You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
αλλος προλαβε για την ακριβεια...ο ντεκερ και ο καραμαν...ειδικα ο ντεκερ την εχει πολυ σε εκτιμηση αλλα και εμενα μου αρεσε πολυ γιατι το εκανε με παθος και δεν ηταν κομοδινο..ηταν μια απο τις τοπ πουτανες της πολης μας...δεν ξερω αν αξιζει τοσο πια...δυστυχως τις προαλλες δεν ειχα ευχερεια σε νυχτερινη βαρδια οποτε δεν εψαξα να την βρω αν δουλευε οταν ηρθα...απο προγραμματα αξιζει μαζι της το σεξσοου -με 80 ευρω το κανε τοτες παλια,τωρα δεν ξερω -γιατι παιζει με τον δονητη και γενικως βγαζει μια φοβερη καυλα...τωρα τα 250 τα θεωρω πολλα οτι φουλ και να προσφερει εκτος κι αν δινει κωλαρακι...δεν ξερω..παλια δεν διαφημιζε εξω στο σαλονι τετοιο προγραμμα...
με την αννα μαρια πχ με 200 ειχες σεξσοου,τζακουζι και 2 εκτονωσεις...αυτη στα 250 τι δινει δηλαδη;τεσπα αν κανενας ματσωμενος παει να μας πει να μαθουμε απο περιεργεια...ακαποτα και γλειφομουνια επισης δεν εκανε παλια θυμαμαι...ισπανικο με τις βυζαρες που εχει αξιζει επισης...
Και θα παμε να δωσουμε 200 η 250 σε μπουρδελο για τετοιο προγραμμα ενω μπορεις ανετα με τα ιδια λεφτα να παρεις cg σε τοπ ξενοδοχειο! βρε ουστ.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
προφανως οχι,λεμε τι ζηταει λεει ...δυο σελιδες πισω ο ντεκερ το ανεφερε....το αλλο θεμα με την γκομενα των 700 ευρω ανα ωρα το διαβασες;
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!! Ηδη εχω ακροβολισει τους συνεργατες μου σε διαφορα σημεια των 'ερυθρων' περιοχων ,οπου συχναζετε κατ'επαναληψη !!! Οι παραβατες θα τιμωρουνται παραδειγματικα με 30 για αρχη και.....στη συνεχεια η Μις Τζενη θα αναλαβει με αλλες 30 βουρδουλιες και αφθονη κρεββατομουρμουρα !!!! Εγω προειδοποιησα !!!!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
παντως εγω μεταξυ μας πιστευω να γινομαι πολυ λεπτομερειακος στις κριτικες μου αλλα μαλλον δεν τις διαβαζει κανεις για να εντοπισει τις καιριες λεπτομερειες...οι περισσοτεροι χρηστες της βορειου ελλαδος δεν βλεπω να χρησιμοποιουν αυτο το εργαλειο του σαιτ (δεν ξερουν ,βαριουνται;δεν ξερω)και ετσι περναν μετα απο λιγες μερες στο ντουκου και ολοι λεν οτι δεν ενημερωνονται απο δω επαρκως
πχ για την ελενα της 26 οκτωβριου52 εγραψα οτι δινει κωλαρακι με 120 ευρω που μου το παν στο δωματιο αλλα εγραψα κιολας οτι στο προγραμμα με γλειψιμο με αφησε ελευθερα να βαλω δαχτυλα στο μουνι της...το θυμαται ομως κανεις;η πληροφορια αυτη και η γενικοτερη gfe φαση μαζι της ειναι σημαντικη για καποιους...και εμφανισιακα χαρακτηριστικα βυζιου και κωλου δινω παντα...και οσο θυμαμαι και τιμες/προγραμματα...
επι της βασης αυτης θετω ενα ζητημα...θελετε να φτιαξουμε θρεντ των κριτικων σαν τους αθηναιους;που να περνιουνται ολες και εκει;εγω οτι ειχα να πω οταν ημουν πανω το ειπα με τις κριτικες και δεν θελησα να σπαμαρω σε 20 σελιδες...
τωρα στο θεμα αποχη ειμαι μεσα εξ αναγκης ετσι κι αλλιως...μετα τις 16 θα δουμε τι θα δουμε
Εγω τι να πω που ειχα ανοιξει τοπικ με ΟΛΕΣ τις κριτικες μια μια απο τις κοπελες με μερακι αφου εψαξα ΟΛΕΣ τισ 300+ τοτε σελιδες του τοπικ εδω και τις εκανα μια ωρεα σουμα και οταν το εκανα το τοπικ μου το εσβησε αντμιν γιατι οπως ειπε ηταν πολυ μεγαλο! χιχιχι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι να πεις κατα τα αλλα ειμαστε σε μπουρδελοσαιτ και εχει γεμισει με ενα καρο πολιτικα θεματα και ενας θεος ξερει τι αλλο
αυτο τους πειραξε...
τεσπα αντμιν και μοντς δεν την παλευουν γενικως οποτε no comments...γιαυτο ζήτω το σπαμινγκ...ετσι κι αλλιως η ενημερωση για τον πουτσο ειναι με εξαιρεση ενα δυο ατομα...
υγ αμα θελετε το φτιαχνω παντως....
αυτο τους πειραξε...
τεσπα αντμιν και μοντς δεν την παλευουν γενικως οποτε no comments...γιαυτο ζήτω το σπαμινγκ...ετσι κι αλλιως η ενημερωση για τον πουτσο ειναι με εξαιρεση ενα δυο ατομα...
υγ αμα θελετε το φτιαχνω παντως....
καλησπερα συναγωνιστες.το σαββατο ημουνα εξω με ενα φιλαρακι και μετα απο μεγαλο ξενυχτι κατα της 6 το πρωι προσπαθησα και εγω να αμαρτησω.. ;)
ξερω ξερω εχουμε αποχη!!!
αλλα τι να εκανα?ειπα πριν αρχησει η επισημη αποχη να ριξω ενα γαμιση εγω και ο κολλητος μου την κελλη
δεν ξερω αλλα ηθελα να το γαμησω αυτο το κοντοπουτανο!ολα ωραια και καλα,μας πιανει η τσα2 στον προλογο,που ησασταν και και και...ξερετε τωρα...η κοπελα ηταν στο δωματιο.
και ξαφνικα ανοιγει η εξωπορτα και μπαινουν μεσα πεντε τυποι και αρχιζουν το καλαμπουρι με την τσα2.
βγαινει η κελλαρα με τις βυζαρες της και πανω που εχουμε γκαυλωσει και εγω και ο φιλος μου αρχιζουν αυτοι να την δουλευουν και να την κανουν παζαρια να την γαμισουν με 20ευρω.
παει η κελλυ μεσα στο κουζινακι και φωναζει-τωρα ακουσα για παζαρια και με ξενερωσατε!
κλεινει την μουσικη και λεει κλεισαμε και μας κλεινει την πορτα στα μουτρα!
καταλαβαινετε τι επαθα!ρε να παρακαλαμε την τσα2 το ενα το αλλο τιποτα η κελλυ!
στο τελος μειναμε με το πουλι στο χερι κανονικα!γαμισετα και αφησετα....ελπιζω αυτοι οι 5 να μην ηταν τιποτα δικοι μας απο δω γιατι θα φατε πολυ βρισιμο!!!
αλλα τι να εκανα?ειπα πριν αρχησει η επισημη αποχη να ριξω ενα γαμιση εγω και ο κολλητος μου την κελλη
δεν ξερω αλλα ηθελα να το γαμησω αυτο το κοντοπουτανο!ολα ωραια και καλα,μας πιανει η τσα2 στον προλογο,που ησασταν και και και...ξερετε τωρα...η κοπελα ηταν στο δωματιο.
και ξαφνικα ανοιγει η εξωπορτα και μπαινουν μεσα πεντε τυποι και αρχιζουν το καλαμπουρι με την τσα2.
βγαινει η κελλαρα με τις βυζαρες της και πανω που εχουμε γκαυλωσει και εγω και ο φιλος μου αρχιζουν αυτοι να την δουλευουν και να την κανουν παζαρια να την γαμισουν με 20ευρω.
παει η κελλυ μεσα στο κουζινακι και φωναζει-τωρα ακουσα για παζαρια και με ξενερωσατε!
στο τελος μειναμε με το πουλι στο χερι κανονικα!γαμισετα και αφησετα....ελπιζω αυτοι οι 5 να μην ηταν τιποτα δικοι μας απο δω γιατι θα φατε πολυ βρισιμο!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
περαστικα...Εγώ πάλι σίγουρα θα την τηρήσω την αποχή γιατί είμαι στο κρεβάτι συναχωμένος... Άτιμοι χοίροι...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
περαστικα...
Ευχαριστώ φίλε...
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
στην κωλετη η εφουλα
περιμενε ματαια τον gl
απο τις 5:00 παρακαλω :o
διπλοβαρδια
περιμενε ματαια τον gl
διπλοβαρδια
καλα να παθεις ρε αποχοσπαστη.........καλα να παθειςκαλησπερα συναγωνιστες.το σαββατο ημουνα εξω με ενα φιλαρακι και μετα απο μεγαλο ξενυχτι κατα της 6 το πρωι προσπαθησα και εγω να αμαρτησω.. ;)
γιατι ρε προεδρε?ενα ψιλο ηθελα να ριξω....καλα να παθεις ρε αποχοσπαστη.........καλα να παθεις
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στην κωλετη η εφουλα
περιμενε ματαια τον gl
διπλοβαρδια
ρε μπας κ εχεις τιποτα πιο σοβαρο,να μην σε πλησιαζουμε?Εγώ πάλι σίγουρα θα την τηρήσω την αποχή γιατί είμαι στο κρεβάτι συναχωμένος... Άτιμοι χοίροι...
περαστικα
δεν εχει ουτε χοντρα ουτε ψιλα ουτε τιποτα.......30ε ειναι αυτα.ειπαμε οικονομια κ αποχηγιατι ρε προεδρε?ενα ψιλο ηθελα να ριξω....
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
γλεντησε το κορμακι της ενας φιλος μου πρωταρης
εχε χαρη ο ντεκερ και οι αποχες του
gl σου μαγαρισαν το κοριτσι
τι ακουω?gl σου πηδηξαν την γκομενα?γλεντησε το κορμακι της ενας φιλος μου πρωταρης
εχε χαρη ο ντεκερ και οι αποχες του
gl σου μαγαρισαν το κοριτσι
η αποχη δεν ειναι μονο για μενα,ειναι για ολους,η μαλλον για το καλο ολων.ασχετα που χανω λεφτα γιατι καποιοι αυτες τις μερες με ειπαν κ νταβα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις