω οτι ειχα να πω οταν ημουν πανω το ειπα με τις κριτικες και δεν θελησα να σπαμαρω σε 20 σελιδες...
τωρα στο θεμα αποχη ειμαι μεσα εξ αναγκης ετσι κι αλλιως...μετα τις 16 θα δουμε τι θα δουμε

Εννοείς ξεχωριστό θρεντ για κάθε τάνα όπου θα αναφέρουμε που βρίσκεται και υπηρεσίες?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οχι ενα θρεντ που θα ποσταρουμε και τίς κριτικες απο θεσσαλονικη...ολες μαζι για να τις βρισκουμε ευκολα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το χριστινακι μου ειναι απο σημερα στην φριξου στο καινουριο......αχχχχχχχχχχχχχ.υπομονη σε 15 μερες

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
το χριστινακι μου ειναι απο σημερα στην φριξου στο καινουριο......αχχχχχχχχχχχχχ.υπομονη σε 15 μερες

Και εριξε και το κασε της στα 30 το απλο.....................φουλ προγραμμα 250.!!!
:cool2: :cool2: :cool2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
οχι φιλε.....ειναι στα 40ε κ ειναι σιγουρο αυτο.εκτος αν κανεις πλακα

Μπορει να μην ακουσα καλα δεν περνω ορκο  :headbang:πριν λιγο περασα μια βολτα η τσατσα με το χαρτακι μου τα ειπε δυο η τρεις φορες τα επανελαβε αλλα δεν εδινα σημασια αλλα το 250 φουλ προγραμμα το θυμαμαι καλα.

Εκανα και μια βολτα (περιπολια) απο βαρδαρη κοσμο ειχε μονο αλοδαπους λιγοι ελληνες λες να ποιανει η αποχη?
Παντως δεν ενεδωσα πουθενα...απορω με τον εαυτο μου πως κρατηθηκα :think: :think: :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μπορει να μην ακουσα καλα δεν περνω ορκο  :headbang:πριν λιγο περασα μια βολτα η τσατσα με το χαρτακι μου τα ειπε δυο η τρεις φορες τα επανελαβε αλλα δεν εδινα σημασια αλλα το 250 φουλ προγραμμα το θυμαμαι καλα.

Εκανα και μια βολτα (περιπολια) απο βαρδαρη κοσμο ειχε μονο αλοδαπους λιγοι ελληνες λες να ποιανει η αποχη?
Παντως δεν ενεδωσα πουθενα...απορω με τον εαυτο μου πως κρατηθηκα :think: :think: :think:
ειναι σιγουρα 40ε κ ειναι η πρωτη της μερα.καλα ρε εκανες βολτα?
δεν ειπαμε για την αποχη?
δεν πηγαινουμε πουθενα για να μην μπουμε καν στον πειρασμο

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
ειναι σιγουρα 40ε κ ειναι η πρωτη της μερα.καλα ρε εκανες βολτα?
δεν ειπαμε για την αποχη?
δεν πηγαινουμε πουθενα για να μην μπουμε καν στον πειρασμο

Η αποχη στα αλβανικα και τα ρωσικα πως ειναι ρε γαμω τη μου? Αυτοι οι απλυτοι θα κρατησουν αυτες τις μερες τα μαγαζια και τις τιμες....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πηγα περιπολο να ελενξω ντε...!! :2funny: :2funny:
Απο στουντιο δεν πηγα σε αλλα.
Η Χριστινα ειχε μονο εναν μεσα την ειδα και εφυγα για βαρδαρη.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Η αποχη στα αλβανικα και τα ρωσικα πως ειναι ρε γαμω τη μου? Αυτοι οι απλυτοι θα κρατησουν αυτες τις μερες τα μαγαζια και τις τιμες....
δεν νομιζω να δινουν οσα δινουμε εμεις απο δω μεσα....αλλα θα εχουμε προβλημα.πρεπει να βγαλουμε τον τηλεβοα για να τους το πουμε εκει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πηγα περιπολο να ελενξω ντε...!! :2funny: :2funny:
Απο στουντιο δεν πηγα σε αλλα.
Η Χριστινα ειχε μονο εναν μεσα την ειδα και εφυγα για βαρδαρη.
καταλαβα.....περιπολο το λεμε τωρα....λεγε ρε ατιμε που καταθεσες?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μπορει να μην ακουσα καλα δεν περνω ορκο  :headbang:πριν λιγο περασα μια βολτα η τσατσα με το χαρτακι
:think: :think: :think: :think: :think:
ακουσατε στα αθηναικα θρεντς οτι εχουν και αναρτημενο τιμοκαταλογο σε μερικα μπουρδελα; :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:  τι αλλο θα δουμε.....

250 για ποσο φουλ;ποση ωρα;τι παρεχει αφου ακαποτο δεν εκανε απο οτι θυμαμαι η συγκεκριμενη;τζακουζι και τετοια;τεσπα ψιλοκοροιδια θα ειναι μαλλον αν και η χριστινα αξιζει γενικα αλλα με αυτα τα λεφτα παιρνεις και σιτιτουρ...

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
μακάρι μάγκες να πιάσει τόπο η αποχή μας! την πρώτη φορά για 15μερο μέχρι να φτάσουμε τις 40μέρες,κάτι σαν σαρακοστή-νηστεία.
14+σήμερα είναι πολλές??  :sunglasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Οχι αληθεια δεν κατεθεσα εκανα μια γυρα σε 2-3 και εφυγα. Μπηκα σε πειρασμο ειδα μια καινουρια που δεν την ηξερα αλλα δεν μπηκα. Η τσατσα μου λεει φευγοντας πανε δες αγορι μου κανε τη βολτα σου  και θα ξαναρθεις ολοι ξαναγυρνανε. Αλλα που να ξερει.
Παντως απο κοσμο αλοδαπους τους εκοψα τους ποιο πολους.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μακάρι μάγκες να πιάσει τόπο η αποχή μας! την πρώτη φορά για 15μερο μέχρι να φτάσουμε τις 40μέρες,κάτι σαν σαρακοστή-νηστεία.
14+σήμερα είναι πολλές??   :sunglasses:
τιποτα δεν ειναι,θα δινει ο ενας στον αλλο κουραγιο.θα το ριχνω κ στη δικια μου 2 φορες τη μερα κ ολα καλα.βρειτε γκομενα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
:think: :think: :think: :think: :think:
ακουσατε στα αθηναικα θρεντς οτι εχουν και αναρτημενο τιμοκαταλογο σε μερικα μπουρδελα; :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:  τι αλλο θα δουμε.....

250 για ποσο φουλ;ποση ωρα;τι παρεχει αφου ακαποτο δεν εκανε απο οτι θυμαμαι η συγκεκριμενη;τζακουζι και τετοια;τεσπα ψιλοκοροιδια θα ειναι μαλλον αν και η χριστινα αξιζει γενικα αλλα με αυτα τα λεφτα παιρνεις και σιτιτουρ...

Το ιδιο προγραμμα καμια βδομαδα πριν που εκανα γυρα με το ξαδερφο μου το ακουσα και στη Μαντζαρου 10 που ηταν η Σαρα η βυζαρου 1 ωρα ειπε η τσατσα ολα ομως τα προγραμματα μαζι φουλ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

......εσυ ομως δεν μας ειπες? Πως ξερεις οτι η Χριστινα δουλευει σημερα στο καινουριο?
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom