Λοιπον παιδια καλημερα και απο μενα.Παιρνω την αποφαση να γραψω κι εγω κατι στο φορουμ επειτα απο πολλους μηνες.Διαβαζω ομως καθημερινα τα σχολια σας και τις κριτικες σας και αλλοτε +φωνω και αλλοτε διαφωνω.Δυστυχως το ονομα του συγκεκριμενου φορουμ μονο μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονικης δεν πρεπει να λεγεται με αυτα που γραφονται.Αν καποιοι απο εδω εχετε προσωπικα με καποιον αλλο χρηστη υπαρχουν και τα πμ για να λυσετε τις διαφορες σας.Εδω το ΜΟΝΟ πραγμα που πρεπει να γινεται αυστηρα ειναι η ενημερωση (πρωινη-βραδυνη βαρδια) για τα κοριτσια που δουλευουν στα διαφορα μαγαζια της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ποιες δουλευουν που,τις τιμες τους και τις αποδοσεις τους.Αυτα εντελως φιλικα προς ολους και μη νομιζει κανενας οτι θελω να το παιξω ιστορια,καθε αλλο,ειμαι παλιος χρηστης του φορουμ κι εχω αλλαξει και 2 usernames και θελω να πω οτι εχει χαλασει παρα παρα πολυ το φορουμ.Ας ελπισουμε στο μελλον να διορθωθουν οι τροποι σκεψης ολων μας για το καλο του φορουμ.Τωρα οσων αφορα την αποχη,εγω την τηρω με ευλαβεια και σεβασμο,αλλα παιδια δυστυχως οτι και να κανουμε δε θα αλλαξει τπτ και να σας πω το γιατι?Οταν καποιοι συναγωνιστες απο μας σκανε τα 80αρια και τα 120αρια για τα διαφορα προγραμματα,ειναι φυσιολογικο η τιμη του απλου να ειναι υψηλη.Αυτο εχει ως αντικτυπο τη μειωμενη αποδοση των κοριτσιων στα απλα 40αρια (οχι ολων φυσικα) ,γιατι εχουν καλομαθει απο τα υψηλου κοστους προγραμματα.Οταν εμενα στη μαντζαρου μου λεει η τσατσα οτι θα περιμενεις αρκετη ωρα γιατι ο αλλος συναγωνιστης εσκασε 200 ευρω για 1 ωρα τοτε τι περιμενουμε ρε παιδια??? Καλη η αποχη λοιπον , αλλα να γινει και αποχη απο τα υπολοιπα προγραμματα απο ολους μας.