Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε τρελε για την αννα μαρια λες?
α ξερεις οτι ενας εδω μεσα υσχηριζοταν οτι την κυκλοφορουσε ως γκομενα 2 χρονια?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
τωρα οχι πια σεξ μονο φιλοι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
που την κολλησες παλι αυτη την ατακα?
απο εδω που ειμαι γενικα οι πορνοδυνατοτητες μου ειναι περιορισμενες πλεον αλλα ραντεβου στις 20/11 που παιζει να ανεβω...θα γραψω νεες κριτικες αν κινηθει κατι καινουριο και θα εμπλουτισω το θρεντ...οσο για τις παλιες περασμενες ναι ξεχασμενες οχι αλλα παμε για αλλες τωρα.... :rockon: :rockon:
και τα υπολοιπα που λεμε περι των κοριτσιων και κολληματων φυσικα ειναι σε ενα κλιμα γενικοτερου χαβαλε και μην τα παιρνουμε και ολα σοβαρα ετσι;ο καθενας βεβαια εχει σαφως τις προτιμησεις του και τα δικα του κολληματα...αλλα δεν τρελλαινομαστε κιολας...καληνυχτω προς το παρον...τα λεμε αργοτερα ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις τι οργασμος μηνυματων ηταν αυτος?ελειψα 20 λεπτα κ ποσταρατε πανω απο 30 μηνυματα.η γκομενα του gl ειναι γνωστο οτι ηταν η αννα μαρια.....gl φιλε δεν φταιω εγω αλλα μας το ειχες πει,αφου δεν την παντρευτηκες παλι καλα.....αααααααα κ ενα μυστικο,δεν ειναι ισπανιδα αλλα αλβανιδα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε σεις τι οργασμος μηνυματων ηταν αυτος?ελειψα 20 λεπτα κ ποσταρατε πανω απο 30 μηνυματα.η γκομενα του gl ειναι γνωστο οτι ηταν η αννα μαρια.....gl φιλε δεν φταιω εγω αλλα μας το ειχες πει,αφου δεν την παντρευτηκες παλι καλα.....αααααααα κ ενα μυστικο,δεν ειναι ισπανιδα αλλα αλβανιδα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Παντως για Αλβανιδα κανει...Ισπανικα γαμησια.!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ρε απο οπου και να ναι τα κοριτσια μας αρεσουν,καλα γαμησια κανουν και δεν μας νοιαζει...δεν ειμεθα ρατσιστες...

υγ μονο μαυρες δεν μπορω....συνηθως ειναι πατατες στο κρεβατι...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε απο οπου και να ναι τα κοριτσια μας αρεσουν,καλα γαμησια κανουν και δεν μας νοιαζει...δεν ειμεθα ρατσιστες...

υγ μονο μαυρες δεν μπορω....συνηθως ειναι πατατες στο κρεβατι...
+10000000000

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
παιδες πηρα σημερα για 2η φροα αυτη την Λουνα. Αν θελετε το κατι παραπανω μακρια . Καλη εμφανιση αλλα πολυυ αγγαρεια ενταξει. Δεν σου εβαζε και το μαχαιρι στο λαιμο αλλα το τελειωνε αφου αργησα λιγο το αρχισε. Για ενα αδειασμα ειναι μονο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες πηρα σημερα για 2η φροα αυτη την Λουνα. Αν θελετε το κατι παραπανω μακρια . Καλη εμφανιση αλλα πολυυ αγγαρεια ενταξει. Δεν σου εβαζε και το μαχαιρι στο λαιμο αλλα το τελειωνε αφου αργησα λιγο το αρχισε. Για ενα αδειασμα ειναι μονο
μπραβο.....ωραια αποχη κανεις

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
συγγνωμη παιδες περασα με ενα φιλο και μπηκαμε. Παω φανταρος απο βδομαδα δειξτε κατανοηση ειμαι ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !!! :rockon: :rockon:

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα. περασα σημερα απο αλιακμονως και η τσατσα μου παρουσιασε μια κελη, καινουρια λεει.ωραια εμφανηση πεταχτο κωλαρακι και γενηκα πολυ ευδιαθετη. ξερουμε κατι για την κορασιδα?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Πρώτον ποια είναι η Αλιάκμονος;;;

Δεύτερον είπαμε αποχή! Άρα δεν παιρνάμε. Αλλιώς οι ομάδες εφόδου που έχουν συσταθεί θα κανονίσουν το θέμα...

Τρίτον Κέλυ κάτι μου κάνει. Αλλά δώσε καμμιά πληροφορία. Ξανθιά; Κοντή; Αν ναι σιγά την καινούργια!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Πρώτον ποια είναι η Αλιάκμονος;;;

Δεύτερον είπαμε αποχή! Άρα δεν παιρνάμε. Αλλιώς οι ομάδες εφόδου που έχουν συσταθεί θα κανονίσουν το θέμα...
ενα καινουριο σε μια παραλληλη της ματζαρου...

Επισκέπτης
Η Λούνα έχει αρκετό καιρό που έχει χαλάσει, στην αρχή ήταν καλή. Τα έλεγα εγώ, τα έχω γράψει στο βιβλίο μου! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom