Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
δεν γαμαει κανεις λεμε..υπομονη μεχρι την επετειο του πολυτεχνειου,μετα θα βρουμε κατι να γαμησουμε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
τωρα αν θελετε να ακουσετε και μια γνωμη δικη μου μιας και δεν μιλησα τοσο καιρο ή το ριχνα στον χαβαλε περισσοτερο πανω στο θεμα θα πω το εξης...μηπως στο θεμα αποχη και μπουρδελα ειμαστε καπως λαθος;θεωρουμε αληθεια οτι εμεις οι πενηντα εξηντα ποσοι ειμαστε μελη απο θεσσαλονικη που γραφουν ή συμμετεχουν στο φορουμ αντιπροσωπευουμε κατι παραπανω;δηλαδη θεωρουμε οτι αν δεν παμε εμεις θα κλεισουν τα μπουρδελα;μακαρι αλλα δεν νομιζω....η σαλονικη εχει 1000000 κοσμο και ερχονται και ανθρωποι απο ολη την βορεια ελλαδα περαστικοι να κανουν μια δουλεια και παρεπιπτοντως να ριξουν και εναν τι να γινει;
εγω προσωπικα στο θρεντ με τα μπουρδελοβραβεια ειχα γραψει τις θεσεις μου προ διμηνου και για τις τιμες και για ολα...δεν ανακαλυψαμε εμεις την αμερικη...αλλα δεν εχω και ψευδαισθησεις οτι το σαιτ εχει τετοια ισχυ ουτε οτι αντιπροσωπευω κανεναν παραπανω απο τον εαυτο μου...ουτε εχω αφελη προσδοκια οτι τα λεγομενα ή γραφομενα μου θα επηρεασουν κανεναν παραπανω απο 100 ανθρωπους που μπαινουν στο ιντερνετ και διαβαζουν το μπουρδελα..
αληθεια εχετε την εντυπωση οτι ολοι αυτοι οι μεσηλικοι πχ ανθρωποι που πανε ποτε ποτε σε μια πουτανα καθονται και διαβαζουν εμας;ή ενα σωρο παιδια του λαου απλα καθημερινα που στο σπιτι τους μπορει να μην εχουν ουτε λαπτοπ;
επειτα ενα λαικο παιδι που δουλευει εργατης ή αγροτης ή δεν ξερω γω τι αλλο (χωρις να λεω οτι δεν εχει και τετοια παιδια εδω μεσα) και τελειωνει απο την δουλεια και θελει να γαμησει δεν θα παει στο μπουρδελο;ενας που δεν εχει πχ γκομενα;ενας φοιτητης, ενας φανταρος;μην τρελενεστε λοιπον....και ουτε ολοι αυτοι εχουν προσβαση ή σχεση με το σαιτ μας...εδω ειναι σαιτ συνειδητοποιημενων μπουρδελιαρηδων.. πελατων στα μπουρδελα....
εχετε ιδεα ποσοι περιστασιακοι περνανε και με τι ρυθμο;που θα παν μια φορα τωρα και μια μετα απο τρεις μηνες λχ;;τωρα αν θελετε να το παιζουμε εμεις οτι επηρεαζουμε την μπουρδελοκατασταση στην θεσσαλονικη ή γενικοτερα τι να πω;προσωπικα θα υιοθετησω μια φραση που χρησιμοποιησε μελος απο αθηνα για μας...ειμαστε ακομη χωριο και δεν βλεπω ουτε σε εικοσι χρονια να τους φτανουμε...
στα θρεντ των νοτιων μπαινουν πουτανες και αφεντικινες με νικ κανονικα σαν μελη,ανοιγει διαλογος οταν πχ πεφτει μια αρνητικη κριτικη,τις την λενε ευθεως οι συναγωνιστες κλπ,συζητανε τις αναγκες των μπουρδελιαρηδων,τις υπηρεσιες τα παντα...σε μας ειδατε καμια να μπει;μονο νταβαδες για ψευτικες κριτικες...τοσο καθυστερημενους μας περνανε
επειτα αυτοι σαν μελη ειναι γνωστοι σε καποια μαγαζια...εγω με 42 κριτικες πχ δεν με ξερει στα μαγαζια κανεις...δεν εχω δωσει ποτε στιγμα,περναω παντα απαρατηρητος και δεν ειπα ουτε μιση φορα σε κανεναν και πουθενα οτι γραφω καπου ή προσεχε θα σου  βαλω κακη κριτικη ή δεν ξερω τι αλλο λενε καποιοι στην αθηνα..απο που κι ως που λοιπον να με προσεξουν ή να επηρεασω κατι;δεν ξερω αν απο εσας καποιος αλλος το κανατε....
τεσπα για να μην το κουραζουμε η δυναμη μας θεωρω ειναι πολυ μικρη για τα δεδομενα τα πληθυσμιακα της πολης και μαλλον ασημαντη...παρολαυτα η αποχη ας γινει και να μας πειτε στις 16/11 αν θα πηδηξω σε στουντιο με 30ευρω και χωρις κομοδινε συμπεριφορες...

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλα ολα αυτα που λεμε ρε μαν αλλα δεν ειμαστε οι μονοι πελατες τους εδω μεσα,και δεν πιστευω να μαστε ουτε το 40% εδω, και πολυ σου εβαλα,υπαρχουν πολοι περαστικοι, πολλοι μπαρμπαδες, πολλοι τουριστες, πολλοι που χρησημοποιουν τρενο και πεταγοντε μια βολτα, πολλοι αλλοδαποι χωρις ιδεα απο ιστοχωρο, πολλοι που δεν μας βρηκαν ακομα,ισως πρεπει να κανουμε καμια καταδρομικη να κολησουμε αυτοκολητα του site εξω απτα σπιτια και μεσα διπλα απτο νυπτηρα, να το βλεπουν ολοι,πιστευω ακομα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα,θελει προσπαθεια ομως
και εγω αυτης τις αποψης ειμαι ,,, απο καιρο το ειχα πει ρε φιλε gl, αλλα ισως επρεπε να γινει οπως ειπε και ο προεδρος τουλαχιστον για να δουμε που κειμενομαστε,τεςπα νομιζω πρεπει να γινει η αποχη μεχτει 15/11,, και οποιος δεν πηγε σε μπουρδελο Αθηνα δεν ειδε τιποτα , μπουρδελο με ολη τη σημασια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
να παν φυλης ή μεταξι με εικοσαρικο να πετυχουν και κανα τραβελι και να πουν τα μπουρδελα του βαρδαρη στουντια επειτα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εγώ πάντως δεν τα παρατάω... και ας είμαι και μόνος. Θα μου πεις 40€ θα κάνουν διαφορά; Όχι και δεν τρέφω φρούδες ελπίδες. Αλλά τουλάχιστον αν ξεκινήσει ένας κάτι καλό για όλους μπορεί να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι όταν συνειδητοποιήσουν το κοινό καλό.

Όσο για το εμπροσθογεμές καινούργιο τεμάχιο με τατουάζ σαν τον Μπέκαμ, μπορεί να δοκιμαστεί μετά την αποχή... Και για σένα που τα γράφεις.... fy2

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
εσυ δεν μετρας ρε αρχηγε.... εισαι αρρωστος με γριπη....κοιτα μην κολλησες καμια πριν πεσεις στο κρεβατι αλιμονο σου....επεσε ο πυρετος;

υγ μην ριχνετε το επιπεδο με βρισιες εδω....βριστε αλλου :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Το ότι έχω γρίπη δεν παίζει ρόλο. Γιατί πλέον και ο πυρετός μου έπεσε και το συνάχι και είμαι as good as new...

Αλλά τιμώ την απόφασή μου, που είχαμε πάρει καιρό πριν...

Άσε γιατί την μόνη που κόλλησα ήταν η γυναίκα μου... και έτρεχα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Εγώ πάντως δεν τα παρατάω... και ας είμαι και μόνος. Θα μου πεις 40€ θα κάνουν διαφορά; Όχι και δεν τρέφω φρούδες ελπίδες. Αλλά τουλάχιστον αν ξεκινήσει ένας κάτι καλό για όλους μπορεί να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι όταν συνειδητοποιήσουν το κοινό καλό.

Όσο για το εμπροσθογεμές καινούργιο τεμάχιο με τατουάζ σαν τον Μπέκαμ, μπορεί να δοκιμαστεί μετά την αποχή... Και για σένα που τα γράφεις.... fy2

Ομως χαζα χαζα εχω να πληρωσω για να γαμησω απο την προηγουμενη βδομαδα που πηγα στη Σαντρα στις 20/10 και κοιταω στην τσεπη μου και εχω ΛΕΦΤΑ.!
Τους τελευταιους μηνες για διαφορους λογους ξοδευω το περισοτερο μια 500αρα στα μπουρδελα...
αν υπαρχουν αλλοι 15-20 σαν εμενα εδω μεσα για υπολογιστε ποσα χανουν μονο απο εμας?
Θα μου πειτε ψιχουλα στο τσιρο τους......αλλα?

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχω να γαμήσω από της 27/10 και θα κρατήσω μέχρι της 15/11 όπως είπαμε μπας και δούμε άσπρο φως...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ο προεδρος που ειναι...??? ...μπουρδελοτσαρκα...???  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
:2funny: :2funny: :2funny:

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
μπορει οπως ανεφερε ο φιλος gl η αποχη να μην επιρεαζει τις τιμες( που ειναι απαραδεκτες) πρεπει ομως να βρουμε εναν τροπω ετσι ωστε να εχουμε καλητερω σερβις και στην καλυτερη δυνατη τιμη.μην ξεχνατε οτι ημαστε πελατες και εχουμε δυναμη που πρεπει να την εκμεταλευτουμε. μια ιδεα ειναι να μηλισουμε απευθιας με ενα δυο μαγαζια για αρχη και αφου εχουμε δημιουργησει μια ομαδα απο 20-30-40 δεν ξερω και ποσους ακομα και να παρεχουμε στιρειξη στα μαγαζια αυτα. φανταστητε καπιο μαγαζη να ξερει οτι μπορει να εχει σταθερι πελατια  50 ατομων σε καθημερηνει βασει. νομιζω οτι κατα καπιο τροπο θα μπορουμε να απετουμε. ασε που τα αλλα μαγαζια θα το μαθουν αμεσως και θα προσπαθησουν να μας προσεγκισουν. ξερω οτι ακουγεται καπως ομως ειναι μια ιδεα και μια βαση για το πως πρεπει να κηνηθουμε αν θελουμε τιμες και σερβις. εμεις εχουμε το χρημα αρα εμεις εχουμε την δυναμη. αφου μας περνανε για χαπατα και μας πασαρουν οτι σαραβαλο θελουν ο μονος τροπος αντιδρασεις ειναι να τους τρυπησουμε. να τους βαλουμε να μαλονουν μεταξει τους. ας γαμανε αυτη τις αθλειες πουτανες που φερνουν εμεις θα στειρηζουμε αυτους που μας σεβονται. :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Γιατι τα σβηνεις?
Αστα ετσι και αλλιως απαγορευεται να μηλαμε για πουτανες...επιτρεπετε ο απροσανατολησμος :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Το ότι έχω γρίπη δεν παίζει ρόλο. Γιατί πλέον και ο πυρετός μου έπεσε και το συνάχι και είμαι as good as new...

Αλλά τιμώ την απόφασή μου, που είχαμε πάρει καιρό πριν...

Άσε γιατί την μόνη που κόλλησα ήταν η γυναίκα μου... και έτρεχα!
ποσο πυρετο εχεις και για ποσες μερες???

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τωρα αν πω οτι καποιος ειναι νταβας εδω μεσα εγω θα φταιω?η καποιος μας δουλευει κανονικα κ με το νομο η εγω ειναι παραλογος.ειπαμε αποχη κ ξαφνικα εχει φυγει η γυναικα του ενος,ο αλλος φευγει φανταρος.....κ γω δεν ξερω τι αλλο γινεται εδω μεσα.να πατε να γαμηθειται.θα παω να γαμησω σημερα κ χεστηκα για την κωλο αποχη.σιγα μην εχω τον καθενα εδω μεσα να μου λεει οτι γαμησε δυο φορες το ιδιο βραδυ ενω εχουμε αποχη κ οτι τεσταρε κ καινουριο μωρο.....ναι,καλα καταλαβες,για σενα λεω.τι μας το λες αυτο δηλαδη οτι εχουμε καινουριο μωρο?τρελα πουλαμε εδω μεσα?αποχη αλλα το μωρο τελειο κ σιλικονατους βυζους κ εχω παθει πλακα κ της παναγιας τα ματια.τελος η αποχη απο μενα.αν δεν γουσταρετε να κανουμε κατι καλο για την τσεπη μας μη σωσουμε κ το κανουμε.οσο για τους νταβαδες εδω μεσα να παρουν τον μπουλο τους.κ για τον συγκεκριμενο κυριο απο την πρωτη στιγμη ειχαμε υποψιες αλλα μετα το εσωσε.τωρα για μενα το γαμησε παλι
καλα είστε και εντελως παράλογοι την μία το γαμάω το θεμα γιατί θάβω την mandy σ'υτο το
ιδρυμα την άλλη το γαμάω γιατι λεω ότι δοκίμασα την καινουργια και μου άρεσε στο ιδιο ιδρυμα
δλδ έλεος... με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι 

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
πως λοιπόν θα σας συμπαρασταθεί και να σας βοηθήσει κάποιος που ακόμα και αφού σας έδειξε ποιος είναι εσείς τον υποπτεύεστε τον βρίζετε και ακόμα και τώρα τον κατηγορείτε.
Βαρέθηκα να απολογούμαι σε ανθρώπους που δεν με ξέρουν …χωρίς να έχω κάνει τίποτα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Είπαμε alex Να κάνουμε αποχή; Είπαμε...

Έκανες; Όχι...

Από την άλλη στην αρχή της αποχής κιόλας μας λες που δοκίμασες μια καινούργια στο εν λόγω "ίδρυμα"... Εριστικό θα το έλεγα αυτό...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
φιλε μου εγώ έκανα αποχή τρία χρόνια μέχρι το καλοκαίρι (τωρα ένας φιλος θα φωνάζει
που γράφω οικογενεικα)
αυτο που είναι standard για εσας είναι επικυνδινη περιπέτεια για μένα και εγώ αν προσέξεις
έλοιπα κάποιες μέρες και ήξερα για αποχή για το τέλος του 10-2009
αν είναι εριστικό αντε πάλι να σας ζητήσω συγνωμη ...
αλλά δεν θυμαμαι να ζητησε και κανένας από εσας συγνωμη από εμένα ...
τελος παντων μεταξί φίλων δεν κρατάω κακία.. ουτε πρόβλημα υπάρχεί..
και θα συμμετεχω στην αποχή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom