Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Να γραψω και το εξης . Η συμπαθιτηκοτατη και ευγενεστατη κατα τα αλλα τσατσα στο λα φαμ με ρωταει ευχαριστημενος ? λεω καλη η κοπελα αλλα βιαστικη.....και μου απανταει ε ετσι ειναι ολες ! Ε αμα ετσι ειναι ολες και εμεις στο πατωμα δεν τα βρισκουμε τα χρηματα . ΑΠΟΧΗ και γω και ας φευγω φανταρος δεν ξαναπαταω ωσπου να φυγω ! Θα παρω call girl  :rockon:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τι γινετε ρε μαγκες? :think: :think: :think: :think: :think:

απο τοτε που ξεκινησε η αποχη,ολο και πιο πολλες αναφορες για ενημερωση κανετε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ντεκερ παρε μετρα.γεμισε απεργοσπαστες πιατσα? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι γινετε ρε μαγκες? :think: :think: :think: :think: :think:

απο τοτε που ξεκινησε η αποχη,ολο και πιο πολλες αναφορες για ενημερωση κανετε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ντεκερ παρε μετρα.γεμισε απεργοσπαστες πιατσα? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
τι να τους κανω ρε φιλε,δεν σκεφτονται μακροπροθεσμα.....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πρώτον ποια είναι η Αλιάκμονος;;;

Δεύτερον είπαμε αποχή! Άρα δεν παιρνάμε. Αλλιώς οι ομάδες εφόδου που έχουν συσταθεί θα κανονίσουν το θέμα...

Τρίτον Κέλυ κάτι μου κάνει. Αλλά δώσε καμμιά πληροφορία. Ξανθιά; Κοντή; Αν ναι σιγά την καινούργια!
αυτη κοντευει να παρει προωρη συνταξη..

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
συναγωνιστες αποχη αλλά λόγω ανωτερας βίας
(το rottweiller μου πήγε στην μάνα της) επρεπε να διακόψω την αποχη σας
χθες ήμαουν 5ος στην χριστινα... ΌΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ 2 ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ
και σημερα πρώτος πελατης στο ανδρο της mandy σε νέο κομμάτι
Delia η Λια κοντο ρουμανακι μεταγραφη από αθηνα
προλαβα και δοκίμασα πρωτος ...

ME ΕΧΕΤΕ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΛΕΜΕ

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αλλος προλαβε για την ακριβεια...ο ντεκερ και ο καραμαν...ειδικα ο ντεκερ την εχει πολυ σε εκτιμηση αλλα και εμενα μου αρεσε πολυ γιατι το εκανε με παθος και δεν ηταν κομοδινο..ηταν μια απο τις τοπ πουτανες της πολης μας...δεν ξερω αν αξιζει τοσο πια...δυστυχως τις προαλλες δεν ειχα ευχερεια σε νυχτερινη βαρδια οποτε δεν εψαξα να την βρω αν δουλευε οταν ηρθα...απο προγραμματα αξιζει μαζι της το σεξσοου -με 80 ευρω το κανε τοτες παλια,τωρα δεν ξερω -γιατι παιζει με τον δονητη και γενικως βγαζει μια φοβερη καυλα...τωρα τα 250 τα θεωρω πολλα οτι φουλ και να προσφερει εκτος κι αν δινει κωλαρακι...δεν ξερω..παλια δεν διαφημιζε εξω στο σαλονι τετοιο προγραμμα...
με την αννα μαρια πχ με 200 ειχες σεξσοου,τζακουζι και 2 εκτονωσεις...αυτη στα 250 τι δινει δηλαδη;τεσπα αν κανενας ματσωμενος παει να μας πει να μαθουμε απο περιεργεια...ακαποτα και γλειφομουνια επισης δεν εκανε παλια θυμαμαι...ισπανικο με τις βυζαρες που εχει αξιζει επισης...
δυστηχως την δευτερα με χάλασε
μάλλον τιμωρία που έσπασα την αποχή

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
συναγωνιστες αποχη αλλά λόγω ανωτερας βίας
(το rottweiller μου πήγε στην μάνα της) επρεπε να διακόψω την αποχη σας
χθες ήμαουν 5ος στην χριστινα... ΌΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ 2 ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ
και σημερα πρώτος πελατης στο ανδρο της mandy σε νέο κομμάτι
Delia η Λια κοντο ρουμανακι μεταγραφη από αθηνα
προλαβα και δοκίμασα πρωτος ...

ME ΕΧΕΤΕ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΛΕΜΕ

Θα μας δωσεις καμια λεπτομερια :knockinb: η θα μας αφησεις με την ορεξη???

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
χριστινα
ξεχνάω τα 40 λεπτα αναμονη
ξεχνάωότι δεν ανεβαινει απω απο πάνω κάτι μου είπε για δύο δισκκοιλες το προσπερναω
ξεχνάω ότι είναι παθητική εντελως χωρις σπουδαια συμτοχή
αλλά αυτό που με χαλασε είναι ότι στο δεκάλεπτο απώανω μου είπε
"πρεπει να τελειώνεις για να φύγω"
και μετα ψαχνωντας κριτικες είδα ότι έκανε τα ίδια και άλλον
μόνο σαν εμφάνιση είναι καλή
πηρα απλό προγραμμα και δεν ξέρω αν εφταιγε αυτό

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
τωρα λες για την χριστινα;ή για την λια;

οκ σορι τωρα το ειδα...χριστινα λες...ειχα δικιο που εγραψα οτι τελευταια ειχε λιγο διαφοροποιηθει αρνητικα ως προς τα παλια...αλλα και αυτο που λες με το φτηνο προγραμμα ισχυει...στο σεξσοου ηταν λιγο καλυτερη και σαφως ανεβαινε απο πανω(αυτο επαιρνα συνηθως παλια)τωρα τι να πω αν επαθε και δισκοκηλες.....στα 27...... :priest: :priest: :priest: :priest:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Θα μας δωσεις καμια λεπτομερια :knockinb: η θα μας αφησεις με την ορεξη???
κοντο ρουμανακι με σιλικονουχους βυζους τατουαζ στην πλάτη και σε κάθε μηρο
γυμνασμένη σφιχτη αλλά στο 1.60
τριφτηκε απάνω μου με βογγητα καλα κουνήματα
καλή πίπα καλλη συμετοχη στα τέσσερα και στο ιεραποστολικο
κουνούσε το κορμι της και δεν τραβιώταν σαν μερικές
λίγο αγχωμένη καθως σημερα πρώτη της μερα εδω
αθήνα δουλευε κάπου στο ν. κοσμο ή συγγρου μου είπε
πρέπει να ρωτήσουμε συναγωνιστες αθηναιους για περισσοτερα
από ότι μου είπε η τσα2 δεν κάνει πόλλα προγράμματα
αντικαθιστα την έλενα (για αυτή πηγα) που πήγε μία βδομάδα διακοπες

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τωρα λες για την χριστινα;ή για την λια;

οκ σορι τωρα το ειδα...χριστινα λες...ειχα δικιο που εγραψα οτι τελευταια ειχε λιγο διαφοροποιηθει αρνητικα ως προς τα παλια...αλλα και αυτο που λες με το φτηνο προγραμμα ισχυει...στο σεξσοου ηταν λιγο καλυτερη και σαφως ανεβαινε απο πανω(αυτο επαιρνα συνηθως παλια)τωρα τι να πω αν επαθε και δισκοκηλες.....στα 27...... :priest: :priest: :priest: :priest:
όταν μου πέρασε το condom με το στόμα (λίγες ξέρουν να το κάννουν έτσι0
περιμενα περισσότερα αλλά μετα...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τι έγινε τρεξατε όλοι να προλάβετε μην
μας πάρει άλλος το κορίτσι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
τι έγινε τρεξατε όλοι να προλάβετε μην
μας πάρει άλλος το κορίτσι
οχι ρε συ λαζοπουλο βλεπουμε..απο που να τρεξουμε απο την λαρισα;;
λοιπον μπραβο εισαι ο νεος πληροφοριοδοτης του σαιτ και περιμενουμε κριτικες και νεα για οταν θα ανεβαινουμε...

υγ το κολπο με την καποτα ειναι στα συν της συγκεκριμενης και  το κανε και καποια αλλη συνοδοιπορισσα της στο παλιο μαγαζι της κοροβαγκου αλλα δεν αρκει μονο αυτο...παντως παλια ειχε ενα παθος που το εβγαζε σε καυλα...μαλλον χορτασε και αυτη χρημα,βαρεθηκε;ποιος ξερει;...ειναι τα αρνητικα μηπως της πολλης διαφημισης απο το σαιτ; :think:
κατι αντιστοιχο βλεπω να γραφουν στα αθηναικα θρεντ για την αννα την σερβα πχ που πριν δυο τρεις μηνες την ειχαν θεοποιησει....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
λοιπον μπραβο εισαι ο νεος πληροφοριοδοτης του σαιτ και περιμενουμε κριτικες και νεα για οταν θα ανεβαινουμε...

υγ το κολπο με την καποτα ειναι στα συν της συγκεκριμενης και  το κανε και καποια αλλη συνοδοιπορισσα της στο παλιο μαγαζι της κοροβαγκου αλλα δεν αρκει μονο αυτο...παντως παλια ειχε ενα παθος που το εβγαζε σε καυλα...μαλλον χορτασε και αυτη χρημα,βαρεθηκε;ποιος ξερει;...ειναι τα αρνητικα μηπως της πολλης διαφημισης απο το σαιτ; :think:
κατι αντιστοιχο βλεπω να γραφουν στα αθηναικα θρεντ για την αννα την σερβα πχ που πριν δυο τρεις μηνες την ειχαν θεοποιησει....

έχω και μια ηλικία...
αλλά όταν βρισκω ευκαιρία κάνω ότι μπορώ
όσο για την ΛΡΣΑ έχω περάσει κατι απίστευτα βράδια στο καλοκαιρινο Μονοπώλειο
πριν δεκαπέντε χρόνια ακόμα τα θυμάμαι...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

γράψε λάθος....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

θα σεβαστω λοιπον το forum και δεν θα το ξανααναφερω
Για τα λάθη και τις πράξεις μου είμαι υπευθηνος μόνο εγω, δεν μου χρειάζεται αλλόθι
θα έρθεις μία μερα στην θέση μου και θα καταλαβεις
το κόβω εδω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Ευτηχως που παιζει και αυτος σημερα γιατι...
θα βλεπαμε αλλα πραγματα και θα φοναζε παλι ο προεδρος...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ καμια Villa δεν πηγες??? :fuck1:
Αποχη ειπαμε μονο Σαλονικη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom