εεεεεεεεε,να εγωωωωωωωω,ξερετεεεεεε,δεν ξερω.ετσι μου ηρθε.....ειχα περασει ρε συ πριν μερες,καμια βδομαδα δηλαδη κ μου το ειχε πει.βασικα μου ειχε πει οτι θα κλεισει αυτο που ηταν κ θα παει στο φριξου.......εσυ ομως δεν μας ειπες? Πως ξερεις οτι η Χριστινα δουλευει σημερα στο καινουριο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι που πρωτοστατειτε κι οι δυο στην αποχη..........εσυ ομως δεν μας ειπες? Πως ξερεις οτι η Χριστινα δουλευει σημερα στο καινουριο?
ρε φιλε εγω δεν πηγα μια βδομαδα πριν την αποχη κ δεν θα παω κ μια βδομαδα μετα,γιατι εχω δουλειες εκτος θεσ νικης,αλλα ειναι ασχετο αυτο.μεχρι τις 14 θα ειμαι εδω αλλα δεν θα παω πουθεναειναι που πρωτοστατειτε κι οι δυο στην αποχη....
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
εεεεεεεεε,να εγωωωωωωωω,ξερετεεεεεε,δεν ξερω.ετσι μου ηρθε.....ειχα περασει ρε συ πριν μερες,καμια βδομαδα δηλαδη κ μου το ειχε πει.βασικα μου ειχε πει οτι θα κλεισει αυτο που ηταν κ θα παει στο φριξου.
Πιο θα κλεισει της κεφαληνιας? Γιατι ηταν κλειστο που περασα. Ασε που και ΠΣΚ να πας παρκιν δεν εχει εκει και ειναι και η καντινα στην γωνια γαματα...καρτα βγαινεις.! Καλυτερα στην 26ης..να πας παρα εκει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η σαρα κανει και 69 η χριστινα δεν αφηνει γλειψιμο νομιζω ...τεσπα.....250 δεν τα δινω για καμια απο τις δυο...ενα 50 χριστινα και ενα 80 αρι στην σαρα με 69 καλα ειναι και με 130 τις παιρνω ντουμπλεξ σε μια βραδια αν ειναι...και ενδιαμεσως τρωω και ενα σουβλακι στο σιτι γκειτ να παρω δυναμεις....(Λεμε τωρα... θεωρητικο σεναριο... )Το ιδιο προγραμμα καμια βδομαδα πριν που εκανα γυρα με το ξαδερφο μου το ακουσα και στη Μαντζαρου 10 που ηταν η Σαρα η βυζαρου 1 ωρα ειπε η τσατσα ολα ομως τα προγραμματα μαζι φουλ.
ηταν κλειστο?αρα εχω δικιο......Πιο θα κλεισει της κεφαληνιας? Γιατι ηταν κλειστο που περασα. Ασε που και ΠΣΚ να πας παρκιν δεν εχει εκει και ειναι και η καντινα στην γωνια γαματα...καρτα βγαινεις.! Καλυτερα στην 26ης..να πας παρα εκει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σε βλεπουν ολοι οι πελατες του μυλου και οι παρκαδοροι και γελαν...γαμησε τα ...ενω η κοροβαγκου τουλαχιστον ηταν πριν τον μυλο και λιγο βαθυτερα κρυμμενη....αλλα παρκιν σαββατοβραδο ουτε με σφαιρεςΠιο θα κλεισει της κεφαληνιας? Γιατι ηταν κλειστο που περασα. Ασε που και ΠΣΚ να πας παρκιν δεν εχει εκει και ειναι και η καντινα στην γωνια γαματα...καρτα βγαινεις.! Καλυτερα στην 26ης..να πας παρα εκει
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
ειναι που πρωτοστατειτε κι οι δυο στην αποχη....
ΑΑΑΑΑ...πανω απο ολα η αποχη.!
Βλεπεις αν και εκανα γυρα πληροφοριες το ποιες ειδα δεν λεω...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σωστος.......get a life loosers......βρειτε γκομενα
Επισκέπτης
Κρατήστε να πάμε στις 15 μπουρδελοεκδρομή Αθήνα!!
περασα απο κεφαληνίας και η τσα2 μου είπε χριστινα ΤΕΛΟΣ από αυτο το μαγαζι πότε προλαβες ρε θηρίο και έμαθεςη γνωστη απο κοροβαγκου/κεφαλληνιας ετσι;
που πήγε?.....
εγω το ειπα φιλε χθες,μην μπερδευεσαιπερασα απο κεφαληνίας και η τσα2 μου είπε χριστινα ΤΕΛΟΣ από αυτο το μαγαζι πότε προλαβες ρε θηρίο και έμαθες
που πήγε?.....
και που να δεις εγώ που έπεσα σε γνωστους που πηγαν να δουν ΤΑΜΤΑκοΠιο θα κλεισει της κεφαληνιας? Γιατι ηταν κλειστο που περασα. Ασε που και ΠΣΚ να πας παρκιν δεν εχει εκει και ειναι και η καντινα στην γωνια γαματα...καρτα βγαινεις.! Καλυτερα στην 26ης..να πας παρα εκει
δεν μπερδευομαιεγω το ειπα φιλε χθες,μην μπερδευεσαι
απλά είσαι καλύτερος...και πιο ενήμερος
δεν το ειπα γι αυτο,απλα σχολιασες το ποστ του gl κ σου ειπα οτι εγω το ειπα γιατι μου το ειχε μεταφερει η χριστινα πριν καιρο.....εσυ ομως γιατι περασες?αποχη δεν εχουμε?δεν μπερδευομαι
απλά είσαι καλύτερος...και πιο ενήμερος
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αλλος προλαβε για την ακριβεια...ο ντεκερ και ο καραμαν...ειδικα ο ντεκερ την εχει πολυ σε εκτιμηση αλλα και εμενα μου αρεσε πολυ γιατι το εκανε με παθος και δεν ηταν κομοδινο..ηταν μια απο τις τοπ πουτανες της πολης μας...δεν ξερω αν αξιζει τοσο πια...δυστυχως τις προαλλες δεν ειχα ευχερεια σε νυχτερινη βαρδια οποτε δεν εψαξα να την βρω αν δουλευε οταν ηρθα...απο προγραμματα αξιζει μαζι της το σεξσοου -με 80 ευρω το κανε τοτες παλια,τωρα δεν ξερω -γιατι παιζει με τον δονητη και γενικως βγαζει μια φοβερη καυλα...τωρα τα 250 τα θεωρω πολλα οτι φουλ και να προσφερει εκτος κι αν δινει κωλαρακι...δεν ξερω..παλια δεν διαφημιζε εξω στο σαλονι τετοιο προγραμμα...περασα απο κεφαληνίας και η τσα2 μου είπε χριστινα ΤΕΛΟΣ από αυτο το μαγαζι πότε προλαβες ρε θηρίο και έμαθες
που πήγε?.....
με την αννα μαρια πχ με 200 ειχες σεξσοου,τζακουζι και 2 εκτονωσεις...αυτη στα 250 τι δινει δηλαδη;τεσπα αν κανενας ματσωμενος παει να μας πει να μαθουμε απο περιεργεια...ακαποτα και γλειφομουνια επισης δεν εκανε παλια θυμαμαι...ισπανικο με τις βυζαρες που εχει αξιζει επισης...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις