You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
παντως δεν ημουν εγω...καλα ρε τρελε για την αννα μαρια λες?
α ξερεις οτι ενας εδω μεσα υσχηριζοταν οτι την κυκλοφορουσε ως γκομενα 2 χρονια?
που την κολλησες παλι αυτη την ατακα?τωρα οχι πια σεξ μονο φιλοι....
οχι δεν ησουν εσυ ενας χαζεμενος ηταν,απο τοτε δεν ξανα ποσταρε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
απο εδω που ειμαι γενικα οι πορνοδυνατοτητες μου ειναι περιορισμενες πλεον αλλα ραντεβου στις 20/11 που παιζει να ανεβω...θα γραψω νεες κριτικες αν κινηθει κατι καινουριο και θα εμπλουτισω το θρεντ...οσο για τις παλιες περασμενες ναι ξεχασμενες οχι αλλα παμε για αλλες τωρα....που την κολλησες παλι αυτη την ατακα?
και τα υπολοιπα που λεμε περι των κοριτσιων και κολληματων φυσικα ειναι σε ενα κλιμα γενικοτερου χαβαλε και μην τα παιρνουμε και ολα σοβαρα ετσι;ο καθενας βεβαια εχει σαφως τις προτιμησεις του και τα δικα του κολληματα...αλλα δεν τρελλαινομαστε κιολας...καληνυχτω προς το παρον...τα λεμε αργοτερα ;)
ρε σεις τι οργασμος μηνυματων ηταν αυτος?ελειψα 20 λεπτα κ ποσταρατε πανω απο 30 μηνυματα.η γκομενα του gl ειναι γνωστο οτι ηταν η αννα μαρια.....gl φιλε δεν φταιω εγω αλλα μας το ειχες πει,αφου δεν την παντρευτηκες παλι καλα.....αααααααα κ ενα μυστικο,δεν ειναι ισπανιδα αλλα αλβανιδα
ρε σεις τι οργασμος μηνυματων ηταν αυτος?ελειψα 20 λεπτα κ ποσταρατε πανω απο 30 μηνυματα.η γκομενα του gl ειναι γνωστο οτι ηταν η αννα μαρια.....gl φιλε δεν φταιω εγω αλλα μας το ειχες πει,αφου δεν την παντρευτηκες παλι καλα.....αααααααα κ ενα μυστικο,δεν ειναι ισπανιδα αλλα αλβανιδα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Παντως για Αλβανιδα κανει...Ισπανικα γαμησια.!!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Και η Εφαρα για Πολωνεζα κανει...Κινεζικα γαμησια!!!Παντως για Αλβανιδα κανει...Ισπανικα γαμησια.!!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Και η Εφαρα για Πολωνεζα κανει...Κινεζικα γαμησια!!!
Σωωωωωωστοοοοοοοοοοςςςςς!!!
+10000000000ρε απο οπου και να ναι τα κοριτσια μας αρεσουν,καλα γαμησια κανουν και δεν μας νοιαζει...δεν ειμεθα ρατσιστες...
υγ μονο μαυρες δεν μπορω....συνηθως ειναι πατατες στο κρεβατι...
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
παιδες πηρα σημερα για 2η φροα αυτη την Λουνα. Αν θελετε το κατι παραπανω μακρια . Καλη εμφανιση αλλα πολυυ αγγαρεια ενταξει. Δεν σου εβαζε και το μαχαιρι στο λαιμο αλλα το τελειωνε αφου αργησα λιγο το αρχισε. Για ενα αδειασμα ειναι μονο
μπραβο.....ωραια αποχη κανειςπαιδες πηρα σημερα για 2η φροα αυτη την Λουνα. Αν θελετε το κατι παραπανω μακρια . Καλη εμφανιση αλλα πολυυ αγγαρεια ενταξει. Δεν σου εβαζε και το μαχαιρι στο λαιμο αλλα το τελειωνε αφου αργησα λιγο το αρχισε. Για ενα αδειασμα ειναι μονο
ντεκερ να κρατας αρχειο με ολους τους απεργοσπαστες,και μολις αρχισουν να κανουν παραπονα για τις τιμες,να τους την πεις κανονικα.μπραβο.....ωραια αποχη κανεις
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
συγγνωμη παιδες περασα με ενα φιλο και μπηκαμε. Παω φανταρος απο βδομαδα δειξτε κατανοηση ειμαι ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !!!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Πρώτον ποια είναι η Αλιάκμονος;;;
Δεύτερον είπαμε αποχή! Άρα δεν παιρνάμε. Αλλιώς οι ομάδες εφόδου που έχουν συσταθεί θα κανονίσουν το θέμα...
Τρίτον Κέλυ κάτι μου κάνει. Αλλά δώσε καμμιά πληροφορία. Ξανθιά; Κοντή; Αν ναι σιγά την καινούργια!
Δεύτερον είπαμε αποχή! Άρα δεν παιρνάμε. Αλλιώς οι ομάδες εφόδου που έχουν συσταθεί θα κανονίσουν το θέμα...
Τρίτον Κέλυ κάτι μου κάνει. Αλλά δώσε καμμιά πληροφορία. Ξανθιά; Κοντή; Αν ναι σιγά την καινούργια!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ενα καινουριο σε μια παραλληλη της ματζαρου...Πρώτον ποια είναι η Αλιάκμονος;;;
Επισκέπτης
Η Λούνα έχει αρκετό καιρό που έχει χαλάσει, στην αρχή ήταν καλή. Τα έλεγα εγώ, τα έχω γράψει στο βιβλίο μου!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις