dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 929
- Πόντοι
- 4.535
ρε μπας κ εχεις τιποτα πιο σοβαρο,να μην σε πλησιαζουμε?
![]()
![]()
![]()
περαστικα
Λες πρόεδρε; Πάντως ωραία ιδέα της αποχής μαζί με αρρώστια... κάνω και οικονομία.
ρε μπας κ εχεις τιποτα πιο σοβαρο,να μην σε πλησιαζουμε?
![]()
![]()
![]()
περαστικα
μα εγω για σας δουλευω.....Λες πρόεδρε; Πάντως ωραία ιδέα της αποχής μαζί με αρρώστια... κάνω και οικονομία.
τι ακουω?gl σου πηδηξαν την γκομενα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η αποχη δεν ειναι μονο για μενα,ειναι για ολους,η μαλλον για το καλο ολων.ασχετα που χανω λεφτα γιατι καποιοι αυτες τις μερες με ειπαν κ νταβα
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα να το χαψω οτι εσυ μονο ματι πηρες;γλεντησε το κορμακι της ενας φιλος μου πρωταρης
εχε χαρη ο ντεκερ και οι αποχες του
gl σου μαγαρισαν το κοριτσι![]()
![]()
![]()
μηπως πηρες αδεια απο τη σημαια?αλλα ξεχασα,που να κρατησεις τοση χαρα μεσα σου?εδιωξες τον μαζινιο κ ηθελες γλεντια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΝΤΕΚΕΡ Ο ΝΤΑΒΑΣ...
ποιος το ειπε αυτο;
![]()
υγ:σου ζητησα αδεια και μου την εδωσες
το ξεχασες; :-
οχι gl εγω ειπαμε:τωρα να το χαψω οτι εσυ μονο ματι πηρες;
αστα σαπια...εφαγες καλα και δεν μιλας...δεν πειραζει αποχη απο δευτερα σαν τις διαιτες...
ΥΓ πλακα πλακα το καναμε συνθημα σαν την επανιδρυση του κωστακη ή τις καθαρες λυσεις του σημιτακου...ολο το θρεντ γυρω απο την αποχη περιστρεφεται...με καποια μικρα διαλειμματα....
οχι προεδρεμηπως πηρες αδεια απο τη σημαια?αλλα ξεχασα,που να κρατησεις τοση χαρα μεσα σου?εδιωξες τον μαζινιο κ ηθελες γλεντια![]()
![]()
![]()
![]()
+1000000000000000Όχι το θυμάμαι και εγώ που του έδωσες άδεια για να μυήσει έναν νέο στις χαρές του αγοραίου έρωτα... Α ρε πρόεδρε εγώ είμαι άρρωστος, εσύ ξεχνάς!
γινεται νοθεια προεδρε.οχι ρε ρεμαλια,το θυμαμαι αυτο,αλλα δεν θυμαμαι να ειπα δωσε κ εσυ καμια πιπα.....αυτος ο αθεοφοβος κατι θα εκανε σιγουρα
γιατι?γινεται νοθεια προεδρε.
ψοφατε για κουτσομπολιο ε;gl ποια γκομενα σου πηδηξαν?
αμα ειναι να σε φωναζουμε απο δω και περα rb.![]()
για πε για πε.......παντως αν το πουμε αυτο στο εφακι δεν θα σου ξανακανει κολπαψοφατε για κουτσομπολιο ε;![]()
![]()
ε λοιπον αλλη ειχα γκομενα οταν ημουν πανω οχι την εφη....![]()
![]()
![]()
![]()
σε δουλευουν οτι θα πανε δηθεν τους φιλους και πανε και γαμανεγιατι?
εμενα δουλευουν η την τσεπη τους?σε δουλευουν οτι θα πανε δηθεν τους φιλους και πανε και γαμανε
για πες ρε κουφαλα!ποια χρυσοπληρωνες?ψοφατε για κουτσομπολιο ε;![]()
![]()
ε λοιπον αλλη ειχα γκομενα οταν ημουν πανω οχι την εφη....![]()
![]()
![]()
![]()