You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (5 μέλη και 66 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
φιλε μου εγώ έκανα αποχή τρία χρόνια μέχρι το καλοκαίρι (τωρα ένας φιλος θα φωνάζει
που γράφω οικογενεικα)
αυτο που είναι standard για εσας είναι επικυνδινη περιπέτεια για μένα και εγώ αν προσέξεις
έλοιπα κάποιες μέρες και ήξερα για αποχή για το τέλος του 10-2009
αν είναι εριστικό αντε πάλι να σας ζητήσω συγνωμη ...
αλλά δεν θυμαμαι να ζητησε και κανένας από εσας συγνωμη από εμένα ...
τελος παντων μεταξί φίλων δεν κρατάω κακία.. ουτε πρόβλημα υπάρχεί..
και θα συμμετεχω στην αποχή
Αν κοιτάξεις τα προηγούμενα post μου είχα ζητήσει συγνώμη αν ήμουν λάθος...
Και αυτό που λες δεν ισχύει για όλους. Δεν μπορείς να ξέρεις, αν δεν μας έχεις γνωρίσει απ΄πο κοντά, για ποιον είναι υγιεινός περίπατος και για ποιον περιπέτεια...
Επισκέπτης
τι εγινε αλανια αποχη ? γαμησετα καλα κανετε
εγω με 40 ευρουλακια γαμησα ενα κοντοπουτανο στο ανδρεου γεωργιου 4
ορεο καβλακι και gfe κατασταση
μη με κυνηγησετε ολοι μαζι δεν το ξερα
εγω με 40 ευρουλακια γαμησα ενα κοντοπουτανο στο ανδρεου γεωργιου 4
ορεο καβλακι και gfe κατασταση
μη με κυνηγησετε ολοι μαζι δεν το ξερα
ασε που μερικοι φοβούνται μην χάσουν την τζαμπα διαφημιση στα μαγαζιά τους και μειωθεί το εισόδημα τους....ρε μαλακα πρωτη φορα βριζω εδω μεσα,αρχισεσ παλι τησ μαλακιεσ με τισ αδειεσ λειτουργιασ στα αρχ,ποση εχουν αδεια.αν ξανακλεισουν το σαιτ αποι κατι βλακεσ σαν και σενα θα σε σκοισω.
οχι δεν πηγα μπουρδελοτσαρκα οπως ειπε καποιος,οχι δεν γαμησα αν αυτο ειναι το θεμα κ δεν θα το κανω γιατι δεν αξιζει να ασχολουμαι με μερικους εδω μεσα.υπαρχουν ατομα που θελουν την αποχη θα το σεβαστω.χεστηκα αν καποιος εχει προβλημα κ βρισκει τωρα την ευκαιρια να γαμησει σε πουτανα.μπορει να ειναι αρρωστια αυτο το πραγμα να το κοιταξει οποιος το εχει.ειπαμε,ειναι χομπυ οχι εθισμος.....οποτε δεν δικαιολογω κανεναν.κ στην τελικη.....δεν μας νοιαζει ποιος θα γαμησει αν τον τρωει να παει ν αγαμησει,εμεις κανουμε αποχη.δεν σχολιασα αλεξ το οτι πηγες οτι μας σπας τ αρχιδια με το ποστ αυτο φιλε.γαμα αλλα μην το λες.....δεν δινω συνεχεια γιατι εχω μια αποψη για το ατομο αυτο.ουτε μου απεδειξες οτι δεν εισαι νταβας ουτε τιποτα.απλα σταματα να τσιγλας τον κοσμο επειδη σου καυλωσε να γαμησεις τωρα
λάθος κανεις δεν τσιγγλαω κανενα και καλα κανεις και δεν ασχολείσαι
δεν ασχολουμαι ούτε και εγω ούτε μαζί σου ούτε με κανέναν άλλο ....
εδω υποτιθεται ότι έχουμε ένα χόμπι και ενημερώνουμε ο ένας τον αλλό αν έχεις προβλήμα επειδή καποιοι πηδάνε εγώ τι να πώ...
φοβάμαι ότι έχουμε μαλακίσει εντελώς το θέμα...
Η αποψη σου είναι λάθος αλλά σε κάθε περίπτωση σεβαστη.
αλλά μια που σε βρηκα αν κουνησουμε το σεντονι με ct θεωρειται απεργοσπαστικη κινηση?
εδω υποτιθεται ότι έχουμε ένα χόμπι και ενημερώνουμε ο ένας τον αλλό αν έχεις προβλήμα επειδή καποιοι πηδάνε εγώ τι να πώ...
αλλά μια που σε βρηκα αν κουνησουμε το σεντονι με ct θεωρειται απεργοσπαστικη κινηση?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
τα θελει ο κωλος σου κι εσενα....λάθος κανεις δεν τσιγγλαω κανενα και καλα κανεις και δεν ασχολείσαι
δεν ασχολουμαι ούτε και εγω ούτε μαζί ούτε με κανέναν άλλο ....
Επισκέπτης
Η απεργία ισχύει για όλα τα κοινωνικά και ηλικιακά στρώματα;!
μπας και ψησουμε κάνα agency να στέλνει τιποτα και προς τα εδώ γιατί οι αθηναιοι παίζουν champions leage
σε μας στένουν κανα δυό θείες που είναι και φαλαινες
δες www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,1837.1290]εδω[/url]
σε μας στένουν κανα δυό θείες που είναι και φαλαινες
δες www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,1837.1290]εδω[/url]
πότε φευγεις??ετσι σιγα σιγα τα ρουφχιανακια να τα μαζευουν απο δω.
καταρχήν τα ελλήνικά σου με σκότωνουν (ειδικα αυτο το εσει)εσει εφυγεσ κιολασ.
γεωργιανε νταβατζη λάθος κατάλαβες για άτομα σαν εσένα γίνονται οι φασαρίες
αντε δρόμο τωρα...
σ ευχαριστω που δεν ασχολεισαι μαζι μου νταβαλάθος κανεις δεν τσιγγλαω κανενα και καλα κανεις και δεν ασχολείσαι
καταρχήν τα ελλήνικά σου με σκότωνουν (ειδικα αυτο το εσει)
γεωργιανε νταβατζη λάθος κατάλαβες για άτομα σαν εσένα γίνονται οι φασαρίες
αντε δρόμο τωρα...
εχεις πλακα τελικα.δεν ηξερα οτι σας κανουν μαθηματα ενω προσεχετε τα κοριτσια για το πως πρεπει να σεμπεριφερεστε στο site
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις