Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
η χριστινα που εγινε κριστυ :headbang:...εγω παλι την γνωρισα ως κριστιν.... :priest: :priest: :priest:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
δεν ειναι αυτη στη φωτο.ειναι η αλλη που αναφερεται ως Κριστυ στο εν λογω σαιτ και κατα τη γνωμη μου ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα αγγουρια που γαμησα.εντελως ψευτικο γαμησι...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε μαν γιατι το γαμας το θεμα?? αφου ο αλλος το σταματησε,,τελικα οντως την εχεις δει νταβας του κατασταση σαλονικης,οτι 8ες πες του το πμ  γιατι να διαβαζουμε τις μαλακιες σου?καθεσαι και διαβαζεις τα μνμτ του αποτε συ εχεις το προβλημα μαζι του, κολησες απτην αρχη οτι ειναι νταβας αλλα ο Αριστοτελης ειπε  οτι μεσα μας βαθια θεωρουμε τον εαυτο μας αυτη τη βρισια απαγκελουμε πρωτη στους αλλους,πες μας για καμια πουτανα αμα θες και μη σπαμαρεις, κατα την αποψη μου εσυ γαμας το θεμα. αυτες τις μερες αμφανιστηκαν πολοι νεοι τι εγινε κοτεψαν καποιοι και καναν και αλλους λογαριασμους ?? μαλλον αυτοι που φαγαν σφαλιαρα αυτες τις μερες ειναι,, αποψη μου!!!
για πες κ τι θελει να πει ο ποιητης?αλλα να το πεις στο θεμα της αποχης γιατι εδω δεν γραφω πλεον......περιμενω να ακουσω περισφαλιαρας κ για τα νεα μελη.....γιατι τον κοβω οτι υπονοεις κατι για μενα.αν θες απαντηση δεν ειμαι κομπλεξικος για να κανω κλωνους κ οτι εχω να το πω το λεω χυμα.θα μπορουσα να τους ειχα κανει για να κανω θεμα για την κωλοαποχη κ οχι να δεχομαι καθε μερα πμ απο νταβαδες κ μαλακες κ να με απειλουν.γι αυτο οταν εχεις να πεις κατι να το λες στα ισια.κ προσεχε για να μη φαει κανενας αλλος σφαλιαρα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ συγνωμη αν σπαμαρω το θεμα μη μου την πεσει κανενας.....αν ειναι να το κανει ας το εκανε κ στον καθε μαλακα που γραφει οτι να ναι κ οχι μονο σε μενα επειδη τσουζει οταν γραφω

Th_n_Hrd

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον ... η θεση μου περι παρακμης της πολης μας ... καταρεει !!!
τα νεα & παλια ...δελα & νυν studio διαφημιζονται με προγραμμα παρουσιας παρακαλω και φωτο των κοριτσιων ... αν αυτο δεν ειναι προοδος, τι ειναι ???
και αυτο ειναι επιχειρηματικη προοδος - το αντιθετο της παρακμης !
ποσο λαθος εκανα  :think: :think: :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
ετσι ειναι ρε φιλε, μπορει να πας το πρωι στην τανα και να σε εχει στα γουστα, και το ιδιο απογευμα στην ιδια να παιξει και ξυλο απτα νευρα ,,ολοι ανθρωποι'μαστε , και εχουμε αδυναμες στιγμες,ο αλεξ ειπε για μια στιγμη που την βρηκε να μην εχει κεφια και πεσαν οι νταβαδες τις να τον φανε ,, αντε και καλα να εισαι νταβας απτην τανα αλλα να  να νομιζεις πως εισαι και νταβας του ςιτε?παει πολυ

Η χριστινα που ρωτησα τον Maanskygen ειναι αλλη χριστινα απο βαρδαρη μερια δεν την ξερω, δεν την εχω παρει απλα την ειδα ενα φεγγαρι, να μην μπερδευομαστε...σωστα τα λεω Maanskygen.

Την αλλη Χριστινα την Πολωνεζα που λεμε, την εχω δοκιμασει ενταξει αξιζει το κοριτσι καταθεση, και για τα γουτσα μου ειναι και ομορφη...αλλα μεσα στο δωματιο τελευταια φορα μου τα χαλασε αφου δεν ανεβαινε απο πανω το εχω ξαναναφερει το περιστατικο....σε αυτην τη χριστινα αναφεροταν ο αλεξ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Η χριστινα που ρωτησα τον Maanskygen ειναι αλλη χριστινα απο βαρδαρη μερια δεν την ξερω, δεν την εχω παρει απλα την ειδα ενα φεγγαρι, να μην μπερδευομαστε...σωστα τα λεω Maanskygen.

Την αλλη Χριστινα την Πολωνεζα που λεμε, την εχω δοκιμασει ενταξει αξιζει το κοριτσι καταθεση, και για τα γουτσα μου ειναι και ομορφη...αλλα μεσα στο δωματιο τελευταια φορα μου τα χαλασε αφου δεν ανεβαινε απο πανω το εχω ξαναναφερει το περιστατικο....σε αυτην τη χριστινα αναφεροταν ο αλεξ.
συμπερασμα...γεμισαμε χριστινες...και αυτες οι αθεοφοβες κανα πιο σπανιο ονομα δεν μπορεσαν να βρουν...αφου ως γνωστον αυτα ειναι καλλιτεχνικα ως επι το πλειστον...

ΥΓ κι ο μαανες για την αλλη της πρωην κοροβαγκου ομως σου απαντησε...λαθος καταλαβε κι αυτος...

enas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
16
Like
9
Πόντοι
10
Πάντως η Χριστίνα που ήταν παλιά στο κεφαλληνίας και τώρα είναι στην φρίξου κάνει το καλύτερο αυταρχικό πρόγραμμα στην πόλη μας και αξίζει να το δοκιμάσουν οι λάτρεις του είδους!
χρησιμοποιεί στραπον αλλά προηγούνται και παιχνιδάκια με ποδολαγνεία,σφαλιαρίτσες,δάχτυλο και
φυσικά μπορείς εν συνεχεία να της τον καρφώσεις κι εσυ :rockon:
τα περί αγγουριού στο σεξ προσωπικά δεν τα εχω τσεκάρει και δεν τα συμμερίζομαι.Με μένα είχε δυνατή συμμετοχή και εστω ψεύτικα αλλά δυνατά βογγητάκια.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως σαν την Χριστίνα που δούλευε στη Μοναστηρίου απέναντι από την αντιπροσωπεία αμαξιών το 2004 δε θα ξαναυπάρξει... Μακάρι να την ξαναπετύχω κάπου... Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής για ποια μιάω ας στείλει pm...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εδω τωρα βαλανε φωτος οταν σπιτια στην οδο φυλης στην αθηνα ειναι αλλου απο υπηρεσιες και με σωστες χρεωσεις-επικοινωνια!!!

συμφωνω με το deker 1000% ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΜΟΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ σχετικοι του χωρου του πληρωμενου ερωτα!!!

δεν αρκουν μονο τα σαλονια τα οποια παρεπιπτωντος μενουν για λιγο καθαρα μετα .....βα/// η καλητερα βερδαρις.... :grin: :grin:

Th_n_Hrd

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
εδω τωρα βαλανε φωτος οταν σπιτια στην οδο φυλης στην αθηνα ειναι αλλου απο υπηρεσιες και με σωστες χρεωσεις-επικοινωνια!!!

συμφωνω με το deker 1000% ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΜΟΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ σχετικοι του χωρου του πληρωμενου ερωτα!!!

δεν αρκουν μονο τα σαλονια τα οποια παρεπιπτωντος μενουν για λιγο καθαρα μετα .....βα/// η καλητερα βερδαρις.... :grin: :grin:

Τουλαχιστον μοιαζει να ξυπνησε απο τον ληθαργο η Θεσσαλονικη μας ...

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως σαν την Χριστίνα που δούλευε στη Μοναστηρίου απέναντι από την αντιπροσωπεία αμαξιών το 2004 δε θα ξαναυπάρξει... Μακάρι να την ξαναπετύχω κάπου... Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής για ποια μιάω ας στείλει pm...
φιλε η κοπελα ηταν η καλυτερη  :knockinb: :tits2: και ασ ειχαι πολεσ επιλογεσ τοτε και

enas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
16
Like
9
Πόντοι
10
Παιδιά κανένα νέο από Ντιάνα έχουμε;Δουλεύει κανονικά;Πέρασε κανείς πρόσφατα;

enas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
16
Like
9
Πόντοι
10
Επίσης γνωριζει κανείς τίποτα για την Αννα-Μαρία;Θα ξαναδουλέψει κάπου ή σταμάτησε οριστικά;Συγγνώμη αν κουράζω απλά έλειπα επαγγελματικό ταξίδι.Επίσης είδα τώρα τα περι αποχής και συμφωνώ να τα τηρήσουμε όλοι ως ένα μέσο πίεσης.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Επίσης γνωριζει κανείς τίποτα για την Αννα-Μαρία;Θα ξαναδουλέψει κάπου ή σταμάτησε οριστικά;Συγγνώμη αν κουράζω απλά έλειπα επαγγελματικό ταξίδι.Επίσης είδα τώρα τα περι αποχής και συμφωνώ να τα τηρήσουμε όλοι ως ένα μέσο πίεσης.
καποιος συναγωνιστης ειπε φιλε οτι η αννα μαρια σταματησε.
στη φριξου η γνωστη χριστινα δουλευει με 30 η καμια καινουρια?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
για να σου απαντησω εγω μαλλον η γνωστη ειναι michael απο οσα ειπωθηκαν απο τον ντεκερ...τωρα πως και επεσε στο τριανταρι...καλο ειναι βεβαια,σημαδι οτι πιανει τοπο ο αγωνας αρκει να κραταει και την ιδια αποδοση....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για να σου απαντησω εγω μαλλον η γνωστη ειναι michael απο οσα ειπωθηκαν απο τον ντεκερ...τωρα πως και επεσε στο τριανταρι...καλο ειναι βεβαια,σημαδι οτι πιανει τοπο ο αγωνας αρκει να κραταει και την ιδια αποδοση....
και εγω αυτο λεω αμα ειναι η ιδια περιεργο μου φανηκε.μετα την αποχη θα παρει το παρασημο της ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ο αγωνας τωρα δικαιωνεται...
βαστατε συναγωνιστες ...