Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΝΕΙ.....20 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΕΜΙΣΑΤΕ.YΠαρχει σχετικο θρεντ.μπειτε εκει και γραψτε τις μαλακιες σας.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.οποιος θελει κανει και οποιος δε θελει δε κανει αποχη.καθε μερα το ιδιο πραμα θα λεμε??

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η καλύτερη απάντηση σε όποιον προκαλεί , είναι η σιωπή και η αδιαφορία !!! ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ !!!!!!

Επιτέλους  για χαλαρώστε !!! Βρήκα ένα σαϊτ που γουστάρω , και πάτε να το κάνετε σαν τα μούτρα σας !!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Η καλύτερη απάντηση σε όποιον προκαλεί , είναι η σιωπή και η αδιαφορία !!! ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ !!!!!!

Επιτέλους  για χαλαρώστε !!! Βρήκα ένα σαϊτ που γουστάρω , και πάτε να το κάνετε σαν τα μούτρα σας !!!!
αυτο τωρα το λες εσυ σε μενα???ποιος εισαι εσυ?

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είπα για σένα , ή τον α΄ ,ή τον β΄!! Γενικά είπα ......... beatifull ρε παιδιά !!   

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Συνάδερφοι..

Επειδή είμαι στο σπόρ χρόνια τώρα,βαρδάρη και μύλο,και γνωρίζω αρκετά ως πολλά απο μέσα
-άσχετα αν δεν έτυχε να γράψω εδώ-
το έχουν στήσει δυστυχώς τόσο καλά το όλο ''σκηνικό'' οι μεγάλοι που η τιμή είναι και θα είναι εκεί!!

Απο εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι γουστάρει αλλά δεν μπορεί κανένας να σπαμάρει το site για ένα τέτοιο θέμα επειδή δεν είναι ιδιοκτησία κανενός!!

To site υπάρχει για να ενημερώνει τον κάθε συναγωνιστή που θέλει να περάσει καλά...
Φεύγει που φεύγει το 40άρι...τουλάχιστον να ενημερώνεται ο κόσμος για να μην πάει χαμένο....

...άλλο να δώσεις το 40άρι για την αφρούλα,για την έφη ή την θεογκομενάρα το γκαβλάκι μου την Χριστίνα
και
άλλο να το δώσεις στην τζένη-μακριά-.......

Τέλος,
Δεν φτάνει η αποχή 10 ή 110 ατόμων δυστυχώς!

[b]Για να πέσει η τιμή πρέπει να ανοίξουν άλλα τόσα @ρδελα και άλλα τόσα στούντιο..[/b]Πράγμα δύσκολο με τα συγκεκριμένα αφεντικά της πόλης μας!!

*Αυτή η Lindi στο zuzana.com μου την έχει δώσει άγρια....τι γκαβλομπεμπέ είναι αυτό? ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
άλλο να το δώσεις στην τζένη-μακριά-.......

*Αυτή η Lindi στο zuzana.com μου την έχει δώσει άγρια....τι γκαβλομπεμπέ είναι αυτό? ;)

Η Τζένη τέλος από το σπορ... έχει και καιρό... Όσο για το τελευταίο σχόλιο λίγο άκυρο, αλλά καλό!

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η Τζένη τέλος από το σπορ... έχει και καιρό... Όσο για το τελευταίο σχόλιο λίγο άκυρο, αλλά καλό!

Το ξέρω...την είχα πετύχει και στην εκκλησία στις τελευταίες μέρες της αλλά δεν μου ερχότανε άλλο κομοδίνο στο μυαλό να γράψω...

Άκυρο και άσχετο-γι'αυτό το έβαλα υστερόγραφο στο τέλος-αλλά το έγραψα για 2 λόγους

1.Για να χαλαρώσουμε λίγο.....συναγωνιστές στην ίδια πόλη είμαστε...η δουλειά να γίνεται
  αν σκοτωθούμε και μεταξύ μας για την αποχή...γαμησέ τα...

2.ε είναι πολύ γκάβλα ο κορίτσαρος......

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή η lindi είναι τρελό μωρό !!!

Beautfull !!! :knockinb:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση ψιλοάσχετη...
κοιτούσα φωτογραφίες από μπουρδέλα και στούντιο της Αθηνας και
παρατήρησα ότι τα δικά τους από εξωτερικής άποψης είναι ας πούμε πιο διακριτικά,
με μια απλή πινακίδα χωρίς πολλά φώτα και χωρίς εκείνες τις θρυλικές
λάμπες- χάρτινες φλόγες...το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
Μπροστά σε αυτά τα δικά μας είναι πιο χτυπητα, με αποκορύφωμα φυσικά
την ντίσκο-διαστημόπλοιο της Κώττα Ρούλια!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση ψιλοάσχετη...
κοιτούσα φωτογραφίες από μπουρδέλα και στούντιο της Αθηνας και
παρατήρησα ότι τα δικά τους από εξωτερικής άποψης είναι ας πούμε πιο διακριτικά,
με μια απλή πινακίδα χωρίς πολλά φώτα και χωρίς εκείνες τις θρυλικές
λάμπες- χάρτινες φλόγες...το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
Μπροστά σε αυτά τα δικά μας είναι πιο χτυπητα, με αποκορύφωμα φυσικά
την ντίσκο-διαστημόπλοιο της Κώττα Ρούλια!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ τερι εγραψες...
Στα επι της ουσιας...πραγματι τα στουντιο της αθηνας ειναι πολυ πιο διακριτικα αλλα λαβε υποψη οτι ειναι και διασπαρμενα μεσα στον οικιστικο ιστο γενικα ενω τα δικα μας ειναι ολα μαζι σχεδον και σε δρομους μιας περιοχης που φιλοξενει μονο κεντρα διασκεδασης,γραφεια μεταφορων ,εμπορικο κεντρο κλπ...σκεψου να ειχες στουντιο στην καλαμαρια,στην βασ ολγας την μποτσαρη ,στην τουμπα,στην λεωφορο στρατου και δεν ξερω που αλλου...εκει πολλα ειναι ετσι (περα απο φυλης κλπ που ειναι συσσωρευμενα)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες μην πτοεισται-δεν θα μας φαει το μαυρο κυκλωμα των μπουρδελων-ολοι στο λιμανι με τους λιμενεργατες να αναρτησουμε πανο

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Λοιπον παιδια καλημερα και απο μενα.Παιρνω την αποφαση να γραψω κι εγω κατι στο φορουμ επειτα απο πολλους μηνες.Διαβαζω ομως καθημερινα τα σχολια σας και τις κριτικες σας και αλλοτε +φωνω και αλλοτε διαφωνω.Δυστυχως το ονομα του συγκεκριμενου φορουμ μονο μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονικης δεν πρεπει να λεγεται με αυτα που γραφονται.Αν καποιοι απο εδω εχετε προσωπικα με καποιον αλλο χρηστη υπαρχουν και τα πμ για να λυσετε τις διαφορες σας.Εδω το ΜΟΝΟ πραγμα που πρεπει να γινεται αυστηρα ειναι η ενημερωση (πρωινη-βραδυνη βαρδια) για τα κοριτσια που δουλευουν στα διαφορα μαγαζια της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ποιες δουλευουν που,τις τιμες τους και τις αποδοσεις τους.Αυτα εντελως φιλικα προς ολους και μη νομιζει κανενας οτι θελω να το παιξω ιστορια,καθε αλλο,ειμαι παλιος χρηστης του φορουμ κι εχω αλλαξει και 2 usernames και θελω να πω οτι εχει χαλασει παρα παρα πολυ το φορουμ.Ας ελπισουμε στο μελλον να διορθωθουν οι τροποι σκεψης ολων μας για το καλο του φορουμ.Τωρα οσων αφορα την αποχη,εγω την τηρω με ευλαβεια και σεβασμο,αλλα παιδια δυστυχως οτι και να κανουμε δε θα αλλαξει τπτ και να σας πω το γιατι?Οταν καποιοι συναγωνιστες απο μας σκανε τα 80αρια και τα 120αρια για τα διαφορα προγραμματα,ειναι φυσιολογικο η τιμη του απλου να ειναι υψηλη.Αυτο εχει ως αντικτυπο τη μειωμενη αποδοση των κοριτσιων στα απλα 40αρια (οχι ολων φυσικα) ,γιατι εχουν καλομαθει απο τα υψηλου κοστους προγραμματα.Οταν εμενα στη μαντζαρου μου λεει η τσατσα οτι θα περιμενεις αρκετη ωρα γιατι ο αλλος συναγωνιστης εσκασε 200 ευρω για 1 ωρα τοτε τι περιμενουμε ρε παιδια??? Καλη η αποχη λοιπον , αλλα να γινει και αποχη απο τα υπολοιπα προγραμματα απο ολους μας.

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον παιδια καλημερα και απο μενα.Παιρνω την αποφαση να γραψω κι εγω κατι στο φορουμ επειτα απο πολλους μηνες.Διαβαζω ομως καθημερινα τα σχολια σας και τις κριτικες σας και αλλοτε +φωνω και αλλοτε διαφωνω.Δυστυχως το ονομα του συγκεκριμενου φορουμ μονο μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονικης δεν πρεπει να λεγεται με αυτα που γραφονται.Αν καποιοι απο εδω εχετε προσωπικα με καποιον αλλο χρηστη υπαρχουν και τα πμ για να λυσετε τις διαφορες σας.Εδω το ΜΟΝΟ πραγμα που πρεπει να γινεται αυστηρα ειναι η ενημερωση (πρωινη-βραδυνη βαρδια) για τα κοριτσια που δουλευουν στα διαφορα μαγαζια της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ποιες δουλευουν που,τις τιμες τους και τις αποδοσεις τους.Αυτα εντελως φιλικα προς ολους και μη νομιζει κανενας οτι θελω να το παιξω ιστορια,καθε αλλο,ειμαι παλιος χρηστης του φορουμ κι εχω αλλαξει και 2 usernames και θελω να πω οτι εχει χαλασει παρα παρα πολυ το φορουμ.Ας ελπισουμε στο μελλον να διορθωθουν οι τροποι σκεψης ολων μας για το καλο του φορουμ.Τωρα οσων αφορα την αποχη,εγω την τηρω με ευλαβεια και σεβασμο,αλλα παιδια δυστυχως οτι και να κανουμε δε θα αλλαξει τπτ και να σας πω το γιατι?Οταν καποιοι συναγωνιστες απο μας σκανε τα 80αρια και τα 120αρια για τα διαφορα προγραμματα,ειναι φυσιολογικο η τιμη του απλου να ειναι υψηλη.Αυτο εχει ως αντικτυπο τη μειωμενη αποδοση των κοριτσιων στα απλα 40αρια (οχι ολων φυσικα) ,γιατι εχουν καλομαθει απο τα υψηλου κοστους προγραμματα.Οταν εμενα στη μαντζαρου μου λεει η τσατσα οτι θα περιμενεις αρκετη ωρα γιατι ο αλλος συναγωνιστης εσκασε 200 ευρω για 1 ωρα τοτε τι περιμενουμε ρε παιδια??? Καλη η αποχη λοιπον , αλλα να γινει και αποχη απο τα υπολοιπα προγραμματα απο ολους μας.
Αντί να κοιτάμε λίγο την ποιότητα το μόνο που ενδιαφέρει μερικούς είναι οι τιμές!!!
Ναι ρε τσακάλια!!Εγώ το βρίσκω απόλυτα normal οι γκόμενες να είναι χωρίς συμμετοχή στα απλά προγράμματα..
Οποιος θέλει να γ..... ας πάει στο παλιά παραδοσιακά σπιτάκια ,με το κρεβάτι που τρίζει και το δωμάτιο που δεν έχει βρύση και την γκόμενα την 50άρα!!
Ούτε πλούσιος είμαι ,ούτε κανένας που του περισσεύουν αλλά προτιμώ να περιμένω μια ώρα κάποιον που έχει δώσει 200 παρά να περιμένω πάλι 1 ωρα καμιά δεκαριά που δίνουν 40.

universal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
re pedia ama kserei kaneis kokkina spitia stin anatoliki thessaloniki i pros to kentro ala oxi vardari.oles ekei einai perasmenes apo 1000 xeria i kanena til apo koritsia me xwro diko tous ennow PM me please.Palia thymame eixe kapoia studiakia stin vasilisis olgas twra den vlepw tpt ektos apo ta masaz ektonwsis kai ta mpourdela ston vardari.THESSALONIKI
Thanks

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
re pedia ama kserei kaneis kokkina spitia stin anatoliki thessaloniki i pros to kentro ala oxi vardari.oles ekei einai perasmenes apo 1000 xeria i kanena til apo koritsia me xwro diko tous ennow PM me please.Palia thymame eixe kapoia studiakia stin vasilisis olgas twra den vlepw tpt ektos apo ta masaz ektonwsis kai ta mpourdela ston vardari.THESSALONIKI
Thanks
τα greeklish απαγορευοντε, διαβασε τους κανονες του φορουμ.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Thanks
γυναικα για να παντρευτεις ψαχνεις?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αντί να κοιτάμε λίγο την ποιότητα το μόνο που ενδιαφέρει μερικούς είναι οι τιμές!!!
Ναι ρε τσακάλια!!Εγώ το βρίσκω απόλυτα normal οι γκόμενες να είναι χωρίς συμμετοχή στα απλά προγράμματα..
Οποιος θέλει να γ..... ας πάει στο παλιά παραδοσιακά σπιτάκια ,με το κρεβάτι που τρίζει και το δωμάτιο που δεν έχει βρύση και την γκόμενα την 50άρα!!
Ούτε πλούσιος είμαι ,ούτε κανένας που του περισσεύουν αλλά προτιμώ να περιμένω μια ώρα κάποιον που έχει δώσει 200 παρά να περιμένω πάλι 1 ωρα καμιά δεκαριά που δίνουν 40.
κατι ατομα σαν εσενα χαλαν την πιατσα που συμφωνουν με την τωρα κατασταση στα μπουρδελα.νομιζω το ξανα ειπα και λιγες σελιδες πιο πισω,αμα θες να γαμας σε αυτους τους αθλιους χωρους μες την βρωμα με 40 η και 200 ευρω αφου το θετεις ετσι και να σου την λενε και απο πανω συνεχησε,αντε του χρονου να παρεις και προγραμμα με 300 ευρω!

fargoN

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χ8ες πέρασα απο το εφάκη μετα τα μαμούνια μια χαρά φαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom