Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
οι νταβάδες απλα μετρανε το χρήμα δεν ποστρουν σε forum οπότε λάθος χαρακτηρισμος
ο οποιοσδήποτε διάβαζε αυτά που γράφεις δεν θα ασχολίοταν μαζί σου...
κανέ ότι εκανες ως τώρα και δεν τρέχει τίποτα...
ο άλλος είναι υπαρκτό άτομο η είναι κλώνος σου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οι νταβάδες απλα μετρανε το χρήμα δεν ποστρουν σε forum οπότε λάθος χαρακτηρισμος
ο οποιοσδήποτε διάβαζε αυτά που γράφεις δεν θα ασχολίοταν μαζί σου...
κανέ ότι εκανες ως τώρα και δεν τρέχει τίποτα...
ο άλλος είναι υπαρκτό άτομο η είναι κλώνος σου
ειναι κλωνος μου.....μα εισαι βλακας τελικα κ ασχετος με το τι παιζει εδω μεσα.ειναι πολυ ποαλιο μελος φιλτατε κ εχει ποσταρει πραγματα τα οποια εσυ δεν θα ποσταρεις ποτε.....τον λομπου σου τωρα κ κανε μας τη χαρη κ μη μετατρεπεις το θρεντ σε μπουρδελο σου η πουτανα σου.

Επισκέπτης
ντεκερ οτι γουσταρει κανει ο καθενας αλλος κανει αποχη αλλος οχι και επειδη γαμησαν 2 3 ατομα δεν θα τους βγαλουμε και νταβαδες αυτα ειναι μαλακιες.
Και επειδη ειπε αυτος οτι γαμησε τι παει να πει οτι ειναι νταβας?ή οτι παρασυρει τους αλους :headbang: :headbang: και να ειναι στα αρχιδια μας με ειπε με το ζορι να παω να γαμησω?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ οτι γουσταρει κανει ο καθενας αλλος κανει αποχη αλλος οχι και επειδη γαμησαν 2 3 ατομα δεν θα τους βγαλουμε και νταβαδες αυτα ειναι μαλακιες.
Και επειδη ειπε αυτος οτι γαμησε τι παει να πει οτι ειναι νταβας?ή οτι παρασυρει τους αλους :headbang: :headbang: και να ειναι στα αρχιδια μας με ειπε με το ζορι να παω να γαμησω?
συμφωνω φιλε,αλλα δεν ξερεις την ιστορια του συγκεκριμενου.δεν ειπα οτι ειναι νταβας επειδη γαμησε,αλλα επειδη ειναι η δευτερη φορα που δινει τετοια δειγματα.....οποιος θελει κανει αποχη οποιος θελει δεν κανει,αλλα αυτος που δεν θα κανει τουλαχιστον να σεβαστει το γεγονος οτι καποιοι κανουν κ ειναι πολλοι αυτοι οι καποιοι κ δεν θελουν να διαβαζουν για τις καταθεσεις των αλλων....αν γαμουσε το παλικαρι κ δεν ελεγε τιποτα ολα καλα.δεν με νοιαζει τι θα κανει,ας το κοψει κιολας.οχι ομως να μας παραθετει την ιστοριουλα του ενω γινεται τοσος ντορος με την αποχη κ πολυ απλα να μας λεει οτι γαμησε δυο κιολας το ιδιο βραδυ κ οτι εχει κ καινουριο μωρο το οποιο ειναι γαματο......αυτο ειναι καπως.....με πιανεις που κολλαω?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι παλιό μέλος όυτε ξέρω κάποιον από εσάς
εδώ μπήκα ακριβώς απειδή είμα άσχετος σε κάποια πραγματα και θέλω να μάθω
απο την κουβέντα μας έπρεπε να το έχεις καταλάβει ... μα ακόμα... έλεος
μάλλον το θρεντ το θέλεις για το δικό μπουρδελο σου και την δική σου πουτανα
εμενα να @@
κριτικη σκέψη έχει ο καθένας και αποφασίζει τι κάνει μόνος του
κανένας δεν μπήκε με το ζόρι να πηδηξει
εγώ αν δείς είδη έχω ζητησει συγνωμη και έχω πει ότι θα συμμετεχω στην αποχή

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν εσυ βοριε θες να γαμησεις να το κανεις.δεν με απασχολει....αν θες ομως να μας σπασεις τ αρχιδια με το πως γαμησες κ που τοτε θα ειμαι καθετος κ απεναντυ σου γιατι μερικοι προσπαθουν για την καλοπεραση τους κ για την τσεπη τους κ εκτος το οτι τους το χαλας εχεις το θρασος κ τους το λες στα μουτρα τους

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι παλιό μέλος όυτε ξέρω κάποιον από εσάς
εδώ μπήκα ακριβώς απειδή είμα άσχετος σε κάποια πραγματα και θέλω να μάθω
απο την κουβέντα μας έπρεπε να το έχεις καταλάβει ... μα ακόμα... έλεος
μάλλον το θρεντ το θέλεις για το δικό μπουρδελο σου και την δική σου πουτανα
εμενα να @@
κριτικη σκέψη έχει ο καθένας και αποφασίζει τι κάνει μόνος του
κανένας δεν μπήκε με το ζόρι να πηδηξει
εγώ αν δείς είδη έχω ζητησει συγνωμη και έχω πει ότι θα συμμετεχω στην αποχή
διαβασε σε παρακαλω τις παραθεσεις μου στο ποστ του βοριου κ θα καταλαβεις το σκεπτικο μου.δεν μπορω να λεω τα ιδια κ τα ιδια γινομαι κουραστικος.απλα εγω πηρα την πρωτοβουλια να θεσω σαν θεμα την κωλοαποχη κ σπαζομαι οταν βλεπω σαν εσενα να μην εκτιμαει καποιους.δεκτη η συγνωμη σου αλλα να την κανω τι?οταν σε 5 μερες παλι τα ιδια θα κανεις?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
συμφωνω φιλε,αλλα δεν ξερεις την ιστορια του συγκεκριμενου.δεν ειπα οτι ειναι νταβας επειδη γαμησε,αλλα επειδη ειναι η δευτερη φορα που δινει τετοια δειγματα.....οποιος θελει κανει αποχη οποιος θελει δεν κανει,αλλα αυτος που δεν θα κανει τουλαχιστον να σεβαστει το γεγονος οτι καποιοι κανουν κ ειναι πολλοι αυτοι οι καποιοι κ δεν θελουν να διαβαζουν για τις καταθεσεις των αλλων....αν γαμουσε το παλικαρι κ δεν ελεγε τιποτα ολα καλα.δεν με νοιαζει τι θα κανει,ας το κοψει κιολας.οχι ομως να μας παραθετει την ιστοριουλα του ενω γινεται τοσος ντορος με την αποχη κ πολυ απλα να μας λεει οτι γαμησε δυο κιολας το ιδιο βραδυ κ οτι εχει κ καινουριο μωρο το οποιο ειναι γαματο......αυτο ειναι καπως.....με πιανεις που κολλαω?
κοιτα αν έχεις καψες μην μπαινεις σε forum που ασχολειται με sex  αλλιως κοψτον εσύ να ησυχάσεις
μην κολλας σε τίποτα γιατί η ζωή μικρή και πικρη (αυτο το ξέρω στα σίγουρα)
αλλά εγω φοβάμαι τους ανθρώπους που είναι ηθικοί γιατί δεν μπορουν να είναι ανηθικοι
τίμιοι γιατι δεν μπορου να είναι ατιμοι
δεν μου αρεσει να κριβομαι πίσω από το δάκτυλο μου και να κάνο τον καλο για να ευχαριστήσω κάποιους
(θα μπορουσα να γράφω ψεμματα και μαλακίες αντί να σας πηγαινω κόντρα)
εσυ με βρίζεις και εγώ σου φέρομαι σαν φίλος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κοιτα αν έχεις καψες μην μπαινεις σε forum που ασχολειται με sex  αλλιως κοψτον εσύ να ησυχάσεις
μην κολλας σε τίποτα γιατί η ζωή μικρή και πικρη (αυτο το ξέρω στα σίγουρα)
αλλά εγω φοβάμαι τους ανθρώπους που είναι ηθικοί γιατί δεν μπορουν να είναι ανηθικοι
τίμιοι γιατι δεν μπορου να είναι ατιμοι
δεν μου αρεσει να κριβομαι πίσω από το δάκτυλο μου και να κάνο τον καλο για να ευχαριστήσω κάποιους
(θα μπορουσα να γράφω ψεμματα και μαλακίες αντί να σας πηγαινω κότρα)
εσυ με βρίζεις και εγώ σου φέρομαι σαν φίλος
κατ αρχην δεν σε θεωρω φιλο κ δεν ξερω αν θα σε ηθελα για φιλο.αν εχω καψες ειναι δικο μου θεμα κ δοξα το θεο δεν εχω γιατι εχω γκομενα.το αν επρεπε να μπαινω η οχι σε αυτο το site ειναι δικο μου θεμα κ δεν θελω να μου λεω κανεις τι να κανω.το αν επρεπε να λες την αληθεια ειναι κατι που θεωρω οτι επρεπε αλλα κ παλι μου φαινεται δεν πιανεις το σκεπτικο μου κ δεν θα το πιασεις ποτε.δεν ειπα μη πας να γαμησεις αλλα μη μας τι εκανες τουλαχιστον οχι αυτες τις 15 μερες....μπες στις 15 του μην ακ γραψε την ιστοριουλα σου.δεν θα πει κανενας τιποτα κ πιστεψε με θα το εκτιμησουν κιολας.με το να την γραψεις τωρα τι νομιζεις πως καταλαβαινεις?ουαου,εσυ γαμησες ρε φιλε 2 πουτανες την ιδια μερα....μπραβο ρε,εισαι μαγκας.κ παλι μπραβο γιατι το λες ενω οι αλλοι εστω κ αν δεν εχει αποτελεσμα αυτο που κανουν το κανουν γιατι πιστευουν σε αυτο.αυτα απο μενα δεν εχω να πω κατι αλλο κ δεν θελω να πω κ κατι αλλο.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
διαβασε σε παρακαλω τις παραθεσεις μου στο ποστ του βοριου κ θα καταλαβεις το σκεπτικο μου.δεν μπορω να λεω τα ιδια κ τα ιδια γινομαι κουραστικος.απλα εγω πηρα την πρωτοβουλια να θεσω σαν θεμα την κωλοαποχη κ σπαζομαι οταν βλεπω σαν εσενα να μην εκτιμαει καποιους.δεκτη η συγνωμη σου αλλα να την κανω τι?οταν σε 5 μερες παλι τα ιδια θα κανεις?
η εκτιμηση δεν χαρίζεται κερδίζεται .όταν καταλλάβω τι παίζει ίσως να αλλάξω στάση και εγώ απεναντι σου
Τι θα κάνω σε 5 μέρες δεν καταλαβαίνω.Πιστέυω να έχεις καταλλάβει τουλάχιστον ότι αν πω κάτι το κάνω και δεν κρίβομαι.
είπα ότι μια και το ζήτημα είναι τόσο συμαντικό για κάποιοιυς θα κάνω και εγώ αποχη
εσύ ξεκινας τις βρισιές και τους άσχημους χαρακτηρισμους
σέβομαι ότι είσαι παλλιός αλλά πρέπει να με σέβεσαι και εσυ  

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η εκτιμηση δεν χαρίζεται κερδίζεται .όταν καταλλάβω τι παίζει ίσως να αλλάξω στάση και εγώ απεναντι σου
Τι θα κάνω σε 5 μέρες δεν καταλαβαίνω.Πιστέυω να έχεις καταλλάβει τουλάχιστον ότι αν πω κάτι το κάνω και δεν κρίβομαι.
είπα ότι μια και το ζήτημα είναι τόσο συμαντικό για κάποιοιυς θα κάνω και εγώ αποχη
εσύ ξεκινας τις βρισιές και τους άσχημους χαρακτηρισμους
σέβομαι ότι είσαι παλλιός αλλά πρέπει να με σέβεσαι και εσυ  
δεν θελω να με σεβεται καποιος επειδη ειμαι παλιος.δεν ειμαστε στο στρατο....το αν εβρισα το εκαναν γιατι με εφτασες στα ορια μου.δεν ειναι δυνατον μετα απο ενα μηνα που το λεμε να μπαινεις κ να μας λες τι εκανες ενω βλεπεις οτι κανενας αλλος δεν το εκανε η τουλαχιστον το εκανε αλλα δεν μας ειπε που κ ποια ειναι καινουρια κ πως ειναι.εσυ προκαλεσες.....κ οπως ειδες οταν σου την επεσαν στην αρχη εστειλες κατι σε πμ κ δεν εδωσα συνεχεια.....αν θυμασαι.δεν σε αποκαλεσα τοτε νταβα κ δεν ειχα σκοπο να το κανω

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μα ποιος σου είπε ότι εγώ σε θεωρω φιλο και ότι θα ήθελα να ήσουν φίλος μου μετά απο όλα αυτά (χωρις παρεξηγηση)
το σκεπτικό το καταλαβαίνω απλα μου είναι αδιάφορο (αλλά θα το σεβαστω και δεν θα ποστάρω)
αλλά και εδώ λογοκρισία ...
αν μπω σε δεκαπέντε μέρες θα πέσετε να με φάτε για την ημερομηνία και θα αρχίσετε πάλι τα ίδια
έτσι δεν έγινε και με την mandy... νομίζω πρέπει να θυμάσαι..

μην αφήνεις άλλους να θετουν τα όρια σου είναι ανόητο, το οριο του εαυτου σου είσαι εσύ όχι εγώ.
είσαι μεγάλος ανθωπος και δεν πρέπει να δίνεις σημασία
και εγώ φορτόνω αλλά δεν δινω πια σημασία ...
γέλασα κίολας με το τελειωμένο... προφανώς εκει θα ήσουν ο καλύτερος πελάτης (μην θυμωνεις τώρα... κάνω και εγώ χιουμορ)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παντως έχω είδη στείλει κριτικη για την χριστινα από το πρωί και περιμένω να την βάλουν οι mods
μην αρχίσεις να με κραζεις για αυτο.
έχω άλλη μία που δεν θα την βάλω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Τελειωσατε ή εχετε και αλλα να πειτε;....
λοιπον θα κανω και γω μια δηλωση και μην τολμησει κανεις (γενικως)να μου απευθυνει τον λογο...οχι απο σας τους δυο αλλα κανενας γενικως...
απευθυνομαι σε ολους οσους γραφουν εδω και σε αυτους που αμετοχοι και απογοητευμενοι παρακολουθουν:
1)το θρεντ που το παρακολουθω χρονια (οχι ως gl) εχει υποβαθμιστει απιστευτα ως προς την ενημερωση και εδω και εναν χρονο εχει γινει σπαμινγκ θρεντ και χωρος για να γινονται χαιρετουρες και κουβεντουλα...ενιοτε και βρισιδια...
2)το θρεντ δεν ανηκει σε κανεναν και δεν ειναι μονοπωλιο κανενος.οποιου δεν του αρεσει να μην γραφει ...και τον πουλο
3)γελοιες και παιδιαστικες συμπεριφορες απωθουν σοβαρα μελη απο το να συμμετεχουν και να ενημερωνουν
4)καποτε κατηγορηθηκα απο καποιο μελος οτι σας ζαλιζω.....εγω που στο θρεντ μιλουσα μονο για να απαντησω σε ερωτηματα,να γραψω προγραμμα κοριτσιων και εχω απαντησει σε 200 πμ περιπου...πραγμα που φυσικα δεν ξερετε...οσο ημουν τελοσπαντων ενημερωτικος γιατι τωρα δεν ειμαι...και παρολαυτα εκανα την αυτοκριτικη μου
καντε την και σεις και αναλογιστειτε ολοι αν και κατα ποσο εχετε κουρασει
5)αστυνομια του σαιτ ειναι μονο οι μοντς και ο αντμιν...κανενας αλλος..
6)μην αποκτατε ιδεες μεγαλειου βασιζομενοι στο ποσα ποστ εχετε...η προσφορα στο σαιτ ειναι ποικιλη για τον καθενα και ακομη και νεα μελη μπορει να ειναι χρησιμα
7)η αποχη αφορα οποιον θελει να την κανει...κανω προταση...αποχη και απο το θρεντ για ολο αυτο το διαστημα....οποιος θελει ας ποσταρει μονος του...
8)η μπουρδελοκατασταση αν συνεχιστει αυτο το χαλι θα γινει το πιο θλιβερο κομματι του σαιτ και δεν θα διαβαζεται παρα απο 12-15 ατομα οσα δηλαδη βλεπω και καθε φορα που
μπαινω...επιτελους και λιγη αυτοσυγκρατηση και λιγη σοβαροτητα
9)οσοι θεσσαλονικεις μπουρδελιαρηδες συμφωνουν με οσα λεω και δεν γραφουν ας κανουν εναν κοπο να το δηλωσουν με την παρουσια τους και ενα δυο λογια,ενα μικρο ποστ....ξερω οτι πολλοι κουνατε κεφαλια....βγειτε πειτε το για να επανελθει το θρεντ στις παλιες καλες του μερες...μην αφηνετε λιγα ατομα να το υποβαθμιζουν...αλλιως ειστε ολοι αξιοι της μοιρας σας...
10)προσωπικα δεν θα ξαναγραψω εδω τιποτα και θα απαντω ενδεχομενως μονο απο τα δικα μου θρεντ τα οποια θα χρησιμοποιω επισης και για οποια ενημερωση χρειαστει μελλοντικα να κανω...αυτα και τις κριτικες μου...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
έτσι ναι.η ενημερωση μου χρειάζεται... αυτό μόνο ζητάω και αυτό μπορω να προσφέρω σε κάποιο βαθμο και εγω
αν είναι δεν ξαναποστάρω στο thread αυτο, μέχρι να στρώσει η κατάσταση.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Ο alexm4n παντως μιλαει ηρεμα και ευγενικα, δεν βρισκω στον λογο του δειγμα νταβατζη. (Ισως και να ειναι αλλα πουτσα μου)
Ας αφησουμε λοιπον τις κοντρες, αμα το πας ετσι ρε συ deker συμφωνα με τα λεγομενα σου,ας μην γραφουμε τπτ στο τοπικ μεχρι να τελιωσει η αποχη να δω τι θα καταλαβουμε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ο alexm4n παντως μιλαει ηρεμα και ευγενικα, δεν βρισκω στον λογο του δειγμα νταβατζη. (Ισως και να ειναι αλλα πουτσα μου)
Ας αφησουμε λοιπον τις κοντρες, αμα το πας ετσι ρε συ deker συμφωνα με τα λεγομενα σου,ας μην γραφουμε τπτ στο τοπικ μεχρι να τελιωσει η αποχη να δω τι θα καταλαβουμε...
θες να μπαιες ρε παλιακρι μου κ να γραψεις για το πως περασες....καν το.δεν μου πεφτει λογος.δεν θα ξαναασχοληθω με αυτο το θεμα.απλα το παλικαρι που μιλαει ομορφα γι αυτο κ δεν ειναι νταβατζης δεν ειχε ξαναγραψει περα απο μια φορα για καταθεση του κ ξαφνικα μεσα στην αποχη εγραψε για δυο μαζεμενες.αν εσενα σου φαινεται νορμαλ τοτε ειμαστε οκ.θα μου φαινεται κ εμενα.

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
αποχη !! αποχή !!! Να μάθουμε να πηδάμε μόνο τις γυναίκες μας για 15 μέρες !!! Δεν χάθηκε ο κόσμος !!! 

:fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom