Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
μπα....τελευταια επισκεψη ηταν σε μια μιλφ πουτανα σε αλλη θεσσαλικη πολη την νυχτα που επαιξε ο ηρα κυπελλο....πολυ εργαλειο η γκομενα...

βιλα ισως αργοτερα απο βδομαδα...θα δουμε....θα γραψω αν ειναι...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
έτσι σε θέλω...
και προσπερνάμε τα προηγούμενα
ποιος από εσάς είχε τρακάρει?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ρωτάω γιατί το ειδα όταν κοιτούσα τα παλιά posts
σκοπευει να το φτιάξει?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
έχω παρόμοιο προβλημα...
θα το κάνεις Λαρισα Η θεσσ/νικη
έχεις πρόβλημα και στην μηχανη?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
έχω παρόμοιο προβλημα...
θα το κάνεις Λαρισα Η θεσσ/νικη
έχεις πρόβλημα και στην μηχανη?

Μηχανικα οχι με χτυπησε πλαγια απο την μερια του οδηγου πορτες.
Το εστηλα Βεροια εχω γνωστο λαμαρινα διαμαντι...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλως!
κάτι τέτοιο έκανα και εγώ !

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
Πρώτον ποια είναι η Αλιάκμονος;;;

Δεύτερον είπαμε αποχή! Άρα δεν παιρνάμε. Αλλιώς οι ομάδες εφόδου που έχουν συσταθεί θα κανονίσουν το θέμα...

Τρίτον Κέλυ κάτι μου κάνει. Αλλά δώσε καμμιά πληροφορία. Ξανθιά; Κοντή; Αν ναι σιγά την καινούργια!
δεν θυμαμε τον αριθμο ακριβος αλλα ειναι πισω απο την μαντζαρου  που δουλευη η σαρα. κοντι μελαχρινουλα με πεταχτο βιζακι και πεταχτο κωλαρακι.δεν ειμαι απεργοσπαστις παρολο που δεν ποσταρω συχνα σεβομαι απολητα τις αποφασεις τον συναγωνιστον καθως επισεις ειμαι απο αυτους που θεωρουν οτι η τιμη σε σχεσει με την αποδωσει στο 70% τον σπιτιων ειναι απαραδεκτει.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
το 70% μόνο?
το 110% απαραδεκτοι
η φτωχομανα Θεσ/νικη έχει τις πιο
ακριβες τιμες

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
alexm4n sorry κιολας αλλα εγω που πηρα την Χριστινα τις προαλλες μια χαρα συμμετοχη ειχε... μηπως δεν σε ξερει καλα??

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Λοιπόν σας είπα να προσέχετε τα τάγματα εφόδου μου και τις περιπολίες... μπορεί να είμαι στο κρεβάτι του πόνου αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να παρακολουθώ τα μαγαζιά...

Είχα αναφορά λοιπόν από χθες κατά τις 19:30 στο "ίδρυμα" της Κωλέττη ότι μπήκε κάποιος και η τσατσά σε πολύ φιλικό τόνο του είπε "Είναι η κοπέλα σου η Έφη" ή κάτι τέτοιο...

Αποχή δεν είπαμε ρε παιδιά να προφυλάξουμε λίγο τα πορτοφόλια μας;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τωρα αν πω οτι καποιος ειναι νταβας εδω μεσα εγω θα φταιω?η καποιος μας δουλευει κανονικα κ με το νομο η εγω ειναι παραλογος.ειπαμε αποχη κ ξαφνικα εχει φυγει η γυναικα του ενος,ο αλλος φευγει φανταρος.....κ γω δεν ξερω τι αλλο γινεται εδω μεσα.να πατε να γαμηθειται.θα παω να γαμησω σημερα κ χεστηκα για την κωλο αποχη.σιγα μην εχω τον καθενα εδω μεσα να μου λεει οτι γαμησε δυο φορες το ιδιο βραδυ ενω εχουμε αποχη κ οτι τεσταρε κ καινουριο μωρο.....ναι,καλα καταλαβες,για σενα λεω.τι μας το λες αυτο δηλαδη οτι εχουμε καινουριο μωρο?τρελα πουλαμε εδω μεσα?αποχη αλλα το μωρο τελειο κ σιλικονατους βυζους κ εχω παθει πλακα κ της παναγιας τα ματια.τελος η αποχη απο μενα.αν δεν γουσταρετε να κανουμε κατι καλο για την τσεπη μας μη σωσουμε κ το κανουμε.οσο για τους νταβαδες εδω μεσα να παρουν τον μπουλο τους.κ για τον συγκεκριμενο κυριο απο την πρωτη στιγμη ειχαμε υποψιες αλλα μετα το εσωσε.τωρα για μενα το γαμησε παλι

dilllil

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Dek? Η αποχη ποτε τελειωνει τελικα? :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
δωσε ντεκερ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
αν και δεν γραφω συχνα στα μπουρδελο-κατασταση,αλλα τα διαβαζω ολα σχεδον,το βρισκω πολυ μαλακια να μην τηρουμε την απεργια...μπορει ναμαστε λιγοι,αλλα καλο ειναι να κρατησουμε 2 εβδομαδες αυτο που τοοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοο καιρο το σηζητουσαμε!..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
αστειο σου φαινεται?μια χαρα τα λες με το φιλαρακι σου ομως εδω μεσα....δεν σε ειδα να λες κατι κ χεστηκες κιολας για την αποχη που προτεινα.
κοιτα ειναι οικογενειαρχης ανθρωπος και μεγαλυτερος ηλικιακα και τον σεβομαι...την αποχη αν ημουν κατοικος θεσσαλονικης μονιμος να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν θα την τηρουσα αλλα τωρα ειμαι εξ αναγκης σε αποχη μεχρι να ξαναανεβω για καμια δουλεια...αλλα δεν ειπαμε να μην μιλαμε κιολας...αφου γαμησε αυτος ε σχολιασαμε και μεις....τι να τον κανουμε;;να μην του κανουμε παρεα στο φορουμ;μονος να μιλαει;

dilllil

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες το καταλαβαινω οτι ο καθενας εδω μεσα λειτουργει κατα συνειδηση αλλα μετα θα καθομαστε παλι μυξοκλαιγωντας και θα λεμε παλι οτι μας φταιει η Θεσσαλονικη η γκομενα μας οι τιμες οι πουτανες κτλ... Οσοι μπορουν να αντιληφθουν οτι ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε κατι καλως.. Γι'αυτο αλλωστε υπαρχει και το Forum.. Για τους αλλους τι να πω? Ζωα ημασταν και ζωα θα παραμεινουμε.... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom